canim ben Karatay diyetini incelemistim ama o diyette ekmek kesinlikle yasak.ama senin listen tam tersi olmus.1 günde 5 dilim ekmek yemissin.canim haklisin. bu arada aksam da 1 dilim ekmek yedimkaratayda, 'gunde 2-3 ogun yiyin, aralarda 4-5 saat birakin o aralarda bir lokma bile yemeyin.' diyor. aslinda olmak istedigim kilo 54 ama bi 56 olayim biraz ara vericem :)
kızlar karnım çok aqrıyor kıvranıyorum resmenannemle babamda bizdeler yatamıyorumda..birazdan babam kontrole gidecek ozaman biraz uzanırım...uzun zamandır aqrımıyordu bu şimdi yaaa
evi su bastı ya canım gece gece biahyli iş yaptımgunaydin arkadaslarrr.
senacim SIKI calisiyosun.azmine hayranim.ev islerini hangi arada hallediyosun sen:44:
ben de bugun kuafore gitmeyi dusunuyorum.saclarimin uclarindan kiriklarini kestiricem.bide her ne kadar dokulmesorunum olsa da boyasi geldi boyatmam lazim.hazirlanip evden bir cikabilsem cok seyler yapicam ama ...
dunku menumun bir bolumunu paylasmistim gordunmu bilmiyorum ama aksam bikac cisim oldu.diger gunlerdeki yedigim cislarin yaninda esameni okunmayacagi icin saymiyorum.henuz kahvaltimi yapmadim.gidip biseyler yiyip cikmam lazim.
hepinizi opuyorum kizlaarrrr.
anlaştık canım..çok teşekkür ederimdenicem canim. her gun buraya yazcam menulerimi. :) sana da gecmis olsun karnin agriyormus
öyle düşünme...metobolizma nekadar çok çalışırsa okadar kilo vereceqini düşün(tabi doqru şeyler yiyerek)..çünkü ara yapmazsak vücut bişey yemediqimiz için aç kalıcaqını sanıp bir sonraki yediqini kendini garantiye almak için direk depoluyor..bu açıdan aralar sonderece önemli..ayrıca ara yaparsak bir sonraki ana öqünde çok aşırı acıkmayacaqımız için daha az yemiş olucaz...ara yapmayıp çok acıktıqımızda yememiz gerekenden çok daha fazlasını yiyerek kilo alıyoruz...bence düşüncelerini deqiştirme zamanı gelmiş tatlımya bende ara öğünler yiyince kilo alıyorum gibi geliyo daha doğrusu veremiyorum gibi geliyo o yüzden aralarda yeşil çay içerek metabolizmamı çalıştırmaya çalışıyorumilk günler olduğu için biraz ağır bi diyet yapmayı düşünüyorum daha sonra sena abla senin menünle dewam edicem ALLAHın izniyle :)
erginsena shr.. nasilsiniz
kizlar en son sizinle mart ayinda 70 - 80 kilo olanlar arasindaydik...hos bayanlar siz kilo vermissiniz ama ben ne yaptim arada bir cocuk yaptim :))) sonra formu bulamadim....
simdi sizinle beraber kaldigim yerden kilo vereyim diycem ama sut veriyorum su aralar bebegim... daha 1 aylik dogumda cok kilo almadim cok sukur 7 kilo ile
dogum bitti...5 dogumda gitti simdi hedefim 15 kilo vermek insallah basaracagim cunku dogum onceside kilom vardi..
canim ben Karatay diyetini incelemistim ama o diyette ekmek kesinlikle yasak.ama senin listen tam tersi olmus.1 günde 5 dilim ekmek yemissin.
cok gecmis olsun ablacim.o karin agrisindan bende hemen her gün var.bende laktozintolerans var,yani sütteki sekere karsi hassaslik.süt ve süt ürünleri beni öldürüyor resmen.hem karin agrisi,sancisi hem kabizlik hemde karnim 7 aylik gibi sisiyor inanilmaz bir sekilde.ama sansa bakki bende ütü ve sütten yapilan herseye bayiliyorum.bu yüzden ben süt ve süt ürünlerimi hep özel aliyorum mecburiyeten.buda bana pahaliya patliyor maalesef.ama napiyim,sütsüz yogurtsuz ömür gecermi yaaa.isin en kötüsü bir yere gittigimde oluyor.e insanlar dogal olarak kendi isteklerine göre yapiyorlar menülerini.düsünsene hemen herseyde süt var.kek,pogaca,sütlü tatlilar,yogurtlu salatalar vs..... iste yiyincede tüm gün ölüyorum.
canım çok geçmiş olsun sanada...çok zor bir durum..zaten yasak olan herşey tatlı gelir insana..benim babamda şeker hastası ama nerde görse yemek istiyor...sakındıkça daha çok istiyor..sırf bu yüzden gözlerini kaybetmek üzere....Allah herkese şifalar versin imtihan dünyasındayız isyan etmemek lazım...
canim ben Karatay diyetini incelemistim ama o diyette ekmek kesinlikle yasak.ama senin listen tam tersi olmus.1 günde 5 dilim ekmek yemissin.
canim haklisin. ben karatayin bi tek bu kuralini uyguluyorum zaten :)) ekmegi seviyorum. ha meyveyi cok fazla aramam, o bakimdan da bana uyuyor. o yuzden oyle yazmistim. bugun hic ekmek yemicem ceza olarak( sen neler yapiyosun
canım menün gayet güzel..ekmek yerine 2 yumurta yemende hiçbir sakınca yok bu tamamen senin tercihine baqlı..menünden tam puan aldın benden
QUOTE]
Aslında ekmek yemiştim 1 dilim ama yazmayı unutmuşum kusura bakmayın :))))) biberiyeli çayı da ara öğüne değil gün içinde 3 kere içiorum inanılmaz hazımsızlık problemim var çünkü :) aslında ara öğünlerim çeşitlidir ama dün meburiyetten 2 kere fındık yemek zorunda kaldım :26:
valla benim 3 gündür hic istahim yok,kendimi zorluyorum resmen yemek icin.yemedigim zaman metabolizmam duruyor resmen.zaten 3 günde bu yüzden 200 gramcik vermisim.o kadarda spor falan yapiyorum.bugün kalorimi yükseltmem lazim.sinir oluyorum ya,55 in altina düssem daha motive olucam ama yapisti resmen.canim ben Karatay diyetini incelemistim ama o diyette ekmek kesinlikle yasak.ama senin listen tam tersi olmus.1 günde 5 dilim ekmek yemissin.
canim haklisin. ben karatayin bi tek bu kuralini uyguluyorum zaten :)) ekmegi seviyorum. ha meyveyi cok fazla aramam, o bakimdan da bana uyuyor. o yuzden oyle yazmistim. bugun hic ekmek yemicem ceza olarak( sen neler yapiyosun
herkese günaydın kızlar ya acil bana bakı bişey sormam gerek eşim akşam için kuru fasulye istedi ben bundan yesem mi yoksa kendime farklı bişeymi yapsam ?
yoo yiyebilirsin canim.cok dolu bir tabak olmasin.kuru baklagillerde önemli vücudumuz icin.protein deposu bildigim kadariyla.az yagli yapmaya özen göster ama canim
ablayım canım ablayım yaş 37sagol ablacim.ablacim diyorum ama yasini da bilmiyorum canim yaaa.yasin kacti canim senin?
öqlen olsa hedi ye dicem ama akşamı lütfen çok haif geçir canımherkese günaydın kızlar ya acil bana bakı bişey sormam gerek eşim akşam için kuru fasulye istedi ben bundan yesem mi yoksa kendime farklı bişeymi yapsam ?
sena,
daha iki hafta oldu 76,6 ile basladim
gecen cuma 74 oldum
kızlar birazdan iş görüşmesine gidicem benim için dua edin olurmu canlar
hayırlı haberle gel canım hadi
hayırlısıyla canım inşallah olur.burayı da ihmal etmiyorsun hakkını helal et bize Allah yardımcın olsun .karnnında büyük ihtimal o gece üşüttün ondan ağrıyodur kendini sıcak tut canım geçmiş olsun senacım
Amiiiiiiinnn yarabbiiiiiiiiii amin insallah
oooww gecmis olsun canim.bende de migren var.bilirim o agriyi
Masallah.cok güzel yapmissin.ip atlamayi bir ben beceremiyorum yaaa
bende kuruyemis cok seviyorum.ayni senin gibi yedikce yiyesim gelir.bu yüzden diyette eve hic almam.
cok cok gecmis olsun canim.Allah bir daha yasatmasin
Allah'im sanada,bebek isteyen herkese de bebek nasip etsin insallah
o diyeti hic tavsiye etmiyorum canim.ben bir kere yapayim demistim,mahvolmustum.gözlerim kararmisti,bas dönmesi,bacaklarim titriyordu.Lanet olsun deyip birakmistim.ama bir hafta kendime gelememistim