Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

erginsena shr.. nasilsiniz

kizlar en son sizinle mart ayinda 70 - 80 kilo olanlar arasindaydik...hos bayanlar siz kilo vermissiniz ama ben ne yaptim arada bir cocuk yaptim :))) sonra formu bulamadim....

simdi sizinle beraber kaldigim yerden kilo vereyim diycem ama sut veriyorum su aralar bebegim... daha 1 aylik dogumda cok kilo almadim cok sukur 7 kilo ile

dogum bitti...5 dogumda gitti simdi hedefim 15 kilo vermek insallah basaracagim cunku dogum onceside kilom vardi..

canim haklisin. bu arada aksam da 1 dilim ekmek yedim karatayda, 'gunde 2-3 ogun yiyin, aralarda 4-5 saat birakin o aralarda bir lokma bile yemeyin.' diyor. aslinda olmak istedigim kilo 54 ama bi 56 olayim biraz ara vericem :)
canim ben Karatay diyetini incelemistim ama o diyette ekmek kesinlikle yasak.ama senin listen tam tersi olmus.1 günde 5 dilim ekmek yemissin.
kızlar karnım çok aqrıyor kıvranıyorum resmen annemle babamda bizdeler yatamıyorumda..birazdan babam kontrole gidecek ozaman biraz uzanırım...uzun zamandır aqrımıyordu bu şimdi yaaa

cok gecmis olsun ablacim.o karin agrisindan bende hemen her gün var.bende laktozintolerans var,yani sütteki sekere karsi hassaslik.süt ve süt ürünleri beni öldürüyor resmen.hem karin agrisi,sancisi hem kabizlik hemde karnim 7 aylik gibi sisiyor inanilmaz bir sekilde.ama sansa bakki bende ütü ve sütten yapilan herseye bayiliyorum.bu yüzden ben süt ve süt ürünlerimi hep özel aliyorum mecburiyeten.buda bana pahaliya patliyor maalesef.ama napiyim,sütsüz yogurtsuz ömür gecermi yaaa.isin en kötüsü bir yere gittigimde oluyor.e insanlar dogal olarak kendi isteklerine göre yapiyorlar menülerini.düsünsene hemen herseyde süt var.kek,pogaca,sütlü tatlilar,yogurtlu salatalar vs..... iste yiyincede tüm gün ölüyorum.

evi su bastı ya canım gece gece biahyli iş yaptım 1 ay temizlik falan yok artık
menüelrde sorun varsa yaroumluyorum cnm..bişey yazmadıysam sorun yok demektir benimde dipler geldi bugün ayırn bende boyatıcam
denicem canim. her gun buraya yazcam menulerimi. :) sana da gecmis olsun karnin agriyormus
anlaştık canım..çok teşekkür ederim
öyle düşünme...metobolizma nekadar çok çalışırsa okadar kilo vereceqini düşün(tabi doqru şeyler yiyerek)..çünkü ara yapmazsak vücut bişey yemediqimiz için aç kalıcaqını sanıp bir sonraki yediqini kendini garantiye almak için direk depoluyor..bu açıdan aralar sonderece önemli..ayrıca ara yaparsak bir sonraki ana öqünde çok aşırı acıkmayacaqımız için daha az yemiş olucaz...ara yapmayıp çok acıktıqımızda yememiz gerekenden çok daha fazlasını yiyerek kilo alıyoruz...bence düşüncelerini deqiştirme zamanı gelmiş tatlım

canımm bebişin hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün hamiş kalıp gitmiştin arada geldiqini gördüm ama sonraları senden haber alamadık...neyse 5 kiloyla bitirmişsin bu çok güzel...hadi bakalım kaldıqımız yerden devam..bu arada aramıza yeniden hoşgeldin cnm

canım çok geçmiş olsun sanada...çok zor bir durum..zaten yasak olan herşey tatlı gelir insana..benim babamda şeker hastası ama nerde görse yemek istiyor...sakındıkça daha çok istiyor..sırf bu yüzden gözlerini kaybetmek üzere....Allah herkese şifalar versin imtihan dünyasındayız isyan etmemek lazım...

sagol ablacim.ablacim diyorum ama yasini da bilmiyorum canim yaaa.yasin kacti canim senin?

herkese günaydın kızlar ya acil bana bakı bişey sormam gerek eşim akşam için kuru fasulye istedi ben bundan yesem mi yoksa kendime farklı bişeymi yapsam ?

sagol ablacim.ablacim diyorum ama yasini da bilmiyorum canim yaaa.yasin kacti canim senin?
ablayım canım ablayım yaş 37
herkese günaydın kızlar ya acil bana bakı bişey sormam gerek eşim akşam için kuru fasulye istedi ben bundan yesem mi yoksa kendime farklı bişeymi yapsam ?
öqlen olsa hedi ye dicem ama akşamı lütfen çok haif geçir canım
sena,
daha iki hafta oldu 76,6 ile basladim
gecen cuma 74 oldum

çok güzel kilo vermişsin tebrikler canım

hayırlısıyla canım inşallah olur.burayı da ihmal etmiyorsun hakkını helal et bize Allah yardımcın olsun .karnnında büyük ihtimal o gece üşüttün ondan ağrıyodur kendini sıcak tut canım geçmiş olsun senacım

doqru söylüyorsun bu hiç aklıma gelmemişti...ama varyaa sanki yerinden çıkıcak gibi aqrıyor...görüşmeye nasıl gidicem bilmiyorum..tatlım çok teşekkür ederim helal olsun ne demek...

sena abla ben iki öğün yiyorum geç yatıp geç kalkıyorum çünkü sana sorum vücudum savunmaya mı geçer kilo veremez miyim suyumu falan çok içiyorum dün 3 lt içtimm

bende hiç dayanamam açlığa zaten vazgeçtim çünkü okadar çabuk kilo vermeyi asla istemiyorum yavaş yavaş vermek istiyorum çünkü sarkma ve çatlak olmaması için vücut alışa alışa versin kiloyu birden verince kötü oluyo ben doğumda balon gibi çok şiştim doğumdan sonrada balon gibi sindim haliyle çatlaklar oldu aslında benim spor yapmaya ihtiyacım var ama spora gidemiyorum 1buçuk yasında oğlum var bırakıcam kimsede yok ancak birazda büyüyünce gidicem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…