vermen gereken sadece 13 kilon var..ben 90 kiloyken 62ye düştüm..olmıcak hiçbirşey yok cnm...ama kararlı olman gerekiyor..sonrası inanki çok kolay geliyor...burda olmak arkadaşlarımızla paylaşımlarda ve fikir alışverişinde bulunmak çok önemli...aşada beslenme listemizi yayınlıcam..onu biyere kopyala..çok lazım olucak sana...ve hergün menülerini paylaş canım...yorumlayalım yanlışları görelim..neyi nekadar yediqimiz kadar neyi ne zaman yediqmizide çok önemli..bunları menülerde görüp düzeltebiliyoruz...biz sana elimizden gelen yardımı yaparız canım yeterki sen burdan ayrılma...
ilk yanlışını söylüyorum...börek yiyeceksek sadece 1 börek hakkımız var...ve akşam menün çok fazla olmuş...mümkün olduqu kadar tek çeşit yemek gerekiyor cnm...hastalıqını bir kenara bırak bunun arkasına sıqınma...ben insülin hastasıyım yemeden duramıyorum diye sürekli beynine sinyal gönderirsen bu gerçek olur...heleki pilav
pilav makarna vs..bu tür şeyleri haftada bir gün 2 kaşık yemeliyiz..yoksa kilo veremeyiz...herşey düzene oturduktan sonra zaten bunları aramıyorsun canım..heleki kilo verdiqini gördükçe gözün bile görmüyor bu ürünleri...
asiyeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım kardeşim benimmmm
hoşgeldin bebeqimmmm.....ayy çok mutlu oldum yaa ayalardır göremediqim arkadaşlarım gelmiş hemde beni yeni topiqimdede bulmuşlar çok mutlu oldum çok duygulandım canım...bugün asl35 te geldi oda sen gibi aylardır yoktu...çok mutlu oldum inanki...kıss telde falanda görüşemez olduk nerelerdesin sen...artık ara vermek yok düzenli kilo bildirimi istiyorum tatammı gülüm
ayrıca benim için yazdıqın o çok güzel sözler için gerçekten çok teşekkür ederim utandırdın beni
haoşgeldin canım tabiki dua ederiz...çok teşekkür ederim güzel dileklerin için...
teşeşkürler canım
tabiki olur tatlım
teşekkür ederim canım
şok diyetler vücudumuza büyük hasarlar bırakır..baskülde rakam düşer ama tamiri mümkün olmayan hasarlar bırakır vücudumuzda..en güzeli dengeli beslenerek saqlıklı bir şekilde kilo vermek..ben şahsen önermiyorum cnm...sen menülerini yaz bi bakalım nerde yanlış yapıyorsun...
canım aysunayy gelince ilgilenir merak etme...kıss bayılıyorum avatarınaaa ne şeker şey o öylee..ayy bide aqzında sigara var....