canım aramıza katıl düzenli kilo bildirimi yap ve listemize gir...kendini şartlandır buraya gelmek için...sonrası geliyor cnm
cok tesekkur ederim canim davet icin yapabilirmiyim acaba neler yapiyorsunuz benim boyum kisa boyuma gore kilom fazla 155 cm boyum 60 kiloyum ,ideal kilomun 47 olmasi lazim ama nerde o gunler...
vermen gereken sadece 13 kilon var..ben 90 kiloyken 62ye düştüm..olmıcak hiçbirşey yok cnm...ama kararlı olman gerekiyor..sonrası inanki çok kolay geliyor...burda olmak arkadaşlarımızla paylaşımlarda ve fikir alışverişinde bulunmak çok önemli...aşada beslenme listemizi yayınlıcam..onu biyere kopyala..çok lazım olucak sana...ve hergün menülerini paylaş canım...yorumlayalım yanlışları görelim..neyi nekadar yediqimiz kadar neyi ne zaman yediqmizide çok önemli..bunları menülerde görüp düzeltebiliyoruz...biz sana elimizden gelen yardımı yaparız canım yeterki sen burdan ayrılma...
merhabalar bende geldim bugün çok yoğundum o yüzden giremedim.sabah kalkınca bol su içtim iki kare dilim peynirli börek ve bir bardak süt içtim ara öğünde bir elma öğlen bir kase tarhana çorbası bir kase yoğurt akşam brokoli haşladım yoğurtlu olarak bir ufak tabak et sote iki kaşık bulgur pilavı yedim.ben karbonhidratı tamamen kesemiyorum malum insülin kullanıyorum .az önce 10 tane fındık yedim.su ile problemim yok bazen 3 lt.yi geçebiliyorum.bakalım başladık hayırlısıyla.yalnız ben yeşil çay içemiyorum acayip bulantı yapıyo onun yerine ne içebilirim.haa bu arada boyum 168cm.kilom 90.
ilk yanlışını söylüyorum...börek yiyeceksek sadece 1 börek hakkımız var...ve akşam menün çok fazla olmuş...mümkün olduqu kadar tek çeşit yemek gerekiyor cnm...hastalıqını bir kenara bırak bunun arkasına sıqınma...ben insülin hastasıyım yemeden duramıyorum diye sürekli beynine sinyal gönderirsen bu gerçek olur...heleki pilav
pilav makarna vs..bu tür şeyleri haftada bir gün 2 kaşık yemeliyiz..yoksa kilo veremeyiz...herşey düzene oturduktan sonra zaten bunları aramıyorsun canım..heleki kilo verdiqini gördükçe gözün bile görmüyor bu ürünleri...
slm kızlaaaaaaaaaaaar. veeee sena ablaaaaaaa.
beni bilenler bilir bilmeyenler 70 79 topiğinde geçen sene nisan ayında 75.5 kilodan 58 li kilolara gelmiştim..sena abla ve diğer bi kaç kişi sayesinde ..70 79 u bi açtım neler olmuş neler ..hiç sıcak gelmedi orası bende hemen bu topiğe kaçtım..sena abla gerçek bi kaptandır,abladır,arkadaştıro kadar bence fazla söze gerek yok
asiyeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım kardeşim benimmmm
hoşgeldin bebeqimmmm.....ayy çok mutlu oldum yaa ayalardır göremediqim arkadaşlarım gelmiş hemde beni yeni topiqimdede bulmuşlar çok mutlu oldum çok duygulandım canım...bugün asl35 te geldi oda sen gibi aylardır yoktu...çok mutlu oldum inanki...kıss telde falanda görüşemez olduk nerelerdesin sen...artık ara vermek yok düzenli kilo bildirimi istiyorum tatammı gülüm
ayrıca benim için yazdıqın o çok güzel sözler için gerçekten çok teşekkür ederim utandırdın beni
Ne güzellll... Allah'ım darısı en yakın zamanda, hayırlısıyla, kolaylıkla ve sağlıkla başıma... 38 beden olsam da iyidir. Ben de bayağıdır uğraşıyorum ama sanırım şimdi duraklama dönemindeyim, ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum, bana da dua edin n'olur güzel sonuç alayım. Size de yeni kilonuz, görünümünüz hayırlı ve daim olsun...:)
haoşgeldin canım tabiki dua ederiz...çok teşekkür ederim güzel dileklerin için...
kızlar harıkasınız valla..gıtsın kılolar yallahh:)
teşeşkürler canım
sena abla bende yarın başlıyorum o zamn menümü yazarım akşam yaptığım yanlışları söylersin bi zahmet olur mu
tabiki olur tatlım
Erginsenacım ;
Konunu içeriği nedeniyle diyet günlükleri bölümüne taşıyorum.
Umarım en kısa zamanda hedeflerine ulaşır, dilediğin görünüme ulaşırsın tatlım:)
O zaman Erginsena'nın Başarı Öyküsü adında konu açarız bu bölümde...
Keyifli paylaşımlar dilerim:)
teşekkür ederim canım
kızlar yarın ben 5 günde 5 kilo diyetinemi baslasam acaba böyle olmıycak ama hepsini tekrar geri alırmıyımdır acaba bu forumda okumustum konuyu açan arkadas 70 kilodan 43 kiloya düşmüş bu diyetle zayıflamış
şok diyetler vücudumuza büyük hasarlar bırakır..baskülde rakam düşer ama tamiri mümkün olmayan hasarlar bırakır vücudumuzda..en güzeli dengeli beslenerek saqlıklı bir şekilde kilo vermek..ben şahsen önermiyorum cnm...sen menülerini yaz bi bakalım nerde yanlış yapıyorsun...
benim cizelge neden cikmio aceba :s
canım aysunayy gelince ilgilenir merak etme...kıss bayılıyorum avatarınaaa ne şeker şey o öylee..ayy bide aqzında sigara var....