Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

slm kızlaaaaaaaaaaaar. veeee sena ablaaaaaaa.
beni bilenler bilir bilmeyenler 70 79 topiğinde geçen sene nisan ayında 75.5 kilodan 58 li kilolara gelmiştim..sena abla ve diğer bi kaç kişi sayesinde ..70 79 u bi açtım neler olmuş neler ..hiç sıcak gelmedi orası bende hemen bu topiğe kaçtım..sena abla gerçek bi kaptandır,abladır,arkadaştıro kadar bence fazla söze gerek yok

Ne güzellll... Allah'ım darısı en yakın zamanda, hayırlısıyla, kolaylıkla ve sağlıkla başıma... 38 beden olsam da iyidir. Ben de bayağıdır uğraşıyorum ama sanırım şimdi duraklama dönemindeyim, ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum, bana da dua edin n'olur güzel sonuç alayım. Size de yeni kilonuz, görünümünüz hayırlı ve daim olsun...:)

merhaba cnm hoşgeldin...,

tebrik ederim ne kadar güzel kilo vermişsinnn azmine hayran kaldımm...
darısı hepimizeee

eline sağlık canım benim umarım ordaki ugur böcüğü bana ugur getirir bebişim gelir :)

inanırmısın bebiş istediğin için uğur böceğini koydum senin için uğur getirsin diye...
sana bana hepimize bebişlerimizi getirsin inşallah...
bende bu ay bebek fikrinden biraz uzaklaşmak için kiloya odakladım...
biraz yıprandım açıkçası..
gitsin kilolar gelsin bebişler

sena abla bende yarın başlıyorum o zamn menümü yazarım akşam yaptığım yanlışları söylersin bi zahmet olur mu

ayyy canım çok saolll

bende bugün hep öyle dedim olumsuz olursa bırakacam bikaç ay rabbim hakkımızda hayırlısını versin

teşekkür ederim canım yardımın için cumaya kadar şöle kayda değer bir kilo vereyimde motivasyonum bozulmasın

Erginsenacım ;

Konunu içeriği nedeniyle diyet günlükleri bölümüne taşıyorum.

Umarım en kısa zamanda hedeflerine ulaşır, dilediğin görünüme ulaşırsın tatlım:)

O zaman Erginsena'nın Başarı Öyküsü adında konu açarız bu bölümde...

Keyifli paylaşımlar dilerim:)

kızlar yarın ben 5 günde 5 kilo diyetinemi baslasam acaba böyle olmıycak ama hepsini tekrar geri alırmıyımdır acaba bu forumda okumustum konuyu açan arkadas 70 kilodan 43 kiloya düşmüş bu diyetle zayıflamış

inşallah biz de hedefimize 1 kilo kalan günleri de görürüz
Amiiiiiiinnn yarabbiiiiiiiiii amin insallah
oooww gecmis olsun canim.bende de migren var.bilirim o agriyi
Masallah.cok güzel yapmissin.ip atlamayi bir ben beceremiyorum yaaa
bende kuruyemis cok seviyorum.ayni senin gibi yedikce yiyesim gelir.bu yüzden diyette eve hic almam.
cok cok gecmis olsun canim.Allah bir daha yasatmasin
Allah'im sanada,bebek isteyen herkese de bebek nasip etsin insallah

o diyeti hic tavsiye etmiyorum canim.ben bir kere yapayim demistim,mahvolmustum.gözlerim kararmisti,bas dönmesi,bacaklarim titriyordu.Lanet olsun deyip birakmistim.ama bir hafta kendime gelememistim

ya lütfen bana yardım edin 8 kilo vermem lazım 7 temmuzda düğünüm var bogazıma hakim olamıyorum Allah rızası için ne yapmalıyım bu işde basaraıya ulaşmış arkadaslar yardım edin
canım yardımcı olmak için burdayız tatlım...nasıl beslenmemiz gerektiqini bir sonraki mesajımda güncellicem...hergün menülerini paylaş bizimle..yanlışları görelimki seni uyarabilelim...o liste çok önemli bir liste...çıktısını alman çok daha iyi olur...takıldıqın yerleri sorarsın yine
ben mecbur yerim çünkü ben peynir fln sevmem..zeytinide
koç sensin seni dinlerimm

hayırını görmesinler inşallah ne denir ki başka..
rabbi beteinden korusun canım
est.canım bu gemiyi hep berbaer götürücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…