Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

içim sızladı sehercim okurken..tekrar geçmiş olsun canım..

canım benim abimlerin evine de yeni evlendiklerinde 6.aylarında hırsız girmişti bilirim o duyguyu yani:KK50:...
yeni evliyken leptop plazma altın ne bulursa götürmüşlerdi..:KK50:
tekrar geçmiş olsun cnm
Allah bir daha yaşatmasın.

ben mecbur yerim çünkü ben peynir fln sevmem..zeytinide:KK19:
koç sensin seni dinlerimm:KK16:

hayırını görmesinler inşallah ne denir ki başka..
rabbi beteinden korusun canım
çok sağolun kızlar yaaa hiç uyuyamadım her taafım ağrıyo.biz fark etmeden 2 gün nasıl geçirmişiz ya geldiğimizde evde olsalardı?Allahım düşündükçe çıldırıcak gibi oluyorum yaaaa.hele dün o sandığı görünce daha fena oldum.Allahlarından bulsunlar ne diyim ben...Asunayycımm çok kötü gerçekten ama ilginç tarafı zaten o ,ne leptopa ne cep telefonlarına dokunmamışlar ???zaten ööle ahım şahım bi eşyamız yok da.
slm kızlaaaaaaaaaaaar.:KK16: veeee sena ablaaaaaaa.
beni bilenler bilir bilmeyenler 70 79 topiğinde geçen sene nisan ayında 75.5 kilodan 58 li kilolara gelmiştim..sena abla ve diğer bi kaç kişi sayesinde ..70 79 u bi açtım neler olmuş neler ..hiç sıcak gelmedi orası bende hemen bu topiğe kaçtım.:KK55::KK55::KK55:.sena abla gerçek bi kaptandır,abladır,arkadaştır:21::21::21:o kadar bence fazla söze gerek yok:KK45::KK45::KK45:
hoşgeldin tatlımmmm...
Amiiiiiiinnn yarabbiiiiiiiiii amin insallah

oooww gecmis olsun canim.bende de migren var.bilirim o agriyi

Masallah.cok güzel yapmissin.ip atlamayi bir ben beceremiyorum yaaa

bende kuruyemis cok seviyorum.ayni senin gibi yedikce yiyesim gelir.bu yüzden diyette eve hic almam.

cok cok gecmis olsun canim.Allah bir daha yasatmasin

Allah'im sanada,bebek isteyen herkese de bebek nasip etsin insallah

o diyeti hic tavsiye etmiyorum canim.ben bir kere yapayim demistim,mahvolmustum.gözlerim kararmisti,bas dönmesi,bacaklarim titriyordu.Lanet olsun deyip birakmistim.ama bir hafta kendime gelememistim

sağol tatlımmmm.
kızlar yeni gelenler olmuş hepiniz hoşgeldiniz..hemen yapılacakları kopy ediyorumm:KK34:

Son düzenleme:
diyet listemiz arkadaşlarr
1- sabah kalkınca 1 bardak su içilmelidir...
2-tam bir kahvaltı yapılmalıdır(zeytin peynir domates salatalık yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü şeyler seviyorsanız yemenizde bir sakınca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayı....(kahvaltı dışında ekmek yenilmemelidir)
3-ara öqün mutlaka yapılmalı (süt yoqurt ceviz fındık badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmanıza yardımcı olucaktır....arkasından mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir ızgara aldım herşeyimi onda yapıyorum...30tl civarı çok işe yarıyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yanında salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-tekrar ara öqün yapılmalıdır...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynısını yemeyin kızlar deqiştirin...
6.akşam yemeqini erken yemeqe çalışın...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çeşit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyon yemek...
6-akşam yemeqinden sonra su ve bitki çayı dışında hiçbirşey yemeyin çok faydasını göreceksiniz...
7-biz hanımların reql öncesi ve sonrası tatlı krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa ısınmış süt ve içine 1-2 çubuk tarçın atıp içebilirsiniz yarım saate kalmadan tatlı isteqiniz kesilecektir...
8-eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalıdır...
9-çaylarımıza kesinlikle şeker katmamlıyız..bize kilo aldıran en tehlikeli besinlerden bride şekerdir...
10-börek yada tatlı yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvaltı öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkımızdan vazgeçmemiz gerekir...
11-ben hergün tartıldım...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldıqım zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayı telafi etmeye çalıştım...
12-mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanılmaz keyifli ve motive açısından çok yüksek moral kaynaqı kızlar...
13-ve hergün menülerimiz paylaşalım tam gün olarak (sabah ara öqlen ara akşam şeklinde)....

kaptan senaa

Son düzenleme:
çok sağolun kızlar yaaa hiç uyuyamadım her taafım ağrıyo.biz fark etmeden 2 gün nasıl geçirmişiz ya geldiğimizde evde olsalardı?Allahım düşündükçe çıldırıcak gibi oluyorum yaaaa.hele dün o sandığı görünce daha fena oldum.Allahlarından bulsunlar ne diyim ben...Asunayycımm çok kötü gerçekten ama ilginç tarafı zaten o ,ne leptopa ne cep telefonlarına dokunmamışlar ???zaten ööle ahım şahım bi eşyamız yok da.

hoşgeldin tatlımmmm...

sağol tatlımmmm.
kızlar yeni gelenler olmuş hepiniz hoşgeldiniz..hemen yapılacakları kopy ediyorumm:KK34:

sehercim yazadıqın olay çok büyük bişey...inşallah bu psikolojiden en kısa zamanda kurtulursunuz...bayram tatili dönüşü sabaha karşı bir alt katta yangın çıkmıştı..hala zaman zaman aklıma geliyor..bu tür olayları atlatmak çok zor canım Allah yardımcınız olsun....

hahaha!
valla son 4-5 sayfam kalmisti bi de en sona bakayim dedim bi baktim bana sesleniyosun:)
basari oykunu okudum ben de cok heveslendim, karar aldim kacamak yapmicam ve sporu aksatmicam.
6. takimdayim ben de su anda.
beni de alirsaniz cumalari bildirim yaparim, hareketli topikleri seviyorum.
:cool:

hahaha!
valla son 4-5 sayfam kalmisti bi de en sona bakayim dedim bi baktim bana sesleniyosun:)
basari oykunu okudum ben de cok heveslendim, karar aldim kacamak yapmicam ve sporu aksatmicam.

sabahtan beri nickini aşada görüyorum...Allah Allah diyorum bu kıss niye yazmıyo :KK9: sesleniyim bakıyım dedim ama bu ikinci seslenişimdi :KK53: tabiki aramıza alırız 6. takımda olman buraya gelmene engel deqil canım o zaman hoşgeldin aramıza diyelim :KK16:

hosbulduk canim,
fekat simdiden soliim, ben ogunlerde 1 dilim kepek ekmekten vazgecmem. sen gerekcelerini yazmissin ama bana da daha once diyetisyen boyle vermisti bi de ekmeksiz doyamam bu sefer diyete uymak zorlasir.
bir de aksam yemegimi zaten en gec 6-7 gibi yiyorum ve minimum gece 11 de yatiyorum. o nedenle en gec 9-10 gibi 1 porsiyon meyve yiyorum bundan da vazgecemem. yoksa midem delinecek gibi kaziniyor bu da uzun vadeli bi diyet icin dayanma gucu vermiyor insana. ama her ogun ekmek + aksamdan sonra meyve + bol su sayesinde hic ac hissetmiyorum.
zaten bugun ve yarin % 100 detoks diyeti yapiyorum hayirlisi bakalim.

hosbulduk canim,
fekat simdiden soliim, ben ogunlerde 1 dilim kepek ekmekten vazgecmem. sen gerekcelerini yazmissin ama bana da daha once diyetisyen boyle vermisti bi de ekmeksiz doyamam bu sefer diyete uymak zorlasir.
bir de aksam yemegimi zaten en gec 6-7 gibi yiyorum ve minimum gece 11 de yatiyorum. o nedenle en gec 9-10 gibi 1 porsiyon meyve yiyorum bundan da vazgecemem. yoksa midem delinecek gibi kaziniyor bu da uzun vadeli bi diyet icin dayanma gucu vermiyor insana. ama her ogun ekmek + aksamdan sonra meyve + bol su sayesinde hic ac hissetmiyorum.
zaten bugun ve yarin % 100 detoks diyeti yapiyorum hayirlisi bakalim.

ne kadar zamandır diyettesin canım ve toplamda kaç kilo verdin...

09/01/2012

sabah:
2 adet haşlanmış yumurta
avuçiçi kadar beyaz peynir
bol domates salatalık
3 siyah zeytin
2 adet küçükkkk salam (ödül :KK1:)

ara:
1 bardak biberiyeli çay
5 adet fındık

öğle:
1 kase ezogelin çorbası
1 adet tavuk göğsü (avuç içi kadar)
1 kase yoğurt

ara:
2 bardak biberiyeli çay
5 adet fındık

akşam (işten sonra yemek yiyip hemen spora gittiğim için mecburen hafif yedim.)
1 kase tarhana çorbası
1 kase light yoğurt

ara:
3 adet kuru kayısı
1 bardak tarçınlı sıcak süt

dunku menumu degerlendirebilir misiniz? ara ogun yapmiyorum o bakimdan karatayciyim cunku ara ogunle yemek bana kilo aldiriyor.

Sabah: 4 dilim kepek ekmek, lor peyniri, yumurta, 1 bardak sut

Aksamustu: 4 kasik lahana yemegi + 3 kasik yogurt + pul biber, yarim portakal, yarim muz.

2 - 2.5 lt su

Bugunse yaklasik yarim litre sutle corn flakes yedim, nesfit.

sehercim yazadıqın olay çok büyük bişey...inşallah bu psikolojiden en kısa zamanda kurtulursunuz...bayram tatili dönüşü sabaha karşı bir alt katta yangın çıkmıştı..hala zaman zaman aklıma geliyor..bu tür olayları atlatmak çok zor canım Allah yardımcınız olsun....
zaten psikolojisi çok zor canım.inşş atlatırım sanki evde birileri geziyo gibi:18::18::18:
hahaha!
hoşgeldin tatlımmm..tatlım bence öğünlerde 1 dilim esmer ekmek yiyebilirsin.akşam da meyveyi abartma bence.çok masum görünüyo amaaaaadeğil.ben de bayılırım meyveye ama gündüz yiyorum.arada akşam yiyorum.ama söölüyüm yavaş kilo verirsin.
09/01/2012

sabah:
2 adet haşlanmış yumurta
bol domates salatalık
3 siyah zeytin

ara:
1 bardak biberiyeli çay
5 adet fındık

öğle:
1 kase ezogelin çorbası
1 kase yoğurt

ara:
2 bardak biberiyeli çay
5 adet fındık

1 kase tarhana çorbası
1 kase light yoğurt

ara:
3 adet kuru kayısı

tatlım sanırım sabah ekmek yemedin ve 2 yumurta yedin.bencee 1 2 dilim ekmek ve 1 yumurta yiyebilirsin.bir de bu biberiyeli falan çaylar araya sayılmıyor.gerçi fındık yemişsin.sıkılmaman açısından ara öğünleri çeşitlendir bence canım.bir meyve, yoğurt,süt...gibibunun dışında menün güzel tatlım.

09/01/2012

sabah:
2 adet haşlanmış yumurta
bol domates salatalık
3 siyah zeytin

ara:
1 bardak biberiyeli çay
5 adet fındık

öğle:
1 kase ezogelin çorbası
1 kase yoğurt

ara:
2 bardak biberiyeli çay
5 adet fındık

1 kase tarhana çorbası
1 kase light yoğurt

ara:
3 adet kuru kayısı
canım menün gayet güzel..ekmek yerine 2 yumurta yemende hiçbir sakınca yok bu tamamen senin tercihine baqlı..menünden tam puan aldın benden :KK34:
dunku menumu degerlendirebilir misiniz? ara ogun yapmiyorum o bakimdan karatayciyim cunku ara ogunle yemek bana kilo aldiriyor.

Sabah: 4 dilim kepek ekmek, lor peyniri, yumurta, 1 bardak sut

Aksamustu: 4 kasik lahana yemegi + 3 kasik yogurt + pul biber, yarim portakal, yarim muz.

2 - 2.5 lt su

Bugunse yaklasik yarim litre sutle corn flakes yedim, nesfit.

canım 4 dilim ekmek çok fazla...karatay diyetinin özelliklerini bilmiyorum ama bu kadar ekmek bizim önümüzü kapatır..ve 2 öqün beslenmişsin...vücut savunmaya geçer ve yediklerini depolar...bence akşam yediqin meyveleri aralarda yeseydin hem metobolizman durmaz çalışırdı hemde akşama bu kadar yüklenmiş olmadın :KK23:

Son düzenleme:
herkese iyi akşamlar fıstıklarrr....sormayın başıma neler geldi.cumartesi günü evimme hırsız girmiş.ve biz bu sabah fark ettik.bi kaç altınım ve çocukların test parası vardı .onlar gitmiş kılzar.hiç dağınıklık yok sabah altın bilekliğimi takmak istedim ve yoktuuuuu.sonra fark ettik.akşam eve gelince polisleri aradık.şimdiye kadar onlarla uğraştık.canım bişey istemedi.yeni çayla bişeyler atıştırdım.çok kötüyüm kızlar beni biraz mazur görün.senacımmm 2 gün menüleri sen yorumlarmısın boş kalmasın.kafamı biraz toplayım.

çok çok geçmiş olsun çıkar inşallah en kısa zamanda :KK43:

canım menün gayet güzel..ekmek yerine 2 yumurta yemende hiçbir sakınca yok bu tamamen senin tercihine baqlı..menünden tam puan aldın benden :KK34:

canım 4 dilim ekmek çok fazla...karatay diyetinin özelliklerini bilmiyorum ama bu kadar ekmek bizim önümüzü kapatır..ve 2 öqün beslenmişsin...vücut savunmaya geçer ve yediklerini depolar...bence akşam yediqin meyveleri aralarda yeseydin hem metobolizman durmaz çalışırdı hemde akşama bu kadar yüklenmiş olmadın :KK23:

canim haklisin. bu arada aksam da 1 dilim ekmek yedim :KK43: karatayda, 'gunde 2-3 ogun yiyin, aralarda 4-5 saat birakin o aralarda bir lokma bile yemeyin.' diyor. aslinda olmak istedigim kilo 54 ama bi 56 olayim biraz ara vericem :)

kızlar karnım çok aqrıyor kıvranıyorum resmen :KK5: annemle babamda bizdeler yatamıyorumda..birazdan babam kontrole gidecek ozaman biraz uzanırım...uzun zamandır aqrımıyordu bu şimdi yaaa :KK43:

canim haklisin. bu arada aksam da 1 dilim ekmek yedim :KK43: karatayda, 'gunde 2-3 ogun yiyin, aralarda 4-5 saat birakin o aralarda bir lokma bile yemeyin.' diyor. aslinda olmak istedigim kilo 54 ama bi 56 olayim biraz ara vericem :)

deqişik bir diyet tarzı ama açıkçası bana hiç saqlıklı gelmedi....düşünsene saatlerce mide bomboş kalıyor ve sonra birden yükleniyorsun...Allah korusun mide rahatsızlıqı falan olur ilerde...azar azar hiç aç kalmadan saqlıklı şekilde kilo vermek daha doqru deqilmi tatlım..istersen bize katıl birde bizimle dene ne dersin :KK16:

gunaydin arkadaslarrr.
senacim SIKI calisiyosun.azmine hayranim.ev islerini hangi arada hallediyosun sen:44:
ben de bugun kuafore gitmeyi dusunuyorum.saclarimin uclarindan kiriklarini kestiricem.bide her ne kadar dokulmesorunum olsa da boyasi geldi boyatmam lazim.hazirlanip evden bir cikabilsem cok seyler yapicam ama ...
dunku menumun bir bolumunu paylasmistim gordunmu bilmiyorum ama aksam bikac cisim oldu.diger gunlerdeki yedigim cislarin yaninda esameni okunmayacagi icin saymiyorum:KK1:.henuz kahvaltimi yapmadim.gidip biseyler yiyip cikmam lazim.
hepinizi opuyorum kizlaarrrr.

deqişik bir diyet tarzı ama açıkçası bana hiç saqlıklı gelmedi....düşünsene saatlerce mide bomboş kalıyor ve sonra birden yükleniyorsun...Allah korusun mide rahatsızlıqı falan olur ilerde...azar azar hiç aç kalmadan saqlıklı şekilde kilo vermek daha doqru deqilmi tatlım..istersen bize katıl birde bizimle dene ne dersin :KK16:

denicem canim. her gun buraya yazcam menulerimi. :) sana da gecmis olsun karnin agriyormus

ya bende ara öğünler yiyince kilo alıyorum gibi geliyo daha doğrusu veremiyorum gibi geliyo o yüzden aralarda yeşil çay içerek metabolizmamı çalıştırmaya çalışıyorum :KK70: ilk günler olduğu için biraz ağır bi diyet yapmayı düşünüyorum daha sonra sena abla senin menünle dewam edicem ALLAHın izniyle :)

X