- 2 Ağustos 2009
- 1.760
- 14
içim sızladı sehercim okurken..tekrar geçmiş olsun canım..
canım benim abimlerin evine de yeni evlendiklerinde 6.aylarında hırsız girmişti bilirim o duyguyu yani...
yeni evliyken leptop plazma altın ne bulursa götürmüşlerdi..
tekrar geçmiş olsun cnm
Allah bir daha yaşatmasın.
çok sağolun kızlar yaaa hiç uyuyamadım her taafım ağrıyo.biz fark etmeden 2 gün nasıl geçirmişiz ya geldiğimizde evde olsalardı?Allahım düşündükçe çıldırıcak gibi oluyorum yaaaa.hele dün o sandığı görünce daha fena oldum.Allahlarından bulsunlar ne diyim ben...Asunayycımm çok kötü gerçekten ama ilginç tarafı zaten o ,ne leptopa ne cep telefonlarına dokunmamışlar ???zaten ööle ahım şahım bi eşyamız yok da.ben mecbur yerim çünkü ben peynir fln sevmem..zeytinide
koç sensin seni dinlerimm
hayırını görmesinler inşallah ne denir ki başka..
rabbi beteinden korusun canım
hoşgeldin tatlımmmm...slm kızlaaaaaaaaaaaar. veeee sena ablaaaaaaa.
beni bilenler bilir bilmeyenler 70 79 topiğinde geçen sene nisan ayında 75.5 kilodan 58 li kilolara gelmiştim..sena abla ve diğer bi kaç kişi sayesinde ..70 79 u bi açtım neler olmuş neler ..hiç sıcak gelmedi orası bende hemen bu topiğe kaçtım..sena abla gerçek bi kaptandır,abladır,arkadaştıro kadar bence fazla söze gerek yok
Amiiiiiiinnn yarabbiiiiiiiiii amin insallah
oooww gecmis olsun canim.bende de migren var.bilirim o agriyi
Masallah.cok güzel yapmissin.ip atlamayi bir ben beceremiyorum yaaa
bende kuruyemis cok seviyorum.ayni senin gibi yedikce yiyesim gelir.bu yüzden diyette eve hic almam.
cok cok gecmis olsun canim.Allah bir daha yasatmasin
Allah'im sanada,bebek isteyen herkese de bebek nasip etsin insallah
o diyeti hic tavsiye etmiyorum canim.ben bir kere yapayim demistim,mahvolmustum.gözlerim kararmisti,bas dönmesi,bacaklarim titriyordu.Lanet olsun deyip birakmistim.ama bir hafta kendime gelememistim
sağol tatlımmmm.
kızlar yeni gelenler olmuş hepiniz hoşgeldiniz..hemen yapılacakları kopy ediyorumm
Son düzenleme: