tebrik ederim tatlım..
Allah tamamına erdirsin...
sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini
darısı bizlerin başına inşallah kaçıncı ayındı...
Merhaba kizlar,
Senay cim tebrik ederim.Allah hayirlisiyla saglikli bi sekilde kucagina almayi nasib etsin
Aysuncum esimin test sonucu belli oldu. Daha doktora gitmedik, bi baksana nasil?
hacim 2ml
toplam sperm 77 milyon
a+b hareketlilik %37
toplam hareketli 28.5 milyon
morfoloji 0.5
:
Kızlar beta hcg yaptımmmmm pozitif çıktııı :)) değerim 442 çıktı ama yükselirmiş.... :)
canım sayınız çok iyi...hareketiniz biraz az ama o değişebiliyo..
morfolojiniz 0.5 mi 5 mi canım....
amin canım teşekkür ederimRabbim hakkında ne hayırlıysa onu nasip etsin, Allah namazını da kabul etsin inşallah
amin canım inşallah teşekkürlerrAllah kabul etsin ablacım hakkında hayırlısı olsunnn inşAllah gönlüne göre güzel bir işin olurrr
amşn canom çok teşekkür ederimhadi bakalım inş. hakkında hayırlısı olsun
canım tuzlu falanmı yedin :26:arkadaşlar bugun kendimi patlayacakmış gibi hissediyorum.ellerim bile sanki şişmiş.kütük gibiyim .niyeki acep.ödemmi yapmış olabilirim
hiç kaçamak yapmadıysan sadece kahvaltıda 1 tane ye canım 1 dilimde ekmeksena geçen akşam krem şantili kurabiyeden bahsetmiştin ya bende tarifi buldum yorumları okurken bu mesajını buldum..paylaştım ama umarım yanlış anlaşılmam...arasıra böyle kaçamaklar yapsak izin varmı ben tarifi çok beğendim bugün yapıp 2 tanecik yesem olurmu..belki midem bayram eder..izin varmı kaptan...bu hafta hiç kaçamağım yok..
OLEYYYYYYYYYYYYYY TEYZE OLUYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ HAYDİ HALAYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKızlar beta hcg yaptımmmmm pozitif çıktııı :)) değerim 442 çıktı ama yükselirmiş.... :)
Arkadaslar sizden bir konuda yardim istitorum lutfen cevap yazin :18:
Ben sacimi koyu kahveye boyamistim siyah oldu(kopuk boyayla).2 ay sonra bugun de sacimi cok acik kestaneye boyadim. :26:Ama sacimda tutmadi cok az tuttu. Simdi de krem boya aldim sari renk. Onu da ayni gun boyasam sacima zarari olur mu. Satici bana sac acici onerdi boyadan once cesaret edemedim. Kuafore de gitmek istemiyorum. Sacimi yakar diye. Ne onerebilirsiniz?Sacimin renginin degismesini istiyorum esim sevmiyor bu rengi
0.5 yaziyo :26::26:
kızlarr İŞE ALINDIM PAZARTESİ BAŞLIYORUMMMMMM
Çok mutluyum iyiki sözünüzü dinlemişim...odayı çok güzel yapmışlar çok şık olmuş ayrıca 1 seneye kalmaz yeni binaya geçeceklermiş...zaten bende sürekli orda olmucakmışım diqer binanın bir bölümü açılmış dönüşümlü olarak her iki yerdede çalışacakmışım...özlem diye bir arkadaş var birlikte çalışacakmışız çok iyi anlaştık içim sımsıcak oldu..ortama hemen alışıverdim..hiç böyle bişey beklemiyordum...patron hakkında biraz bilgi edindim...patron deqil abi dediler...kar yaqdıqında kar topu oynamaya götürmüş elemanları...lunaparka sinemaya vs.. götürüyormuş arada...bu beni dahada mutlu etti...ben muhasebeci olarak girdim ama birde kumaş firması olduqu için özel bir proqramları daha var...inşallah becerebilirim ve işim daim olur..1-2 ay çalışalım karşılıklı memnun kalırsak devam ederiz dedi patron...gırgır şamata gülerek mutlu bir şekilde çıktık işyerinden...çok mutluyum kızlarrr ettiqiniz dualar sayesinde oldu hepinize çok çok teşekkür ederimmm
biigünde iki mutlu haber...
hiranur bebeqine bende işime kavuştum darısı sizlerin başınaaa
Cooooooook sevindim senin adina ablacim gözün aydin. Bugün ne güzel haberler aliyoruz böyle
çok sevindim arzuuuuuuuu tebrik ederimmmmmmmm
gözün aydın canım benim..inşallah çok çok mutlu huzurlu olduğun bi iş ortamın olur..ve sürekli çalışırsın ordaaaa....
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlarr İŞE ALINDIM PAZARTESİ BAŞLIYORUMMMMMM
Çok mutluyum iyiki sözünüzü dinlemişim...odayı çok güzel yapmışlar çok şık olmuş ayrıca 1 seneye kalmaz yeni binaya geçeceklermiş...zaten bende sürekli orda olmucakmışım diqer binanın bir bölümü açılmış dönüşümlü olarak her iki yerdede çalışacakmışım...özlem diye bir arkadaş var birlikte çalışacakmışız çok iyi anlaştık içim sımsıcak oldu..ortama hemen alışıverdim..hiç böyle bişey beklemiyordum...patron hakkında biraz bilgi edindim...patron deqil abi dediler...kar yaqdıqında kar topu oynamaya götürmüş elemanları...lunaparka sinemaya vs.. götürüyormuş arada...bu beni dahada mutlu etti...ben muhasebeci olarak girdim ama birde kumaş firması olduqu için özel bir proqramları daha var...inşallah becerebilirim ve işim daim olur..1-2 ay çalışalım karşılıklı memnun kalırsak devam ederiz dedi patron...gırgır şamata gülerek mutlu bir şekilde çıktık işyerinden...çok mutluyum kızlarrr ettiqiniz dualar sayesinde oldu hepinize çok çok teşekkür ederimmm
biigünde iki mutlu haber...
hiranur bebeqine bende işime kavuştum darısı sizlerin başınaaa
ablacim cooookk sevindimelhamdulillah bak bilemiyoruz hakkimizda ne daha hayirli olcak..
Rabbim dualarini kabul etti.. ins bundan sonra cok daha mutlu olursun
canım morfoloji normal yapılı sperm yüzdesi demek.
en az %7 olması gerekiyor ama artık günümüzde %4 te normal kabul edilebiliyo..
%14 ve üzeri ise oldukça iyi kabul ediliyo...
yani 0.5 oldukça düşük bi miktar ancak dediğim gibi değişkendir bu oranlar...
benim eşimde ilk yaptırdığımız testte %7 çıkmıştı ikincisinde %14 çıktı..oran baya değişti...
gamzecim...keçiboynuzu pekmezi al canım aktardan ve sabah akşam bi kaşık içir eşine.biz 5 aydır içiyoruz ve bizim morfolojiyi çok etkiledi..
arginmax diye bi vitaminde kullanıyoruz biz oda oldukça etkili morfoloji+hız üzerinde..polen+arı sütü+bal karışımı yedirebilirsin...
bende çok sevindim canım çok teşekkür ederimmaarzu ablacım hayırlı uğurlu olsun işinnn senin adına çok sevindimmm
yeni isin hayirli olsun canim benim
insallah sana huzur ve mutluluk keyif getirir..
bugun 5 kasik menmen bir dilim kepelkli ekmek
kibrit kutusu jadar peynir yedim
oglen bir yumurta bir dilim salca surulmus ekmek yedim
aksam 4 kasik kadar nohut 4 kasik bulgur pilavi 1 dilim ekmek yedim...
ama yarimsaat yurudum...
bende çok sevindim canım çok teşekkür ederimm
teşekkür ederim canım
menün hiç olmamış...öqlen ekmek yemişsinakşamda baştan sona karbonhidrat ve hiç ara yapmamışsın
beslenme listemizi okumadınmı canım sen...