Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

tebrik ederim tatlım..
Allah tamamına erdirsin...
sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini

darısı bizlerin başına inşallah kaçıncı ayındı...

Sağol tatlımmmmm. inş. allah en kısa zamanda sana da nasip edecek içime doğdu:) dedi dersin bak

8 aylık evliyim 5. ayda olsun mu olmasın mı dedik.. oldu gibi ama tutanamadı
bi de bu ay olsun dedik bu ay oldu.Rabbim sana ve isteyen tüm kızlara nasip etsin canım benim... hepinizi çok seviyorum...

gözün aydın tatlımm inş. sağ salim alırsın bebişi kucağına darısı tüm isteyenlere rabbim herkese tattırsın bu duyguyu

Merhaba kizlar,
Senay cim tebrik ederim. Allah hayirlisiyla saglikli bi sekilde kucagina almayi nasib etsin

Aysuncum esimin test sonucu belli oldu. Daha doktora gitmedik, bi baksana nasil?
hacim 2ml
toplam sperm 77 milyon
a+b hareketlilik %37
toplam hareketli 28.5 milyon
morfoloji 0.5

Benim dunku menum:
Kahvalti:
1 dl ekmek
peynir domates salatalik
Ara: 2 kayisi kurusu
Oglen: Firinda sebze, yogurt
Ara: 1 avuc yabanmersini
Aksam: (Yemege davetliydik)
1/4 kase mercimek corbasi
2 kofte, salata

Bugun sabah tartildim 65.1 geldim :) gerci hafta icerisinde dalgalanmalar oluyor hep. ins zayiflamaya devam kizlar

benim bugünkü menümm
SABAH:2 dilim ekmek,peynir,karnıbahar kızartması maden suyu ile kızarttım çok yağ çekmesin diye,1tatlı kaşığı kadar çikolata,çay
ARA:bitki çayı,portakal,1galeta
AKŞAM:kabak yemeği,yoğurt
2.3litre su sporda canım isterse yaparımmm

canım sayınız çok iyi...hareketiniz biraz az ama o değişebiliyo..

morfolojiniz 0.5 mi 5 mi canım....

Son düzenleme:
Kızlar beta hcg yaptımmmmm pozitif çıktııı :)) değerim 442 çıktı ama yükselirmiş.... :)

Gözün aydin..Allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.. Insallah bende bu duyguyu zamani gelince tatarim :)

menüm

kahvalti
2 dilim ekmek
krem peynir
kasar peynir
salatalik
1 haslanmis yumurta

ara
1 elma

öglen
1 tabak sebze yemegi ( birazcik sulu oldugu icin corba yapmadim )
5 kasik yogurt

ara yapmadim uyuyakalmisim

aksam
1 spezila k

su : 1 litre su, 1 litre naneli cay ( sekersiz ) 5 bardak yesil cay

Rabbim hakkında ne hayırlıysa onu nasip etsin, Allah namazını da kabul etsin inşallah
amin canım teşekkür ederim
Allah kabul etsin ablacım hakkında hayırlısı olsunnn inşAllah gönlüne göre güzel bir işin olurrr
amin canım inşallah teşekkürlerr
hadi bakalım inş. hakkında hayırlısı olsun
amşn canom çok teşekkür ederim
arkadaşlar bugun kendimi patlayacakmış gibi hissediyorum.ellerim bile sanki şişmiş.kütük gibiyim .niyeki acep.ödemmi yapmış olabilirim
canım tuzlu falanmı yedin :26:
hiç kaçamak yapmadıysan sadece kahvaltıda 1 tane ye canım 1 dilimde ekmek
Kızlar beta hcg yaptımmmmm pozitif çıktııı :)) değerim 442 çıktı ama yükselirmiş.... :)
OLEYYYYYYYYYYYYYY TEYZE OLUYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ HAYDİ HALAYAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ÇOOOOOOK TEBRİKLERRRRRRRRRRR

Canım koletonun renk açıcısı var eczaneden alıyorum 0.75 tl..2 şişe al..korkma çok fazla açmıyor saçı...önce onu sür açılsın üstüne sarıyı sürersin...ama direk sarı olmaz canım...ben palettenin tarçın bakırını kullanıyorum nefis bir renk

0.5 yaziyo :26::26:

canım morfoloji normal yapılı sperm yüzdesi demek.

en az %7 olması gerekiyor ama artık günümüzde %4 te normal kabul edilebiliyo..

%14 ve üzeri ise oldukça iyi kabul ediliyo...

yani 0.5 oldukça düşük bi miktar ancak dediğim gibi değişkendir bu oranlar...

benim eşimde ilk yaptırdığımız testte %7 çıkmıştı ikincisinde %14 çıktı..oran baya değişti...

gamzecim...keçiboynuzu pekmezi al canım aktardan ve sabah akşam bi kaşık içir eşine.biz 5 aydır içiyoruz ve bizim morfolojiyi çok etkiledi..
arginmax diye bi vitaminde kullanıyoruz biz oda oldukça etkili morfoloji+hız üzerinde..polen+arı sütü+bal karışımı yedirebilirsin...

Son düzenleme:
kızlarr İŞE ALINDIM PAZARTESİ BAŞLIYORUMMMMMM

Çok mutluyum iyiki sözünüzü dinlemişim...odayı çok güzel yapmışlar çok şık olmuş ayrıca 1 seneye kalmaz yeni binaya geçeceklermiş...zaten bende sürekli orda olmucakmışım diqer binanın bir bölümü açılmış dönüşümlü olarak her iki yerdede çalışacakmışım...özlem diye bir arkadaş var birlikte çalışacakmışız çok iyi anlaştık içim sımsıcak oldu..ortama hemen alışıverdim..hiç böyle bişey beklemiyordum...patron hakkında biraz bilgi edindim...patron deqil abi dediler...kar yaqdıqında kar topu oynamaya götürmüş elemanları...lunaparka sinemaya vs.. götürüyormuş arada...bu beni dahada mutlu etti...ben muhasebeci olarak girdim ama birde kumaş firması olduqu için özel bir proqramları daha var...inşallah becerebilirim ve işim daim olur..1-2 ay çalışalım karşılıklı memnun kalırsak devam ederiz dedi patron...gırgır şamata gülerek mutlu bir şekilde çıktık işyerinden...çok mutluyum kızlarrr ettiqiniz dualar sayesinde oldu hepinize çok çok teşekkür ederimmm

biigünde iki mutlu haber...
hiranur bebeqine bende işime kavuştum darısı sizlerin başınaaa

Cooooooook sevindim senin adina ablacim gözün aydin. Bugün ne güzel haberler aliyoruz böyle

çok sevindim arzuuuuuuuu tebrik ederimmmmmmmm

gözün aydın canım benim..inşallah çok çok mutlu huzurlu olduğun bi iş ortamın olur..ve sürekli çalışırsın ordaaaa....

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Cooooooook sevindim senin adina ablacim gözün aydin. Bugün ne güzel haberler aliyoruz böyle

çokkkkk teşekkür ederim kızlarrr:16 inşallah sürekli olur çok ama çok mutluyummmm..................

ablacim cooookk sevindim elhamdulillah bak bilemiyoruz hakkimizda ne daha hayirli olcak..
Rabbim dualarini kabul etti.. ins bundan sonra cok daha mutlu olursun

ablacim cooookk sevindim elhamdulillah bak bilemiyoruz hakkimizda ne daha hayirli olcak..
Rabbim dualarini kabul etti.. ins bundan sonra cok daha mutlu olursun

inşallah canım çok teşekkür ederim....
yemek konusundada ne istersek söyleyebiliyormuşuz dışardan öbür taraftaki gibi makarna ve bakliyat yemek zorunda kalmıcamm ayy kızlar çok mutluyummm çok saqoulun hep dua ettiniz hakkınızı helal edin canlarımmm

anladim canim keciboynuzu pekmezimiz var evde ama duzenli icmiyor esim oyle arada sirada.
argin max ve polen arisutu bal karisimini da internette buldum ama simdi ona sormadan almiyim.
bi de esim internette bi yerlerde okumus sayi ve hiz iyiyse morfoloji onemli degil gibi anlamis.
sonuc guzel cikti diye seviniyordu, simdi ona hap alcaz bal alcaz diyemem.
neyse hayirlisi canim cok sagol bilgilendirdigin icin
ben adet olunca rahim filmi icin randevu alcam bi de adetin 3. gunu hormonlar icin kan alcaklar yani bu hafta ve obur hafta olcak bunlar, sonra doktordan randevu alcaz, bakalim doktor derse aliriz ins. bana kalsa alirim da, oyle iste..

yeni isin hayirli olsun canim benim
insallah sana huzur ve mutluluk keyif getirir..
bugun 5 kasik menmen bir dilim kepelkli ekmek
kibrit kutusu jadar peynir yedim
oglen bir yumurta bir dilim salca surulmus ekmek yedim
aksam 4 kasik kadar nohut 4 kasik bulgur pilavi 1 dilim ekmek yedim...
ama yarimsaat yurudum...

aarzu ablacım hayırlı uğurlu olsun işinnn senin adına çok sevindimmm
bende çok sevindim canım çok teşekkür ederimm

teşekkür ederim canım
menün hiç olmamış...öqlen ekmek yemişsin akşamda baştan sona karbonhidratve hiç ara yapmamışsın
beslenme listemizi okumadınmı canım sen...

Son düzenleme:

ayyyyyy:26::26::26::26::26:
ne yaptim ben cok utandim simdi baktim listenize ama ne bileyim eyvahhhhh.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…