Sağol tatlımmmmm. inş. allah en kısa zamanda sana da nasip edecek içime doğdu:) dedi dersin bak
8 aylık evliyim 5. ayda olsun mu olmasın mı dedik.. oldu gibi ama tutanamadı
bi de bu ay olsun dedik bu ay oldu.Rabbim sana ve isteyen tüm kızlara nasip etsin canım benim...hepinizi çok seviyorum...
kızlarr İŞE ALINDIM PAZARTESİ BAŞLIYORUMMMMMM
Çok mutluyum iyiki sözünüzü dinlemişim...odayı çok güzel yapmışlar çok şık olmuş ayrıca 1 seneye kalmaz yeni binaya geçeceklermiş...zaten bende sürekli orda olmucakmışım diqer binanın bir bölümü açılmış dönüşümlü olarak her iki yerdede çalışacakmışım...özlem diye bir arkadaş var birlikte çalışacakmışız çok iyi anlaştık içim sımsıcak oldu..ortama hemen alışıverdim..hiç böyle bişey beklemiyordum...patron hakkında biraz bilgi edindim...patron deqil abi dediler...kar yaqdıqında kar topu oynamaya götürmüş elemanları...lunaparka sinemaya vs.. götürüyormuş arada...bu beni dahada mutlu etti...ben muhasebeci olarak girdim ama birde kumaş firması olduqu için özel bir proqramları daha var...inşallah becerebilirim ve işim daim olur..1-2 ay çalışalım karşılıklı memnun kalırsak devam ederiz dedi patron...gırgır şamata gülerek mutlu bir şekilde çıktık işyerinden...çok mutluyum kızlarrr ettiqiniz dualar sayesinde oldu hepinize çok çok teşekkür ederimmm
biigünde iki mutlu haber...
hiranur bebeqine bende işime kavuştum darısı sizlerin başınaaa
neyse bugünlük affettikayyyyyy:26::26::26::26::26:
ne yaptim ben cok utandim simdi baktim listenize ama ne bileyim eyvahhhhh.......
ablam dünde tebrik etmiştim...şimdi tekrar tebrik ediyorumhayırlısı ile kucagına nasip etsin inşalllah rabbim.. öpüyorum ve sevgiyle kucaklıyorum seni
eee ne dedik sana .dışardan gözle farklıdır .içinde olunca degişir herşey..
çok sevindim hadi hayırlısı olsun canım benim..
sena abla yeni işin hayırlı olsun. işalllah cook mutlu olursunkızlarr İŞE ALINDIM PAZARTESİ BAŞLIYORUMMMMMM
Çok mutluyum iyiki sözünüzü dinlemişim...odayı çok güzel yapmışlar çok şık olmuş ayrıca 1 seneye kalmaz yeni binaya geçeceklermiş...zaten bende sürekli orda olmucakmışım diqer binanın bir bölümü açılmış dönüşümlü olarak her iki yerdede çalışacakmışım...özlem diye bir arkadaş var birlikte çalışacakmışız çok iyi anlaştık içim sımsıcak oldu..ortama hemen alışıverdim..hiç böyle bişey beklemiyordum...patron hakkında biraz bilgi edindim...patron deqil abi dediler...kar yaqdıqında kar topu oynamaya götürmüş elemanları...lunaparka sinemaya vs.. götürüyormuş arada...bu beni dahada mutlu etti...ben muhasebeci olarak girdim ama birde kumaş firması olduqu için özel bir proqramları daha var...inşallah becerebilirim ve işim daim olur..1-2 ay çalışalım karşılıklı memnun kalırsak devam ederiz dedi patron...gırgır şamata gülerek mutlu bir şekilde çıktık işyerinden...çok mutluyum kızlarrr ettiqiniz dualar sayesinde oldu hepinize çok çok teşekkür ederimmm
anladim canimkeciboynuzu pekmezimiz var evde ama duzenli icmiyor esim oyle arada sirada.
argin max ve polen arisutu bal karisimini da internette buldum ama simdi ona sormadan almiyim.
bi de esim internette bi yerlerde okumus sayi ve hiz iyiyse morfoloji onemli degil gibi anlamis.
sonuc guzel cikti diye seviniyordu, simdi ona hap alcaz bal alcaz diyemem.
neyse hayirlisi canim cok sagol bilgilendirdigin icin
ben adet olunca rahim filmi icin randevu alcam bi de adetin 3. gunu hormonlar icin kan alcaklar yani bu hafta ve obur hafta olcak bunlar, sonra doktordan randevu alcaz, bakalim doktor derse aliriz ins. bana kalsa alirim da, oyle iste..
sena abla yeni işin hayırlı olsun. işalllah cook mutlu olursun
canım çok teşekkür ederim hiç gitmek istememiştim ama gidince çok ısındım...sonuda hayırlıysa inşallah sürekli kalırım
canım morfoloji çok ama çok önemli..hamile kalabilmemiz için normal yapılı spermlere ihtiyacımız var..
bununda dediğim gibi en az %4 olması gerek..
tabiki canım bnm öncelikle sonuçlarınızı doktora gösterin o bi yorumlasın ona göre kullanacağınız ilaç vede vitaminleri söyleyecektir..
herşey yoluna girecek inşallah sıkma canını
ayyyyy Arzu abla yaaaaaa ne kadar sevindim anlatamam....kızlarr İŞE ALINDIM PAZARTESİ BAŞLIYORUMMMMMM
Kızlar beta hcg yaptımmmmm pozitif çıktııı :)) değerim 442 çıktı ama yükselirmiş.... :)
evet ya teyze oluyoruz süper birşey bu[/QU
topiğimizde bebeği olmayna tümmm arkadaşlarıma allah nasip etsin... İnş. sizin mutlu o gününüzü de görecem çok yakındaaa teyzoşlar
caannıııımmmmm çoookkk seviindimmmm Allah kucağına almayıda nasipp etsiinn amiiinnnnnnnnnnn
saol tatlım inşAllah bizde yaşarız o mutlu günleri
laboratuvar sonuclarını hemen mi aldın kaç saat sürüyor test sonucu :26:
kızlarr İŞE ALINDIM PAZARTESİ BAŞLIYORUMMMMMM
caannıııımmmmm çoookkk seviindimmmm Allah kucağına almayıda nasipp etsiinn amiiinnnnnnnnnnn
saol tatlım inşAllah bizde yaşarız o mutlu günleri
laboratuvar sonuclarını hemen mi aldın kaç saat sürüyor test sonucu :26:
inşallah canımmmm:) allah hepinize nasip edecek inşallah..anım zele gidersen 2 saatte çıkarıyolar sonucu..
Hiranur oncelikle tebrik ederim hayirlisiyla al bebisini kucana ins. diger arkadaslarda en kisa zamanda kavusunlar meleklerine insallah
sena ablacim yeni isin hayili ugurlu olsun
teşekkür ederim canım:)Hiranur oncelikle tebrik ederim hayirlisiyla al bebisini kucana ins. diger arkadaslarda en kisa zamanda kavusunlar meleklerine insallah
sena ablacim yeni isin hayili ugurlu olsun
ayy inşallah canım Allah sana daha iyilerini nasip etsin...işi bilmiyorum inşallah öqrenip onların istediqi gibi yapabilirim...işi bilmeyince ilk günelr ozr oluyor 2-3 hafta geçsede en azından gidişatı görsem...ayyyyy Arzu abla yaaaaaa ne kadar sevindim anlatamam....
valla okurken keşke bnm de böyle işim olsa dedim
çok sevindim bak odayı dert etmiştin onun çaresi sen gitmeden bulunmuş, kalbin temiz ablacım
Allah hayırlı etsin inşallah gerçekten senin için hayırlı olan budur da işin geçici değil devamlı olur sen de gittiği yere kadar çalışırsın, iş aramazsın inşallah bi daha
hayırlı olsun
aminnn canım inşallah çok teşekkür ederimabllaccımmmm çook sewindimm yaşasınnnn artık sende işlii oldunn sıcak olmaları odanın güzel olmasına cok mutlu oldummm Allah utandırmasınnnnn
çok teşekkür ederim canımErginSena canım gözün Aydin cok sevindim. Hayırlı olur inşallah. İlk is gunünde basarılar dilerim.
GÜNAYDINNNNNNNNNN ÇITIRLARRRRRRR
herkese iyi pazarlar diliyorummmersinde hava süper çok güzel güneş varrr
veeee bu sabah itibariyle 67.8 geldimmmm inanılır gibi değil yaaa süperrrrrrrrr