Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

rica ederim tatlım:KK42:
sonuncu olmaya gelince, şekerim sen de +1,9kg ile bildirim yapmasaydın:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
olsun kız fena mı işte sen de sondan 1.sin, farkın bu:KK60:

teşekkür ederim:KK19:senin yorumun öenmli bnm için, çünkü elimden geldiğince senin yönlendirmen doğrultusunda ilerlemeye çalışıyorum
bazı şeylerin olmaması senin için hayırlı olmadığındandır, bazen bize güzel görünen şeylerin ardında bizim için hayırsızlıklar yatabiliyor, belki bu iş de sana olumsuz geliyor olabilir ama ardı hayırlıdır, ferahlıktır belki... hakkında ne hayırlıysa Rabbim sana onu lütfetsin.

ben teşekkür ederim beğenmenize sevindim:KK16:

kızlar ben çıkıyorum namaz kılıp görüşmeye gidicem dua edin olurmu :KK16::KK16:

Allah kabul etsin ablacım hakkında hayırlısı olsunnn inşAllah gönlüne göre güzel bir işin olurrr :KK34:

arkadaşlar bugun kendimi patlayacakmış gibi hissediyorum.ellerim bile sanki şişmiş.kütük gibiyim .niyeki acep.ödemmi yapmış olabilirim

baktım hala soqumuyorlar 2 tane gümlettim kızlar :KK56::KK56: sıcak yediqimdenmidir nedir bana biraz tatsız geldi..kremşantidende olabilir ben bim in kremşantisini kullanıyorum..yarım su bardaqı kadar pudra şekeri eklenebilir..yada soquyunca tadı daha tatlı gelebilir..bakalım sahurda iyice soqumuş olur tekrar yer test ederim..birde kızalr ben bu kurabiyenin tadını tahinli kurabiyeye benzettim..hakikaten hazır kurabiyeler gibi olmuş..büyük bir keyifle yedim..tarifi veren arkadaşa çok teşekkür ederim..en çok margarin kullanmadan yapıldıqına sevindim..

bu arada tuqbayla(triendy21) ben zayıflama topiqindeyiz arkadaşlar :KK17::KK17: bunları yemek bize yasak :KK24::KK24: kaçamak yapıyoruz yanii:KK1::KK1: amann duymasın bizimkilerr :KK24::KK24::KK24:

sena geçen akşam krem şantili kurabiyeden bahsetmiştin ya bende tarifi buldum yorumları okurken bu mesajını buldum..paylaştım ama umarım yanlış anlaşılmam...arasıra böyle kaçamaklar yapsak izin varmı ben tarifi çok beğendim bugün yapıp 2 tanecik yesem olurmu..belki midem bayram eder..izin varmı kaptan...bu hafta hiç kaçamağım yok..

İyi geceler kızlar. Hiranur bebisin hayırlı uğurlu olsun. Allah isteyen herkese versin, kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Bu arada ben hamile değilim. 2 buçuk yıl önce hamileydim. Oğlum şimdi 17 aylık. Allah cocuklarımızı bize bagislasin, acılarını göstermesin inşallah. Avatarim ve altindaki yazi hamileliğimden kalma yani. Telefondan girdiğim için nereden değiştireceğimi bulamadım. Anlayacağınız oğlumdan miras kalan kiloları vermek için çabalıyorum. Emzirmeyi yeni bıraktım ve şimdi kilo verme sırası.

Çok teşekkür ediyorum allah isteyen herkese nasip etsin.. çok tuhaf duygular içindeyimmmm:44::44::44::44::44:

Çok teşekkür ediyorum allah isteyen herkese nasip etsin.. çok tuhaf duygular içindeyimmmm:44::44::44::44::44:

ayy canımm testini yaptırdınmı kesinleştimi çokk sevindim canım...ALLAH sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah....topiğin ilk bebeği geliyor desene...hadi teyze oluyoz ....

HORMON TESTLERI
Total B-HCG Serum (18/02 10:14) * 442,4
0 - 5 mIU/L
3-4 Hafta 9 - 130 mIU/L
4-5 Hafta 75 - 2600 mIU/L
5-6 Hafta 850 - 20800 mIU/L
6-7 Hafta 4000 - 100000 mIU/L
7-12 Hafta 11500 - 289000 mIU/L
12-16 Hafta 18300 - 137000 mIU/L
16-29 Hafta 1400 - 53000 mIU/L
29-41 Hafta 940 - 60000 mIU/L :emir_bebek:

sabah şekersiz çay
k.k. kadar peynir
4 zeytin
ögle yemeginde
3 köfte
2 kaşık pilav bi kase çorba
aradas bir portakal
sporlarda her gün aynı :KK52::KK52::KK52::KK52:

ayy canımm testini yaptırdınmı kesinleştimi çokk sevindim canım...ALLAH sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah....topiğin ilk bebeği geliyor desene...hadi teyze oluyoz ....

çok teşekkür ederim bütün güzel dilekleriniz için.. allah hepinize nasip etsin inşş. Olanlarada 2. yi 3. yü versinnnnnnn... öptüm hepinizi:KK49::KK54::KK16::KK16::KK16::KK16:

topiğimizde bebeği olmayna tümmm arkadaşlarıma allah nasip etsin... İnş. sizin mutlu o gününüzü de görecem çok yakındaaa teyzoşlar:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
bana daha var da Rabbim herkese hayırlısını versin
daha ben kpssye gircem, memur olcam, koca bulcam sonra çocuk.....
ooooo bi sürü şey var, Rabbim herşeyin hayırlısını versin,
sana da güzel bir bebiş nasip etsin, kucagına aldığın günleri de göstersin topiğimizin taze anne adayı:KK49:

kahvaltı:
-sucuklu yumurta
-1 dl ekmek
-3 zeytin
-1 dl kaşar

ara:
-3 badem
-2 fndık

öğle:
-tavuklu patlıcan yemeği
-1 kase yoğurt

ara:
-yok

akşam
-yarım kase special k

2.5 lt ye tamamlıycam suyu..

toplam:1030 kalori

Son düzenleme:
Arkadaslar sizden bir konuda yardim istitorum lutfen cevap yazin :18:
Ben sacimi koyu kahveye boyamistim siyah oldu(kopuk boyayla).
:KK53: 2 ay sonra bugun de sacimi cok acik kestaneye boyadim. :26:Ama sacimda tutmadi cok az tuttu. Simdi de krem boya aldim sari renk. :KK16:Onu da ayni gun boyasam sacima zarari olur mu. Satici bana sac acici onerdi boyadan once cesaret edemedim. Kuafore de gitmek istemiyorum. Sacimi yakar diye. Ne onerebilirsiniz?Sacimin renginin degismesini istiyorum esim sevmiyor bu rengi :KK43:

tebrik ederim tatlım..
Allah tamamına erdirsin...
sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini:nazar::nazar::nazar:

darısı bizlerin başına inşallah kaçıncı ayındı...

X