Rabbim hakkında ne hayırlıysa onu nasip etsin, Allah namazını da kabul etsin inşallahkızlar ben çıkıyorum namaz kılıp görüşmeye gidicem dua edin olurmu
rica ederim tatlım
sonuncu olmaya gelince, şekerim sen de +1,9kg ile bildirim yapmasaydın
olsun kız fena mı işte sen de sondan 1.sin, farkın bu
teşekkür ederimsenin yorumun öenmli bnm için, çünkü elimden geldiğince senin yönlendirmen doğrultusunda ilerlemeye çalışıyorum
bazı şeylerin olmaması senin için hayırlı olmadığındandır, bazen bize güzel görünen şeylerin ardında bizim için hayırsızlıklar yatabiliyor, belki bu iş de sana olumsuz geliyor olabilir ama ardı hayırlıdır, ferahlıktır belki... hakkında ne hayırlıysa Rabbim sana onu lütfetsin.
ben teşekkür ederim beğenmenize sevindim
kızlar ben çıkıyorum namaz kılıp görüşmeye gidicem dua edin olurmu
kızlar ben çıkıyorum namaz kılıp görüşmeye gidicem dua edin olurmu
baktım hala soqumuyorlar 2 tane gümlettim kızlarsıcak yediqimdenmidir nedir bana biraz tatsız geldi..kremşantidende olabilir ben bim in kremşantisini kullanıyorum..yarım su bardaqı kadar pudra şekeri eklenebilir..yada soquyunca tadı daha tatlı gelebilir..bakalım sahurda iyice soqumuş olur tekrar yer test ederim..birde kızalr ben bu kurabiyenin tadını tahinli kurabiyeye benzettim..hakikaten hazır kurabiyeler gibi olmuş..büyük bir keyifle yedim..tarifi veren arkadaşa çok teşekkür ederim..en çok margarin kullanmadan yapıldıqına sevindim..
bu arada tuqbayla(triendy21) ben zayıflama topiqindeyiz arkadaşlarbunları yemek bize yasak kaçamak yapıyoruz yanii amann duymasın bizimkilerr
ayyy çok sevindim allah analı babalı büyütsün hamilelerin duası kabul olurmuş sen bizede dua et olurmu inşallah bizde yaşayalım o duyguyu
İyi geceler kızlar. Hiranur bebisin hayırlı uğurlu olsun. Allah isteyen herkese versin, kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Bu arada ben hamile değilim. 2 buçuk yıl önce hamileydim. Oğlum şimdi 17 aylık. Allah cocuklarımızı bize bagislasin, acılarını göstermesin inşallah. Avatarim ve altindaki yazi hamileliğimden kalma yani. Telefondan girdiğim için nereden değiştireceğimi bulamadım. Anlayacağınız oğlumdan miras kalan kiloları vermek için çabalıyorum. Emzirmeyi yeni bıraktım ve şimdi kilo verme sırası.
Çok teşekkür ediyorum allah isteyen herkese nasip etsin.. çok tuhaf duygular içindeyimmmm:44::44::44::44::44:
yani HAMİLESİN???Kızlar beta hcg yaptımmmmm pozitif çıktııı :)) değerim 442 çıktı ama yükselirmiş.... :)
evet ya teyze oluyoruz süper birşey buayy canımm testini yaptırdınmı kesinleştimi çokk sevindim canım...ALLAH sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah....topiğin ilk bebeği geliyor desene...hadi teyze oluyoz ....
evet ya teyze oluyoruz süper birşey bu[/QU
topiğimizde bebeği olmayna tümmm arkadaşlarıma allah nasip etsin... İnş. sizin mutlu o gününüzü de görecem çok yakındaaa teyzoşlar
ayy canımm testini yaptırdınmı kesinleştimi çokk sevindim canım...ALLAH sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah....topiğin ilk bebeği geliyor desene...hadi teyze oluyoz ....
bana daha var da Rabbim herkese hayırlısını versintopiğimizde bebeği olmayna tümmm arkadaşlarıma allah nasip etsin... İnş. sizin mutlu o gününüzü de görecem çok yakındaaa teyzoşlar