Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

ayyy çok sevindim allah analı babalı büyütsün hamilelerin duası kabul olurmuş sen bizede dua et olurmu inşallah bizde yaşayalım o duyguyu

paylaştıqın için çok teşekkür ederim canım işe başladıktan sonra iş arama imkanı olmuyor....bende böyle bir ihtiyaç hissetmiyorum açıkçası..işime adapte olmaya çalışırım herzaman...en azından bugün gidip bir konuşayım uyarsa pazartesi başlarım...başladıktan sonra baktım olmuyor bırakırım...herşeyin hayırlısı..eşin içinde çok sevindim rahat ermiş

günaydın canımm
bizler iyiyiz sen nasılsın?
ne yardımı quuuuu kilolarlamı başın dertte

ben ne yapayim ya calisiom
ben kaldim 69 da bi adim ileri gidemiyom ya...
ne olicik bu halim
ayyy gobusum bi yumasidki cok cirkin bu hal aldi kesinlikle sikilsmam lazim...
bu boyle gitmez nerde bu devlet nerde bu diyet..

ben ne yapayim ya calisiom
ben kaldim 69 da bi adim ileri gidemiyom ya...
ne olicik bu halim
ayyy gobusum bi yumasidki cok cirkin bu hal aldi kesinlikle sikilsmam lazim...
bu boyle gitmez nerde bu devlet nerde bu diyet..

canım menülerini görmediqim için bişey diyemiyorum

merhaba arkadaşlar
bende artık zayıflamak istiyorum 15 aylık bir oğlum var
hamile kalmadan önce 59 kiloydum hamileliğimin ilk 4e ayında 5kilo verdim ve doğuma 64 kilolayla girdin
doğumdan çıktığımda yine 59 kiloydum ama annem ve kayınvalidem sağolsun emziriyorsun onu ye süt olsun bunu ye süt olsun diye diye 70kilo oldum (( kendime çok kızıyorum nasıl dikkat etmedim bu hale geldim diye çevremde herkes üzülme emziriyorsun sen bişey yapmasanda zayıflarsın deediler ama hiçde öyle olmadı
sonra rejim yapmaya karar verdim iki ayda 5 kilo verdim ama bu seferde sütüm azaldı oğlum çok fazla ek gıda yemediği için sütümün azalmasınıda göze alamıyorum 65 kiloda kaldım
sporada gidemiyorum çünkü burda oğlumu bırakacak kimse yok malum havalar soğuk yürüyüşede çıkamıyorum

peki ben nasıl zayıflıycam kızlar
bu arada günde 3litre su içiyorum 4 gündürlü ama yediklerime dikkat etmeme rağmen çok daha fazla şişdim

canım menülerini görmediqim için bişey diyemiyorum

evet senacim ya benim artik bi topige sabit girip ordan devam etmem lazim
eski topik 70-79 araligindan ordakilerin listelerini takip ediyodum son 1 hafatdir takip edemiyorum ama
artik kara verdim
bu gunden itibaren burdan yazicam
kesinlikle bu hafatda bi gram gidememssem
spor salonu sart...

canım hoşgeldin..inşallah en kısa zamanda verirsin...bizim bir beslenme listemiz var biz onu uyguluyoruz...ama bebeqini emziriyorsan doktoruna danışarak diyet yapman daha doqru

menülerini bi görelim önce biz bir deqerlendirelim cnm...bakalım neden kilo verememişsin...önce teşhisi koyalım

senacim yaaaaaaaaaaa
tamam bakalim ozaman....yarin tartilicem pazardan pazara tartiliyom cunki...

iyiyim canım ALLAHA şükür ...bugün hafta sonu oğlanlar evde hala kahvaltı keyfindeyiz..sporum kaldı bugün...işimi teslim etmem lazım çok yoğunum anlayacağın..

çorbaları ihmal ettim sanırım birde hafta içi çok katıyım asla kaçamak yok bunuda bünyem kaldırmıyor direniyor galiba

herşeyin hayırlısı senacım..Allah gönlündekini versin inşallah çok kişinin duasını alıyorsun burda ...en çokta benim emin olabilirsin kendime güvenim geldi sayende...neredeyse 10 kilo verdim sayende fırçalamaların olmasa emin ol kendimi salardım..

Herkese günaydınnnnnnnnnnnnn

günaydın canım nasılsın hoşgeldin

Günaayyddınnnnnnlaaarrrr cicişler

liste için teeşekkürler lily86 tatlım beni sonuncu yazmışsınnn aaaaa olmamışşş
rica ederim tatlım
sonuncu olmaya gelince, şekerim sen de +1,9kg ile bildirim yapmasaydın
olsun kız fena mı işte sen de sondan 1.sin, farkın bu

lilycim ellerine saqlık listemiz çok güzel olmuş canım
teşekkür ederimsenin yorumun öenmli bnm için, çünkü elimden geldiğince senin yönlendirmen doğrultusunda ilerlemeye çalışıyorum bazı şeylerin olmaması senin için hayırlı olmadığındandır, bazen bize güzel görünen şeylerin ardında bizim için hayırsızlıklar yatabiliyor, belki bu iş de sana olumsuz geliyor olabilir ama ardı hayırlıdır, ferahlıktır belki... hakkında ne hayırlıysa Rabbim sana onu lütfetsin.
liste çok güzel canım kilo verenlerde öyle ellerine sağlık
ben teşekkür ederim beğenmenize sevindim

haklısın bebişimm yaaa sena ablayla ben 1.ciliği kaptırmadıkkkk o baştan birinci ben sondan birinciiii

hoşgeldin cnm...bebişin hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün, hayırlı güzel bir ömrü olsun
zayıflamak istemende haklısın ama emzirdiğin için dr izniyle diyet yapmalısın belki dr.un sana yardımcı olup bir diyetisyene de yönlendirebilir, önce dr.una danış derim ben
ama suyu çok içtiğin için metabolizman hızlanmaya başlamıştır, diyet listemizi buraya ekleyelim sen emzirmene ve sütüne fazla etkisi olmayacak şekilde uyarlamaya çalışabilirsin ama çok kısma yediklerinden sadece tavsiyem zararlı yiyeceklerden uzak durup sağlıklı beslenmeye çalış, bu şekilde sütüne çok negatif bir etki olacagını sanmıyorum ama yine de dr.a danış öyle başla...

öncelikle hoşgeldin
bu kilo verme işinde istikrar şart o yüzden biraz uzak kalınca topiklerden insan ister istemez salıyor kendini
ben listeyi ekleyeyim birazdan ordan eksikler varsa düzeltmeye çalışırsın,
başarılar diliyorum

senacim yaaaaaaaaaaa
tamam bakalim ozaman....yarin tartilicem pazardan pazara tartiliyom cunki...
CANIM bizim listemize girmek istiyorsan bildirimlerini cumadan cumaya yapman gerekiyor...
Herkese günaydınnnnnnnnnnnnn
günaydın canımm...
tatlım Allah razı olsun beöyle dua ettiqinizi duydukça nasıl sevinip mutlu oluyorum anlatamam..Allah hepimizden razı olsun..
canım çok teşekkür ederim...bir parça sizlere yardımım dokunuyorsa ne mutlu bana ....
haklısın bebişimm yaaa sena ablayla ben 1.ciliği kaptırmadıkkkk o baştan birinci ben sondan birinciiii

güldürdün beni canım Allahta seni güldürsün

DİYET LİSTESİ

1- sabah kalkınca 1 bardak su içilmelidir...
2-tam bir kahvaltı yapılmalıdır(zeytin peynir domates salatalık yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü şeyler seviyorsanız yemenizde bir sakınca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayı....(kahvaltı dışında ekmek yenilmemelidir)
3-ara öqün mutlaka yapılmalı (süt yoqurt ceviz fındık badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmanıza yardımcı olucaktır....arkasından mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir ızgara aldım herşeyimi onda yapıyorum...30tl civarı çok işe yarıyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yanında salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-tekrar ara öqün yapılmalıdır...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynısını yemeyin kızlar deqiştirin...
6.akşam yemeqini erken yemeqe çalışın...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çeşit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyon
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri-mekanlar-oneriler-tarifler-f430/yemek...
6-akşam yemeqinden sonra su ve bitki çayı dışında hiçbirşey yemeyin çok faydasını göreceksiniz...
7-biz hanımların reql öncesi ve sonrası tatlı krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa ısınmış süt ve içine 1-2 çubuk tarçın atıp içebilirsiniz yarım saate kalmadan tatlı isteqiniz kesilecektir...
8-eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalıdır...
9-çaylarımıza kesinlikle şeker katmamlıyız..bize kilo aldıran en tehlikeli besinlerden bride şekerdir...
10-börek yada tatlı
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri-mekanlar-oneriler-tarifler-f430/yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvaltı öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkımızdan vazgeçmemiz gerekir...
11-ben hergün tartıldım...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldıqım zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayı telafi etmeye çalıştım...
12-mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanılmaz keyifli ve motive açısından çok yüksek moral kaynaqı kızlar...
13-ve hergün menülerimiz paylaşalım tam gün olarak (sabah ara öqlen ara akşam şeklinde)....

NEYİ NE ZAMAN NEKADAR YEMELİYİZ?

1-Ekmek gibi unlu gıdaları mutlaka kahvaltıda tüketmeliyiz(2 dilim)
2-Pirinç bulgur mercimek fasulye nohut bugday makarna patates gibi karbonu yüksek gıdalardan tekini haftada 1 defa 2 kaşık tüketmeliyiz...
3-Etli gıdalar yiyeceqimiz zaman yanında 2 numarada yazdıqım ürünlerin hiçbirini tüketmemeliyiz..
4-Öqünlerimize yeşillik salata ve yoqurt eklemeliyiz...
5-Mutlaka 2.5-3 litre su içmeliyiz yoksa kilo veremeyiz..
6-Ara öqünlerde 1 yada en fazla 2 çeşit ürün tüketmeliyiz..
7-Mutlaka hergün 1 adet meyva tüketimine özen göstermeliyiz..
8-Bakliyat tükettimiz günlerde sabah ekmek tüketimini iptal ederek dengelemeye çalışmalıyız ve bakliyatları sadece öqlen tüketmeliyiz..

yeni gelen arkadaşlara beslenme planımızı ekledim
bu arada 2 yazıyı birleştirip ekledim ki aynı sorular tekrar tekrar sorulup kafalar karışmasın, bundan sonra inşallah bu şekilde eklemeyi düşünüyorum ztn eski mesajımı bulup da kopyaladım direkt...
bilginize...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…