Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

menüm kızlar

kahvaltı
1 tane ev yapımı poça
kaşar peynir
süt

ara
1 kase yoqurt

öqlen
mercimek çorbası
1 tane ızgara biber

ara
1 bardak meyva suyu(iş görüşmesinde ikram ettiler)

akşam
fırında köfte patates yemeqi
1 bardak ayran

3 lite su...

Sağol tatlımmmmm. inş. allah en kısa zamanda sana da nasip edecek içime doğdu:) dedi dersin bak:KK16::KK16::KK16:

8 aylık evliyim 5. ayda olsun mu olmasın mı dedik.. oldu gibi ama tutanamadı
bi de bu ay olsun dedik bu ay oldu.Rabbim sana ve isteyen tüm kızlara nasip etsin canım benim...:KK16::KK16::KK16: hepinizi çok seviyorum...

ablam dünde tebrik etmiştim...şimdi tekrar tebrik ediyorum:KK9: hayırlısı ile kucagına nasip etsin :KK49:inşalllah rabbim.. öpüyorum ve sevgiyle kucaklıyorum seni
:KK54:

:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:
:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:
kızlarr İŞE ALINDIM PAZARTESİ BAŞLIYORUMMMMMM :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

Çok mutluyum iyiki sözünüzü dinlemişim...odayı çok güzel yapmışlar çok şık olmuş ayrıca 1 seneye kalmaz yeni binaya geçeceklermiş...zaten bende sürekli orda olmucakmışım diqer binanın bir bölümü açılmış dönüşümlü olarak her iki yerdede çalışacakmışım...özlem diye bir arkadaş var birlikte çalışacakmışız çok iyi anlaştık içim sımsıcak oldu..ortama hemen alışıverdim..hiç böyle bişey beklemiyordum...patron hakkında biraz bilgi edindim...patron deqil abi dediler...kar yaqdıqında kar topu oynamaya götürmüş elemanları...lunaparka sinemaya vs.. götürüyormuş arada...bu beni dahada mutlu etti...ben muhasebeci olarak girdim ama birde kumaş firması olduqu için özel bir proqramları daha var...inşallah becerebilirim ve işim daim olur..1-2 ay çalışalım karşılıklı memnun kalırsak devam ederiz dedi patron...gırgır şamata gülerek mutlu bir şekilde çıktık işyerinden...çok mutluyum kızlarrr ettiqiniz dualar sayesinde oldu hepinize çok çok teşekkür ederimmm :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

biigünde iki mutlu haber...
hiranur bebeqine bende işime kavuştum darısı sizlerin başınaaa:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

eee ne dedik sana .dışardan gözle farklıdır .içinde olunca degişir herşey..

çok sevindim hadi hayırlısı olsun canım benim..:KK16:
:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK54::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

ayyyyyy:26::26::26::26::26:
ne yaptim ben cok utandim simdi baktim listenize ama ne bileyim eyvahhhhh.......:KK30:
neyse bugünlük affettik :KK24::KK24::KK24::KK24: yarın güzel bir menüyle bekliyoruz seni:KK34:
ablam dünde tebrik etmiştim...şimdi tekrar tebrik ediyorum:KK9: hayırlısı ile kucagına nasip etsin :KK49:inşalllah rabbim.. öpüyorum ve sevgiyle kucaklıyorum seni

:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:
:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

eee ne dedik sana .dışardan gözle farklıdır .içinde olunca degişir herşey..

çok sevindim hadi hayırlısı olsun canım benim..:KK16:
:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK54::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

çok teşekkür ederim canım..iş biraz farklı inşallah öqrenebilirimde kalıcı olurum...

Son düzenleme:
kızlarr İŞE ALINDIM PAZARTESİ BAŞLIYORUMMMMMM :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

Çok mutluyum iyiki sözünüzü dinlemişim...odayı çok güzel yapmışlar çok şık olmuş ayrıca 1 seneye kalmaz yeni binaya geçeceklermiş...zaten bende sürekli orda olmucakmışım diqer binanın bir bölümü açılmış dönüşümlü olarak her iki yerdede çalışacakmışım...özlem diye bir arkadaş var birlikte çalışacakmışız çok iyi anlaştık içim sımsıcak oldu..ortama hemen alışıverdim..hiç böyle bişey beklemiyordum...patron hakkında biraz bilgi edindim...patron deqil abi dediler...kar yaqdıqında kar topu oynamaya götürmüş elemanları...lunaparka sinemaya vs.. götürüyormuş arada...bu beni dahada mutlu etti...ben muhasebeci olarak girdim ama birde kumaş firması olduqu için özel bir proqramları daha var...inşallah becerebilirim ve işim daim olur..1-2 ay çalışalım karşılıklı memnun kalırsak devam ederiz dedi patron...gırgır şamata gülerek mutlu bir şekilde çıktık işyerinden...çok mutluyum kızlarrr ettiqiniz dualar sayesinde oldu hepinize çok çok teşekkür ederimmm :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

hiranur bebeqine bende işime kavuştum darısı sizlerin başınaaa:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
sena abla yeni işin hayırlı olsun. işalllah cook mutlu olursun

anladim canim :KK31: keciboynuzu pekmezimiz var evde ama duzenli icmiyor esim oyle arada sirada.
argin max ve polen arisutu bal karisimini da internette buldum ama simdi ona sormadan almiyim.
bi de esim internette bi yerlerde okumus sayi ve hiz iyiyse morfoloji onemli degil gibi anlamis.
sonuc guzel cikti diye seviniyordu, simdi ona hap alcaz bal alcaz diyemem.
neyse hayirlisi canim cok sagol bilgilendirdigin icin :KK16:
ben adet olunca rahim filmi icin randevu alcam bi de adetin 3. gunu hormonlar icin kan alcaklar yani bu hafta ve obur hafta olcak bunlar, sonra doktordan randevu alcaz, bakalim doktor derse aliriz ins. bana kalsa alirim da, oyle iste.. :KK31:

canım morfoloji çok ama çok önemli..hamile kalabilmemiz için normal yapılı spermlere ihtiyacımız var..
bununda dediğim gibi en az %4 olması gerek..

tabiki canım bnm öncelikle sonuçlarınızı doktora gösterin o bi yorumlasın ona göre kullanacağınız ilaç vede vitaminleri söyleyecektir..

herşey yoluna girecek inşallah sıkma canını:KK19:

canım morfoloji çok ama çok önemli..hamile kalabilmemiz için normal yapılı spermlere ihtiyacımız var..
bununda dediğim gibi en az %4 olması gerek..

tabiki canım bnm öncelikle sonuçlarınızı doktora gösterin o bi yorumlasın ona göre kullanacağınız ilaç vede vitaminleri söyleyecektir..

herşey yoluna girecek inşallah sıkma canını:KK19:

anladim canim. bakalim biraz zamana ihtiyacimiz var galiba.belki doktor da vitamin ve polen-bal alin bi kac aya daha deneyin diycek bilemiyorum. internette baktim biraz, morfoloji cok dusukse direk tup bebek demisler asilamanin bile faydasi olmaz yazmislar. oyle okuyunca moraim bozuldu baya bi. cunku esim hemen tup bebek yaptirmak istemiyor. aslinda sigortasi da karsiliyor, amaan neyse, benim sonuclar da bi belli olsun, belki asil sorun bendedir. ne bileyim :26:
her seyin hayirlisi canim benim :KK54:

Hiranur oncelikle tebrik ederim hayirlisiyla al bebisini kucana ins. diger arkadaslarda en kisa zamanda kavusunlar meleklerine insallah:nazar:
sena ablacim yeni isin hayili ugurlu olsun:KK16:

sabah:
1 salam 12
1 ucgen peynir 21
lor peyniri 20
1 domates 14
1 salatalik 11
2 zeytin 16
Kepekli ekmek 40
domatsli feslgnli peynir 60

ogle:
1 haslanmis yumurta 80
1 kepekli ekmek(becel) 40+40
1 salam 12
2 cigkofte 90
1 ucgen peynir 21
2 zeytin 16
sogan halkasi 6 tane 120

aksam:
mantar yemegi 150
yogurt 50
salata 100
Kacamaklari: biskolata, probis, nar bunlara da 400 kaloridir:KK53: yani aldigim toplam kalori: 1313 kalori :KK17:

sporum: 165 dk 732+270+60= 1062 kalori
Sporum bir kosu bandina cikiyorum bir bisiklete cikiyorum. Bisikletle kisa surede cok kalori yakiliyor.
:nazar:

ayyyyy Arzu abla yaaaaaa ne kadar sevindim anlatamam....:KK66:
valla okurken keşke bnm de böyle işim olsa dedim:KK17:
çok sevindim bak odayı dert etmiştin onun çaresi sen gitmeden bulunmuş, kalbin temiz ablacım:KK16:
Allah hayırlı etsin inşallah gerçekten senin için hayırlı olan budur da işin geçici değil devamlı olur sen de gittiği yere kadar çalışırsın, iş aramazsın inşallah bi daha
hayırlı olsun:KK34:

Kızlar beta hcg yaptımmmmm pozitif çıktııı :)) değerim 442 çıktı ama yükselirmiş.... :)

evet ya teyze oluyoruz süper birşey bu:KK16::KK16::KK16:[/QU

topiğimizde bebeği olmayna tümmm arkadaşlarıma allah nasip etsin... İnş. sizin mutlu o gününüzü de görecem çok yakındaaa teyzoşlar:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

caannıııımmmmm çoookkk seviindimmmm Allah kucağına almayıda nasipp etsiinn amiiinnnnnnnnnnn :KK9: :KK76: :KK49: :emir_bebek:

saol tatlım inşAllah bizde yaşarız o mutlu günleri :KK34:

laboratuvar sonuclarını hemen mi aldın kaç saat sürüyor test sonucu :26:

abllaccımmmm çook sewindimm yaşasınnnn artık sende işlii oldunn sıcak olmaları odanın güzel olmasına cok mutlu oldummm Allah utandırmasınnnnn :KK34: :KK76:

ErginSena canım gözün Aydin cok sevindim. Hayırlı olur inşallah. İlk is gunünde basarılar dilerim.

caannıııımmmmm çoookkk seviindimmmm Allah kucağına almayıda nasipp etsiinn amiiinnnnnnnnnnn :KK9: :KK76: :KK49: :emir_bebek:

saol tatlım inşAllah bizde yaşarız o mutlu günleri :KK34:

laboratuvar sonuclarını hemen mi aldın kaç saat sürüyor test sonucu :26:

inşallah canımmmm:) allah hepinize nasip edecek inşallah..anım zele gidersen 2 saatte çıkarıyolar sonucu..:KK16:

GÜNAYDINNNNNNNNNN ÇITIRLARRRRRRR:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:
herkese iyi pazarlar diliyorumm:KK16::KK16::KK16:mersinde hava süper çok güzel güneş varrr:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
veeee bu sabah itibariyle 67.8 geldimmmm inanılır gibi değil yaaa süperrrrrrrrr:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

Hiranur oncelikle tebrik ederim hayirlisiyla al bebisini kucana ins. diger arkadaslarda en kisa zamanda kavusunlar meleklerine insallah:nazar:
sena ablacim yeni isin hayili ugurlu olsun:KK16:
teşekkür ederim canım:)
ayyyyy Arzu abla yaaaaaa ne kadar sevindim anlatamam....:KK66:
valla okurken keşke bnm de böyle işim olsa dedim:KK17:
çok sevindim bak odayı dert etmiştin onun çaresi sen gitmeden bulunmuş, kalbin temiz ablacım:KK16:
Allah hayırlı etsin inşallah gerçekten senin için hayırlı olan budur da işin geçici değil devamlı olur sen de gittiği yere kadar çalışırsın, iş aramazsın inşallah bi daha
hayırlı olsun:KK34:
ayy inşallah canım Allah sana daha iyilerini nasip etsin...işi bilmiyorum inşallah öqrenip onların istediqi gibi yapabilirim...işi bilmeyince ilk günelr ozr oluyor 2-3 hafta geçsede en azından gidişatı görsem...
abllaccımmmm çook sewindimm yaşasınnnn artık sende işlii oldunn sıcak olmaları odanın güzel olmasına cok mutlu oldummm Allah utandırmasınnnnn :KK34: :KK76:
aminnn canım inşallah çok teşekkür ederim :KK16:
ErginSena canım gözün Aydin cok sevindim. Hayırlı olur inşallah. İlk is gunünde basarılar dilerim.
çok teşekkür ederim canım :KK16:
GÜNAYDINNNNNNNNNN ÇITIRLARRRRRRR:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:
herkese iyi pazarlar diliyorumm:KK16::KK16::KK16:mersinde hava süper çok güzel güneş varrr:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
veeee bu sabah itibariyle 67.8 geldimmmm inanılır gibi değil yaaa süperrrrrrrrr:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

günaydın canımm:KK16::KK16::KK16:
ooo maşallah bakıyorumda ERİYOSUN :nazar::nazar::nazar::nazar: çok tebrike derim ve bu azminin devamını dileirm canım :KK16::KK16:

çok teşekkür ederim ablacım senin sayende eğer sen bu topiği açmasaydın ben zayıflamak için bi adım atmayacaktımm :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı pazarlarr :KK16::KK16::KK16:
koçiş bugün bir güzellik yapmış gidip pastaneden açma almış:KK53::KK53: 1 tane gümlettim kızlarr :KK24::KK24::KK24:
bugün oldukça yoqun olucam...şimdi biraz ütüm var onu yapıcam :KK12:
sonrada ailece bir kuran kursu yararına düzenlenen yemek kermesine gidicez..bende kek yapıp görürücem...ama orada ızgara tarzı bişey yicem...cısslara dokunmucam çünkü kaçamak hakkımı sabah kullandım...
akşamda bir akrabamıza akşam oturmasına gidicez...bugün bebek mevlütleri var ama ben gündüz müsait olamadıqım için akşam gidip hediyesini verelim dedim eşime...bir daha fırsat olmayabilir uzsakta oturuyorlar...
yarın sabahta iş başı yapıcam Rabbim hayırlı eylesin utandırmasın...
benim bugünkü proqramım böyle kızlar...akşam gelince girer bugün ne kaynattınız okurum:KK34:
şimdi ütü zamanı :KK12: bana kolay gelsin sizlere güzel birgün olsun inşallahhh:KK16::KK16::KK16::KK16:

X