kızlarr canım çok sııkkın işte huzurum yok...
Bizim firmada bir tane sekreter varr şeytan resmen ne fotokopi çeker ne ilgilenir kağıtlarla nede adam akıllı telefon bağlar... Almış arkasına bir tane müdür onun arkasına sıgınaraktan bana ve bir kaç arkadasa sinsice uyuz hareketler yapıyor
en son yaptıgı idari binadan bizim ofislere geçen tek bir kapı var ve o acıyor kapıları biz onu aramadan yada kapıyı vurmadan acmıyoorrr hoşuna gidioyoooorr onu aramamızzzz
Ben kapıyıı çaaldıımmm acan yokk neyse arkadasım aradıı
Arkadas " esra kapıyı açarmısı"
esra " tamam"
açtı
ben " duymuyormusun" sakince ( okadar cok sey yaptı kiiii anlataamaaammmmmm )
esra " duysaydım açardııımmmm aysun hanımmmmmmm" ( bağırarak)
ben toplantı salonuna çıkarken;
esra " Allahım yaa sabah sabah adamın sinirin bozxuyorlarr diye bagırıyooorrr "
ben " esra senin ilk işin bu kapıyı açmak" dedim ben oradan ayrıldım
aynı gün akşam üstü kaşe lazım oldu sekreterlikte bulunuyorrr
gittim istemedim ondan tam alıcam bir hışımlaa şaaakk diyeee kaşeyyiii önümee vurdu resmennn ben fırlattı diyoorummm o harekete çok serttiii
orada onu savunanlardan bir kız ağzı acık halde bana baktı ne dicem diyee
kendime dedim kii aysun sakınn seni yıpratmak için yapıyorlaarr sakin bende Allahım ya dedim güldümm şak şak masalara vuruyor ben ordayım diyeee çok sinirlendimmmmm
bugünde müdürüm geldii kızdım söylendimmm bunların yaptıklarını yanlarına kar mı kalıcak dedimm bana bunu yaptı resmen fırlattı kaşeyi dedim ( tam fırlatmadı ama şaak diye yapıştırdııı ) biraz sinirle orada abarttım sanırımm
müdürümde ben cok üzüldüm diye onun müdürüne şikayet etmiş aysuna böyle davrandı diyeeee
kızlar bu ilk değil kimleere neler yapmışşş bu arkadaşş kıskanıyr bizi ondn üst rütbedeyiz diye sürekli sinirlemimzi bozacak bişey yapıyor.. Pazartesi büyük ihtimal onun müdürü beni yanına cagrcak esra sana öyle davranmamısssss sen başlatmıssın tarzda konusacaakkk nerden biliyoruumm daha önce birisi şikayet etmişş müdürü siz ne yaparsanızz yapın haksızsınız demiş
bu arada firma sahibi babamın arkadası ama benim samimiyetim yok selamlasırız okadar
ben ne yapayım sizceee o kıza haddini bildirmek istiyorumm ama şeytan sıyrılcak bişey buluyorrrr
firma sahibiyle patronla konusmaya çalıstım ama bana müdürüne şikayet edin dedi ben kimi kime şikayet edicem..
İşte bu sekilde konusmalar hakszılıklar fazllaaa bıktımmmmm