Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

aysuncum bu ışık almayan yere girer ve ısınamazsam belki bundan dolayı şikayet ederim ama rahat bir ortamda asla şikayet edeceqimi sanmıyorum...çünkü içimde kaldı çalışmak...

inş ablacım ortamı sevdirende soğutanda insanlardır.. inş çok güzel bir işin ve işimiz olur..:KK31:

kızlar iyi akşamlarrr :KK42::KK42:
hiranurun hamile olmasına çoookkkkkkkk sevindimm topiqimizin ilk bebişi bende çok heyecanladım..darısı bütün isteyenlerin başınaa:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

kızlar 1-2 ay önce bir firmaya cv bırakmıştım...1-2 saat önce aradılar...yarın şartları görüşmek için davet ettiler...ama bnm bulunacaqım oda alt katta küçük ve ışık almıyor...verdikleri maaş beni tatmin ediyor evede yakın yürüyerek gidip gelebilicem...ama odanın küçük ve ışık almaması beni çok düşündürüyor...diqer iştende saat 10a kadar haber gelmezse burayı düşünmelimiyim...açıkçası orada çok daralıcamı sanıyorum...acaba ilk görüştemi öyle geldi..sonra alışırmıyım..yoksa hiçmi kabul etmiyim..fikirlerinizi yazarmısınız :26:
yarın ola hayrola
inşallah herşey yolunda gider
bence değerlendir, ışık almaması olumsuz, küçüklüğü de ama belki orada çok mutlu olacaksındır, ztn beğenmezsen çıkarsın, ama inşallah hakkında hayırlısı olur, Rabbim gönlüne göre versin
ya benimde boy uzun .hep kısalara özenmişimdir.uzun boylularda sevmez uzun boyu ..kısa boyluya göre negatif yanları daha çok.az kilo alsan kocaman oluyorsun, kıyafet bulmakda zorlanıyorsun,topuklu giymiyorsun ki kadını kadın yapanlardan biridir topuklular. ve birçok şey.hemde kısa boylu kadınlar daha seksi hatunlar .uzun boylularda ne var hiç özenmeyin.allahın sevgili kullarısınız işte
valla ben kimseye özenmiyorum
boyumdan memnunum çok şükür
hem Allah vergisi bu bizim irademize bağlı değil o zmn, elimizde sahip olduklarımızın kıymetini bilmek gerek, sağlık herşeyden önemli sağlıklıyız ya Allaha şükür gerisi boş...
kızlarr canım çok sııkkın işte huzurum yok...

Bizim firmada bir tane sekreter varr şeytan resmen ne fotokopi çeker ne ilgilenir kağıtlarla nede adam akıllı telefon bağlar... Almış arkasına bir tane müdür onun arkasına sıgınaraktan bana ve bir kaç arkadasa sinsice uyuz hareketler yapıyor :KK47: en son yaptıgı idari binadan bizim ofislere geçen tek bir kapı var ve o acıyor kapıları biz onu aramadan yada kapıyı vurmadan acmıyoorrr hoşuna gidioyoooorr onu aramamızzzz :KK47::KK47::KK47::KK47:

Ben kapıyıı çaaldıımmm acan yokk neyse arkadasım aradıı
Arkadas " esra kapıyı açarmısı"
esra " tamam"

açtı
ben " duymuyormusun" sakince ( okadar cok sey yaptı kiiii anlataamaaammmmmm )
esra " duysaydım açardııımmmm aysun hanımmmmmmm" ( bağırarak)
ben toplantı salonuna çıkarken;
esra " Allahım yaa sabah sabah adamın sinirin bozxuyorlarr diye bagırıyooorrr "
ben " esra senin ilk işin bu kapıyı açmak" dedim ben oradan ayrıldım

aynı gün akşam üstü kaşe lazım oldu sekreterlikte bulunuyorrr :KK47:

gittim istemedim ondan tam alıcam bir hışımlaa şaaakk diyeee kaşeyyiii önümee vurdu resmennn ben fırlattı diyoorummm o harekete çok serttiii:KK47:

orada onu savunanlardan bir kız ağzı acık halde bana baktı ne dicem diyee
kendime dedim kii aysun sakınn seni yıpratmak için yapıyorlaarr sakin bende Allahım ya dedim güldümm şak şak masalara vuruyor ben ordayım diyeee çok sinirlendimmmmm:KK47::KK47::KK47::KK47:

bugünde müdürüm geldii kızdım söylendimmm bunların yaptıklarını yanlarına kar mı kalıcak dedimm bana bunu yaptı resmen fırlattı kaşeyi dedim ( tam fırlatmadı ama şaak diye yapıştırdııı ) biraz sinirle orada abarttım sanırımm:KK47:

müdürümde ben cok üzüldüm diye onun müdürüne şikayet etmiş aysuna böyle davrandı diyeeee:KK47:

kızlar bu ilk değil kimleere neler yapmışşş bu arkadaşş kıskanıyr bizi ondn üst rütbedeyiz diye sürekli sinirlemimzi bozacak bişey yapıyor.. Pazartesi büyük ihtimal onun müdürü beni yanına cagrcak esra sana öyle davranmamısssss sen başlatmıssın tarzda konusacaakkk nerden biliyoruumm daha önce birisi şikayet etmişş müdürü siz ne yaparsanızz yapın haksızsınız demiş

bu arada firma sahibi babamın arkadası ama benim samimiyetim yok selamlasırız okadar:KK25:

ben ne yapayım sizceee o kıza haddini bildirmek istiyorumm ama şeytan sıyrılcak bişey buluyorrrr:KK47:

firma sahibiyle patronla konusmaya çalıstım ama bana müdürüne şikayet edin dedi ben kimi kime şikayet edicem..

İşte bu sekilde konusmalar hakszılıklar fazllaaa bıktımmmmm
cnm yaaaa kıyamam aslında kızmakta haklısın ama...
bence hiçbir şey yapma,
tınlama bile
çünkü sen sinir yaptıkça o daha çok prim yapıyor sanır kendini
ve kendini gereksiz yere beğenir, onun egosunu yüceltmiş olursun
bu tarz insanlar özgüvensiz kendini bişey sanan tiplerdir, sen rahat ol, işini yap geç boşver
biliyorum demesi kolay diyebilirsin ama kendini yıpratmaya değmez başkaları için, gerçekten...
dua et, Rabbim duaları karşılıksız bırakmaz, herkes yaptığının karşılığını bulur merak etme

yarın ola hayrola
bence değerlendir, ışık almaması olumsuz, küçüklüğü de ama belki orada çok mutlu olacaksındır, ztn beğenmezsen çıkarsın, ama inşallah hakkında hayırlısı olur, Rabbim gönlüne göre versin

hem Allah vergisi bu bizim irademize bağlı değil o zmn, elimizde sahip olduklarımızın kıymetini bilmek gerek, sağlık herşeyden önemli sağlıklıyız ya Allaha şükür gerisi boş...

bence hiçbir şey yapma,
tınlama bile
bu tarz insanlar özgüvensiz kendini bişey sanan tiplerdir, sen rahat ol, işini yap geç boşver
biliyorum demesi kolay diyebilirsin ama kendini yıpratmaya değmez başkaları için, gerçekten...
dua et, Rabbim duaları karşılıksız bırakmaz, herkes yaptığının karşılığını bulur merak etme

amin canım saol çok haklısınnnnnnnn Allaha havale ettim:KK47:

bu akşamda müdürüm aramış duymamıstım 2 saat önce konustuk ben müdürüyle konustum canını sıkma diorr saolsunn ptesi çagırır şimdii onun müdürü :KK31:

inş ablacım ortamı sevdirende soğutanda insanlardır.. inş çok güzel bir işin ve işimiz olur..:KK31:
amin canım inşallah cümlemizin....
yarın ola hayrola

bence hiçbir şey yapma,
tınlama bile

teşekkür ederim amin canım inşallah..zaten olumsuz bişey varsa ilerleyen günlerde çıkacaksam hiç olmasın diye dua ediyorum...

adam en başına söyledi işi öqrendikten sonra bırakıp gidenlere çok kızıyorum diye...birde işe gir çık yapmak negatif enerji veriyor bana..
sen zaten öyle bişi yapmazsın huzursuz bi durum olmadıkça.demek istediğim oda moda bahane önüne gelen fırsatı kaçırma.denemeden başına gelecekleri bilemezsin.

yarın ola hayrola

bence hiçbir şey yapma,
tınlama bile

kızlar ben yatıyoorrummm çok saoln hersey içinn iiyi geceler Allaha emanet olunn:KK54:

sen zaten öyle bişi yapmazsın huzursuz bi durum olmadıkça.demek istediğim oda moda bahane önüne gelen fırsatı kaçırma.denemeden başına gelecekleri bilemezsin.

bu dediklerinizi yarınki görüşmede göz önünde bulundurucam canım..bende bir işimin olmasını istiyorum...ama işe başladıktan sonra başka bir iş arama imkanın olmuyor...reddedersem daha hayırlı bir iş çıkarmı karşıma diye düşünüyorum..yada dediqin gibi huzurlu olucaksan bu fırsatı kaçırıyormuyum diyede düşünüyorum...hayırlıysa olsu deqilse birşey bahane olsun geri kalsın...

bu dediklerinizi yarınki görüşmede göz önünde bulundurucam canım..bende bir işimin olmasını istiyorum...ama işe başladıktan sonra başka bir iş arama imkanın olmuyor...reddedersem daha hayırlı bir iş çıkarmı karşıma diye düşünüyorum..yada dediqin gibi huzurlu olucaksan bu fırsatı kaçırıyormuyum diyede düşünüyorum...hayırlıysa olsu deqilse birşey bahane olsun geri kalsın...
daha iyisi diye bişey yok zaten iyi iş olsa o pozisyon boş kalmaz değilmi :KK70: bence önüne çıkan fırsatı değerlendir senin vazgeçmeyeceğinden eminim zaten.işverende memnun olursa zaten sen şevkle ve hevesle işini en doğru şekilde yaparsın ozaman ne oda görür gözün ne başka bişi :KK16::KK16:

kolay gelsin canım...

kızlar bende namazımı kılıp yatıcam hepinize hayırlı geceler yarın inşallah hepimiz için hayırlı birgün olur :KK16::KK16::KK16:
Allah kabul etsin
bizim için de dualarını eksik etme olur mu ablacım???
hadi Allah rahatlık versin
bu arada gördüğüm kadarıyla listede başı sen çekiceksin gibi görünüyor, listeye başlamadım ama gözlemlerim bu yönde:KK1:

Allah kabul etsin
bizim için de dualarını eksik etme olur mu ablacım???
hadi Allah rahatlık versin
bu arada gördüğüm kadarıyla listede başı sen çekiceksin gibi görünüyor, listeye başlamadım ama gözlemlerim bu yönde:KK1:

teşekkür ederim canım tabiki dua ederim..birbirimize ettiqimiz dular bi başka güzel oluyor...
evet bu hafta makam koltuqu benim :21::21::21::21:

İyi geceler kızlar. Hiranur bebisin hayırlı uğurlu olsun. Allah isteyen herkese versin, kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Bu arada ben hamile değilim. 2 buçuk yıl önce hamileydim. Oğlum şimdi 17 aylık. Allah cocuklarımızı bize bagislasin, acılarını göstermesin inşallah. Avatarim ve altindaki yazi hamileliğimden kalma yani. Telefondan girdiğim için nereden değiştireceğimi bulamadım. Anlayacağınız oğlumdan miras kalan kiloları vermek için çabalıyorum. Emzirmeyi yeni bıraktım ve şimdi kilo verme sırası.

NoİsimBaşlangıçGeçen HaftaBu HaftaGiden/GelenToplam GidenHedefBoyBedenSpor
1ErginSena:KK19:90,074,670,93,719,1601,6540yok
2gulhatice88,085,883,91,94,175???44-46150dk
3hiranur6579,774,772,91,86,8651,6742yok
4derule74,072,471,01,43,060???42yok
5MorLady81,581,580,31,21,2701,7344-46yok
6db5567,056,055,01,012,0511,5638305dk
7gldnn68,066,065,40,62,6601,6540-42yok
8melek_yt90,081,280,60,69,4681,6544360dk
9suskunprenses73,466,165,50,67,9561,5640-4245dk
10gülay_gülay90,088,588,00,52,0701,6446yok
11aysunayy72,067,767,30,44,7631,6540-42yok
12yagmurdamlası2669,866,265,80,44,0601,6540-4250dk+50mekik
13persembe81,578,077,90,13,655?????????
14sezgim75,075,075,00,00,0631,7044yok
15msp71,768,068,2+0,23,5631,6742yok
16ebbisss78,070,671,0+0,47,0551,68423000ip
17KILAVUZ86,058,859,2+0,426,8581,623690dk
18filizzz6475,572,072,6+0,62,9651,7042yok
19moonsun8876,072,374,2+1,91,8601,6840yok

Bu haftanın birincisi olan ErginSena arkadaşımızı kutluyoruz:KK9:

Not: 1) Kırmızı renkte olan arkadaşlarımız 20kg ve üzeri vermiştir.

2)
Mavi renkte olan arkadaşlarımız 10kg ve üzeri vermiştir.

İyi geceler kızlar. Hiranur bebisin hayırlı uğurlu olsun. Allah isteyen herkese versin, kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Bu arada ben hamile değilim. 2 buçuk yıl önce hamileydim. Oğlum şimdi 17 aylık. Allah cocuklarımızı bize bagislasin, acılarını göstermesin inşallah. Avatarim ve altindaki yazi hamileliğimden kalma yani. Telefondan girdiğim için nereden değiştireceğimi bulamadım. Anlayacağınız oğlumdan miras kalan kiloları vermek için çabalıyorum. Emzirmeyi yeni bıraktım ve şimdi kilo verme sırası.
hoşgeldin cnm:KK3:
hayırlı olsun bebişin:emir_bebek:
Allah sağlık versin, hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah:nazar:
madem artık emmiyor paşamız, o zmn artık seni de bu kilo verme serüvenine dahil ediyoruz:KK1:
aramıza hoşgeldin:KK19:
ben sana listemizi kopyalayayım şimdi

DİYET LİSTESİ

1- sabah kalkınca 1 bardak su içilmelidir...
2-tam bir kahvaltı yapılmalıdır(zeytin peynir domates salatalık yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü şeyler seviyorsanız yemenizde bir sakınca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayı....(kahvaltı dışında ekmek yenilmemelidir)
3-ara öqün mutlaka yapılmalı (süt yoqurt ceviz fındık badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmanıza yardımcı olucaktır....arkasından mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir ızgara aldım herşeyimi onda yapıyorum...30tl civarı çok işe yarıyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yanında salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-tekrar ara öqün yapılmalıdır...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynısını yemeyin kızlar deqiştirin...
6.akşam yemeqini erken yemeqe çalışın...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çeşit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyon
yemek...
6-akşam yemeqinden sonra su ve bitki çayı dışında hiçbirşey yemeyin çok faydasını göreceksiniz...
7-biz hanımların reql öncesi ve sonrası tatlı krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa ısınmış süt ve içine 1-2 çubuk tarçın atıp içebilirsiniz yarım saate kalmadan tatlı isteqiniz kesilecektir...
8-eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalıdır...
9-çaylarımıza kesinlikle şeker katmamlıyız..bize kilo aldıran en tehlikeli besinlerden bride şekerdir...
10-börek yada tatlı
yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvaltı öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkımızdan vazgeçmemiz gerekir...
11-ben hergün tartıldım...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldıqım zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayı telafi etmeye çalıştım...
12-mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanılmaz keyifli ve motive açısından çok yüksek moral kaynaqı kızlar...
13-ve hergün menülerimiz paylaşalım tam gün olarak (sabah ara öqlen ara akşam şeklinde)....

NEYİ NE ZAMAN NEKADAR YEMELİYİZ?

1-Ekmek gibi unlu gıdaları mutlaka kahvaltıda tüketmeliyiz(2 dilim)
2-Pirinç bulgur mercimek fasulye nohut bugday makarna patates gibi karbonu yüksek gıdalardan tekini haftada 1 defa 2 kaşık tüketmeliyiz...
3-Etli gıdalar yiyeceqimiz zaman yanında 2 numarada yazdıqım ürünlerin hiçbirini tüketmemeliyiz..
4-Öqünlerimize yeşillik salata ve yoqurt eklemeliyiz...
5-Mutlaka 2.5-3 litre su içmeliyiz yoksa kilo veremeyiz..
6-Ara öqünlerde 1 yada en fazla 2 çeşit ürün tüketmeliyiz..
7-Mutlaka hergün 1 adet meyva tüketimine özen göstermeliyiz..
8-Bakliyat tükettimiz günlerde sabah ekmek tüketimini iptal ederek dengelemeye çalışmalıyız ve bakliyatları sadece öqlen tüketmeliyiz..

X