Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Selam herkese
benim durum soyle kizlar
baslangic 81.500
Suan 77.900
Gecen hafta 78
Giden 100 gr
Toplam giden 3.600
Hedef 55
Sena abla ben nerde yanlis yapiyorum hala cozeedim 3 haftada yuz gram ancak verebildim benim bunyem alisti bu uygulamaya sasirtici birseyler yapmaliyim artik. onun icinde dukanami baslasam diyorum amz hep kabizlik oldu bende bu uygulamayla dukanda da ayni sey yasayanlar var. of kilolar yaa:KK4:

amin canim amin.neyseki gelip geciyo o gunler.simdi benimkisi okulda.iyiki bi agrisi yok.zaten ameliyat oldugu gun bile bana kiziyodu neden tatilbi gun ayarlamadin,okuluma gidemedim senin yuzunden diye mizmizlaniyodu.cikista doktora sordum ertesi gunu hemen okula gidebilirmi diye.neden siz ne istersiniz dedi :))) ben de kizim okula gitmeyi cokistiyo evde durmak ona gore degil ama siz ne derseniz onu yapariz dedim amadoktorumuz saolsun bir kahkaha patlatti:KK60:.boyle bir talep ilkkez aliyorum diye.neyseki izin verdi gidebilir istiyosa sorun yok dedi.
senin bebisin suyu icmedigi icin atesi cikmis,burada bir sise suyu bitirmeden hastaneden cikarmiyolar.zaten gunu birlik yatilip cikilio.bilmiyorum sen nerde yasiyosun ama turkiye sanirim.ameliyattan bikac saat sonra su iciriyolar.dondurma yediriyolar.sonrasindada araliklarla puding,dondurma tarzi seyler yediriyolar su icebilmesi icin.aksam uzeri de cikisini veriolar.benim iki kizim da farkli zamanlarda o ameliyatlari olmustu.o zaman korkmamistim ama bu defa daha hafif bisey olmasina ragmen dayanamadim.hala da hastaligi yorgunlugu uzerimden atamadim.

bu arada bildirimimi de yapayim;
baslangic:75.5
gecen hafta:72
buhafta:72.6
gelen:600 gr
toplam giden:2.9
hedef:65
beden:42
spor:yok
boy;1.70

ben türkiyedeyim ama özel hastane ve doktorumuzda docen yardımcısı işindede uzman .ameliyattançıktı hiç bir sorunu yok dedi doktor.2 saat sonra dondurma yedirdiler o gece hastanede kaldık meyva suyu normal su içti hatta ameliyat günü akşamı çorba içti.doktor çok iyi sabah gidersiniz dedi.olay ondan sonra başladı .çocuk yaşı çok küçük .bogazı acımaya başladı tabi o narkoz etkisinden ilk gün acıyı anlamadı bide hastanede şie serum içine agır agrı kesici kattıyorlardı gördüm novalgin igne .o yüzden hastanede sorun olmadı evde ilaç olarak şurup içinde etkisi okadar fazla olmadıgından bide anlayacak yaşdada dedil su içmeyi bile reteddi.vucudada su seyiyesi düşünde vucut direnci düşüyormuş.ateş normal sandım kusmada başlayınca hemen götürdüm öle yani.doktora gece tel ettiler çocuk geri geldi diye .oda odaya çıkartın serum takın igne yapın demiş.sabah geldi dedi ozaman bunu 3 gün yatıralım eve yollamayalım yoksa iyleşmez kötü olur dedi.saolsun başkası olsaydı ilgilenmeszdi ev eyollardı yedirin içinnrin derdi.bu doktorumuz hem serum taktırdı hemde meyva suyu ve normal su içirtti.hemşilerede söylemiş devamlı sorun çocugun canı ne istiyorsa onu pişirtirin yesin demiş.sabah akşaöda kontrole geldi .öyle iyleştik.

hatta eşim emeliyat sonrası akşam sehir dışına gitti.benim oglumda evde tek kalmasın diye onuda hastaneye getirdim bize 2 yataklı oda verdiler .televizyonda var.hazır yemek de geliyor .bir yandan çok iyi oldu evde sıkıntılı korkulu zaman gecirecegime dedim kalalım 3 gün çocuklarda yanımda oh rahattık yani.

ama kız saolsun bir dk bırakmadı mızıldanmayı eve gitcem çıkartın serumu dye.hatta ayaklarını öle vuruyorduki yataga bagırıyordu acıyo diye içiremiyorum su tüm gün doktor hemşilere ben 2 parmak su içirdigimi biliyorum .okadar yani zorla oda

Son düzenleme:
dünkü menüm:
sabah: 1 dilim ekmek
domates biber salata ile karışık bir salata
1 tane sosis
peyniri biraz fazla kaçırdım
1 kaşık tahin pekmez
ara:yeşil çay
3 tane fındık
öğle:yoğurt (roka doğradım içine)
birde müsli
ara:greyfurt
akşam:karnıbahar yoğurtlu
yumurta yoğurtlu ve sarımsaklı (suyun içine kırıp üstüne sarımsaklı yoğurt ve kırmızı biberli sosla)
cacık
ara:yeşil çay
3 litre su

Selam herkese
benim durum soyle kizlar
baslangic 81.500
Suan 77.900
Gecen hafta 78
Giden 100 gr
Toplam giden 3.600
Hedef 55
Sena abla ben nerde yanlis yapiyorum hala cozeedim 3 haftada yuz gram ancak verebildim benim bunyem alisti bu uygulamaya sasirtici birseyler yapmaliyim artik. onun icinde dukanami baslasam diyorum amz hep kabizlik oldu bende bu uygulamayla dukanda da ayni sey yasayanlar var. of kilolar yaa:KK4:

aynı dertten bende muzdaribim bu hafta bir gün dahi kaçamak yapmadım ne ekmek yiyorum ne makarna pilav hamur işi ağzıma dahi sürmüyorum ..haftanın 6 günü spor yapıyorum ama takıldım kaldım bu kadar dikkate rağmen sadece 600 gram vermişim..ben kalan 12 kiloyu 1 senede vercem galiba

Son düzenleme:
Selam herkese
benim durum soyle kizlar
baslangic 81.500
Suan 77.900
Gecen hafta 78
Giden 100 gr
Toplam giden 3.600
Hedef 55

dukandakiler birgün protein birgün sebze protein yapıyorlar hergün aynı devam ediyor.bazen böle kalıyorlar 2-3 hafta kilo veremediklerinde yumruk denen hareket yapılır.o ne demek dersen 3gün sadece peşpeşe protein günü yapmak .ozaman kilo gidiyor.

sende 3gün protein yapabilirsin vucudu şasıtmak adına..ama kabızlıgın varsa tavsiye etmem .çünkü o tamane kabız yapıyor.
kabızlık için kuru erik varya ondan yersen çözüyor kabızlık olayını

başlangıç kilo:73.40
şimdiki kilo:65.50
giden kilo:7.90
gelen kilo:yok
hedef kilo:şimdilik 56
beden:40-42
boy:156
ölçü:
:KK50::KK50::KK50:
spor:her gece 15-20 dk karın ve basen çalıştırıcı hareketler ver gün içinde 30 saat kadar yürüyüş

ve bu sabah yarım k.k kadar peynir
şekersiz çay
4 yeşilk zeytin
sucuklu yumurta genelde yumurtalarından yedim ve
1 adt etimek

degerlendirme size ait kızlarr
:KK52::KK52::KK52:

günaydın herkeze bildirimi yapıyorum

başlangıç:88

geçen hafta:85.8

bu hafta: 83.9

giden :1.900gr:KK52:

beden: 44-46

hedef : 75

spor : haftada 150 dk yürüyüş

senacım nerdesin sen bu saate kadar çoktan girerdin siteye ama yoksun:KK50::KK50:gözlerim seni arıyor :nazar:umarım yolunda gitmeyen birşeyler yoktur..hadi gel guuuu..

başlangıç: 67:79:

geçen hafta: 56

bu hafta: 55:97:

giden : 1 kilo:KK64:

beden: 38

hedef : 51:nazar:

boy: 1,56

spor : haftada 305 dk yürüyüş :KK66:( birazdan tekrar yapicam bugun evdeyim :KK23:)

başlangıç: 67:79:

geçen hafta: 56

bu hafta: 55:97:

giden : 1 kilo:KK64:

beden: 38

hedef : 51:nazar:

boy: 1,56

spor : haftada 305 dk yürüyüş :KK66:( birazdan tekrar yapicam bugun evdeyim :KK23:)

sena ablacımm bu arkadaşı topikteenn çıkaraalımmm motivemiziii bozuuyooorrrr :KK52:

ya biz 70lerden 80lerden düşmeye çalısıyoruzz kız bizimle dalga geçer gibi 55 lerden düşmeye çalısıyooorrr :KK60::KK60::KK60:

şaka yapıyorum tatlım tebriklerr :KK34:

günaydın herkeze bildirimi yapıyorum

başlangıç:88

geçen hafta:85.8

bu hafta: 83.9

giden :1.900gr:KK52:

beden: 44-46

hedef : 75

spor : haftada 150 dk yürüyüş

canımmm senden 1900 g gitti bana 1900 g geldiii :KK52:

sabah 7.30 da kalktım dersim 8.00 de başlayacağı için kahvaltı yapamadım...okulda bir simit yedim bir ayran içtim...
12.30 gibi eve geldim...yarım tabak karnıbahar yemeği yedim...arada 1 portakal yedim...3,4 tanede kayısı yedim ...
akşamada mercimek çorbası ile salata...

sena abla yorumlar senden birşey daha diyeceğim 12 gündür diyet yapıyorum ama kendimi kilo vermekten ziyade aşırı kilo almış gibi hissediyorum...ne yapacağım ben sinirlerim gelmeye başladı...

SENA abla yorumla lütfen...
canım bir baskül al ve tartıl...kilo alıp almadıqını başka türlü anlayamayız...ve her hafta aynı baskülde tartılman lazım..
kızlarrrr adetim 3 gün geciktiiii aca idrar testi yapsamm mııı? hayal kırıklığına uğramak istemyorum :KK43:(
hadi hayırlısı canım merakla bekliyoruz:KK34:
merhaba kızlar...doktora gittim geldim 6 gibi....

8 ay öncede gitmiştik bu doktora bebek istiyoruz diye bizi tanıdı zaten gidince...
bana ultrasonla alttan baktı...rahmin tertemiz yumurtan sağda kocaman olmuş çok güzel dedi
gün aşırı ilişki şu bi kaç günde dedi....eşimin sonuçlarına baktı evet sorun var biraz dedi...o yüzden olmuyo dedi...
proxeed plus yazdı için bunu günde 2 tane dedi....evet problem eşimde ve çok üzüyo bu durum ikimizi de..:KK43:
bende hiç bir problem yokmuş öyle dedi dr adetlerimde çok düzenlidir...

2 hafta sonra ankara güven hastanesine tekrar gidicez eşime iğne tedavisine başlayacaklar 6 aya kadar sonuç alabilirsiniz dedi dr ama kesin bişwy yok tabi..inşallah işe yarayacak...:KK31:

bugün gittiğim doktor yaza kadar olmazsa burda aşılama yapabiliyoruz isterseniz yaparız dedi...
kafam çok karışık...Allah hayırlısını versin...
aysuncum Rabbimiz en kısa zamanda bütün bebek isteyenlere ve sana hayırlı ve saqlıklı bebekler nasip etsin..olucak inşallah canım :KK34:
kızzlaaaarrrr güünaaydınnn çookk fenaaaa

Dün gece 22.00 a kadar yediklerimmiinn acısııı çıkııyooorrr

Geçen hafta: 72.3 kg
Bu hafta: 74.2 :KK53:
Gelen: 1.9 kggg :KK47:
Hedef: 60 kg
toplam giden 1.8 kg :KK43:
Boy: 168 cm :KK31:
Beden: 40
Spor yoookkkk :KK30:
aysuncum dur bi sakinleş...ödem onlar korkma 1-2 güne kalmaz :KK34:
ay kızlar günaydın.dün sabaha işe gelirken ayağım kaydı bi düştüm sırt üsrü başımı felan çarptım.dün bişey yoktu ama bugün boynumu çeviremiyorum sağa sola:KK43:(( ve hala kilo veremedim
canım çok geçmiş olsun kırık çıkık olmasın bir doktora görünseydin..kilo veremesende bildirim yapman gerekiyor çünkü listeye yazıyoruz cnm..
Selam herkese
benim durum soyle kizlar
baslangic 81.500
Suan 77.900
Gecen hafta 78
Giden 100 gr
Toplam giden 3.600
Hedef 55
canım bunu anlayabilmem için 1 haftalık menünü görmem lazım...
aynı dertten bende muzdaribim bu hafta bir gün dahi kaçamak yapmadım ne ekmek yiyorum ne makarna pilav hamur işi ağzıma dahi sürmüyorum ..haftanın 6 günü spor yapıyorum ama takıldım kaldım bu kadar dikkate rağmen sadece 600 gram vermişim..ben kalan 12 kiloyu 1 senede vercem galiba
tatlım haftada 600 qram gayet iyi bir rakam....ayda 2400 eder buda en normali...
başlangıç kilo:73.40
şimdiki kilo:65.50
giden kilo:7.90
gelen kilo:yok
hedef kilo:şimdilik 56
beden:40-42
boy:156
ölçü:
:KK50::KK50::KK50:
spor:her gece 15-20 dk karın ve basen çalıştırıcı hareketler ver gün içinde 30 saat kadar yürüyüş

ve bu sabah yarım k.k kadar peynir
şekersiz çay
4 yeşilk zeytin
sucuklu yumurta genelde yumurtalarından yedim ve
1 adt etimek

degerlendirme size ait kızlarr
:KK52::KK52::KK52:
canım geçen haftaki kilonu yazmamışsın...listedeye ekliyoruz lütfen bildirimlerimizi dediqim sıraya göre yapalım..
senacım nerdesin sen bu saate kadar çoktan girerdin siteye ama yoksun:KK50::KK50:gözlerim seni arıyor :nazar:umarım yolunda gitmeyen birşeyler yoktur..hadi gel guuuu..

geldim cnm ama sen yoksun şimdidee:KK6:

canım bir baskül al ve tartıl...kilo alıp almadıqını başka türlü anlayamayız...ve her hafta aynı baskülde tartılman lazım..

hadi hayırlısı canım merakla bekliyoruz:KK34:

aysuncum Rabbimiz en kısa zamanda bütün bebek isteyenlere ve sana hayırlı ve saqlıklı bebekler nasip etsin..olucak inşallah canım :KK34:

aysuncum dur bi sakinleş...ödem onlar korkma 1-2 güne kalmaz :KK34:

ablacımmm bu hafta çok su içmedimm inşAllah ödemdirr :KK76:

selam kızlar herkese hayırlı cumalar hayırlı bildirimlerr:KK16::KK16::KK16:

kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 74.6
bu haftan 70.9
qiden 3700 :21::21::21::21:
toplamda 19.100
hedef 60
boy 165
beden 40
spor yok..

kızlar lütfen bildirimlerinizi bu sıraya göre yapın eksik olanlar düzeltsin...

kilo bildirimi
başlangıç 67
geçen hafta 56
bu haftan 55
qiden 1
toplamda 12
hedef 51
boy 156
beden 38
spor 305 dk

not: boyum kisa benim
:KK43::KK43::KK43:

Son düzenleme:
kilo bildirimi
başlangıç 67
geçen hafta 56
bu haftan 55
qiden 1
toplamda 12
hedef 51
boy 156
beden 38
spor 305

not: boyum kisa benim
:KK43::KK43::KK43:

tatlım boyun kısada olsa şuanki kilon çok güzel...tam kıvamında..şimdiden sonra vereceqin her kilo seni zayıf yapıcak...

X