Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

dünkü menüm:

sabah:1dilim tam buğday ekmeğiyle yapılmış sucuklu tost
bir kaşık tahin pekmez
bir dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
3 tane zeytin
1 tane domates
ara:1 greyfurt suyu
öğle:müsli fındıklı kuru üzümlü
ara:bir tabak yoğurt
1 tane greyfurt suyu
akşam:tavuk ve yoğurt
saat 22.00 de bir kase yoğurt
bu arada 2 bardak yeşil çay
3 litrede su

öncelikle konunun başlığını okudum ve gerçekten seni tebrik ediyorum Erginsena. umarım bende bu konuda senin kadar iradeli çıkarım. ve bende sizinle bu yola başlamak istiyorum arkadaşlar eğer kabul ederseniz bende kendimi tanıtayım.

hoşgeldin canım tabiki alırız aramıza...tanıt bakalım kendini
hakettim ben hak ettim razıyım cezama nedir cezam söyle bakalım erginsena

cezalar kilo veremeyen herkese gelicek cnm

tatlımm bende special k yemiyorum ama sende akşamları ızgara tavuk+ salata yada ızgara köfte+salata+yoğurt şeklinde yapabilirsin bunlarda ölçüsünde yedikten sonra sorun olmaz

çok üzüldüm canım rabbim kimseye böyle bi acı yaşatmasın.bence sen kiloları ver zaten kilo verirken sana faydası olmayan şeyleri yemiyosun tam tersi faydalı olanları yiyorsun bence doğru yapılan diyetin gebe kalmayada bi zararı olmaz heralde.

merhaba ablacım bence sen vaktin varsa diyetle beraber kalça eriten spor hareketlerinide yap mutlaka faydasını görürsün ve kalçan gevşemeden erir benimde göbek aynı şekil göbek eriten hareketlere başladım

kızlar bakın eylülün 5inde başka bir topikte bunları yazmışım çok güldüm..sizinlede paylaşayım dedim azıcıkta siz gülün

günaydın sena abla valla güldürdün beni bizdeki muhabbette aynı iki dakka mutfakta fazla vakit geçirince benimki başlıyo sen mutfakta fazla takılma yaramıyo sana diye. bu arada benim bi sorunum var ben sabahları bişey yiyemiyorum canım hiçbirşey istemiyo 8 de kalkıyorum standart 11 ,12 olmadan bişey yiyesim gelmiyo farkettim benim üç öğün oldu iki öğün öğlen 11,12 akşamda 5,6 arası yiyorum ne yapsam ki

Geçmş olsun canım Allah şifa versin

Kızlar ben hala adet olamadım yaaaa korkuyrumm kist vardır diyee :18:

cumartesi gidebilirsem doktora gidicemmm :18:

tatlım teşekkürler...aysuncuğum ben adet olamamanı yaptığın stres ve sıkıntıya bağlıyorum...kendimden biliyorum bazen 6 ay adet olamadığımı bilirim..

Tekrar merhaba ben biraz geriden gelicem ama sizlere yetişmek için gruptaki tüm arkadaşlardan püf noktaları istiyorum.

ben evlendiğim de 56 kg dım fakat kullandığım kontrol hapının etkisi ve eşimin sebze düşmanı papates ve kızarmta düşkünlüğü sebebiyle 2 ayda yaklaşık 10 kg aldım arkasından bu durumu kimse beni üzmemek için Annem hariç yüzüme vurmayınca bende pek farketmedim heralde 67 kiloya vurduğumda eşim sürekli olarak beni kırmaya başlamıştı herkesin içinde rencide etmeye başlamıştı çok kırılıyor ağlıyordum geceler boyu ama bu bende ters tepip daha da yemeğe itiyordu sinirden annem ağır konuşmaya başladı ama bende gene bi tepki yoktu ve akşine onların yanında az yesemde eve gidince daha da hırslanıyorudum. bu arada kontrol hapını halen kullanmam la ben 72 73 kilolara vurdum ve spora başladım. 1 aylık sporla 2009 aralık ayında 70 e düştüm ve hamile olduğumu ögrendim sporu bıraktım kötü bir ihtimalle karşılaşmamak için düşük vs. gibi sonra hamileliğim boyu toplam 19 kilo aldım 89 kilo ile doğuma gittim doğumdan çıktığımda birgün sonra hastanede tartıldığımda 79 kiloya düşmüştüm. fakat karnım sarkık ve löp löp tü bu arada sezeryan doğum yaptım ve karnım daki çatlaklar hat safhada doğumdan 3 ay sonra işe başladım ve kilom 71 di bu güzel bi haberdi fakat göbeğim ve karnım beni halen daha kilolu gösteriyor. iş yerinde yine düzenli yemek ve oturma SONUCU ABUR CUBURLARLA 72 OLDUM VE benim acilen 65 kilo olmam gerek çünkü evliliğim bitme aşamasına kadar derin zararlar görüyo

eşiniz neden böle yapıyo herşey kilo değilki ama hep onlara ayak uydurduumuzdan gelio başımıza bunlar Allahım yaa hiç üzülmeyin bende sizin gibi doğum doğum sonrası daha fazla kilo alarak başladım bu yola inşallah başarıcaz moraliniz güzel olsun kendine güveniniz tam olsunki başarıcamıza inanalım aşalım bu günleri...

sabah 7.30 da kalktım dersim 8.00 de başlayacağı için kahvaltı yapamadım...okulda bir simit yedim bir ayran içtim...
12.30 gibi eve geldim...yarım tabak karnıbahar yemeği yedim...arada 1 portakal yedim...3,4 tanede kayısı yedim ...
akşamada mercimek çorbası ile salata...

sena abla yorumlar senden birşey daha diyeceğim 12 gündür diyet yapıyorum ama kendimi kilo vermekten ziyade aşırı kilo almış gibi hissediyorum...ne yapacağım ben sinirlerim gelmeye başladı...

tatlım teşekkürler...aysuncuğum ben adet olamamanı yaptığın stres ve sıkıntıya bağlıyorum...kendimden biliyorum bazen 6 ay adet olamadığımı bilirim..

canım haklsın tatlım ama inanırmısın bu ay hiç stres yapmadım ablamın düğünü oldugu için eşimede dedimki bu aydan ümitsizim tam çalışma olmadı çok hareketliydim üşütüm filan dedim oda hayırlısı olsun dedi belkide mevsimsel değişkenliktir.. Tatlım sen adet olmayınca şişlik olurmuydu sende :44: bende şişlikte yok :26:

ahh ahh ben akıllanmıcam herhaldee
ögle yemeginde arkadaşım vardı
ölçülerini bilmiyorum ama söyle rapor edeyimm
patatesin sulu yemegi
yeşil fasule
ve közlenmiş biberden olmuş tursu

hemen gidecek diye çay koydun yanına yaptıgım kekten koydum hatrı sayılır bi şekildede ondan yedim aman allahım ne yaptımm ben yaaaaaa:26::26::26::26::26::26:

ben iyi bi cezayı hakkettim

kızlar nasılsınız dün giremedim...

çok mutluyum abimin tayini 1 tercihi çoruma çıktıııııAllaha binlerce şükürler olsun...
bizi kandırmışlar torpil vs yokmuş korktuk bi hafta ağladık doğuya gidecek diye ama olmadı çok şükür..
hem bizç orumluyuz kendi memleketimize çıktı ankaraya buraya çok yakın..ne zamandır hiç iyi dğeildim bu haber ilaç gibi geldi

birde bugün akşam 5 te doktor randevum var...bebiş olmuyo diye bi gidicez bakalım benim doktora...inşallah güzel haberlerle gelirim
...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…