- 21 Ekim 2011
- 607
- 0
tartılacağım...
benimkide sorumu ama dimi
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2: ÇOOOK HASTAYIM üşütmüşüm
hiç bir şey yiyemedim :2:
akşam 1 kase domates çorbası içitm yine içerim ama
bi de meyve için zorlarım kendimi:2::2::2::2: ben çıktım öptüm hepinizii:2::2:
canım kıyamam sana dünden belli idi hasta olacagın.gecmiş olsun
sana da çok geçmiş olsun, o gün yazını okuyunca hemen kapattım çünkü ben de kanıt takipçisiyim severim oyle sağlık ve dedektiflik konularını
koma hikayeni de okudum.... valla hem drları duyuyorsun hem de onlara göre gidicisin... Rabbim bağışlamış demek ki vade gelmemiş... Rabbim hayırlı ömür versin...
benm de erkek kardeşim baya bi sorun çıkarttı bize...
birazdan diyet listesi ile neyi ne zmn yemeliyiz bunları kopayalyıp yayınlayım da yeni gelen arkadaşlar da faydalansınlar..
valla benim de 14 yaşında oglum var aynı.hiç kafaya takmayın ders çalışmıyor senacım.ögretmenleri arıyor bide özel okulda artık beni aramayın diyorum ödevlerini ben yaptıramıyorum siz yaptırın artık diyorum.çünkü her aradıklarında tansiyonum düşüyor..
birgün babayı arayın dedim demez olaydım o gece adamın elinden zor aldım çocugu.benimki bide 8.sınıf bu sene ona sbs vuranlardan haziranda sbs onunmu benimmi belli deil ben strese giriyorum oglum ne olursun günde her dersten bi 20 şer test çöz millet gibi 100erde demiyorum.şuan sbs cile o durumda .o hiç sallamıyor bile beni.napcam bilemiyorum benim yaş 38 hala egitimlerim var sınavlarım var iş ev çoluk çoluk bide kalan zamanımda ders çalışıyorum inanın kitap okurken uyuyakalıyorum .benim oglumda hiç tık yok dünya yıkılsa umruna deil .