kızlaaarrr benn yarınn kesin artıları görüüceemmm bugün ha biree yiyoorummm
akşam menum
2 dürüm çiğköfte
2 bardak ayran
1 bardak kola
1 yumurtalı kıymalı pideee
oohhhh yarısın canım benim boşver sen çok stress yaptın üzdün kendini hakkettin haftaya sağlam kafa telafi edersin :13:
kızlarrrr adetim 3 gün geciktiiii aca idrar testi yapsamm mııı? hayal kırıklığına uğramak istemyorum(
merhaba kızlar...doktora gittim geldim 6 gibi....
8 ay öncede gitmiştik bu doktora bebek istiyoruz diye bizi tanıdı zaten gidince...
bana ultrasonla alttan baktı...rahmin tertemiz yumurtan sağda kocaman olmuş çok güzel dedi
gün aşırı ilişki şu bi kaç günde dedi....eşimin sonuçlarına baktı evet sorun var biraz dedi...o yüzden olmuyo dedi...
proxeed plus yazdı için bunu günde 2 tane dedi....evet problem eşimde ve çok üzüyo bu durum ikimizi de..
bende hiç bir problem yokmuş öyle dedi dr adetlerimde çok düzenlidir...
2 hafta sonra ankara güven hastanesine tekrar gidicez eşime iğne tedavisine başlayacaklar 6 aya kadar sonuç alabilirsiniz dedi dr ama kesin bişwy yok tabi..inşallah işe yarayacak...
bugün gittiğim doktor yaza kadar olmazsa burda aşılama yapabiliyoruz isterseniz yaparız dedi...
kafam çok karışık...Allah hayırlısını versin...
canım hiç gecikir mi normalde??
artık baya geçmiş sabah ilk idrarla test yap bence...
inşallah bebişin yoldadır cnm bnm
adet gördüğüm yaştan itibaren hep 24 günde bir olurum ve saatini bile bilirim.. ama 3 ay önce hamilelik gibi bişi oldu ama olmadı.. ondan sonraki 2 hastalığım da 1 er günlük gecikme oluyordu..ama şimdi bi başka sanki ama..belki de bekliyorum diye psikolojkte olabilir
inşallah bi sorun yoktur canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
canımm gözünaydınn çook sevinnddimmmmm
hayırlısı olsun tatlım Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinnnnn aminn
canımmm çok mutlu oldummmm.. hem de çokkkkk.. inş hayırlısıyla bebişte olacak.
ablacim merak etme dun labdaki islerimi bitiremedim, arkadasa da gidemedim hatta aksam yemegi bile yiyemedim. eve geldigimde 12 ye geliyordu saat cok calistim cok yoruldumins tartida az da olsa eksi gorucem yarin bi kare bitter olayini ogrenmem iyi olmadi simdi kesin yerim ben
ben zayiflayinca odul olarak esimden ne istesem acaba? arabam da var.. :26: ben bebek istiyorum ama o da ikimizin elinde degil kihayirlisi Rabbim...
ayyy aysuncum o kadar cok sevindim ki, kendi abimin tayini cikmis gibi sevindim.. Hayirili ugurlu olsun ins canim...
Doktordan gelince de yaz bize bakalim ne dicek.. ins guzel haberlerle gelirsin canim..
aysuncum çok sevindin canım hadi gözünüz aydınnn
olur canım
canım sen hayırlısıyla bir iyileş diyete yine devam edersin
canım bitteri yediqimiz zaman başka kaçamak yapmamamız lazım...ona göre yemeliyiz..
bebek bekleyenlere rabbim nasip etsin inş.
canımm gebe olabilirsin 3 gün güzel bi gecikme
benimde hep saatiyle olur
o yüzden hiç umutlanmam geliverri çünkü...
çok gecikmiş seninki bebiş gelio bence
merhaba kızlar...doktora gittim geldim 6 gibi....
8 ay öncede gitmiştik bu doktora bebek istiyoruz diye bizi tanıdı zaten gidince...
bana ultrasonla alttan baktı...rahmin tertemiz yumurtan sağda kocaman olmuş çok güzel dedi
gün aşırı ilişki şu bi kaç günde dedi....eşimin sonuçlarına baktı evet sorun var biraz dedi...o yüzden olmuyo dedi...
proxeed plus yazdı için bunu günde 2 tane dedi....evet problem eşimde ve çok üzüyo bu durum ikimizi de..
bende hiç bir problem yokmuş öyle dedi dr adetlerimde çok düzenlidir...
2 hafta sonra ankara güven hastanesine tekrar gidicez eşime iğne tedavisine başlayacaklar 6 aya kadar sonuç alabilirsiniz dedi dr ama kesin bişwy yok tabi..inşallah işe yarayacak...
bugün gittiğim doktor yaza kadar olmazsa burda aşılama yapabiliyoruz isterseniz yaparız dedi...
kafam çok karışık...Allah hayırlısını versin...
kızlarrrr adetim 3 gün geciktiiii aca idrar testi yapsamm mııı? hayal kırıklığına uğramak istemyorum(
ayy heyecan yaptım şimdi:18:yarın test yapiyim en iyisi....
canımm çok geçmiş olsunn Allah büyük üzülme inşAllah iyi olur Rabbim yeterki hayırla ol desin olur 1 tane sperm bile yeterli olur emin ol...kıyamam sana Allahım tez zamanda hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin bizlerede isteyen herkesede
tatlım inşAllah hamilesindirrrrrrrr ay heyecanlandımmmidrar kesin olmaz ama kanda yaptır derimmm canım istersen 3 gün daha bekle kesinleşsinn ay beklemek çook zoorr dimii
haklısın canım rabbim yeterki ol desin..:26:
zaman insanı çok yıpratıyo yalnız..
sadece sperm de değil problemimiz bizim..başka sorunlarda var eşimin..
bir an önce iğne tadavisine başlamak istiyoruz..
ama zonguldaktan ankaraya gitmemiz gerekiyo...
işte olduğumuz içinde ikimizin sevk alması gerekiyo şu sıra biraz zor görünüyo..
2 hafta daha geçsin hemen gideceğiz allah izin verirse...
sonra da ankaraya git gel yapıcaz bakalım kaç kez..
Allahtan annemler ordada kalacak yerimiz var..yoksa daha zor olurdu
AMİNNNN canım benim inşallah gelsin bebişlerimiz...
beklemek çok zor...Allah isteyen herkese bebek sahibi yapsın inşallah...
canımm çok geçmiş olsunn Allah büyük üzülme inşAllah iyi olur Rabbim yeterki hayırla ol desin olur 1 tane sperm bile yeterli olur emin ol...kıyamam sana Allahım tez zamanda hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin bizlerede isteyen herkesede
tatlım inşAllah hamilesindirrrrrrrr ay heyecanlandımmmidrar kesin olmaz ama kanda yaptır derimmm canım istersen 3 gün daha bekle kesinleşsinn ay beklemek çook zoorr dimii
beklemek çok zor gerçekten yaaaaa( size müjdeli haberler veririm inş... senden de müjdeli haber bekliyoruz hadi baakalımm :))
amin canımmm anladımm Allahım şifa versinnannenlerin orda olması iyi en azından kalıcak bir yer var sen ve eşin öğretmenmisiniz ?
tatlım bende hala adet olmadım :44: bekliyorum kırmızıları 10 gün daha gelmezse doktora gidicem bu ara işler çook yoğun eğitim filan düzenliyoruz çalışanlara o yüzden hiç bakamıyorum kendime
yalnız benim göğüsler şişti kahverenngi oldu ve damarları bellii ve başlar ayaktaaa
belimde ağrıyorrr çok ackıyorum ben anlamadım gittiiii
aminn tatlım...
evet canım ikimizde öğretmeniz..
evt canım ihmal etme git doktora hem için de rahatlar..
ben her türlü belirtiyi yaşadım canım...benim yaşadıklarım hep psikolojik çıktı tabi...
ama en büyük hamilelik belirtisi bana göre göğüs acıması ve şişmesi...
Allahım hayırlısını versin hakkımızda inşallah...