Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

kızlar nasılsınız dün giremedim...

çok mutluyum abimin tayini 1 tercihi çoruma çıktııııı:KK16::KK16:Allaha binlerce şükürler olsun...
bizi kandırmışlar torpil vs yokmuş korktuk bi hafta ağladık doğuya gidecek diye ama olmadı çok şükür..
hem bizç orumluyuz kendi memleketimize çıktı ankaraya buraya çok yakın..ne zamandır hiç iyi dğeildim bu haber ilaç gibi geldi:KK16::KK16::KK16:

birde bugün akşam 5 te doktor randevum var...bebiş olmuyo diye bi gidicez bakalım benim doktora...inşallah güzel haberlerle gelirim
...

inşallah bi sorun yoktur canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
:KK23:

:KK16:sabah
bir bardak su iki kivi bir bardak dah su
kahvalti
bir fincan sekersia besibir.
bir yumurta bir domates
4 ceviz 2 kayisi kurusu ( malesef bagirsaklarin durdu hergun sebze yememe ragmen hep kabizim ben:26:)
iki dilim kepzkli tost ekmegi peynir
ara bir armut
ogle bir parca kendi lendine yagsiz sekilde pismis tavuk eti
bir kase sebze corbasi (bu bir kaseden kastim 2kepce oluyor herzamam)
bir bar. yogurt
ara 8findik 2kuru kayisi
bir fincan sekersiz nescafe iki kasik sut ilaveli
aksam special k cikolata parcacikli (bu special k qadz olmak zorundami )
spor yok gece yarisi mekik cekmezsem:)
2bucuk lt su

çok mutluyum abimin tayini 1 tercihi çoruma çıktııııı:KK16::KK16:Allaha binlerce şükürler olsun...
bizi kandırmışlar torpil vs yokmuş korktuk bi hafta ağladık doğuya gidecek diye ama olmadı çok şükür..
hem bizç orumluyuz kendi memleketimize çıktı ankaraya buraya çok yakın..ne zamandır hiç iyi dğeildim bu haber ilaç gibi geldi:KK16::KK16::KK16:

birde bugün akşam 5 te doktor randevum var...bebiş olmuyo diye bi gidicez bakalım benim doktora...inşallah güzel haberlerle gelirim
...

canımm gözünaydınn çook sevinnddimmmmm:KK16:

hayırlısı olsun tatlım Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinnnnn aminn :KK16:

...

canımmm çok mutlu oldummmm.. hem de çokkkkk.. inş hayırlısıyla bebişte olacak.:emir_bebek:
:KK64: :KK64:

kızlar bakın bu benim 2-3 AY falan önceki resimlerim bundan 1 kilo flan fazlayım şuan durumum budur yani..

farkındaysanız menu bildirmiyorum çünkü ben tek çorba tek special k mıdır nedir onlarla doymuyorum .bölede nasıl kilo vericem bilemiyorum beden orda 44-46 arasıaldanmayın yani:KK37:

abla hiç 44- 46 durmuyorsun.. masa başı işin varsa basenler çok zor iş...:KK43: benm de basenlerim çok var. belim 38 bedenlik kalçam 42 düşün artık... offf ne yapcaz bu basenleriii:84::84:

geçmişi okuyum dedima mma konuşmuşunuzz loo:KK52:
Annem köfte patate yemeği yapmış onun köftesinden yesem 3-4 tane bide salata olur mu:KK53:

Ben halen hastayım canım bişi istemiyor:2::2::2::2::2:
sabah 1çay bardağı ballı süt
öğlen portakal yedim zorlaa

akşamda 2 kase bol limonlu domates çorbası içtim :2::2:

ooooooo araba haaa:KK53::KK53: kıss ben senin yerinde olsam gece gündüz diyet yaparım işin ucunda raba var...koçiş akşam gelsin bende araba isticem yok öyle altınla geçiştirmek :KK51:

menün gayet güzel...ama benden söylemesi gittiqi yerde az çok yiyor insan..çok temkinli ol cnm :KK34:

bir kare bitterden bişey olmaz canım...hafta 2 kez yiyebilirsiniz...

kıss 300 tl ödülmü sencee:KK4::KK4: araba iste sendee :KK24::KK24:

ablacim merak etme dun labdaki islerimi bitiremedim, arkadasa da gidemedim hatta aksam yemegi bile yiyemedim. eve geldigimde 12 ye geliyordu saat cok calistim cok yoruldum :KK5: ins tartida az da olsa eksi gorucem yarin :KK16::KK16: bi kare bitter olayini ogrenmem iyi olmadi simdi kesin yerim ben :KK5::KK5:

ben zayiflayinca odul olarak esimden ne istesem acaba? arabam da var.. :26: ben bebek istiyorum ama o da ikimizin elinde degil ki :KK17: hayirlisi Rabbim...

hem biz çorumluyuz kendi memleketimize çıktı ankaraya buraya çok yakın..ne zamandır hiç iyi dğeildim bu haber ilaç gibi geldi:KK16::KK16::KK16:

...

ayyy aysuncum o kadar cok sevindim ki, kendi abimin tayini cikmis gibi sevindim.. Hayirili ugurlu olsun ins canim... :KK52:
Doktordan gelince de yaz bize bakalim ne dicek.. ins guzel haberlerle gelirsin canim.. :KK16::KK16:

Son düzenleme:
Bugunku menumum bir kismi:

Kahvalti 8:30
1 bardak su
Haslanmis yumurta
domates salatalik peynir
1 dilim kepekli ekmek

Ara
2 kuru incir

Oglen
Tavuk corbasi
1 Salatalik 1 domates

Ara:
1 avuc yabanmersini

Aksam
ah bu aksamlar beni strese sokuyor,
yine bi arkadasa davetliyim ama bu sefer gitmem gerek.
orda turkmen mantisi ve yas pasta olucak.
ins yemicem. yememeliyim :KK5::KK5:

Sena abla ve diger arkadaslar, bir sey soracagim simdi bu kahvaltida hangi cesit peynir yiyosunuz?
Ben peyniri cok severim, Babam bana seni peynirciye vercem derdi.. gerci bilg muhendisine verdi o ayri :KK1:
Simdi ben bu cedar peynirinden yiyorum ama o baya yagli bence. sanirim buna da dikkat etmeliyim di mi? :26: :44:

opuyorum hepinizi, yarina kadar ins cok dikkat edelim son bir gun! :KK52:

Dun yazamadim dun 5km yuruyus 65 dk 312 kalori

sabah:
:KK56:
1 tane yufka pizza 150
yarim kepekli pizza 50

ogle:
coban salata 60

aksam:
mantar corbasi 125
2 bucuk kepekli pizza 250
1 yufka pizza 150
tursu 20

aldigim kalori: 803 kalori
:KK9:

bu arada 55.3 e dustum :KK52:

...
aysuncum çok sevindin canım hadi gözünüz aydınnn:KK16::KK16::KK16:
geçmişi okuyum dedima mma konuşmuşunuzz loo:KK52:
Annem köfte patate yemeği yapmış onun köftesinden yesem 3-4 tane bide salata olur mu:KK53:
olur canım :KK34:
Ben halen hastayım canım bişi istemiyor:2::2::2::2::2:
sabah 1çay bardağı ballı süt
öğlen portakal yedim zorlaa

akşamda 2 kase bol limonlu domates çorbası içtim :2::2:
canım sen hayırlısıyla bir iyileş diyete yine devam edersin :KK34:
ablacim merak etme dun labdaki islerimi bitiremedim, arkadasa da gidemedim hatta aksam yemegi bile yiyemedim. eve geldigimde 12 ye geliyordu saat cok calistim cok yoruldum :KK5: ins tartida az da olsa eksi gorucem yarin :KK16::KK16: bi kare bitter olayini ogrenmem iyi olmadi simdi kesin yerim ben :KK5::KK5:

ben zayiflayinca odul olarak esimden ne istesem acaba? arabam da var.. :26: ben bebek istiyorum ama o da ikimizin elinde degil ki :KK17: hayirlisi Rabbim...

ayyy aysuncum o kadar cok sevindim ki, kendi abimin tayini cikmis gibi sevindim.. Hayirili ugurlu olsun ins canim... :KK52:
Doktordan gelince de yaz bize bakalim ne dicek.. ins guzel haberlerle gelirsin canim.. :KK16::KK16:

canım bitteri yediqimiz zaman başka kaçamak yapmamamız lazım...ona göre yemeliyiz..

Dun yazamadim dun 5km yuruyus 65 dk 312 kalori

sabah:
1 tane yufka pizza 150
yarim kepekli pizza 50

ogle:
coban salata 60

aksam:
mantar corbasi 125
2 bucuk kepekli pizza 250
1 yufka pizza 150
tursu 20

aldigim kalori: 803 kalori
:KK9:

bu arada 55.3 e dustum :KK52:

hiç sevinme :KK20::KK20: kalori hesabının en büyük dezavantajı bu....hesap tutuyor diye durmadan pizza ye:KK19::KK19: hemde yarın bildirim yapıcaz nasıl yiyebiliyorsunuz bilmiyorum...sonra neden kilo veremiyorum diye gelmeyin bana...kaçamaklarımızı yarın bildirim yapınca yapmamız gerekiyor...bu durumda bile en fazla 1 dilim yemeliydin...:KK20::KK20::KK20:

sabah 7.30 da kalktım dersim 8.00 de başlayacağı için kahvaltı yapamadım...okulda bir simit yedim bir ayran içtim...
12.30 gibi eve geldim...yarım tabak karnıbahar yemeği yedim...arada 1 portakal yedim...3,4 tanede kayısı yedim ...
akşamada mercimek çorbası ile salata...

sena abla yorumlar senden birşey daha diyeceğim 12 gündür diyet yapıyorum ama kendimi kilo vermekten ziyade aşırı kilo almış gibi hissediyorum...ne yapacağım ben sinirlerim gelmeye başladı...

SENA abla yorumla lütfen...

hiç sevinme :KK20::KK20: kalori hesabının en büyük dezavantajı bu....hesap tutuyor diye durmadan pizza ye:KK19::KK19: hemde yarın bildirim yapıcaz nasıl yiyebiliyorsunuz bilmiyorum...sonra neden kilo veremiyorum diye gelmeyin bana...kaçamaklarımızı yarın bildirim yapınca yapmamız gerekiyor...bu durumda bile en fazla 1 dilim yemeliydin...:KK20::KK20::KK20:

Ama demek ki dengeyi sagliyorum ablacim veriyorum da kilolari

Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim kaşar
salatalık
domates
Öğle
1 dilim ekmek
3 ızgara köfte
salata
ayran
ara
3 eti form
akşam
5 yk ıspanak
bol yoğurt
:emir_bebek:

kızlaaarrr benn yarınn kesin artıları görüüceemmm bugün ha biree yiyoorummm :KK52::KK52::KK52:

akşam menum

2 dürüm çiğköfte
2 bardak ayran
1 bardak kola
1 yumurtalı kıymalı pideee :KK52::KK52::KK52:

selam kızlar bugünkü menüm

öğlene doğru
1 haşlanmış yumurta
biraz krem peynir
2 d.k.ekmek

ara
biraz fındık

akşam üzeri
menemen
ayran

3 lt su

bu arada benim bünyem bi tuhaf oldu bişey yemek istemiyorum akşam 2 domatesten bi yumurtadan menemen yaptım yarısını zar zor yedim inşallah geeçici bi durumdur yoksa hem kilo veremem hemde sağlığımdan olurum allah korusun çünkü ne yesem kilo yapıyo zannediyorum:KK43::KK43:

X