- 4 Eylül 2007
- 3.612
- 0
- 40
günaydın kızlarrrr
kızlar cumadan beri hergün düzenli bir kilo verişim vardı...akşam misafirliqe gittik..yengemin ısrarı üzerine 1 porsiyon erişte yedim...ve bu sabah hiç kilo verememişim...bunu neden yazdım biliyormusunuz...hani diyorum ya pilav makarna vs..bu tür besinleri yemiyelim yediqimiz zamanda haftada 1 öqlen öqününde yiyelim diye...hani 2 kaşıktan bişey olmaz düşüncesi var bazı arkadaşlarda...bişey oluyor kızlar...kilo veremiyorsunuz...akşam benim başıma gelenler hepimize örnek olsun...bizi mahveden bakliyatlar un ve şeker arkadaşlar...lütfen bunlardan uzak duralım
Ocak 24-25 de iki gunluk kanamam oldu yerlesmedir dedi herkes dra gittim iki tane kistim vardi hamile degildim yani
canım 1-2 sayfa öncesinde cevaplamıştım sanırım okumadın.. pirinç kullanmıyoruz canım karbonu çok fazla...ergin sena hanım sebze yemeklerine pirinç serbestmi bence deildir ama
öqlen dışında güzel...ama öqün atladıqın için akşam yediklerin depolanacak canım1 bardak ılık su
kahvaltı=biraz peynir,4zeytin,1kaşık bal,roka,2dilim ekmek,yeşil çay...
arada=kayısı 4 tane
öğle =yarım elma
akşam karnıbahar yemeği,azıcık yoğurt ,roka...
9 bardak su içtim...
akşam doğum günü partisi var belki çok az pasta yerim ya da yemem...
sena abla yorumlarsan sevinirim...
hoşgeldin canım..tabiki ben ve arkadaşlarım elimizden geleni yaparız içiniz rahat olsun...bak bir sonraki yazımda beslenme listemizi yayınlıcam neler yapman gerektiqi orada yazılı canımazminize yazdıklarınıza bayıldım ben şuan 75 kiloyum ve 60 kilo olmak istiyorum 11 aylık uyku problemi olan bir kızım var gece kaç kere kalktığımı saymıyorum artık ... hayatım boyunca en çok gördüğüm kilodayım ve bu beni çok rahatsız ediyor ... mutsuzum... kilo vermek için dikkat etmeye çalışıyorum ama her seferinde beynimde tam oturtamadığım için bu durumu fiyaskoyla sonuçlanıyor ... neyi nasıl yapabilirim ,sizin gibi bu kilolarımdan nasıl kurtulabilirim cevap yazıp desteğinizi esirgemezseniz çok memnun olurum .
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2: ÇOOOK HASTAYIM üşütmüşüm
hiç bir şey yiyemedim :2:
akşam 1 kase domates çorbası içitm yine içerim ama
bi de meyve için zorlarım kendimi:2::2::2::2: ben çıktım öptüm hepinizii:2::2:
canım biz tanışmadık bebek mi istiyosun sende benim gibi
sana da çok geçmiş olsun, o gün yazını okuyunca hemen kapattım çünkü ben de kanıt takipçisiyim severim oyle sağlık ve dedektiflik konularınıcanım çok büyük geçmiş olsun.az önce baktım yüz nakli yaptırana ne dertler var dünyada çok şükür saglık en önemlisi.gecen sene komya girdigimde eşime bitti demişler bir ara döndüm dünyaya ve gözlerimi açtııgımda eşim ayak uyumca sapsarı bir renkteydi ölece bakıyordu dediki çocuklar için bırakma dayan .ve hastaneden çıktıktan sonra kızımın yatagında geceleri bir hafta oturdum sabah akadar ya dönemesydim ne olurdu kuzum diue yaşı 4 idi ve geceleri anne diye aglıyormu süt istiyorum açıktım diye .düşündüm hep dedimki ben olmasaydım şuan kim oturacaktı başında 1 hafda geceleri çocuklarımın saçları öptüm kokladım .ve dedimki rabbnim sen beni gercekten affet.saglık en önemlisi ve evlatcıklarımızın saglıkları birde kimseye yoklukla muhtaç olmamak gerisi boş..
ve o yüzdenmidir nedir şimdi hep sevgi dolu biriyim herşeyi çok seviyorum en başta çocuklarımı ve herşeyi kainatta olan herşeyi.taşı topraga bile sevgi ile bakıyorum.
sizlerde hepiniz allaha emanet olun benim dizim başladı.çocukları uyuttum bu saate bulaşıklara başlıycam bir yandanda kanıt dizisini izliycem
saglıcakla kalın öpüyorum hepinizi.
benm de erkek kardeşim baya bi sorun çıkarttı bize... okulda değil ama davranış olarak şükür şimdi lise son derslerine sınavlarına yogunlaştı biraz da bnm burda olmamın etkisi sanırım çünkü buraya geldiğimde çok kötü bir durumdaydı, laf dinlemiyor herşeye kızıyor söylediklerimize kulak tıkıyordu... tabii annemle babam olaya kendi açılarından baktığından iletişim zorlanabiliyordu... malum biz de öğrenci psikolojisinden az cok anlıyoruz ben de geçen yıla kadar öğrenciydim hala öğrenciyim gerçi kpssye hazırlanıyorm... birazcık dinlemeyi deneyin, ne hissediyorsun, ne istiyorsun diye sorun ama yargılamadan... tamam haklısın gibi onu destekleyici, güven verici konuşmaya çalışın, hani yanlış anlamayın elbette haddimi aşmak istemem böyle şunu yap bunu yap diyerek de... hani yaşadıklarımdan çıkarımlarım bu şekilde belki fayda sağlar diye söylüyorumcanım geçmiş olsun doktordan sonra muhakkak bizi bilgilendir bak aklım sende kaldı şimdi..ders konusuna gelice benim oğlumda 7. sınıfa gidiyor derslerle hiç işimiz yok.. dershaneye yazdırdık bakalım ne olacak..en sevdiği şey şu online oyunlar ..ama oğlan çocukları genellikle resim derslerini sevmiyorlar...bende baştan çok kızar bağırır çağırırdım... ama artık daha sakin yaklaşmaya onu yaşına inmeye çalışıyorum sonuçta bizde bu yollardan geçtik..bizde sevmediğimiz dersler sevmediğmiz öğretmenler vardı...ben hep o şekilde yaklaşmaya çalışıyorum birde artık ergenliğe yaklaşıyorlar sesleri daha çok çıkmaya başladı benim küçüğü çok uysal ama büyüğü çok agresif umarım ergenliğin verdiği huysuzluklardır..tekrar geçmiş olsun umarım bir sorun yoktur ...çok öptüm canım kendine iyi bak ....ALLAHA EMANET OL ...
selam kızlar iyiakşamlarrr....
2 gündür miqrenim tuttu kafamı kaldıramıyorum..bugün toplatıdan gelirken yarıyolda kalıcam sandım...açlık felaket tetikliyor ve bu derece aqır tuttuqu zamanlar 3-5 günde geçmiyor...yediqim çorba et sebze hiç kar etmiyor katı bişeyler yemem gerekiyor...önce simit aldım...yedim...kesmedi..tandır döner söyledim..getirdiler onuda yedim...arkasından fındıklı krem çikolata yedim ilaç alıp uzandım..midem taş gibi oldu biraz dinlenince atak hafifledi...bulantı üstüne bulantı yaşadım..eşim geldi yemek yedi...olanları anlattım..ben bugün bunları yedim dedim...sabah 2 kilo artıda çıkarsan sinirlenme sakın dedi...neyse biraz sonra fındık yedik beraber..sonra çay istedi eşim...çay koymaya mutfaqa gittiqimde kendimi kremşantili kurabiye yaparken buldum..eşimde içerden sesleniyor fenerıum'a gidelimmi? bende anlıyorum döner yiyelimmituttu dediki dünyayı yemişsin hala aklın yemektemi?? aklım yemekte olmasa kurabiye yapıyor olmazdım dedim adam kaldı böylee bu saatte kurabiyemi yapıyorsun evet dedim çayı kuru kuru içmene gönlüm razı gelmedi laf aramızda bnm canım istedi ona öyle didimmmm tam 3 tanede kurabiye yedim ve şuan acaip midem bulanıyorr eşime didim bu bende arada bir oluyor ne bulursam içimden yemek geliyor...tuttu dediki arada olmuyor sen herzaman böylesinn sanki bu kadar kiloyu o vermiş bende didimm hiiç üstüme gelme 60ı görünce sen zararlı çıkacaksın..altın set alıcakta 60a inince koçiş nekadar geç 60ı görürsem senin için okadar iyi..altın yine yükselişte..tepemin tasını attırma bnm şarterler bi atarsa 2 haftada 59u görür soluqu kuyumcuda alırsın didimmmm
kızlar bakın eylülün 5inde başka bir topikte bunları yazmışım çok güldüm..sizinlede paylaşayım dedim azıcıkta siz gülün
Aksam salata yerine biraz zeytinyagli pirasa ve yarim su bar. yogurt yedimKizilca hosgelmissin aramiza umarin 68 kiloya ineriz beraber bende suan 77900dum gecen cumartesi benim hedefim 55 ama cok yavas veriyorum. ben aylar surecek sanirim oysa ben yaza kadar gider ayda dort kilo versem diyordum insallah gider
Sena abla suyu kalorifer uzerine koyupmu ickeliyiz oda iisisi iyi degilmi yoksa ben ondanmi veremiyoruum
bugubku menumude yazem girmisken
sabah iki bar. su
kahvalti
bir domates
bir sekersiz besibiryerde
bir domates
bir yumurta haslnms yiyorum herseferinde haslanmis yazmiyorum
bir dilim esmer tost ekmegi
bir dilik peynir
ara aclik hissi olmadigindan yapmadim
ogle bir parca dana eti tavad kendi kendine pisirilmis pirasa yemegi yogurt
ara iki kurutulmus murdum erigi 10 badem ici yaninda sekersiz bir kasik sutlu kahve cokmu olur:26:
aksam salata
kızlar bakın eylülün 5inde başka bir topikte bunları yazmışım çok güldüm..sizinlede paylaşayım dedim azıcıkta siz gülün