kızlar nasılsınız dün giremedim...
çok mutluyum abimin tayini 1 tercihi çoruma çıktıııııAllaha binlerce şükürler olsun...
bizi kandırmışlar torpil vs yokmuş korktuk bi hafta ağladık doğuya gidecek diye ama olmadı çok şükür..
hem bizç orumluyuz kendi memleketimize çıktı ankaraya buraya çok yakın..ne zamandır hiç iyi dğeildim bu haber ilaç gibi geldi
birde bugün akşam 5 te doktor randevum var...bebiş olmuyo diye bi gidicez bakalım benim doktora...inşallah güzel haberlerle gelirim...
çok mutluyum abimin tayini 1 tercihi çoruma çıktıııııAllaha binlerce şükürler olsun...
bizi kandırmışlar torpil vs yokmuş korktuk bi hafta ağladık doğuya gidecek diye ama olmadı çok şükür..
hem bizç orumluyuz kendi memleketimize çıktı ankaraya buraya çok yakın..ne zamandır hiç iyi dğeildim bu haber ilaç gibi geldi
birde bugün akşam 5 te doktor randevum var...bebiş olmuyo diye bi gidicez bakalım benim doktora...inşallah güzel haberlerle gelirim...
kızlar bakın bu benim 2-3 AY falan önceki resimlerim bundan 1 kilo flan fazlayım şuan durumum budur yani..
farkındaysanız menu bildirmiyorum çünkü ben tek çorba tek special k mıdır nedir onlarla doymuyorum .bölede nasıl kilo vericem bilemiyorum beden orda 44-46 arasıaldanmayın yani
ooooooo araba haaakıss ben senin yerinde olsam gece gündüz diyet yaparım işin ucunda raba var...koçiş akşam gelsin bende araba isticem yok öyle altınla geçiştirmek
menün gayet güzel...ama benden söylemesi gittiqi yerde az çok yiyor insan..çok temkinli ol cnm
bir kare bitterden bişey olmaz canım...hafta 2 kez yiyebilirsiniz...
kıss 300 tl ödülmü senceearaba iste sendee
hem biz çorumluyuz kendi memleketimize çıktı ankaraya buraya çok yakın..ne zamandır hiç iyi dğeildim bu haber ilaç gibi geldi
aysuncum çok sevindin canım hadi gözünüz aydınnnkızlar nasılsınız dün giremedim...
olur canımgeçmişi okuyum dedima mma konuşmuşunuzz loo
Annem köfte patate yemeği yapmış onun köftesinden yesem 3-4 tane bide salata olur mu
canım sen hayırlısıyla bir iyileş diyete yine devam edersinBen halen hastayım canım bişi istemiyor:2::2::2::2::2:
sabah 1çay bardağı ballı süt
öğlen portakal yedim zorlaa
akşamda 2 kase bol limonlu domates çorbası içtim :2::2:
ablacim merak etme dun labdaki islerimi bitiremedim, arkadasa da gidemedim hatta aksam yemegi bile yiyemedim. eve geldigimde 12 ye geliyordu saat cok calistim cok yoruldumins tartida az da olsa eksi gorucem yarin bi kare bitter olayini ogrenmem iyi olmadi simdi kesin yerim ben
ben zayiflayinca odul olarak esimden ne istesem acaba? arabam da var.. :26: ben bebek istiyorum ama o da ikimizin elinde degil kihayirlisi Rabbim...
ayyy aysuncum o kadar cok sevindim ki, kendi abimin tayini cikmis gibi sevindim.. Hayirili ugurlu olsun ins canim...
Doktordan gelince de yaz bize bakalim ne dicek.. ins guzel haberlerle gelirsin canim..
Dun yazamadim dun 5km yuruyus 65 dk 312 kalori
sabah:
1 tane yufka pizza 150
yarim kepekli pizza 50
ogle:
coban salata 60
aksam:
mantar corbasi 125
2 bucuk kepekli pizza 250
1 yufka pizza 150
tursu 20
aldigim kalori: 803 kalori
bu arada 55.3 e dustum
hiç sevinmekalori hesabının en büyük dezavantajı bu....hesap tutuyor diye durmadan pizza ye hemde yarın bildirim yapıcaz nasıl yiyebiliyorsunuz bilmiyorum...sonra neden kilo veremiyorum diye gelmeyin bana...kaçamaklarımızı yarın bildirim yapınca yapmamız gerekiyor...bu durumda bile en fazla 1 dilim yemeliydin...