sayfa 7de canım resimlerim...ERGINSENA
daha once fotolarin vardi onlari goremiyorum ben
aminn canım çok teşekkür ederimcanım çok tebrik ederim darısı tüm tombişlere inşallah
merhaba bende katıldım aranıza erginsena]bişey sormak istiyorum sen spor yapmışmıydın kilo verirken
slm kızlar bugün yediklerimi yazayım.sabah kahvaltımı malesef çok geç yaptım 12de yedim
2 yeşil zeytin,1 siyah zeytin,kk penir,1dilim kaşar,domates,1yumurta,2 dilim kepek ekmeği,2 fincan çay(şekersiz içemiyorum azalttım sadece şuan ilerde insallha içerim)
saat 3te:sütlü nescafe,1 avuç kadar kuruyemiş
akşam 6:30da:2 kepçe tarhana çorbası,bi tabak fırında tavuk but ve patates (2 tane but yedim)1buçuk dilim kepek ekmeği ve 1 büyük bardak ayran
şuandada form çayı içiyorum yatana kadarda 2,5lt suyumu tamamlıycam acıkırsam meyve yiycem
canım balık çok güzel bir menü...ama ekmek hiç olmamış...imkan nisbetinde sadece kahvaltıda ekmek yiyelim canım...bugünkü akşam menüm balık 2 dilim çok tahıllı ekmek ve bol salata 2 lt su birazdanda bugün aldğım meyve çaylarından içicem kuşburnu ve mor meyveler:))
ayy ayyyy ayselim gelmişşşşşşşş gözleirme inanamıyorummmhu huuuuu bende gelebilirmiyim aranıza yeniden kabul edermisinizzzz:26::26:
senacım yeni topiğin hayırlı olsun canım
nasılsın görüşmeyelii şöyle bakınırken gördüm çok mutlu oldum seni gördüğüme
çook teşekkür ederim tatlımmabartmıyorum resimler arasında 20 yıl fark var sanki. süperrr tebrik ederim
anaaammmmmmm ölüyoommmm ya laaaa3000 kere ip atladım yaw ama şöle iki bacağımı birden kaldırmadan yani sağ bastım sol bastım acep yararlı olur mu bi yerde okumuştum 1 saat ip atlamak 600 kalori yakıyormuş 3000 adet 1 saat filan etti inşallah tek bacak atlamamdabi sorun yoktur
merhaba sena abla öncelikle seni tebrik ediyorum çok güzel olmuşsun. azmine hayran kaldım.
biraz kendimden bahsedeyim22 yaşındayım üni son sınıf öğrencisiyim 1.68 boyundayım ve 99 kiloyum erkek arkadaşım eskiden kilomla ilgili hiçbirşey demiyor ama arasıra aşkım biraz versen sağlığın için daha iyi olur diyor yavaş yavaş kolestolum çıkmaya başladı. bazeen şok diyet yapıyorum zararlı olduğunu bilmeme ragmen birde spor yapılmadan zayıflanmaz diye düşünürdüm ama sen zayıflamışsın bende başarabilirim belki 1 aya kadar spora da yazılacam zaten bana da yardımcı olurmusun sena abla yarından itibarn ne yapmam gerekiyor. sayfaları yarısına kadar okudum ama yarın sınavım olduğu için bitiremedim
canım ben sana şöyle anlatayım şekeri...
bir insanın günlük alması gereken karbon deqeri 70 ünitedir...70in üstüne çıkarsan kilo alırsın altına inersen kilo verirsin...1 kesme şeker kaç karbon biliyormusun?? 12..muhtemelen nescafenede şeker atmışsındır hiçbişey yemeden sadece şekerle nerdeyse günü tamamlıcaksın...ve akşam ekmek yememelisin..tavuk zaten seni fazlasıyla tok tutar..patatestede karbon çok fazla var...onada gerek yoktu canım...
canım balık çok güzel bir menü...ama ekmek hiç olmamış...imkan nisbetinde sadece kahvaltıda ekmek yiyelim canım...
ayy ayyyy ayselim gelmişşşşşşşş gözleirme inanamıyorummmcanım canım canımmmmmmmmmm hoşgeldin canım kardeşim benimmm inan çok özlemişim aylar oldu deqilmi canım...
hoş bulduk canım benimm...inanki bende çok özledimm burdan uzak kalmak yaramadı bana artık fırsat buldukça gelicem hem yeni topikde açmışken bende yeniden başlamak istiyorum hayırlısıyle canımm
gamzecim menünü okudum geçen sayfalarda..menülerde sorun yoksa yorumlamıyorum...ama ıspanaklı böreqi gözümden kaçırmışım canım...keşke yarın sabah kahvaltıda ekmek hakkının yerine kullansaydın börek hakkını...canım bende geldim bugun diyete önem veremedim hastanedeykensabah ve öğlen yulaflı bisküvi yedim arada 1 bardak ayran ve 1 muz yedim( sabah ara biri öğlen ara biri ) akşamda kepekli yufkadan 1 tane ufak dilim ıspanaklı börek yedim şimdi metobolizma çayı demleyıp içecm
tek bacakmı
gamzecim menünü okudum geçen sayfalarda..menülerde sorun yoksa yorumlamıyorum...ama ıspanaklı böreqi gözümden kaçırmışım canım...keşke yarın sabah kahvaltıda ekmek hakkının yerine kullansaydın börek hakkını...
canım evde değildim gene yemeğe komşuya geçmiştik börek yaptı ben o zaman kepekli yufkadan istedim ama şimdi geri verecem onu sporumu yaparak :)
canım karnın hep tok olsun...açken bunlara karşı koymak çok zor olur...mideni boş bırakma aç kalma..3 ana 3 ara öğün yap..eşinin yediklerinden çok canın çerekse ucundan bir parça al nefsini körle...ben gittiqim günlerde bile evde yemek yiyip giderdim oradada yapılanların sadece tadına bakardım...bak bu çok etkili bir yöntemdir..dene lütfen...evet haklısın cnmbida aksamları ekemk yemiycem ama çok geç yattığım için acıkıyorum gerçi yesemde yemesemde acıkıyorum...çaya 1 çay k.şeker atıyorum büyük fincana nescafede 3ü1 arada olduğu için ilaveten şeker atmıyorum...biraz sonra diyeti bozucam diye korkuyrum eşim 1 poşet dolusu aburcubur almış çay yap dedi ben nasıl dayanıcam o yerken ben yemiycem bilemiyorum tutmaya çalısıcam kendimi zaten eşim yüzünden hep böyle oluyo hamur işine ve aburcubura çok düşkün çok seviyo hergün yiyon yaaww bıkmıyo
canım balık çok güzel bir menü...ama ekmek hiç olmamış...imkan nisbetinde sadece kahvaltıda ekmek yiyelim canım...
ayy ayyyy ayselim gelmişşşşşşşş gözleirme inanamıyorummmcanım canım canımmmmmmmmmm hoşgeldin canım kardeşim benimmm inan çok özlemişim aylar oldu deqilmi canım...
hoş bulduk canım benimm...inanki bende çok özledimm burdan uzak kalmak yaramadı bana artık fırsat buldukça gelicem hem yeni topikde açmışken bende yeniden başlamak istiyorum hayırlısıyle canımm
canım benim gerçekten çok mutlu oldum seni gördüqüme..hergün yazılarını görmek istiyorum canım tamammı