peki canım Allah kabul etsin:)
gamzecim inşallah Allah gönlüne göre verir bizlerde seviniriz...
bende geçtiqimiz yaz okadar işe girmek istedim başvurmadıqım yer kalmadı ama olmadı...3 hafta önce eşimle biir yere yemeqe gittik ve kendimi ertesi gün orda çalışırken buldumkasaya 4 kişi birden bakıyordu..patron oqlu kızı ve ben...girdiqimin 2. haftası kasada açık çıktı...pcden kaynaklandıqını gördük..ama bnm hesabımdan kesmeye kalktılar..bende ayrılmak istedim..patronum bana biz senden şüphelensek biz seni işten çıkarırız sana güveniyoruz ve işe devam etmeni istiyoruz dedi...neyse devam ettim..ben sanıyorum kestikleri parayı verecekler...önceki akşam patrona sordum geri vermiceklerini söyledi neden dedim..geri öderlerse kasaya dikkat etmezmişim...(ön muhasebe yapıyrum)..bende eşyalarımı alıp çıktım...okadar hevesle girdiqim işimden oldum..gel diye aradılar gitmedim..bugün son 5 günlük paramı almaya gidicem canım çok sıkkın..
tamam canım istediqin galete olsunhadi bakalım al gel bizede bişiler ısmarla ben 1 kepekli galete istiorummm :)
canım çok teşekkür ederim ama ben z.burnunda oturuyorum ve hadımköy bana inanılmaz uzakSlm merhaba ilk önce seni tebrik ederim çok güzel bir örneksin İkincine gelince işten ayrılmışsınsın ve istanbulda oturuyorsun neresinden oturuyorusun bilmiyorum ama TETAŞ AŞ diye bir firma var duymuşsunnur bunun VENÜS AŞ diye bir kolu daha var çok bgüyük bir firma geçen hafta bana burdan muhasebe için bir işteklifi geldi bana çok uzak olduğu için değerlendiremedim yeri hadım köyde servisi falan varmış ve şuan yeni bir iş com da ve kariyerde ilanları varmış senin için uygunsa ordan bir baş vur istersen inşallah olur olur ve sana uygunsa çok büyük salm bir firma...
ben geldiiiiimmmmmm
nerelerdesin kacak.ara ara sonunda buldum.banada yer acin.dipteyim sondayim depresyondayimmmm:18:
bugun 600 gr almisim yine.guya zayiflama topigindeyim.ama hizla kilo almaya devam ediyorum.iki alip bir veriyorum.ne anladim ben bu isten yaaa
neyse senacim bana ne onerirsin?boy 170,kilo su an 71,gitmiyo yapisti bunlar bana.kalca basen bacaklar kutuk gibi
spordannefret ediyorum.step yapiodum stepperla ama onuda biraktim.gunluk 10 dk yapsam kardir ama dimi?baslayabilsem
bitki cayi ve su icmeye calisiyorum.yine4 saatte 1 yemeye basliycam.doktorum oyledemisti.ara ogun yapabilirim tabi.sen ne onerirsin
istanbul z.burnu canım :)kendi çocuklarından şüphelensin senden şüphe edene kadar uyuz adam...bu arada hangişehirdesin canım
daha fazla sikma artik canini.hayirlisi olsun hakkinda.daha iyi biyerde calismaya baslarsin yakin zamanda insallah.takma kafani okkonuya da.huzursuz olmaktan daha iyidir isten ayrilmak.yenisini bulursun.
tamam canım istediqin galete olsun
canım çok teşekkür ederim ama ben z.burnunda oturuyorum ve hadımköy bana inanılmaz uzak
hoşgeldin filizcim...dur hemen panik yapma önce bir sakin ol tatlım...ben sana şunu öneririmden çok akşam tüm yediklerini
kahvaltı
ara
öqlen
ara
akşam
ara
şeklinde yazarsan menün üzerinden hatalrını bulup seni yönlendirebilirm...akşam ayz seherde yorumlar bende yardımcı olurum tamammı tatlım
yaren38 nickini altta görüyorum hoşgeldin cnm inşallah bundan böyle aramzıda olursun canım..
kızlar benim çıkmam lazım 2 de gel demişlerdi..birazda yol sürer..size iyi sohbetler ..görüşürüz canlar...
yaren38 nickini altta görüyorum hoşgeldin cnm inşallah bundan böyle aramzıda olursun canım..
kızlar benim çıkmam lazım 2 de gel demişlerdi..birazda yol sürer..size iyi sohbetler ..görüşürüz canlar...
şebnemmmm günaydın canımmm
hoşgeldin canımmsizi tebrik ederim :)
bende zayıflamaya kuzenim düğünündeki görüntülerimi izleyince karar vermiştim kendimi aşırı kilolu sanıyormuşum hep orda incecikmişim meğer :)
diyet yapıyordum saten 2 ay diye sabahları sirkeli su içiyordum ve çok seviyordum( bi kaç gundur hastayım yapmaya üşendim )
en son ankaraya annemlerin yanına gittiğimde stres ve düzensiz yemeden kabız oldum ve işkence başladı bende ( hala devam ediyor) çaylar bitkiler işe yaramadı bende arada bi dr un verdiği ilacı yutuyorum...
ankarada 3 haftadan daha kısa dönemde 7 kilo verdim ama ekmeği falan kestim boş boş yiyorum ama az hem de ekmeksiz üstelik ekmeksiz doymayı öğrendim :)
10 gundur kaç kilo verdiğimi bilmiyorum tartım bozuk ama umarım 60 lara düşmüşümdür :)
senin yaptığın diyeti merak ettim bakındım bulamadım bi de onu deneyim olmazsa :)
senin de bilgilerinden faydalanmak isteriz,hoşgeldin canımmerhaba
yazdıklarını doktor eşliğinde yapmış olmana sevindim
bna gelince... bnm düşük proteinle beslenmem gerekiyor hiç yemiyor değilim elbette ama cok yemiyorum daha önceleri kısıtlıydı protein miktarı sonra da ben alışamadım
dr kontrolüne gelince... ben 3 ayda bir tahlil yaptırıyorum, hastalığım geçici değil ömürlük tedavimin en son safhasındayım ve bu olabileceğimin en iyisi çok şükür... ben böbrek nakilliyim ve yeni nakil olan böbreğim çalışıyor
çok su içmek beni çok yormadı şükür hatta tam tersi değerlerimi düşürüyor ama tabii abartmamak lazım
bnm de değerlerim referans aralıklarında ama mesela kolesterol ve yağ asitlerinde düşüş var
yazdıkların konusunda seni eleştirmedim doğru olan çok şey var
ben de yıllardır, yani kilo almaya başladığımdan beri okurum diyet beslenmeye dair şeyler
hatta diyetisyen olmaya karar vermiştim ama ne yazık ki puanım yetmedi
karbonhidratlar konusunda sana sonuna kadar katılıyorum
önemli olan doğru karbonhidratları almak ve bu sayede vücudun ihtiyacını karşılamak
kilo almadaki sıkıntı, yanlış karbonhidratların yani şeker vb yiyeceklerin, vücut tarafından tanınmaması ve hazmedilmeden yağ olarak depolanması
bu konuda sanırım epey bir bilgi alışverişinde bulunacağız
tek kafama takılan her gün tartılma meselesi- bu konuda sen de haklısın tabii ama artış olunca da insanın morali bozulabilir...
bu topikte sana imkanım oldukça yardımcı olmak isterim
menü paylaşımı yaptığım günlüğüm ve arkadaşlarla kurduğumuz topik var o yuzden buraya yazmam menümü ama sana yardımcı olmaya çalışırım ne yapacagımı soylemen yeterli
sevgiler...
hoşgeldin randomlifetüm sayfaları okucam ama bi şey yazmadan duramadım. seni nasıl tebrik etsem bilmiyorum. inan ağlayabilirim. çok duygulandım.
başlangıç kilolarımız aynı olduğu için çok etkilendim öykünden. gönülden tebrik ediyorum seni arkadaşım...
merhaba canım,topiğe katılmanı bekliyoruz :13:arkadaşlar bişey sorsam, akşam yemeğimi 6 da yiyorum ve gece 12-1 gibi duyuyorum. acaba akşam 8-9 gibi meyve yememin sakıncası var mı ?
bu arada topiğiniz de hayırlı olsun en kısa zamanda tartılıp , topiğinize katılmak istiyorum
Allah kabul etsin nurme..SENA naılsın canım ben bugün menü yazamiycama oruçluyum ama
gece 1 falan 1 kase yoğurt la 2 dilim kepek ekmeği yedim 4 su bardağı
su içtim akşam yemeğinide yazcam sana bide bu yeşil çay markettekilerdenmi
yoksa aktarlardan varmı bildiğin ve etkili eşim sen asla zayıflayamassın dedi
gerçektten hırs yaptım çünkü daha öncede çok başladım diyete ama uzun sürmedi
inşallah bukez senin sayende vercem fazlaları
Allah sana sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah gamze.. hep dua et ve olumlu düşünçarşamba bidaha gidecm dra yumurta oluşmuş çok şükür ama bikaç cm daha büyümesi gerek rahimde kalınmış umudum var inş rabbim verir bu ay
sena abla hiç stres yapma,gayet de hakkını almaya gidiyorsun.. Allah yardımcın olsunkızlar bende birazdan eski işyerime gidicem bikaç gün önce ayrıldım....küçük bir ücret var almam gereken...onu alıp gelicem...nedense stresliyim Allah hayırlara çıkarsın...
merhaba hoşgeldinben geldiiiiimmmmmm
nerelerdesin kacak.ara ara sonunda buldum.banada yer acin.dipteyim sondayim depresyondayimmmm:18:
bugun 600 gr almisim yine.guya zayiflama topigindeyim.ama hizla kilo almaya devam ediyorum.iki alip bir veriyorum.ne anladim ben bu isten yaaa
neyse senacim bana ne onerirsin?boy 170,kilo su an 71,gitmiyo yapisti bunlar bana.kalca basen bacaklar kutuk gibi
spordannefret ediyorum.step yapiodum stepperla ama onuda biraktim.gunluk 10 dk yapsam kardir ama dimi?baslayabilsem
bitki cayi ve su icmeye calisiyorum.yine4 saatte 1 yemeye basliycam.doktorum oyledemisti.ara ogun yapabilirim tabi.sen ne onerirsin
bravo,al benden o kadar..kendi çocuklarından şüphelensin senden şüphe edene kadar uyuz adam...bu arada hangişehirdesin canım
Senacığım bir süre 70-79 kilo topiğinde yazmıştım canım senin topiğini görünce okuyayım dedim simdi 2. takımdayım ve sadece 1 kilo kaldı hedefime .Arada gelirim canım.
Senacığım bir süre 70-79 kilo topiğinde yazmıştım canım senin topiğini görünce okuyayım dedim simdi 2. takımdayım ve sadece 1 kilo kaldı hedefime .Arada gelirim canım.
:13:arkadaşlar herkese merhaba bende aranza katılmak istiyorum. ara sıra sizi burdan takip ediyorum bende 27 yaşındayım 2 cocuk annesiyinm .ve 88 kiloyum boyum 170 bundan 2 yıl önce diyetisyene giderek 13 kilo vermiştim ama tamamen kendi hatalarımdan geri aldım. bi ara 80 lerdeydim ama cok hızlı bi şekilde 8 kilo aldım. şimdi sizlerin destegiyle bende kilo vermek istiyorum yarım saat bisiklet çeviriyorum daha önceki diyet listemi yapıyorum sabahları elde yapılmış sirkeli ballı su içiyorum işallah bende zayıflıycam hepberaber birbirimize destek olalım
canım alt beden için leslie sansone videolarını indir, 1 mille başlasan yeter başta,1 mil 1609 metre ve 15 dk sürüyor.. çok iyi geliyor inan bana..yeme düzeni için de sena abla birkaç sayfa önce yazmıştı onları incele istersenvalla helal olsun kızlar bu konu tutar diyecektimki sayfa sayısı almış başını gidiyor enginsena arkadaşım gerçekten yazını okuduğumda kendimi dinliyor gibi oldum bende 165 boy 75 kilo ve20 yaşındayım ,evli biri olarak ve çocuğumda yokken ben bu halde isem birde çocuk olduktan sonra vay halime, benim açıkçası korkuyorum valla o halimi görmeye ,onun için bir an önce zayıflamak istiyorum kızlar bende çocukluğumdan beri hep şişman olmak öldürüyor beni lise son sınıfta çok zayıflamıştım(60 kiloydum)o zamanlarda kendimi çok iyi hissediyordum ,herşeye pozitif bakıyordum şimdi ise bütün gün evde ,pc başında sabahları denk gelirse şu kanal7deki doktorum programında 10 dak. spor yapıyorlar (9:50de)onu yapıyorum şu son zamanlarda ilave olarak kendim hareketler ekliyorum ama kilom gitmiyor gibi geliyor napıcam kızlar ben böyle banada yardım lütfenbirde benim üst tarafım yok sadece basen kısmı ve bacaklar yanaklarımıda geçen eşim fotomu çekince farkettim çok şişmiş durumda halbukse aynada baktığımda yüzümü çok beğeniyordum fotoda gıdım bile var off off yandım ben
Nerdeyse 1 yıl olacak diyete başlayalı canım 2011 şubat sonuydu diyetisyene başladığımda ama diyetisyenle 3-4 ay devam ettim sonra bıraktım. Senanın menülerini takip et canım benimkilerde benzerdi. Aslında hedefe çoktan ulaşırdım ama eşim 62-63 den sonra daha fazla verme diye baskı yaptığı için yavaş yavaş zamana yayarak vermek zorunda kaldım 4-5 kiloyu.bravo
sen nasilverdin kilolarini peki?ben 75ten 65 e bile ulasamadim daha.bir 70 bir 71 oluyorum bu ara.sen ne kadar zamanda ve nasil verdin kilolarini?
inşallah biz de hedefimize 1 kilo kalan günleri de görürüz
arkadaşlar bu tickerı nasıl yapıyoruz yardımcı olurmusunuz
tabiki diyebilirsin şebnemaysun dememde sakınca var mı?benim adım da şebnem bu arada.. cıss yok rocky cıss yok
ya bu kalori sayma işini ben hiç yapmadım.. nasıl oluyor biraz bilgi verebilir misin?
güzel haberle geldimmmmmm :)
canım çok sevindim...inşalalh bebişinde gelirçarşamba bidaha gidecm dra yumurta oluşmuş çok şükür ama bikaç cm daha büyümesi gerek rahimde kalınmış umudum var inş rabbim verir bu ay
canım hadi hayırlısı olsun çok sevindim inşallah bu topik sana uqurlu gelir ve topiqimizin ilk bebeqi senin bebişin olur
:13:
canım alt beden için leslie sansone videolarını indir, 1 mille başlasan yeter başta,1 mil 1609 metre ve 15 dk sürüyor.. çok iyi geliyor inan bana..yeme düzeni için de sena abla birkaç sayfa önce yazmıştı onları incele istersen