Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

daha fazla sikma artik canini.hayirlisi olsun hakkinda.daha iyi biyerde calismaya baslarsin yakin zamanda insallah.takma kafani okkonuya da.huzursuz olmaktan daha iyidir isten ayrilmak.yenisini bulursun.

hadi bakalım al gel bizede bişiler ısmarla ben 1 kepekli galete istiorummm :)
tamam canım istediqin galete olsun
canım çok teşekkür ederim ama ben z.burnunda oturuyorum ve hadımköy bana inanılmaz uzak

hoşgeldin filizcim...dur hemen panik yapma önce bir sakin ol tatlım...ben sana şunu öneririmden çok akşam tüm yediklerini
kahvaltı
ara
öqlen
ara
akşam
ara
şeklinde yazarsan menün üzerinden hatalrını bulup seni yönlendirebilirm...akşam ayz seherde yorumlar bende yardımcı olurum tamammı tatlım

kendi çocuklarından şüphelensin senden şüphe edene kadar uyuz adam...bu arada hangişehirdesin canım
istanbul z.burnu canım :)
daha fazla sikma artik canini.hayirlisi olsun hakkinda.daha iyi biyerde calismaya baslarsin yakin zamanda insallah.takma kafani okkonuya da.huzursuz olmaktan daha iyidir isten ayrilmak.yenisini bulursun.

canım çok zor işe girmek...1 yıldır arıyordum..inan çok üzüldüm...

yaren38 nickini altta görüyorum hoşgeldin cnm inşallah bundan böyle aramzıda olursun canım..
kızlar benim çıkmam lazım 2 de gel demişlerdi..birazda yol sürer..size iyi sohbetler ..görüşürüz canlar...

i$te ben de tam onu diycektim.ben oyle yaparsam butun sayfaya sigmaz yediklerim diye korkuyorum.bu arada biliyosun bagirsak problkemim var.ne yapsam en fazla iki gunde bir cikiyorum wc ye.midemde gastrit ve reflu oldugu icin aclik krizine giriyorum.midem 1 saat bisey yemezsem acliktan buruluyor agridan.coook kotu durumdayim ben yaaaumutsuz vakayim sanirim

Senacığım bir süre 70-79 kilo topiğinde yazmıştım canım senin topiğini görünce okuyayım dedim simdi 2. takımdayım ve sadece 1 kilo kaldı hedefime .Arada gelirim canım.

şebnemmmm günaydın canımmm

sena ablacım güzel bir başlangıç yaptım bugün tekrar.. hayırlısı olur inşallah.. bu arada ben çekmece taraflarındayım

hoşgeldin canımm
senin de bilgilerinden faydalanmak isteriz,hoşgeldin canım

hoşgeldin randomlife

merhaba canım,topiğe katılmanı bekliyoruz :13:

Allah kabul etsin nurme..

çarşamba bidaha gidecm dra yumurta oluşmuş çok şükür ama bikaç cm daha büyümesi gerek rahimde kalınmış umudum var inş rabbim verir bu ay
Allah sana sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah gamze.. hep dua et ve olumlu düşün

kızlar bende birazdan eski işyerime gidicem bikaç gün önce ayrıldım....küçük bir ücret var almam gereken...onu alıp gelicem...nedense stresliyim Allah hayırlara çıkarsın...
sena abla hiç stres yapma,gayet de hakkını almaya gidiyorsun.. Allah yardımcın olsun

merhaba hoşgeldin

kendi çocuklarından şüphelensin senden şüphe edene kadar uyuz adam...bu arada hangişehirdesin canım
bravo,al benden o kadar..

Senacığım bir süre 70-79 kilo topiğinde yazmıştım canım senin topiğini görünce okuyayım dedim simdi 2. takımdayım ve sadece 1 kilo kaldı hedefime .Arada gelirim canım.

bravo
sen nasilverdin kilolarini peki?ben 75ten 65 e bile ulasamadim daha.bir 70 bir 71 oluyorum bu ara.sen ne kadar zamanda ve nasil verdin kilolarini?

inşallah biz de hedefimize 1 kilo kalan günleri de görürüz

arkadaşlar herkese merhaba bende aranza katılmak istiyorum. ara sıra sizi burdan takip ediyorum bende 27 yaşındayım 2 cocuk annesiyinm .ve 88 kiloyum boyum 170 bundan 2 yıl önce diyetisyene giderek 13 kilo vermiştim ama tamamen kendi hatalarımdan geri aldım. bi ara 80 lerdeydim ama cok hızlı bi şekilde 8 kilo aldım. şimdi sizlerin destegiyle bende kilo vermek istiyorum yarım saat bisiklet çeviriyorum daha önceki diyet listemi yapıyorum sabahları elde yapılmış sirkeli ballı su içiyorum işallah bende zayıflıycam hepberaber birbirimize destek olalım

valla helal olsun kızlar bu konu tutar diyecektimki sayfa sayısı almış başını gidiyor enginsena arkadaşım gerçekten yazını okuduğumda kendimi dinliyor gibi oldum bende 165 boy 75 kilo ve20 yaşındayım ,evli biri olarak ve çocuğumda yokken ben bu halde isem birde çocuk olduktan sonra vay halime, benim açıkçası korkuyorum valla o halimi görmeye ,onun için bir an önce zayıflamak istiyorum kızlar bende çocukluğumdan beri hep şişman olmak öldürüyor beni lise son sınıfta çok zayıflamıştım(60 kiloydum)o zamanlarda kendimi çok iyi hissediyordum ,herşeye pozitif bakıyordum şimdi ise bütün gün evde ,pc başında sabahları denk gelirse şu kanal7deki doktorum programında 10 dak. spor yapıyorlar (9:50de)onu yapıyorum şu son zamanlarda ilave olarak kendim hareketler ekliyorum ama kilom gitmiyor gibi geliyor napıcam kızlar ben böyle banada yardım lütfen birde benim üst tarafım yok sadece basen kısmı ve bacaklaryanaklarımıda geçen eşim fotomu çekince farkettim çok şişmiş durumda halbukse aynada baktığımda yüzümü çok beğeniyordum fotoda gıdım bile var off off yandım ben

:13:

canım alt beden için leslie sansone videolarını indir, 1 mille başlasan yeter başta,1 mil 1609 metre ve 15 dk sürüyor.. çok iyi geliyor inan bana..yeme düzeni için de sena abla birkaç sayfa önce yazmıştı onları incele istersen

bravo
sen nasilverdin kilolarini peki?ben 75ten 65 e bile ulasamadim daha.bir 70 bir 71 oluyorum bu ara.sen ne kadar zamanda ve nasil verdin kilolarini?
Nerdeyse 1 yıl olacak diyete başlayalı canım 2011 şubat sonuydu diyetisyene başladığımda ama diyetisyenle 3-4 ay devam ettim sonra bıraktım. Senanın menülerini takip et canım benimkilerde benzerdi. Aslında hedefe çoktan ulaşırdım ama eşim 62-63 den sonra daha fazla verme diye baskı yaptığı için yavaş yavaş zamana yayarak vermek zorunda kaldım 4-5 kiloyu.
inşallah biz de hedefimize 1 kilo kalan günleri de görürüz

Geçen yıl bu günlerde 80 i vurmuştum bende 50 li rakamlar çok uzaklardaki bir hayal gibiydi ama başlayınca gerisi geliyor canım verdikçe hırslanıyorsun . Tabiki istersen sende görürsün sonuçta benden bir eksiğin yok ben yaptım sende yaparsın .

SELAM KIZLARRR

bugün çok güzel başladım güne..diyetim iyi gidiyo...birazdanda sporumu yapcam 2 sabah arasında 700 gr gitmiş biliyorum ki giden su ama çok hoşuma gitti :119:

bişey dicem ben ne kadar zorlasamda 2 lt yi geçemicem sanırım yaa...2 lt içsem olmaz mı

bu arada yeni arkadaşlarım gelmiş hepiniz hoşgeldiniz

aysun dememde sakınca var mı?benim adım da şebnem bu arada.. cıss yok rocky cıss yok

ya bu kalori sayma işini ben hiç yapmadım.. nasıl oluyor biraz bilgi verebilir misin?
tabiki diyebilirsin şebnem
kalori takibi de çok zevkli oluyo canım....kilotakibi diye ir site var..oraya üye ol önce..ne yersen kalorisini hesaplayabiliyorsun..

güzel haberle geldimmmmmm :)

çarşamba bidaha gidecm dra yumurta oluşmuş çok şükür ama bikaç cm daha büyümesi gerek rahimde kalınmış umudum var inş rabbim verir bu ay
canım çok sevindim...inşalalh bebişinde gelir
canım hadi hayırlısı olsun çok sevindim inşallah bu topik sana uqurlu gelir ve topiqimizin ilk bebeqi senin bebişin olur

bende istiyorum bendeeeee

valla sağolasın canım ilk videoyuyu denedim bile soluk soluğa kaldım inş hergün yaparak kurtulurum kilolardan

bugünkü sabah kahvaltım arkadaşlar:1 adet haşlanmış yumurta,kk kadar peynir, 1 domates,marul, bir kaç çatal da yağı azaltılmış patates kızartması, 3 fincan şekersiz çay:)) nasıl ama ayrıca şimdilik1.5 lt su

kızlar müsaadenizle bişey söylemek isterim
besinlerin kalorilerini hesaplamak gerçekten güzel eğlenceli ama yediğiniz yemeklerin kalorilerini hesaplamak o kadar kolay bişey değil ne yazık ki...
çünkü o kalori hesabı yapan sitelerdeki yemeklerin içindeki yağ ve sebze,et vs. oranları sizin yaptığınızla birebir aynı değil
mesela yediğiniz bir elmayı 100g üzerinden hesaplar siteler ama belki sizinki büyük ve 150g, bunu bir anda kestiremezsiniz
kendimden örnek vereyim, ben kalori hesabı yapmayı çok önce az cok öğrendim aynı zamanda besinlerin kalori değerlerini gösteren bir kitabımda var universitede almıştım
ama yemek yaptığımda içine koyduğum herşeyin kalorilerini tek tek bulup topluyorum sonra yemekten ne kadar çıktı mesela 10 yemek kaşığı, toplam kaloriyi 10a bölüp 1 kaşık kaç kalori onu buluyorum ve ne kadar yediysem 1 kaşık yemeğin kalorisiyle çarpıyorum, yani çok kolay değil
herkese tavsiye etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…