Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

tebrik ederim bu cok büyük bi basari
senin hikayeni okuyunca inan daha cok gaza geldim
bende kk sayesinde kilo vermeye basladim, burdaki basari öyküleri okuya okuya kafamda dank etti birgün
sen baya kilo vermissin süpersin tekrar tebrik ederim

canlarımmm bu gün süper başladım güne sabah kahvaltı öncesi 2 bardak su iş yerinde yarım simit peynir zeytin hafif kahvaltı arada bitki çayı 12 buçuk yemek döner pilav salata ayran pilavı yemedim . biraz önce 1 şekerli türk kahvesi içtim akşama kıymalı patates yemeği yogurt salata bol bol su içecem bugün tartıldım 90 kilo geldim 1 hafta önce 88 ididm moralim bozuldu bu arada bu gün regl oldummmm canı leslie ile yürümeyi pek istemiyor:)

Selamlar :)

sabah kalkar kalkmaz su ictim :)

kahvaltim

2 dilim kepekli ekmek
krem peynir
kasar peynir
domates, salatalik
1 haslanmis yumurta

ara da biseye yemege firsartim olmadi

öglen
sebze corbasi ( Az )
3 kasik sebze yemegi
4 kasik patates püresi
az salata

ara 1 mandalin

simdiye kadar 1 litre suu ve 5 bardak yesil cay ictim

Son düzenleme:
Bu ne kadar güzel bir azim böyle... Bugün Kadınlar Kulubü'ne üye oldum ve ilk okuduğum mesaj, hayatını kendi ellerine alan, iradesiyle önünde bambaşka bir yol açan bir kadının hikayesi oldu. Ne kadar isabetli bir karar vermişim.
Ben de yıllardır kilolarıyla baş çıkmaya çalışan ve her defasında diyet yapmam lazım diye kendi kendine tembihlerde bulunan bir kadınım. Sigarayı bıraktım, kendi irademle... Yıllardır asla içmiyorum ama yemek konusunda hiç irade gösteremedim.
Umarım sizin hikayenizle birlikte aldığım bu güç, beni sağlıklı ve dengeli beslenerek kilo vermeye yönlendirebilir.

ErGiNSeNa iyi ki varsınız. İyi ki anlatmışsınız, paylaşmışsınız.

Diyetinizden ara ara yine bahsederseniz çok memnun olurum.

Çok teşekkürler...

kızlar iyi akşamlar şöle bi göz attım yazdıklarınızaa bu ne hız valla maşallahh işten çıkıp eve gidip doğru yataga gircem bugun migren ataklarım var delircem sanırım ağrıdan kendinize iyi bakın çıtırlar gece görüşürzzzz

cok guzel anlatmısın ınankı cok duygulandım ınsallah bende verırım kılolarımı benım esımde hep zayıfla dıyor bana ama ben bı turlu beceremıyorum ..
takıp edıcem bundan sonra burayı yedıklerımı paylasırım sızınle ınsallah

alkıslıyorum senı cok cok cok

Canım tebrik ederim.Bende senin diyetine benzer bir yöntemle 2,5 haftada 5 kg verdim.
Akşam yemeğini hafif ve tek öğün yiyorum.
Börek vs yiceksemde öğlen yada sabah yiyorum akşam hafif geçiriyorum ve 19,30 dan sonra bişey yememeye çalışıyorum.
İnşallah çabucak veririz kilolarımızı

sabah kahvaltidan once ilik birbardak su ictim.
iki ince dilim tahilli ekmekten azicik peynirle tost yapip+4 zeytinle yedim.
sonrasinda kayisili form cayi+kayisi-seftali cayi ictim
kahvaltimdan 4saat sonra siyah ince bulgurdan yapilmis 1 kase kisir yedim.(yagini cook az koydum)
1 formcayi daha ictim
arada 2 mandalina,
ve 4saat bekleyemeden firinda pisirdigim yarim tavuk budu ve 3 kasik pilav yedim
2 litre falan su ictim.

en son saat 4te yedim ama 12 den once uyumadigim icin mutlaka bir ogun daha yerim ben.ne yesem bilemedim.sebze yemegim falan yokki bugun

Bugun ki yediklerim;

sabah: beyaz ekmek arasi kasar sucuk tost cok kucuk ceyrek dilime (ilk gunden kasar sucuk beyaz ekmek hadibakalim hayirlisi )
ara: yesil elma+ havuc
oglen:1bardak hazir corba+ 2 tane bulgur we kiymadan yapilmis (kofte coregi) kofte tost makinasinda
ara: biraz buyukce sayilacak bir tabak kisir
aksam:cok acikirsam 1 bardak corba icmeyi dusunuyorum yada bir yesil elma
Suana kadar 2 lt su ictim Allah a sukur su icmekten yana bir sikintim yok, birazdan salona gidip bi saat yuruyus yapicam
benim sorunum ogunleri oturtamiyorum yani 3 ana 3 ara ogun yapamiyorum cnm ne zaman isterse o zaman yiyorum buda duzensiz oluyo iste
o zaman sknti yasiorm

Sabah:
1 yumurta
1 kk peynir
1 domates
yarım salatalık
biraz maydanoz
1 dilim kepek ekmeği
Ara
2 minik galeta+1 elma
Akşam
1 kepçe çorba+5 kaşık kabak yemeği+salata+4 kaşık yoğurt
2 litre su içtim....
ve geceye kadar 1 litre daha içip. keten tohumu ile yoğurt yiyip yatacağım.
40dk yürüyüş+40dk egzersiz:) bugünlük bunlşar arkadaşlar. bugün 92 kilo geldim. 2 ayda 10 kilo verdim. bakalım ne olacak cumaya:)öptümmmm

selam kızlar bende akşam yemeği yedim bir tabak taze fasülye 2 kaşık filav 2 dilim kepek ekmek
3 bardak su çokkkkkkkkkkkkkkk salata birazdan yeşilçay işcem kızlar kahvaltı yok çünkü oruçtum
yarın allahın izniyle başlıyorummmmmmmmmmmmmnefret ediyorum kilodan

hafta içi 7 de kalkıyorum...
sabah kalkar kalkmaz 2 büyük ılık su içtim...

kahvaltı:
-1 haşlanmış yumurta
-1 dilim ekmek
-1 kk peynir
-küçük bir dilim kaşar peyniri
-5 zeytin
-1 domates

Ara:
-5 badem

öğle:(işteydim)
-1 kase bulgur çorbası
-bol salata

ara
-1 elma

akşam
-1 porsiyon fırında hamsi
-bol salata

3 mil leslie yaptım:119:
1140 kaloriyle günü kapadım 2 lt su içtim yarım daha içerim..:119::119::119:

Son düzenleme:
senacım ne yaptın?
iş olayı bittimi?
burdada bir listeoluşturup bildirim yapılacak mı?
eğer öyleyse bende varım tamam mı?

senacım ne yaptın?
iş olayı bittimi?

ne kadar güzel kilo vermişsin canımm...
ne kadar sürede verdin..
darısı başıma inşallah

ne kadar güzel kilo vermişsin canımm...
ne kadar sürede verdin..
darısı başıma inşallah

geçen yıl 5 ayda falan vermiştim.
senaylada öyle tanıştık zaten
ama 6aydır falan boşladım ve bir kısmını geri aldım
yani gördüğün eski çizelgem
umarım tekrar başlarızda gelenler geri gider
verirsin canım ben bile verdikten sonra
sadece biraz sabır

merhaba bende katıldım aranıza erginsena]bişey sormak istiyorum sen spor yapmışmıydın kilo verirken

Son düzenleme:
filizcim canım benim lütfen kendini bu şekilde olumsuz fikirlerle şartlandırma...beynimiz okadar mükemmel bir mekanizmaki ne düşünürsek onu uygulattırıyor..lütfen olumlu düşün ben gerçekten senin kilo verebileceqine çok inanıyorum..bir kadının isteyipte yapamayacaqı hiçbirşey yok cnm...
Senacığım bir süre 70-79 kilo topiğinde yazmıştım canım senin topiğini görünce okuyayım dedim simdi 2. takımdayım ve sadece 1 kilo kaldı hedefime .Arada gelirim canım.
aferinn canım saba çok tebrik ediyorum ne zaman istersen bekleriz tatlım
hoşgeldin canım
teşekkür ederim cnm hoşgeldin...yandım falan yok yarını beklemekte yok..gün bugündür hemen bugün diyet demiyelim DENGELİ BESLENMEYE başlıyorsun ve qram qram kilolarından kurtulmaya adım atıyorsun anlaştıkmı tatlı
Allah sanada nasip etsin bitanemmmmm
çok teşekkürler canım
ahh canımm ne güzel anlatmışsın çok teşekkür ederim zaten hemen hemen her alıntımda yediklerimden yada beskenme düzenimizden bahsediyorum canım..darısı hepinizin başına...bu arada hoşgeldin aramızaa
muazzez çok geçmiş olsun canım
çok teşekkür ederim canım beceremiyorum yok zayıflayıp çıtır olucaz ve inşallah yaza çıtır kızlar olarak giricez
demekki yemek düzenimiz aynı canım bu arada çok teşekkür ederim
canım aynı gün hem kısır hem pilav olmaz...sen zaten hatanı biliyosun...özellikle pilavı hafatada bir defa 2 kaşıktan fazla yememeliyiz...bak canım sen bnm dediklerimi yap hızla kilo verdiqini görüceksin..pilav yemenin ayrıca şöyle bir sakıncası var...pilav ve hamur işleri bizleri çok çabuk acıktırıyor cnm...tehlikeli besinler bunlar..çok dikkat etmek gerekiyor..

canım iftarda asla ekmek yemiyoruz..sahurda yiyoruz sadece..sahuru kahvaltı gibi iftarıda öqlen yemeqi gibi yemeliyiz..aksi halde kilo alırız..senin son günündü artık bitti ama yinede aklında bulunsun
örnek bir menü tebrikler canım
senacım ne yaptın?
iş olayı bittimi?

abalcım öqleden sonra gittim ama cenazeleri varmış memlekete gitmişler görüşemedim..perşembe yada cuma gidicem abiyle telde görüştüm hayırlısı bakalım..
evet ablacım liste yapılıcak...tabiki varsın ablacım sana her zaman kapımız açık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…