Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

hayırlı akşamlar herkesee
geçmişe bakamıyorum kızlar,güzel bir gün olmuştur inşallah..

sena abla ben tam bir çerez-kuruyemiş canavarıyım,durmaksızın fındık-fıstık-ceviz-badem-leblebi vs yiyebilirim..
karatayda öğünlerde sınırsız işlenmemiş fındık-fıstık yeme hakkı var..
sen ne diyorsun bu konuda çok ikilemde kaldım da.. bazıları bir-iki tane atıştırır sonra canı istemez,benim yedikçe yiyesim geliyor

Arkadaşlar;
topiqimize yavaş yavaş ısınmaya başladık artık bazı şeyler düzene girsin..lütfen herkesin bir kilo çizelgesi olsun..cuma günü bildirim yaparken çizelgelerimiz yapılmış olarak bildirim yapalım...çizelgelerde motivasyon saqlar kızlar...her hafta kilo verdikçe deqiştiricez..hadi bakalım kızlar bu konuda sizlere aysunayy arkadaşımız yardımcı olucak

teşekkür ederim cnm...hiç üzülme hep beraber vericez kilolarımızı...11. sayfada listemiz var onları oku ve uygulamaya başla..hergün menülerini yazki yanlışları görüp düzeltelim..gerisi kolay cnm...bu arada hoşgeldin aramıza

şebnemcim ben ara öqünlarde bir çay tabaqı kadar yenebilir diyorum..ama kesinlikle sınırlı..biliyosun kuruyemişlerin hem karbon hemde yaq oranı çok yüksek...

aslında ekmek yemeyecektim ama çarşıya gittik çok acıkmıştm sabahta yememiştm o yüzden şimdi yedimm

aslında ekmek yemeyecektim ama çarşıya gittik çok acıkmıştm sabahta yememiştm o yüzden şimdi yedimm

olsun yinede bidahakine yeme cnm...keşke hiç yemeseydin yarın sabah tartıda çok güzel bir rakam görürdün...

olsun yinede bidahakine yeme cnm...keşke hiç yemeseydin yarın sabah tartıda çok güzel bir rakam görürdün...

tamam ablacım bi daha yemem geceye doğru emzirdiğim için acıkıyorum ne yememi tavsiye edersin bugün corn fileks aldm onu yesem nasıl olur

merhaba şebnem
canım çerezi ara öğünlerde 5-6 adet şeklinde yemelisin bence..
çok yağlı ve kalorililer yeme canım gözünün önünden kaldır eve alma

evet am soyle bi durum var simdi o hurmadaki dogal seker beni boyle durumlarda kurtarirmi yoksa diyetimi sekteye ugratirmi....

beyaz şeker kadar zararlı deqil ama yinede kalorisive karbonu çok yüksek...o gün hiç kaçamak yapmadıysan çok etkilemez ama öbür türlü sekteye uqrar..

cuma günleri kilo bildirimi yapacağız ya hani...
kilo verme durumuna göre bi liste yapılacak mı?? yada nasıl olcak sadece bildirim mi yapıcaz:44:

cuma günleri kilo bildirimi yapacağız ya hani...
kilo verme durumuna göre bi liste yapılacak mı?? yada nasıl olcak sadece bildirim mi yapıcaz:44:

bizler bildirim yapıcaz aysuncum lily86 arkadaşımızda listemizi hazırlayacak...shryvz menüleri yorumlucak sende çizelgelerle ilgilenceksin cnm

bizler bildirim yapıcaz aysuncum lily86 arkadaşımızda listemizi hazırlayacak...shryvz menüleri yorumlucak sende çizelgelerle ilgilenceksin cnm

anladım canım süper..
birlikten kuvvet doğar...hep beraber çıtır olalım inşallah

herkese iyi akşamlar fıstıklarrr....sormayın başıma neler geldi.cumartesi günü evimme hırsız girmiş.ve biz bu sabah fark ettik.bi kaç altınım ve çocukların test parası vardı .onlar gitmiş kılzar.hiç dağınıklık yok sabah altın bilekliğimi takmak istedim ve yoktuuuuu.sonra fark ettik.akşam eve gelince polisleri aradık.şimdiye kadar onlarla uğraştık.canım bişey istemedi.yeni çayla bişeyler atıştırdım.çok kötüyüm kızlar beni biraz mazur görün.senacımmm 2 gün menüleri sen yorumlarmısın boş kalmasın.kafamı biraz toplayım.

iyi akşamlar arkdaşlar bugün sabahtan aç karnında tartıldım 71.8 çıktım. bugün ve yarın detoks uygulamak istedim çünkü kavitasyondan önce bol sıvı tüketin dedi gidiceğim yerdeki kadın. bugün 2 litre su içtim. sabah kahvaltım 1 elma idi. öğlende 2 kase çorba içtim. ara öğün gene elma yedim. akşam 1 kase çorba ve 1 dilim haşlanmış et yedim okadar birazdan meyve çayı içicem. yarında buna benzer bir menü uygulayacağım.

tatlım çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm...Allahlarından bulsunlar....milletin çalışıp kazandıqını nasıl çalıp yiyebiliyorlar...kıss tanıdık biri olmasın hiçbir yeri daqıtmamış diyorsun..evin anahtarı başka birinde falan varmıydı yada nerden girmiş bir iz bir işaret yokmu hiç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…