- 14 Şubat 2010
- 1.586
- 15
teşekkür ederim cnm...hiç üzülme hep beraber vericez kilolarımızı...11. sayfada listemiz var onları oku ve uygulamaya başla..hergün menülerini yazki yanlışları görüp düzeltelim..gerisi kolay cnm...bu arada hoşgeldin aramızaSizi tebrik ediyorum Çok azimliymişsiniz. bende yıllardır deniyorum kilo verip tekrar geri alıyorum. 27 yaşında 1.61 boyunda 120 kiloyum 2 çoçuğum var.biri 7 aylık o daha farkında değil ama 4.5 yaşındaki oğlum benim kilolarımın farkında neden bukadar şişkosun diyor bana. cevap veremiyorum boğazımı tutamıyorum diyemiyorum çoçuğa. bu gün spora ve diyete başladım.aslında diyet demiyelimde dikkat ediyorum diyelim diyet deiğim zaman kendimi kısıtılı hissediyorum o sebeple bunca yıldır gittiğim diyetislerinlerin herbirinden aldığım bilgiler ile kendi kendimin dokturu olmaya karar verdim. umarım sizler gibi bende bu yolda busefer başarırım.
hayırlı akşamlar herkesee
geçmişe bakamıyorum kızlar,güzel bir gün olmuştur inşallah..
sena abla ben tam bir çerez-kuruyemiş canavarıyım,durmaksızın fındık-fıstık-ceviz-badem-leblebi vs yiyebilirim..
karatayda öğünlerde sınırsız işlenmemiş fındık-fıstık yeme hakkı var..
sen ne diyorsun bu konuda çok ikilemde kaldım da.. bazıları bir-iki tane atıştırır sonra canı istemez,benim yedikçe yiyesim geliyor
aslında ekmek yemeyecektim ama çarşıya gittik çok acıkmıştm sabahta yememiştm o yüzden şimdi yedimm
olsun yinede bidahakine yeme cnm...keşke hiç yemeseydin yarın sabah tartıda çok güzel bir rakam görürdün...
hayırlı akşamlar herkesee
geçmişe bakamıyorum kızlar,güzel bir gün olmuştur inşallah..
sena abla ben tam bir çerez-kuruyemiş canavarıyım,durmaksızın fındık-fıstık-ceviz-badem-leblebi vs yiyebilirim..
karatayda öğünlerde sınırsız işlenmemiş fındık-fıstık yeme hakkı var..
sen ne diyorsun bu konuda çok ikilemde kaldım da.. bazıları bir-iki tane atıştırır sonra canı istemez,benim yedikçe yiyesim geliyor
süt veya yoqurda karıştırıp 2 kaşık corn flaks katıp yiyebilirsintamam ablacım bi daha yemem geceye doğru emzirdiğim için acıkıyorum ne yememi tavsiye edersin bugün corn fileks aldm onu yesem nasıl olur
süt veya yoqurda karıştırıp 2 kaşık corn flaks katıp yiyebilirsin
süt veya yoqurda karıştırıp 2 kaşık corn flaks katıp yiyebilirsin
ya simdi sinir oldum ben kocis yuzunden iki tane trabzon hurmasi diye bi meyve varya odan yedim ya...
canım sen daha yeni başladın bu tür şeyler olucaktır..pişman ola ola yemez oluyorsun dene bak
evet am soyle bi durum var simdi o hurmadaki dogal seker beni boyle durumlarda kurtarirmi yoksa diyetimi sekteye ugratirmi....
cuma günleri kilo bildirimi yapacağız ya hani...
kilo verme durumuna göre bi liste yapılacak mı?? yada nasıl olcak sadece bildirim mi yapıcaz:44:
bizler bildirim yapıcaz aysuncum lily86 arkadaşımızda listemizi hazırlayacak...shryvz menüleri yorumlucak sende çizelgelerle ilgilenceksin cnm
anladım canım süper..
birlikten kuvvet doğar...hep beraber çıtır olalım inşallah
herkese iyi akşamlar fıstıklarrr....sormayın başıma neler geldi.cumartesi günü evimme hırsız girmiş.ve biz bu sabah fark ettik.bi kaç altınım ve çocukların test parası vardı .onlar gitmiş kılzar.hiç dağınıklık yok sabah altın bilekliğimi takmak istedim ve yoktuuuuu.sonra fark ettik.akşam eve gelince polisleri aradık.şimdiye kadar onlarla uğraştık.canım bişey istemedi.yeni çayla bişeyler atıştırdım.çok kötüyüm kızlar beni biraz mazur görün.senacımmm 2 gün menüleri sen yorumlarmısın boş kalmasın.kafamı biraz toplayım.