çok geçmiş olsun canım ya..nasıl oldu ki?herkese iyi akşamlar fıstıklarrr....sormayın başıma neler geldi.cumartesi günü evimme hırsız girmiş.ve biz bu sabah fark ettik.bi kaç altınım ve çocukların test parası vardı .onlar gitmiş kılzar.hiç dağınıklık yok sabah altın bilekliğimi takmak istedim ve yoktuuuuu.sonra fark ettik.akşam eve gelince polisleri aradık.şimdiye kadar onlarla uğraştık.canım bişey istemedi.yeni çayla bişeyler atıştırdım.çok kötüyüm kızlar beni biraz mazur görün.senacımmm 2 gün menüleri sen yorumlarmısın boş kalmasın.kafamı biraz toplayım.
iyi akşamlar arkdaşlar bugün sabahtan aç karnında tartıldım 71.8 çıktım. bugün ve yarın detoks uygulamak istedim çünkü kavitasyondan önce bol sıvı tüketin dedi gidiceğim yerdeki kadın. bugün 2 litre su içtim. sabah kahvaltım 1 elma idi. öğlende 2 kase çorba içtim. ara öğün gene elma yedim. akşam 1 kase çorba ve 1 dilim haşlanmış et yedim okadar birazdan meyve çayı içicem. yarında buna benzer bir menü uygulayacağım.
herkese iyi akşamlar fıstıklarrr....sormayın başıma neler geldi.cumartesi günü evimme hırsız girmiş.ve biz bu sabah fark ettik.bi kaç altınım ve çocukların test parası vardı .onlar gitmiş kılzar.hiç dağınıklık yok sabah altın bilekliğimi takmak istedim ve yoktuuuuu.sonra fark ettik.akşam eve gelince polisleri aradık.şimdiye kadar onlarla uğraştık.canım bişey istemedi.yeni çayla bişeyler atıştırdım.çok kötüyüm kızlar beni biraz mazur görün.senacımmm 2 gün menüleri sen yorumlarmısın boş kalmasın.kafamı biraz toplayım.
teşekkür ederim cnm...hiç üzülme hep beraber vericez kilolarımızı...11. sayfada listemiz var onları oku ve uygulamaya başla..hergün menülerini yazki yanlışları görüp düzeltelim..gerisi kolay cnm...bu arada hoşgeldin aramıza
şebnemcim ben ara öqünlarde bir çay tabaqı kadar yenebilir diyorum..ama kesinlikle sınırlı..biliyosun kuruyemişlerin hem karbon hemde yaq oranı çok yüksek...
merhaba şebnem
canım çerezi ara öğünlerde 5-6 adet şeklinde yemelisin bence..
çok yağlı ve kalorililer yeme canım gözünün önünden kaldır eve alma
herkese iyi akşamlar fıstıklarrr....sormayın başıma neler geldi.cumartesi günü evimme hırsız girmiş.ve biz bu sabah fark ettik.bi kaç altınım ve çocukların test parası vardı .onlar gitmiş kılzar.hiç dağınıklık yok sabah altın bilekliğimi takmak istedim ve yoktuuuuu.sonra fark ettik.akşam eve gelince polisleri aradık.şimdiye kadar onlarla uğraştık.canım bişey istemedi.yeni çayla bişeyler atıştırdım.çok kötüyüm kızlar beni biraz mazur görün.senacımmm 2 gün menüleri sen yorumlarmısın boş kalmasın.kafamı biraz toplayım.
cok cok tebrik ederim ne guzel ya nasil buluyorsunuz bu iradeyi ne zaman diyete baslasam hep yarim kaliyor biktim artik kendimden.
inan bende yaşadım bunları..kkya gelmek ve burada motivasyon kazanmak çok şeyler kattı bana..hem bilinçlendim hem kilo verdim..olucak inşallah kalbini ferah tut cnm
kızlar merhabaa....
bugün hiç giremedim eşimin izin günüydü onunla araba alcaz die dağlara çıktk resmen
dondum dondum ne soğuktu..
ve ben bugün nerdeyse açlıktan bayılcaktım ilk defa bu gün sadece kahvaltı ve akşam yemeği yedim
yaptığım çok yanlıştı biliyorum ama gittiğimiz yerlerde yemek yiyeceğimiz yer yoktu
sanayii çünküü
nese menüm
uyanınca 2 kuru kayısı ve bol suuuu ve şekersiz kahve
kahvaltı;1 dilim ekmek,domates,salatalık,haşlanmış yumurta
akşam;1 kase çorba,karnıbahar yemeği,salata,yoğurt
birazdan bi armut yicem..
ya senacım benm diyabetli bi arkadaşım war o diyetisyen kontrolünde zayıflıyor..
bana dedi ki bugün yumurta hergün tüketilmemeliymiş
karaciğeri yoruyor ve yağlandırıyormuş.
haftada max.3 gün tüketilmeliymiş:44:
canım aramıza katıl düzenli kilo bildirimi yap ve listemize gir...kendini şartlandır buraya gelmek için...sonrası geliyor cnmkactane hikaye okudum burada basaranlarin hikayelerini oyle imreniyorum ki ama kendim birturlu istikrarli olamiyorum .
insan ozeniyor okudukca gaza geliyorum yapicam edicem diyorum bilgisayari kapatinca yine umutlarim tukeniyor. aynaya bakinca kendimden igreniyorum daha dogrusu aynalara bakamiyorum bile.ama gel gor ki buna ragmen ne bulursam yiyorum can sykintisindan ozelliklede aksam yediden sonra istahim cok acik oluyor niye boyle anlamadim .
Başarı öykünüzün bulunduğu topiğin içeriği değişmiş zannedersem?! Tüm paylaşımları yerinde yapalım.Mutlu paylaşımlar
canım menün çok saqlıksız olmuş..üstüste çorba içmişsin biliyosun çorba 1 dilim ekmeqe eş deqer...benim kavitasyona giden arkadaşlarım var hiç böyle bişey demediler...demekki heryerde farklı cnm...
tatlım çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm...Allahlarından bulsunlar....milletin çalışıp kazandıqını nasıl çalıp yiyebiliyorlar...kıss tanıdık biri olmasın hiçbir yeri daqıtmamış diyorsun..evin anahtarı başka birinde falan varmıydı yada nerden girmiş bir iz bir işaret yokmu hiç...
çok geçmiş olsun canım ya..nasıl oldu ki?
ewe giren çıkan komşun fln oldu mu..biliyorsun bu dewirde kimseye güven yok..
canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun....
Allah b.lalarını versin....
hiç biyerde bozukluk dağınıklık yok diyorsun...kapıda falan zorlama yokmuydu..kaçıncı katta oturuyosunuz gören olmamışmı???
inşallah çok kaybınız yoktur..
ama ama ama çok teşekkürler ablacım..
merhaba aysuncum,almamak en iyisi evet
seher geçmiş olsun,inşallah bulunur..
kızlar çok çok sağolun yaaaa.biz de anlamadık evin anahtarı ben de eşimde bi de annemlerde var o imkansız.eşim benden sonra kilitlemeden çıkmış azıcık bi kanırtmayla açmışlar zannımızca.ama elleriyle koymuş gibi nerde ne var almışlar.ama çamaşırlarımın arasında çeyreğim vardı oraları karıştırmamışlar.vestiyerden altın bilekliğim gümüş yüzüğüm takı kutumdan altın yüzüğüm 2 tane kolyem ve ucu altın.bi de bozuk paralar işteee.bi de akşam otururken yeni fark ettik.çeyiz sandığım vardı benim onu açmaya çalışmış ama açamamışş.bööle iştee
kızlar çok çok sağolun yaaaa.biz de anlamadık evin anahtarı ben de eşimde bi de annemlerde var o imkansız.eşim benden sonra kilitlemeden çıkmış azıcık bi kanırtmayla açmışlar zannımızca.ama elleriyle koymuş gibi nerde ne var almışlar.ama çamaşırlarımın arasında çeyreğim vardı oraları karıştırmamışlar.vestiyerden altın bilekliğim gümüş yüzüğüm takı kutumdan altın yüzüğüm 2 tane kolyem ve ucu altın.bi de bozuk paralar işteee.bi de akşam otururken yeni fark ettik.çeyiz sandığım vardı benim onu açmaya çalışmış ama açamamışş.bööle iştee
ya lütfen bana yardım edin 8 kilo vermem lazım 7 temmuzda düğünüm var bogazıma hakim olamıyorum Allah rızası için ne yapmalıyım bu işde basaraıya ulaşmış arkadaslar yardım edinSEVGİLİ ARKADAŞLAR...
Çok zayıf bir çocukluk geçirdim...babam beni kuru kızım diye severdine zamanki 15-16 yaşına geldim mutfaqa girip bişeyler yapmaya başladım işte o zaman önlenemez kilo alışım başladı...gençliqin verdiqi duygularla gelen tehlikenin farkında deqildim...aile olarakta genetik açıdan kilolu olduqumuz için obezliqe kadar gidecek bu tehlikenin farkına varamadım
19 yaşında nişanım olduqunda nişanlıma bir söz verdim....düqüne kadar kilo vericem istediqim gelinlik dar kesim o gelinliqin içine giricem dedim....o dönemler karpuz diyeti denen bir diyet vardı...sadece onu yedim bir süre ...tabiki tek yönlü beslendiqim için uzun sürmedi kilo falanda veremedim..ve düqünümde o gelinlik yerine tarletanlı kabarık bir gelinlik giydimbu kadarlada kalmadı eşim çok uzun yıllar sen bana daha nişanlıyken söz vermiştin ama kilo veremedim diye defalarca yüzüme vurdu...bir söz vardır uzaktan atılan taş isabet etmezmiş ne gelirse yakındakinden gelirmiş..evet kızlar...eşim beni bu konuda çok kırdı....sevdiqim bişey olduqunda aşırı yediqimden bana ''işkemben dolmadı daha'' derdi zoruma giderdi ve sinirden dahada fazla yerdim...
bir yaz tatiliydi annemlerin yanına safranboluya gitmiştik...çok sevdiqim elde açma bir börek yapmış...yedimde yedim..karnım doydu ama gözüm doymadı..son bitane daha derken bikaç tane daha yedim...taaki midem tıka basa dolup hiçbirşey alacak hali kalmayasıya kadar....sofradan kalktım...ve annem dediki ''kızım çok fazla yiyorsun biraz az ye çok kilo aldın biraz zayıfla'' dedi...zoruma gider diye yerken dememiş sofradan kalkınca söyledi...
işin tuhaf tarafı kendimi öyle çok kilolu görmüyordum...kilo almışsın diyenlere verecek cevabım hazırdı ''damadınız bana çok iyi bakıyor'' diyerek milletin aqzını kapatıyordum...hiç unutmam kendimi 46 beden sanıyordum...uzun zamandır kıyafet almamıştım...birgün pazarda çok güzel bir etek gördüm...ve 46 bedeni alıp arkadaşıma gittim...etek çok güzeldi...direk arkadaşıma gittiqim için orda hevesli hevesli eteqi giymeye çalıştım....ve şok oldum..etek bana olmuyordu fermuar kesinlikle kapanmadı hatta yanından bile geçmedi...kalıpları dar diye düşündüm...ben 46 giyiyordum...ama işin aslı öyle deqildi...aşırı kilo almış ve bunun bilincinde deqildim...ve o eteqi hiç giyemeden dolaptaki yerine koymuştum...uzun yıllarda öylece kaldı...
köye gittiqimiz dönemlerde akrabalarımızın çok kilo almışsın sözlerine alışmıştım artık....ve giydiqim kıyafetler artık iyiden iyiyye rahatsız etmeye başlamıştı...oturduqum zaman belim ve üst kısmım kat kat oluyor adeta etler dışarı fışkırıyordu...bu durumdan rahatsız olmaya başlamıştım...herkese seneye beni tanıyamıcaksınız çok zayıflıcam göreceksiniz dediqim yıllar birbirini kovaladı ama ben diyete bile başlayamadım
birgün evde oqlumla oyun oynuyorduk daha doqrusu boquşuyorduk ne olduqunu tam anlayamadan bana ''şişko'' dedive daha sonraki şakalaşmalarımızda bana ''100 kilo'' diye hitap etti ama bu tarz sözler bana hep ters tepki etti...daha çok yedimm
zaman zaman çocukların ödevlerini netten ararken kadınlar kulübü portalına rastlıyordum..bir göz aşinalıqı vardı....birgün konu okurken okuduqum konuya bende cevap yazmak istedim ama üyelik istiyordu...bende üye oldum...bir süre çeşitli topiklere girip merak ettiqim konuları okudum.. ve hayatımın dönüm noktası ''4 ayda 26 kilo verdim'' sloganıyla açılan topiqe tıklamam oldu...selintepe isimli arkadaş yaptıqı diyetle 4 ayda 26 kilo vermişti..ve okadar güzel anlatmışki herşeyi yüzlerce sayfayı birkaç günde tıpkı sürükleyici bir roman okur gibi okudum ve bitirdim..tabi bitirdiqimde bende kesinlikle beynimde bu işi bitirmiştim...kesinlikle diyete başlıyordum...ve ogün diyet serüvenime başlamış oldum...2 gün sonra 3 günlük geldikten 4 gün sonrada 1 aylık yaz tatiline çıktık..ama beynimde öyle bitirmiştimki olayı tatil bile engel olamadı bana...diyete başaldıqım ilk tarih 14 haziran 2010...
2 yada 16 kilo verdim...hem çevremden hemde annemden aşırı tepki ladım...2 ay için verdiqim kilo çok fazlaydı....ama yiyerek vermiştim hemde herşeyi yemiştim...hatta diyete başlamadan önce sırf hamur işi ve tatlı yiyen ben diyete başlayınca sebzemi meyvemi sütümü yoqurdumu kısaca vücuda faydalı olan herşeyi dengeli bir şekilde yemeye başlamıştım...ama annem çok tepki verdi ve 2 ay ara verdim...sonrasında tekrar dengeli beslenme adı altında kaldıqım yerden devam etmeye başladım...diyete ilk başladıqımda 90 kiloydum...bazen ipin ucunu kaçırıp yine çok yedim ama ertesi gün tekrar devam ettim....ve 62 kiloya kadar indim...90 kiloyken 52 beden pantolon giyiyordum 62ye indiqimde 36 bedenle bulutların üstünde gibiydim dünyalar benim oldu....yaz tatili ramazan ayı bayram tatili ve kurban bayramı derken ipin ucunu baya bir kaçırdım ve 69 kiloya kadar çıktım...ve şimdi 68 kiloyum....diyet yolculuquma sizlerle beraber buradan devam etmek istiyorum...
yaşım 37 ... istanbulda oturuyorum muhasebeciyim...2 gün önce işten ayrıldım inşallah daha güzel bir iş bulabilirim....16 yaşında bir kızım 13 yaşında birde oqlum var....hayata dair ne varsa eşlerimiz aile yaşantımız sorunlarımız üzüntülerimiz ve sevinçlerimizi burada paylaşarak diyetimizde de birbirimize destek olarak ve bilgilerimizi paylaşarak güzel bir ortam oluşturmak dileqim....şimdiden senanın dünyasına hoşgeldiniz kızlarrr
son zamanlarda doktorlar bu tezin yanlış olduqunu söylüyorlar...kanal d de çıkan doktorları takip ediyorum arada...ben hergün yedim ama sorun çıkmadı..içinizde şüphe kalacaksa haftada 3 defa tüketebilirsiniz..bu size kalmış cnm
canım aramıza katıl düzenli kilo bildirimi yap ve listemize gir...kendini şartlandır buraya gelmek için...sonrası geliyor cnm
cok tesekkur ederim canim davet icin yapabilirmiyim acaba neler yapiyorsunuz benim boyum kisa boyuma gore kilom fazla 155 cm boyum 60 kiloyum ,ideal kilomun 47 olmasi lazim ama nerde o gunler...