Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

çok geçmiş olsun canım ya..nasıl oldu ki?
ewe giren çıkan komşun fln oldu mu..biliyorsun bu dewirde kimseye güven yok..

canım menün çok saqlıksız olmuş..üstüste çorba içmişsin biliyosun çorba 1 dilim ekmeqe eş deqer...benim kavitasyona giden arkadaşlarım var hiç böyle bişey demediler...demekki heryerde farklı cnm...

cok cok tebrik ederim ne guzel ya nasil buluyorsunuz bu iradeyi ne zaman diyete baslasam hep yarim kaliyor biktim artik kendimden.

canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun....
Allah b.lalarını versin....
hiç biyerde bozukluk dağınıklık yok diyorsun...kapıda falan zorlama yokmuydu..kaçıncı katta oturuyosunuz gören olmamışmı???
inşallah çok kaybınız yoktur..

ama ama ama çok teşekkürler ablacım..

merhaba şebnem
canım çerezi ara öğünlerde 5-6 adet şeklinde yemelisin bence..
çok yağlı ve kalorililer yeme canım gözünün önünden kaldır eve alma

merhaba aysuncum,almamak en iyisi evet

seher geçmiş olsun,inşallah bulunur..

cok cok tebrik ederim ne guzel ya nasil buluyorsunuz bu iradeyi ne zaman diyete baslasam hep yarim kaliyor biktim artik kendimden.

inan bende yaşadım bunları..kkya gelmek ve burada motivasyon kazanmak çok şeyler kattı bana..hem bilinçlendim hem kilo verdim..olucak inşallah kalbini ferah tut cnm

ben çıkıyorum arkadaşlar, bu akşam ayvalı ıhlamurla ve 4 mil sporla günü kapatırım diye umuyorum..
herkese iyi akşamlar

kızlar merhabaa....
bugün hiç giremedim eşimin izin günüydü onunla araba alcaz die dağlara çıktk resmen
dondum dondum ne soğuktu..
ve ben bugün nerdeyse açlıktan bayılcaktım ilk defa bu gün sadece kahvaltı ve akşam yemeği yedim
yaptığım çok yanlıştı biliyorum ama gittiğimiz yerlerde yemek yiyeceğimiz yer yoktu
sanayii çünküü
nese menüm
uyanınca 2 kuru kayısı ve bol suuuu ve şekersiz kahve
kahvaltı;1 dilim ekmek,domates,salatalık,haşlanmış yumurta
akşam;1 kase çorba,karnıbahar yemeği,salata,yoğurt
birazdan bi armut yicem..
ya senacım benm diyabetli bi arkadaşım war o diyetisyen kontrolünde zayıflıyor..
bana dedi ki bugün yumurta hergün tüketilmemeliymiş
karaciğeri yoruyor ve yağlandırıyormuş.
haftada max.3 gün tüketilmeliymiş:44:

kızlar öyle tatlı bir uyku bastırdıki laptopu düşürmek üzere geldim içim geçmiş..azcım dinleneyim kendime gelirsem gelirim ...şimdilik hoşçakalın kızçelerrr

inan bende yaşadım bunları..kkya gelmek ve burada motivasyon kazanmak çok şeyler kattı bana..hem bilinçlendim hem kilo verdim..olucak inşallah kalbini ferah tut cnm

kactane hikaye okudum burada basaranlarin hikayelerini oyle imreniyorum ki ama kendim birturlu istikrarli olamiyorum .
insan ozeniyor okudukca gaza geliyorum yapicam edicem diyorum bilgisayari kapatinca yine umutlarim tukeniyor. aynaya bakinca kendimden igreniyorum daha dogrusu aynalara bakamiyorum bile.ama gel gor ki buna ragmen ne bulursam yiyorum can sykintisindan ozelliklede aksam yediden sonra istahim cok acik oluyor niye boyle anlamadim .

Başarı öykünüzün bulunduğu topiğin içeriği değişmiş zannedersem?! Tüm paylaşımları yerinde yapalım.Mutlu paylaşımlar

son zamanlarda doktorlar bu tezin yanlış olduqunu söylüyorlar...kanal d de çıkan doktorları takip ediyorum arada...ben hergün yedim ama sorun çıkmadı..içinizde şüphe kalacaksa haftada 3 defa tüketebilirsiniz..bu size kalmış cnm

canım aramıza katıl düzenli kilo bildirimi yap ve listemize gir...kendini şartlandır buraya gelmek için...sonrası geliyor cnm
Başarı öykünüzün bulunduğu topiğin içeriği değişmiş zannedersem?! Tüm paylaşımları yerinde yapalım.Mutlu paylaşımlar

saphıra biz atessizprensesle bu konu hakkında istişare içerisindeyiz bir sonuca baqlıcaz...

vallahi canım doğru diyorsun sağlıksız oldu haklısın. yarında buna benzer devam ediyim hele çarşambadan itibaren 3 ana öğün 2 aara öğün olarak devam edicem. işin ilginci bugün açlık çekmedim. normalde günde 1 bardak suyla günü bitiren biriyim hiç aramam suyu ama 2 litre suyu içince gerçekten şiştim yani yemek bile aramadım

çok geçmiş olsun canım ya..nasıl oldu ki?
ewe giren çıkan komşun fln oldu mu..biliyorsun bu dewirde kimseye güven yok..

ama ama ama çok teşekkürler ablacım..

merhaba aysuncum,almamak en iyisi evet

seher geçmiş olsun,inşallah bulunur..

kızlar çok çok sağolun yaaaa.biz de anlamadık evin anahtarı ben de eşimde bi de annemlerde var o imkansız.eşim benden sonra kilitlemeden çıkmış azıcık bi kanırtmayla açmışlar zannımızca.ama elleriyle koymuş gibi nerde ne var almışlar.ama çamaşırlarımın arasında çeyreğim vardı oraları karıştırmamışlar.vestiyerden altın bilekliğim gümüş yüzüğüm takı kutumdan altın yüzüğüm 2 tane kolyem ve ucu altın.bi de bozuk paralar işteee.bi de akşam otururken yeni fark ettik.çeyiz sandığım vardı benim onu açmaya çalışmış ama açamamışş.bööle iştee

içim sızladı sehercim okurken..tekrar geçmiş olsun canım..

canım benim abimlerin evine de yeni evlendiklerinde 6.aylarında hırsız girmişti bilirim o duyguyu yani...
yeni evliyken leptop plazma altın ne bulursa götürmüşlerdi..
tekrar geçmiş olsun cnm
Allah bir daha yaşatmasın.

ya lütfen bana yardım edin 8 kilo vermem lazım 7 temmuzda düğünüm var bogazıma hakim olamıyorum Allah rızası için ne yapmalıyım bu işde basaraıya ulaşmış arkadaslar yardım edin

ben mecbur yerim çünkü ben peynir fln sevmem..zeytinide
koç sensin seni dinlerimm

hayırını görmesinler inşallah ne denir ki başka..
rabbi beteinden korusun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…