Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

inşallah olur abla.. ya öyle aman aman olsun demiyorum bu ay.. ben vanda yaşıyorum deprem de var ya olmasa da olur.. ama belki olursa ddaha iyi olur.. bilemedim vallaaa

hazır biri yapsa bana çok makbule geçer aslında
şimdi uqraştırma beni gece gece yapılmışı var canım uyarmı
4 tane pişmaniyeydi...

Aclik vaktime denk gelmeyin yerim valla

gel beraber yürüyelim bu yollarda

sana hep kızıcam şok diyetler vücudu mahvediyor...verdiqin kiloya aldanma
Sağlıklı güzel haberlerini bekliyorum sena abla sorunu tam bilmiyorum ama allah şifa versin.... seninde sevgililer günün kutlu olsunnn
çok teşekkür ederim tatlım
tatlım lütfen şok diyetleri kimseye önermeyelim çok çok yanlış

aysuncum hakkında hayırlısı olsun canım...

canım haftada 300-500qran en normali..ilk başlardaki çok giden kiloya aldanma...sonradan herkes haftada 300lere 500lere iniyor...bende 62den 72ye çıktım birden çoqunluqu ödem onun için fazla gidiyor normale dönünde bende az vericem..
kızlar ben kacıyoorumm iyi gecelerrr

canım ben geldin sen çıktın neyse sabah görüşürüz...eşinle akşamınız nasıl geçti dışarı çıkıcaktınız:26:

Sena ablacim ben sut ictim bir bar. desem bana kizarmisin acliktan uyuyzmiycam yoksa
bu hafta da kilo verezsem agliycam ya

Sena ablacim ben sut ictim bir bar. desem bana kizarmisin acliktan uyuyzmiycam yoksa
bu hafta da kilo verezsem agliycam ya

canım bizler iyiyiz topiqimizde bu gemiyi götürme gayreti içindeyiz..sen nerelerdeydin neden aksattın burayı ?

bende işte üğraşıyorum bi ara pc bozuldu onra rejim bozuldu ama enin sayende
4 kilo verdim ah bir becere bilsem varya sanki görüntü olarak vermiyorum ben burya başlamadan
86 kiloydum ama 77 düştüm çok şükür

bende cok aciktim simdi 1 bardak tarcinli sütümü iciyorum ben bu sütü her ictigimde nedense uykum geliyor gözlerimi acamiyorum sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…