nescafe niçin yasak cnm :26:
şekerli içilen herşey bize yasak canım3ü birarada içiyordum o da göbekte yağ birikmesini yol açıyormuş..birde 70 kalori diye okumuştum..yasak değilse hemen başlayayım..sade nescafeyi içemiyorum çok acı
herkese günaydınn
ablaacım menülerimi bugünden itibaren yazmaya başlıcam yalnız biliyorsun bebeğim var bu aralar çok iştahsız diyet yaptığım için sütüm öncekine nazaran daha az aslında su içtiğim için var ama bebeğimi doyurmuyo galiba iki aydır doğru düzgün kilo almadı mamayıda çok iştahlı yemiyo 1 haftadır diyeti bıraktım gibiydi dün aşımız vardı bebeğim 1 haftada 350 gr almış hemen farketmiş annemde giderken çoçuğunun sağlığı daha önemli diyete ara ver yoksa çoçuk geriler dedi haklı aslında çoçuğumun sağlığı daha önemli öyle değil mi
ayrıca abacım bebeğim tek göğsümden beslniyo
herşeyin bir hal çaresi var canım neden üzülüyosunsöyle bakalım boyun kilon ne ? ben sana çokmu azmı üzülmelsin söylim
(( boyum 170 kilom 76.. doğum yapalı 6 aybitti ben hala böyleyim.çalışıyorum ve bu 2.bebek.ama ben hala kilo veremedim
diğerini emmek istemiyo abla 2 aydır falan
bebeqin yönünü deqiştirmeden emzir öbür gögsünü..aynısını bnm bebeqimde yapmıştı..böyle yapınca anlamıyorlar
bak sen yaramazaaablacım benim kız maşallah ççok uyanık denedim ama anladı benimki
MRBLARR bende artık kendimi toplamaya çalışanlardanımdoğum yapalı haziranda 2 yıl olcak ama 90a kadar geldi kilom 2 haftadır 6 dan sonra bişiler yememeye çalışıorum 88 e düştüm şükür ama regl den dolayı deli gibi saldırıorum yine herşeye sizin yazdıklarınız çok hoşuma gitti aynı şeyleri farklı insanlarla yaşıoruz sadece Allahım yar ve yardımcımız olsun...
kilo vermek için neler yaptın paylaşırmısın cnm bizimle..
kilo vermek için daha yeni yeni bişeyler yapmaya başladım.mesela işe arabayla gelmiyorum yürüyorum dolmuşa veya otobüse binmem gerek ordada ayakta kalmaya uğraşıyorum.bide sabahları ve öğlenleri special k yiyorum akşamada azcık yemek.kepek ekmeği yiyorum.su içmeye çalışıyorum.işimde masa başı oturarak çalışıyorum( şimdilik yapabildiğim bu kadar.bide evde mekik çekmeye çalışıyorum
teşekkür ederim.bende sabah öğlen yersem special k yı faydası olur diye düşünüyodum tabikide sizin listeyi uyguluyacağım.et felan yemiyorum kilo yapcak diye.tekrar teşekkür
bak sen yaramazaakıss pes etme sen ondan daha inatçı ol vur poposuna bi tanee
amin canım cümlemizin...
bu arada hoşgeldin aramıza şimdiden bol iradeler dilerim cnm
inşallah ben genelde çok yemek yapamıorum e malum hergünde et yiyemiorum ama sabah kahvaltımı iş yerinde peynir 2dilim ekmek olarak yapıyorum genelde çavdar ekmeğiyle öğlende salata ve 2dilim ekmekle akşamda çorba ama eve erken gidersek çünkü kızımı annemden alıp eve gidene kadar saat 8 oluyo o saattede yemek istemiyorum burda yine peynir ekmek te yemek istemiorum bi çözüm olabilirmi bilmiorum henüz ama kaç olursa olsun özellikle mercimek çorbası bol karabiberli bi bardak içiorum nasıl sizce bu durum?
canım saqlıklı bir şekilde orantılı kilo vermek isyorsan listemizi uygulaman şart...çünkü her öqün peynir ekmekle kilo verilmez hemde çok saqlıksız..akşamdan yemeqini yap ve lütfen öqlen yanında götür...zor bişey deqil cnm...ben kursa giderken hep öyle yapıyordum..zaten ekmeqi sadece sabahları yiyebiliyoruz..diqer öqünlerde yasak cnm...hemde ekmek seni acıktırır...