Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

inşş. gelir yaaa çok heyecanlıyım bugün regl günüm ama olmadım :) gece bitmedi ama belki de yarın olurum

diyete gelince boşşveer ben aç kalmaya alıştımm böle iyyiiii

Senin bebişin varmı? kaç tane? nasıl bi duygu acaba yaaaa :))

rabbim bagışlasın 2 tane var ablam ama kesmiyor 2 tane keşke diyorum aralarında bir tane daha yapsaymışım.büyük 14 yaşında küçük 5 yaşında büyük oglan küçük kız ikiside kendi çapında çok güzel çocuklar hani derlerya kargaya yavrusu güzel gelirmiş.öle herhal ..

çocuk yokken anlayamıyorsun onun lezzetini .hani tok açın halinden anlamaz diorlarya öle bişey .yani anlatılabilen bir duygu deil anca yaşayınca anlaşılıyor.annelik evlat sahibi olmak çok degişik bişey .hani annelerimiz eskiden derlerdiya anne olunca anlarsın.

tavuk misali ....tavuklar civcivlerine kedi yada köpek bile yan baksa üzerine atlıyorya cüssesine bakmadan yavrusu için .evladının kılına zarar verecek biri olsa hiç düşünmeden parçalarsın ne kadar sessiz sakin biri bile ezik biri bile olsan .,,rabbim cümleye istedigi evladı versin inşallah olanlarında uzun ömürlü etsin inşallah ...(çok dua ediyorum ben ya sayfalarda normaldede böyleym rahatsız olmayın lütfen benden )ama birde görseniz dersinizki bumu o abla :)

allah sana bağışlasın abla.İnşallah bir ömür boyu sana layık hayırlı evlat olup hep yüzünü güldürürler:) güzel insanlar dua eder. inş bütün duaların sana bin kat olarak geri döner .. bakalım benim de heyecanlı beklyiş var.. abla sen bilirsin ya ben regl olmadım ama hiç ağrı falan da yok ama 3 ay öncede böyle bi durum oldu kasık ağrısından duramıyordum.şimdi niye hiç bir belirti yok.. hastalık belirtisi de yok.. bundan 3 ay önce yine böle oldu hastalğm 5 gün geçti feci kasık ağrılarım vardı ufak ufak kahve rengi lekelr görüyodm. idrarda bişi çıkmadı beta hcg yaptım değerim 10 çıktı doktor iki gün sonra gel yine yapalım dedi.. o iki gün kendime dikkat etmdm kanama gördüm adet oldum.. tekrar test yaptım beta hcg 1 çıktı... başta neden hamile çıktım sonra neden değerim düştü hiiç anlamadım..

kızlar merhaba ben geldimmm

Sonuç maalesef negatif değerim 2 çıktı hayırlısı Allahtan

adet olduğuma üzülüyordum ama olmakta büyük nimetmiş kim bilir şimdi ne olduda adet olmadım Allahım şifa versin hepimize

canin saolsun guzelim.. biliyorum uzuluyorsun ama..uzulmemeye calis.. bak hem bugun sevgililer gunu :)
guzel bi aksam gecir esinle.. ins her sey cok guzel olacak
opuyorum canim

sıkma canını lütfen.. allah en hayırlısını verecektir inşallah canım....

canin saolsun guzelim.. biliyorum uzuluyorsun ama..uzulmemeye calis.. bak hem bugun sevgililer gunu :)
guzel bi aksam gecir esinle.. ins her sey cok guzel olacak
opuyorum canim

Amin canımmm inşAllahh iyiki varsınız içim umut dolu sayenizdee adet gelseydide rahatlasaydım ateş çıkıyor vücudumdan

şuande bişeyin olmayabilir bende 2 ay önce hiç sebebsiz yere agrım yok sızım yok 7 gün gecikti.insanın aklıda orda kaldıkça acaba dedikçe gecikiyor.düşünmiycen.

o 3ay önceside hamile kalıyormuşsun işte ben neden stres yapmayın diyorum hamile bile iseniz söküyor dikkat etcen ilk günler kendini yormıycan stres yapmıycan bide kafaya takmıycan ozamanda söküyor.seninkide tutmamış sökmüş gitmiş.o adet olma üzerine görme derlerya halk arasında öle bişey işte o zaman keşke hep yatabilseydin belki tutardı .yada nasip deilmiş demekki.hayırlısı olsun gülüm dert etme olur seninde.

hayrılısı olsun ablam..üzülme..

belki bu gece olur belki .14 şubat hemde güzel bir gün ..

iyi ben çıkıyom az kızlar arkadaşı merak etmiştim bekledim geldi

iyi gecelerrrrrrrrrr

hadi herkese naş naşş ne işiniz var bugun bugece burda eşlerinizin yanına hadiyyyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnnnn

birde bebek istiyorlar tüm gün pc deler ..

gidin romantik bir şeyler hazırlayın hayydinnnnn

Son düzenleme:
Amin canımmm inşAllahh iyiki varsınız içim umut dolu sayenizdee adet gelseydide rahatlasaydım ateş çıkıyor vücudumdan

ne demek canim, birbirimize destek olmak icin burdayiz.. her anlamda yani
atesin falan mi cikti acaba? noldu usuttun mu yine dikkat et kendine canim..
bir de hemen bi randevu al bi gorun bakalim doktoruna ne dicek.
belki de o 3 gun senin adetin sayiliyodur, simdi yeni dongun baslamistir :26:
ona gore bu ayki yumurtlamayi kacirmazsin

kizlar ya benim zayiflamam yavasladi galiba heralde ilk 3 hafta kolay veriliyor sonra yavasliyor
ekmegimi de 1 dilime indirdim. sizce daha az mi yemeliyim ne yapmaliyim?
ya da boyle devam edeyim ama yavas yavas iste haftada 500gr 500gr gider mi?
yoksa 1-1.5 kg arasi ideal mi?
Sena abla simdiden 2.6 verdi, bu haftanin birincisi olcak kesin

cnım saol yok üşütmedim de stresten belkidee bu hafta değilde haftaya gitmeyi düşünüyorum canım belki kendiliğimden adet olurum tatlım bence haftada 500-750 gram ideal 1-1.5 kilo giidnce sankii su gidiyormus gibi geliyor bana diyetisyenler de hızlı kilo vermeyi önermiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…