vay bir bebeiş daha gelcek peşpeşe gelcekler
fıstık sana başka bir topige git demedimki.bunları uygulayacagına burda 2-3 gün dukan atagı yap didim.en azından aç kalmazsın onda sınırsız yyiyorsun fakat sadece protein yiyorsun .mesela sabah yumurta peynit süt ile başlayıp gün içinde full et yogurt yiyorsun başka bişey deil.ama acayip verirsin kilo bide bunu dene istersen 2güncük bir hafta aç yaşadın zaten .hiç olmazsa aç kalmazsın
Senin bebişin varmı? kaç tane? nasıl bi duygu acaba yaaaa :))
teraziyi napcankinekeşke bir terazim olsaaaaa....
aysundan haber var miii??:44::44:
rabbim bagışlasın 2 tane var ablam ama kesmiyor 2 tane keşke diyorum aralarında bir tane daha yapsaymışım.büyük 14 yaşında küçük 5 yaşında büyük oglan küçük kız ikiside kendi çapında çok güzel çocuklar hani derlerya kargaya yavrusu güzel gelirmiş.öle herhal ..
çocuk yokken anlayamıyorsun onun lezzetini .hani tok açın halinden anlamaz diorlarya öle bişey .yani anlatılabilen bir duygu deil anca yaşayınca anlaşılıyor.annelik evlat sahibi olmak çok degişik bişey .hani annelerimiz eskiden derlerdiya anne olunca anlarsın.
tavuk misali ....tavuklar civcivlerine kedi yada köpek bile yan baksa üzerine atlıyorya cüssesine bakmadan yavrusu için .evladının kılına zarar verecek biri olsa hiç düşünmeden parçalarsın ne kadar sessiz sakin biri bile ezik biri bile olsan .,,rabbim cümleye istedigi evladı versin inşallah olanlarında uzun ömürlü etsin inşallah ...(çok dua ediyorum ben ya sayfalarda normaldede böyleym rahatsız olmayın lütfen benden )ama birde görseniz dersinizki bumu o abla :)
kızlar merhaba ben geldimmm
Sonuç maalesef negatif değerim 2 çıktıhayırlısı Allahtan
adet olduğuma üzülüyordum ama olmakta büyük nimetmiş kim bilir şimdi ne olduda adet olmadım Allahım şifa versin hepimize
adet olduğuma üzülüyordum ama olmakta büyük nimetmiş kim bilir şimdi ne olduda adet olmadım Allahım şifa versin hepimize
canin saolsun guzelim.. biliyorum uzuluyorsun ama..uzulmemeye calis.. bak hem bugun sevgililer gunu :)
guzel bi aksam gecir esinle.. ins her sey cok guzel olacak
opuyorum canim
allah sana bağışlasın abla.İnşallah bir ömür boyu sana layık hayırlı evlat olup hep yüzünü güldürürler:) güzel insanlar dua eder. inş bütün duaların sana bin kat olarak geri döner .. bakalım benim de heyecanlı beklyiş var.. abla sen bilirsin ya ben regl olmadım ama hiç ağrı falan da yok ama 3 ay öncede böyle bi durum oldu kasık ağrısından duramıyordum.şimdi niye hiç bir belirti yok.. hastalık belirtisi de yok.. bundan 3 ay önce yine böle oldu hastalğm 5 gün geçti feci kasık ağrılarım vardı ufak ufak kahve rengi lekelr görüyodm. idrarda bişi çıkmadı beta hcg yaptım değerim 10 çıktı doktor iki gün sonra gel yine yapalım dedi.. o iki gün kendime dikkat etmdm kanama gördüm adet oldum.. tekrar test yaptım beta hcg 1 çıktı... başta neden hamile çıktım sonra neden değerim düştü hiiç anlamadım..
sıkma canını lütfen.. allah en hayırlısını verecektir inşallah canım....
Amin canımmm inşAllahhiyiki varsınız içim umut dolu sayenizdee adet gelseydide rahatlasaydım ateş çıkıyor vücudumdan
ne demek canim, birbirimize destek olmak icin burdayiz.. her anlamda yani
atesin falan mi cikti acaba? noldu usuttun mu yinedikkat et kendine canim..
bir de hemen bi randevu al bi gorun bakalim doktoruna ne dicek.
belki de o 3 gun senin adetin sayiliyodur, simdi yeni dongun baslamistir :26:
ona gore bu ayki yumurtlamayi kacirmazsin
kizlar ya benim zayiflamam yavasladi galibaheralde ilk 3 hafta kolay veriliyor sonra yavasliyor
ekmegimi de 1 dilime indirdim. sizce daha az mi yemeliyim ne yapmaliyim?
ya da boyle devam edeyim ama yavas yavas iste haftada 500gr 500gr gider mi?
yoksa 1-1.5 kg arasi ideal mi?
Sena abla simdiden 2.6 verdi, bu haftanin birincisi olcak kesin
1 kilo verirsem kafamı kırıcam yeminle
1 kilo verirsem kafamı kırıcam yeminle