canım hafta içi okullda olduğum için öğleyin et yemek biraz zor olur...aysuncum şöyle yapalım öqlenleri imkanın varsa et ağırlıklı beslen..mesela tavuk ye..yanında yeşillik...akşamlarıda 1 gün çorba birgün sebze birgünde special-k ye..bakalım bu menüyle cuma günü sonuç ne olucak..
:
bu arada cumadan beri verdiqim kilo 2600e çıktı
cuma 74.6 ile bildirim yaptım bugün 72 çıktımm
hepinize kızlar
canım nekadar çok yersen okadar çok acıkıyorsun..işin sırrı bu...
bende geçen sene başladım diyete, 94 e kadar çıkmıştım resmen, aynen dediğiniz gibi çocuk doğurdum, amaaaan alan almış satan satmış, yok efendim kocam iyi bakıyo vb bahaneler baktım artık yemiyo, ben de madem evdeyim çocuk öğleden sonraları kreşe gidiyo akşam geliyo, zamanım bol napim derken spora başladım, plates, süper geldi, ama 9 ayda verdim kiloyu, 13 kilo, insanların bakışı bile değişince daha moral kazandım, eşim yada diperlerini geçin, ben kendimi iyi hissettim, alışverişe gidiyodum bi baktım 42 beden giymeye başladım, 42 bile benim için süperdi, ben 38yada 36 olmak istemedim hiç, istediğim gibi elbiseler açık renk kıyafetler giymek istedim hep, bitaraflarım fırlamadan fışkırmadan moralim sıfır olmadan hırkadan yelekten kurtulmak istedim, oldu da, yaza mükemmel girdim, midemi "az ye" ye alıştırınca ne çikolatayı gördüm ne böreği, gerçekten yemedim ama aç da kalmadım, hazirandan beri spora gidemiyorum, 4 kilo aldım evde olunca da veremiyorum ve midemle yine kavgamız devam ediyo, göz açlığı berbat bişi, hele evde olunca git gel dolapların kapakları bozulcak nerdeyse, bi başladım mı gerisi geliyo biliyorum ama bitürlü veremedim kendmi, haaalaaa, kendimi sıkmadan yine devam edicem ama, varken kilolar evet "nasılolsa böleydim boşver kaç yaşıan geldim"vs insna kendini oyalıyo ama kilo verdiğin zamanki o hafiflik ve özellikle yeni giysiler almaya gitmek, daha dar olana girebilmenin mutluluğu aklıma gelince "durman lazım artık kızım" diyorum kendi kendime.
hazır biri yapsa bana çok makbule geçer aslında
GÜNAYDIN KIZLAR HEPİNİZİ YANAKLARINIZDAN ÖPÜYORUM VE SEVGİYLE KUCAKLIYORUM
SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN ÇITIRLARRR
kızlar ben doktora gidiyorum gelince hemen yazarım
Bugün çok yorgun ve iştahsızdım
sabah 2 bardak su içtim
akşam : 1 tabak (brokoli,havuç,karnıbahar haşladım sarımsaklı yogurt döktüm) sebze yedim...
tabi olursun okadar az yersen senin o yediklerin benim bir ögün bile deil ara ögünüm.
hani o yeiyememe hastalıgıda böyle başlıor biliyon deilmi?aç dura dura artık vucut yemek yedirsen bile kabul etmiyor..
ne etceez şimdi seni..
yemek ye olurmu?
ya ne güsel anlatmışsın kardeşim sanki beni anlatmışsın kyafet seciminde.bana diyoalrki hep siyah ve gri giyorsunuz neden diyorumki zevk meselesi .sevmiyorum renkli giyinmek.
nerde sevmemek çok hayranım renklilere ama yakışmıyorki benim basen büyük 44 beden 46 beden arası gidip geliyorum o popoya ne yakışırki .siyahlar bile artık yakışmıyor.hep uzun kıyafetler bol belden oturtmalı falan seçimim yokki.
hele göz açlıgı bendekide o bir kurtulamadım şundan evde oldummu bende dolaplar mutfaklar hak getire el alışkanlıgı bir bakmışım yemişim haberim bile yokne garip deilmi.
biraz kilo versem daha çok verecegime inanıyorum b ugun bir arkadaş yazmış bana 2-3 kilo bir versem başlangıçta devamı gelecek ama o 2-3 kilo bana mucize gibi..
napcaz nasıl başarcam ne olur bana yol gösterin şu işin püf noktasını söyleyiverin.
canım bana kızıyon ama 1 haftalık şok diyetle kendine gelirsin. ben 1 haftada 5 kilo verdim.biliyorum belki bunu 3 kilosu ödemdir ama olsun yine de beni kamçıladı... bana göre mide bir canavar hiç bişe yemezse hiç bişey istemez ama biraz bile yesen devamı gelir..
ben gecen 10gün önce şok diet ypayımdedim 5 günde 5 kilotopigide var ama 2.gnde berbat oldum akşam kabardı heryerim oyüzden yapamıyorum.eger acil kilo vermek istiyorsan sana önerim dukan yap.atak evresinde acayip kilo veriyorsun 2 -3 günde hemde aç kalmıyorsun bizi arkadaşlar iyi kilo verdi ama ben tasvip etmiyorumfakat şok lamak istiyorsan 3 günde saglam 2 kilo verirsin sonra devam edersin burdan uzun süre yapmazsın.bizim orda kızlar dukanla hep hamile kaldırlar kilolar gidince patır patır hamilelr şimdi.
canım ben bu topiği sevdimkendime takılayım işte bu topikte zayıflayacam :) ama sizin yaptgnz diyetleri ben 2 hafta sonra yapacam :) tabi 2 -3 güne hamile kaldığımı öğrenmezsem