- 15 Eylül 2010
- 503
- 0
kızzlaaarrr sonucaa son 2 saattt cok stresliymiş Allahım hayırlısını nasip etsinn :18: offf kasıklarımdada batma varr :18:
psikolojikse hiç şaşırmam dualarınızı eksik etmeyin canlar
geçmişş olsunn hayırlısıyla bişey çıkmaz inş.
canım eşinle akşam dışarı çıkmanın tadını çıkar...bebiş Allahın izniyle her zaman olur..üzme tatlı canını..herşeyin hayırlısı
yeşim herşeyine alıştımda şu üşengeçliqine alışamadım...zahmet olucak biraz sana ama lütfen kkyı tıklayıver cnm
Valla bir de cikolatali gofret yiyecektim onu yemedigime sukrediyim baridb55
Yarim gozleme 250
1 domates 14
1 salatalik 11
1 zeytin 8
oglen:
siyah kuru uzum 15
aksam:
4 tane kofte 240
sarma 300
1 domates 14
1 sogan 41
yarim gozleme250
Toplam 1143 kalori
Valla bir de cikolatali gofret yiyecektim onu yemedigime sukrediyim bari
Valla bir de cikolatali gofret yiyecektim onu yemedigime sukrediyim bari
sayfayı aratmaya üşeniyorumcanım eşinle akşam dışarı çıkmanın tadını çıkar...bebiş Allahın izniyle her zaman olur..üzme tatlı canını..herşeyin hayırlısı
yeşim herşeyine alıştımda şu üşengeçliqine alışamadım...zahmet olucak biraz sana ama lütfen kkyı tıklayıver cnm
sayfayı aratmaya üşeniyorumbide aynı adam başka şeylere bakıyorum ediyorum unutuyorum :18: erken bunama başladı.yada belkide zamanıda bana erken gibi geliyor yaşlandığımı düşünmüyorum sanırım
hazır biri yapsa bana çok makbule geçer aslındane yaşlanması quuuuu daha ANNE olucaksınonadamı üşeniyosun yoksa
tatlım ben gebelik için test yaptırdım onu bekliyorumm
umarım pozitif çıkar hayırlısıyla
ay ciddenmiumarım güzel haberlerini alırız
teşekkür ederim cnm gidip bi baktırıcam içim rahat etsin
canım hangisi bilmiyorum kopyala yapıştır yapabilirmisin yada linki yapıştır ben bakayım...
sen zaten çıtırsınnn
güzle bir cevap
efendiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm
çok teşekkür ederim canım bu arada kilo vermişsin tebriklerr
ayy canımmm....ne zor şeyler yaşamışsın..Rabbim seni eşine ve çocuklarına baqışlamış...tekrar tekrargeçmiş olsun...kriz dediqin kalp krizimi canım...
hoşgeldinngel aramıza takıl her hafta giden kilolar inan bizi çok mutlu ediyor...gel sende katıl bu kervana
:&0:
çok teşekkür ederim aysuncumm
kaç tane ? pişmaniye yanihayır ona göre yorumlayım
saol tatlım ama sabah test yaptım idrarda 2 side negatifçok stres oldum acaba mı dıye dıye uykularım kaçtı hayırlısı olsun canım sen evlimisin ? bu arada hoşgeldin aramıza sorunlarımdan konusamadık
evet evliyim 2 çocuk annesiyim.olmasada üzülme.bizim eski topikde kızlar çok ugraşıyorlardı hamile kalmak için senin gibi şimdi bu sene hepsi hamile.