Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Selam kizlar keyifler yerindedir umarim
bugunku menum
sabah bir bar. su bir kivi bir bar. daha su
kahvalti birbucuk dilim tahilli tost ekmegi
bir parca peynir
bir domates
bir tatli kasigi bal
Iki ceviz ici
bir fincan sekersiz besibir
ara bir pirtakal
ogle bir kase corba
Bir tabak borulce haslanip zeytinyagi eklenmis
yarim bardak yogurt
ara 1 kupa sicak sut uzeeinz tarcin eklenmis
aksam corba salata yiycem

aysuncum şöyle yapalım öqlenleri imkanın varsa et ağırlıklı beslen..mesela tavuk ye..yanında yeşillik...akşamlarıda 1 gün çorba birgün sebze birgünde special-k ye..bakalım bu menüyle cuma günü sonuç ne olucak..
:
canım hafta içi okullda olduğum için öğleyin et yemek biraz zor olur...
genelde çorba içebiliyorum dışarda eve gelsem vakit yetmez...ne bulursam yani öğleyin:KK31:
diyeti bozmadan yemeye çalışıyorum...

bu arada cumadan beri verdiqim kilo 2600e çıktı:21::21::21:
cuma 74.6 ile bildirim yaptım bugün 72 çıktımm:KK66::KK66::KK66::KK66:

vvvvuuuuuuuuuuuu:nazar::nazar::nazar:
ben 300 gr versem şükredicem bu hafta sanırım:KK1::KK1::KK1:

bende geçen sene başladım diyete, 94 e kadar çıkmıştım resmen, aynen dediğiniz gibi çocuk doğurdum, amaaaan alan almış satan satmış, yok efendim kocam iyi bakıyo vb bahaneler baktım artık yemiyo, ben de madem evdeyim çocuk öğleden sonraları kreşe gidiyo akşam geliyo, zamanım bol napim derken spora başladım, plates, süper geldi, ama 9 ayda verdim kiloyu, 13 kilo, insanların bakışı bile değişince daha moral kazandım, eşim yada diperlerini geçin, ben kendimi iyi hissettim, alışverişe gidiyodum bi baktım 42 beden giymeye başladım, 42 bile benim için süperdi, ben 38yada 36 olmak istemedim hiç, istediğim gibi elbiseler açık renk kıyafetler giymek istedim hep, bitaraflarım fırlamadan fışkırmadan moralim sıfır olmadan hırkadan yelekten kurtulmak istedim, oldu da, yaza mükemmel girdim, midemi "az ye" ye alıştırınca ne çikolatayı gördüm ne böreği, gerçekten yemedim ama aç da kalmadım, hazirandan beri spora gidemiyorum, 4 kilo aldım evde olunca da veremiyorum ve midemle yine kavgamız devam ediyo, göz açlığı berbat bişi, hele evde olunca git gel dolapların kapakları bozulcak nerdeyse, bi başladım mı gerisi geliyo biliyorum ama bitürlü veremedim kendmi, haaalaaa, kendimi sıkmadan yine devam edicem ama, varken kilolar evet "nasılolsa böleydim boşver kaç yaşıan geldim"vs insna kendini oyalıyo ama kilo verdiğin zamanki o hafiflik ve özellikle yeni giysiler almaya gitmek, daha dar olana girebilmenin mutluluğu aklıma gelince "durman lazım artık kızım" diyorum kendi kendime.

sabah kalkınca 1 gün kurusu ve bi pet şişe ıılık sıcak arası su içtim...

kahvaltı:
-1 yumurta
-1 dilim çavdar ekmeği
-2 dl kaşar
-2 dl beyaz peynir
-3 zaytin
-domates salatalık

ara:
-5 badem

öğle:
-ezo gelin çorbası

ara:
-yarım portakal

akşam:
-yarım kase tarhana çorbası
-6-7 kaşık portakallı pırasa yemeği
-1 kase yoğurt

toplam:1240 kalori

suyumu az içtim 1.5 lt ancak oldu içerim inşallah:KK1:

Son düzenleme:
nasilsiniz hanimlar.. calistigim icin hemen menümü yazip cikacagim

kahvalti
2 dilim ekmek
krem peynir
kasar peynir
1 ince dilim salam
biber

ara yapamadim

öglen
1 hazir corba
balik
az salata

ara
1 elma

aksam
1 kase spezial k

Bugün çok yorgun ve iştahsızdım
sabah 2 bardak su içtim

akşam : 1 tabak (brokoli,havuç,karnıbahar haşladım sarımsaklı yogurt döktüm) sebze yedim...

Benim dun aksamki menum buraya yazdigimdan farkli oldu,
esim kiymali ispanak yapmis, yogurtla beraber ondan yedim.
degistireyim de burdaki yanlis olmasin ins.

Aysun cum haber gelince bize de bildir merak ediyoruz :)
Biz de bugun esimin sperm analizi icin ornegini verdik, 1 hafta sonra belli olcakmis.. hayirlisi bakalim..:KK31:

Benim bugunku menumum bir kismi:

Sabah 8:30
1 bardak su
1 dilim kepekli ekmek (100 kalori)
domates, peynir, salatalik
1 zeytin.

Ara
2 kayisi kurusu

Oglen
Kiymali ispanak
yogurt

Ara:
Mandalina

Ara:
1 kuru incir

aksam eve gec gidebilirim diye 2 tane ara yiyecegi aldim yanima,
bugun biraz cok isim var cunku.

Aksamki menum belli olunca onu da yazicam ins.

opuyorum herkesleri! :KK54::KK54:

canım nekadar çok yersen okadar çok acıkıyorsun..işin sırrı bu...

işte o yüzden benim gibi yemeyeceksin geçen pazartesi diyete başladım sena abla 79,7 ile bugün tartıldım 73,4 olmuşum :KK1:
çok mutluyum... eşimin ailesi kilo sevmiyo bazen yedimlerimi izliyorlar gibi geliyor diye stresle yemek yiyorum :KK43: :KK43:

bana kızma olur muuuu:18::18::18::18::18::18:

bende geçen sene başladım diyete, 94 e kadar çıkmıştım resmen, aynen dediğiniz gibi çocuk doğurdum, amaaaan alan almış satan satmış, yok efendim kocam iyi bakıyo vb bahaneler baktım artık yemiyo, ben de madem evdeyim çocuk öğleden sonraları kreşe gidiyo akşam geliyo, zamanım bol napim derken spora başladım, plates, süper geldi, ama 9 ayda verdim kiloyu, 13 kilo, insanların bakışı bile değişince daha moral kazandım, eşim yada diperlerini geçin, ben kendimi iyi hissettim, alışverişe gidiyodum bi baktım 42 beden giymeye başladım, 42 bile benim için süperdi, ben 38yada 36 olmak istemedim hiç, istediğim gibi elbiseler açık renk kıyafetler giymek istedim hep, bitaraflarım fırlamadan fışkırmadan moralim sıfır olmadan hırkadan yelekten kurtulmak istedim, oldu da, yaza mükemmel girdim, midemi "az ye" ye alıştırınca ne çikolatayı gördüm ne böreği, gerçekten yemedim ama aç da kalmadım, hazirandan beri spora gidemiyorum, 4 kilo aldım evde olunca da veremiyorum ve midemle yine kavgamız devam ediyo, göz açlığı berbat bişi, hele evde olunca git gel dolapların kapakları bozulcak nerdeyse, bi başladım mı gerisi geliyo biliyorum ama bitürlü veremedim kendmi, haaalaaa, kendimi sıkmadan yine devam edicem ama, varken kilolar evet "nasılolsa böleydim boşver kaç yaşıan geldim"vs insna kendini oyalıyo ama kilo verdiğin zamanki o hafiflik ve özellikle yeni giysiler almaya gitmek, daha dar olana girebilmenin mutluluğu aklıma gelince "durman lazım artık kızım" diyorum kendi kendime.

ya ne güsel anlatmışsın kardeşim sanki beni anlatmışsın kyafet seciminde.bana diyoalrki hep siyah ve gri giyorsunuz neden diyorumki zevk meselesi .sevmiyorum renkli giyinmek.

nerde sevmemek çok hayranım renklilere ama yakışmıyorki benim basen büyük 44 beden 46 beden arası gidip geliyorum o popoya ne yakışırki .siyahlar bile artık yakışmıyor.hep uzun kıyafetler bol belden oturtmalı falan seçimim yokki.

hele göz açlıgı bendekide o bir kurtulamadım şundan evde oldummu bende dolaplar mutfaklar hak getire el alışkanlıgı bir bakmışım yemişim haberim bile yok:KK53:ne garip deilmi.

biraz kilo versem daha çok verecegime inanıyorum b ugun bir arkadaş yazmış bana 2-3 kilo bir versem başlangıçta devamı gelecek ama o 2-3 kilo bana mucize gibi..

napcaz nasıl başarcam ne olur bana yol gösterin şu işin püf noktasını söyleyiverin.:KK9::KK9::KK9::KK9:

GÜNAYDIN KIZLAR HEPİNİZİ YANAKLARINIZDAN ÖPÜYORUM VE SEVGİYLE KUCAKLIYORUM:KK16::KK16::KK16::KK16:
SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN ÇITIRLARRR:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

kızlar ben doktora gidiyorum gelince hemen yazarım:KK55::KK55:

Sağlıklı güzel haberlerini bekliyorum sena abla sorunu tam bilmiyorum ama allah şifa versin.... seninde sevgililer günün kutlu olsunnn:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Bugün çok yorgun ve iştahsızdım
sabah 2 bardak su içtim

akşam : 1 tabak (brokoli,havuç,karnıbahar haşladım sarımsaklı yogurt döktüm) sebze yedim...

tabi olursun okadar az yersen senin o yediklerin benim bir ögün bile deil ara ögünüm.

hani o yeiyememe hastalıgıda böyle başlıor biliyon deilmi?aç dura dura artık vucut yemek yedirsen bile kabul etmiyor..

ne etceez şimdi seni..

yemek ye olurmu? :KK20::KK20::KK20:

Son düzenleme:
tabi olursun okadar az yersen senin o yediklerin benim bir ögün bile deil ara ögünüm.

hani o yeiyememe hastalıgıda böyle başlıor biliyon deilmi?aç dura dura artık vucut yemek yedirsen bile kabul etmiyor..

ne etceez şimdi seni..

yemek ye olurmu? :KK20::KK20::KK20:

canım bi süre böyle olması gerekiyor bir an önce 65 olmalıyım.. iki sebebi var eşimin ailesi ve bebek isteğim.... hastayım sanki ya :2::2:

ya ne güsel anlatmışsın kardeşim sanki beni anlatmışsın kyafet seciminde.bana diyoalrki hep siyah ve gri giyorsunuz neden diyorumki zevk meselesi .sevmiyorum renkli giyinmek.

nerde sevmemek çok hayranım renklilere ama yakışmıyorki benim basen büyük 44 beden 46 beden arası gidip geliyorum o popoya ne yakışırki .siyahlar bile artık yakışmıyor.hep uzun kıyafetler bol belden oturtmalı falan seçimim yokki.

hele göz açlıgı bendekide o bir kurtulamadım şundan evde oldummu bende dolaplar mutfaklar hak getire el alışkanlıgı bir bakmışım yemişim haberim bile yok:KK53:ne garip deilmi.

biraz kilo versem daha çok verecegime inanıyorum b ugun bir arkadaş yazmış bana 2-3 kilo bir versem başlangıçta devamı gelecek ama o 2-3 kilo bana mucize gibi..

napcaz nasıl başarcam ne olur bana yol gösterin şu işin püf noktasını söyleyiverin.:KK9::KK9::KK9::KK9:

canım bana kızıyon ama 1 haftalık şok diyetle kendine gelirsin. ben 1 haftada 5 kilo verdim.biliyorum belki bunu 3 kilosu ödemdir ama olsun yine de beni kamçıladı... bana göre mide bir canavar hiç bişe yemezse hiç bişey istemez ama biraz bile yesen devamı gelir..

slm herkeze bugünkü menüm

sabah: kalkınca 2 bardak su , domtes,salatalık,4 zeytin, peynir , haşlanmış yumurta,2 dilim ekmek , form çyı

ara : yarım elma

ögle: haşlanmış brokoli , yogurt

ara:2 kayısı, bir ceviz, yeşil çay

akşam: 1 kase mercimek corba, salata

3 litre su , 50 dk yürüyüş , 3 bardk yeşil çay

canım bana kızıyon ama 1 haftalık şok diyetle kendine gelirsin. ben 1 haftada 5 kilo verdim.biliyorum belki bunu 3 kilosu ödemdir ama olsun yine de beni kamçıladı... bana göre mide bir canavar hiç bişe yemezse hiç bişey istemez ama biraz bile yesen devamı gelir..

ben gecen 10gün önce şok diet ypayımdedim 5 günde 5 kilotopigide var ama 2.gnde berbat oldum akşam kabardı heryerim oyüzden yapamıyorum.eger acil kilo vermek istiyorsan sana önerim dukan yap.atak evresinde acayip kilo veriyorsun 2 -3 günde hemde aç kalmıyorsun bizi arkadaşlar iyi kilo verdi ama ben tasvip etmiyorumfakat şok lamak istiyorsan 3 günde saglam 2 kilo verirsin sonra devam edersin burdan uzun süre yapmazsın.bizim orda kızlar dukanla hep hamile kaldırlar kilolar gidince patır patır hamilelr şimdi.

ben gecen 10gün önce şok diet ypayımdedim 5 günde 5 kilotopigide var ama 2.gnde berbat oldum akşam kabardı heryerim oyüzden yapamıyorum.eger acil kilo vermek istiyorsan sana önerim dukan yap.atak evresinde acayip kilo veriyorsun 2 -3 günde hemde aç kalmıyorsun bizi arkadaşlar iyi kilo verdi ama ben tasvip etmiyorumfakat şok lamak istiyorsan 3 günde saglam 2 kilo verirsin sonra devam edersin burdan uzun süre yapmazsın.bizim orda kızlar dukanla hep hamile kaldırlar kilolar gidince patır patır hamilelr şimdi.

canım ben bu topiği sevdim:KK16::KK16::KK16: kendime takılayım işte:21::21::21::21: bu topikte zayıflayacam :) ama sizin yaptgnz diyetleri ben 2 hafta sonra yapacam :) tabi 2 -3 güne hamile kaldığımı öğrenmezsem :KK70:

canım ben bu topiği sevdim:KK16::KK16::KK16: kendime takılayım işte:21::21::21::21: bu topikte zayıflayacam :) ama sizin yaptgnz diyetleri ben 2 hafta sonra yapacam :) tabi 2 -3 güne hamile kaldığımı öğrenmezsem :KK70:

vay bir bebeiş daha gelcek peşpeşe gelcekler :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

fıstık sana başka bir topige git demedimki.bunları uygulayacagına burda 2-3 gün dukan atagı yap didim.en azından aç kalmazsın onda sınırsız yyiyorsun fakat sadece protein yiyorsun .mesela sabah yumurta peynit süt ile başlayıp gün içinde full et yogurt yiyorsun başka bişey deil.ama acayip verirsin kilo bide bunu dene istersen 2güncük bir hafta aç yaşadın zaten .hiç olmazsa aç kalmazsın

X