Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

şuande bişeyin olmayabilir bende 2 ay önce hiç sebebsiz yere agrım yok sızım yok 7 gün gecikti.insanın aklıda orda kaldıkça acaba dedikçe gecikiyor.düşünmiycen.

o 3ay önceside hamile kalıyormuşsun işte ben neden stres yapmayın diyorum hamile bile iseniz söküyor dikkat etcen ilk günler kendini yormıycan stres yapmıycan bide kafaya takmıycan ozamanda söküyor.seninkide tutmamış sökmüş gitmiş.o adet olma üzerine görme derlerya halk arasında öle bişey işte o zaman keşke hep yatabilseydin belki tutardı .yada nasip deilmiş demekki.hayırlısı olsun gülüm dert etme olur seninde.:KK16:

inşallah olur abla.. ya öyle aman aman olsun demiyorum bu ay.. ben vanda yaşıyorum deprem de var ya olmasa da olur.. ama belki olursa ddaha iyi olur.. bilemedim vallaaa :KK1::KK1::KK1::KK1:

hazır biri yapsa bana çok makbule geçer aslında :KK52::KK52:
şimdi uqraştırma beni gece gece :KK23::KK23: yapılmışı var canım uyarmı :KK35:
4 tane pişmaniyeydi...
:KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30:
Aclik vaktime denk gelmeyin yerim valla :KK51:
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
Selam kizlar keyifler yerindedir umarim
bugunku menum
sabah bir bar. su bir kivi bir bar. daha su
kahvalti birbucuk dilim tahilli tost ekmegi
bir parca peynir
bir domates
bir tatli kasigi bal
Iki ceviz ici
bir fincan sekersiz besibir
ara bir pirtakal
ogle bir kase corba
Bir tabak borulce haslanip zeytinyagi eklenmis
yarim bardak yogurt
ara 1 kupa sicak sut uzeeinz tarcin eklenmis
aksam corba salata yiycem
:KK9::KK9::KK9::KK9:
bende geçen sene başladım diyete, 94 e kadar çıkmıştım resmen, aynen dediğiniz gibi çocuk doğurdum, amaaaan alan almış satan satmış, yok efendim kocam iyi bakıyo vb bahaneler baktım artık yemiyo, ben de madem evdeyim çocuk öğleden sonraları kreşe gidiyo akşam geliyo, zamanım bol napim derken spora başladım, plates, süper geldi, ama 9 ayda verdim kiloyu, 13 kilo, insanların bakışı bile değişince daha moral kazandım, eşim yada diperlerini geçin, ben kendimi iyi hissettim, alışverişe gidiyodum bi baktım 42 beden giymeye başladım, 42 bile benim için süperdi, ben 38yada 36 olmak istemedim hiç, istediğim gibi elbiseler açık renk kıyafetler giymek istedim hep, bitaraflarım fırlamadan fışkırmadan moralim sıfır olmadan hırkadan yelekten kurtulmak istedim, oldu da, yaza mükemmel girdim, midemi "az ye" ye alıştırınca ne çikolatayı gördüm ne böreği, gerçekten yemedim ama aç da kalmadım, hazirandan beri spora gidemiyorum, 4 kilo aldım evde olunca da veremiyorum ve midemle yine kavgamız devam ediyo, göz açlığı berbat bişi, hele evde olunca git gel dolapların kapakları bozulcak nerdeyse, bi başladım mı gerisi geliyo biliyorum ama bitürlü veremedim kendmi, haaalaaa, kendimi sıkmadan yine devam edicem ama, varken kilolar evet "nasılolsa böleydim boşver kaç yaşıan geldim"vs insna kendini oyalıyo ama kilo verdiğin zamanki o hafiflik ve özellikle yeni giysiler almaya gitmek, daha dar olana girebilmenin mutluluğu aklıma gelince "durman lazım artık kızım" diyorum kendi kendime.
gel beraber yürüyelim bu yollarda :KK34:
sabah kalkınca 1 gün kurusu ve bi pet şişe ıılık sıcak arası su içtim...

kahvaltı:
-1 yumurta
-1 dilim çavdar ekmeği
-2 dl kaşar
-2 dl beyaz peynir
-3 zaytin
-domates salatalık

ara:
-5 badem

öğle:
-ezo gelin çorbası

ara:
-yarım portakal

akşam:
-yarım kase tarhana çorbası
-6-7 kaşık portakallı pırasa yemeği
-1 kase yoğurt

toplam:1240 kalori

suyumu az içtim 1.5 lt ancak oldu içerim inşallah:KK1:
:nazar::nazar::nazar::nazar:
nasilsiniz hanimlar.. calistigim icin hemen menümü yazip cikacagim

kahvalti
2 dilim ekmek
krem peynir
kasar peynir
1 ince dilim salam
biber

ara yapamadim

öglen
1 hazir corba
balik
az salata

ara
1 elma

aksam
1 kase spezial k
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
işte o yüzden benim gibi yemeyeceksin geçen pazartesi diyete başladım sena abla 79,7 ile bugün tartıldım 73,4 olmuşum :KK1:
çok mutluyum... eşimin ailesi kilo sevmiyo bazen yedimlerimi izliyorlar gibi geliyor diye stresle yemek yiyorum :KK43: :KK43:

bana kızma olur muuuu:18::18::18::18::18::18:
sana hep kızıcam şok diyetler vücudu mahvediyor...verdiqin kiloya aldanma:KK20::KK20::KK20:
Sağlıklı güzel haberlerini bekliyorum sena abla sorunu tam bilmiyorum ama allah şifa versin.... seninde sevgililer günün kutlu olsunnn:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
çok teşekkür ederim tatlım :KK16::KK16:
canım bana kızıyon ama 1 haftalık şok diyetle kendine gelirsin. ben 1 haftada 5 kilo verdim.biliyorum belki bunu 3 kilosu ödemdir ama olsun yine de beni kamçıladı... bana göre mide bir canavar hiç bişe yemezse hiç bişey istemez ama biraz bile yesen devamı gelir..
tatlım lütfen şok diyetleri kimseye önermeyelim çok çok yanlış :KK19::KK19::KK19:
slm herkeze bugünkü menüm

sabah: kalkınca 2 bardak su , domtes,salatalık,4 zeytin, peynir , haşlanmış yumurta,2 dilim ekmek , form çyı

ara : yarım elma

ögle: haşlanmış brokoli , yogurt

ara:2 kayısı, bir ceviz, yeşil çay

akşam: 1 kase mercimek corba, salata

3 litre su , 50 dk yürüyüş , 3 bardk yeşil çay
:KK9::KK9::KK9::KK9:
kızlar merhaba ben geldimmm :KK3:

Sonuç maalesef negatif değerim 2 çıktı :KK5: hayırlısı Allahtan :KK31:

adet olduğuma üzülüyordum ama olmakta büyük nimetmiş kim bilir şimdi ne olduda adet olmadım Allahım şifa versin hepimize :KK31:
aysuncum hakkında hayırlısı olsun canım...
hayrılısı olsun ablam..üzülme..

belki bu gece olur belki .14 şubat hemde güzel bir gün ..

iyi ben çıkıyom az kızlar arkadaşı merak etmiştim bekledim geldi

iyi gecelerrrrrrrrrr

hadi herkese naş naşş ne işiniz var bugun bugece burda eşlerinizin yanına hadiyyyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnnnn

birde bebek istiyorlar tüm gün pc deler ..

gidin romantik bir şeyler hazırlayın hayydinnnnn
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
ne demek canim, birbirimize destek olmak icin burdayiz.. her anlamda yani :KK16:
atesin falan mi cikti acaba? noldu usuttun mu yine :KK5: dikkat et kendine canim..
bir de hemen bi randevu al bi gorun bakalim doktoruna ne dicek.
belki de o 3 gun senin adetin sayiliyodur, simdi yeni dongun baslamistir :26:
ona gore bu ayki yumurtlamayi kacirmazsin :KK34:

kizlar ya benim zayiflamam yavasladi galiba :KK50: heralde ilk 3 hafta kolay veriliyor sonra yavasliyor :KK5:
ekmegimi de 1 dilime indirdim. sizce daha az mi yemeliyim ne yapmaliyim?
ya da boyle devam edeyim ama yavas yavas iste haftada 500gr 500gr gider mi?
yoksa 1-1.5 kg arasi ideal mi?
Sena abla simdiden 2.6 verdi, bu haftanin birincisi olcak kesin :KK9: :KK76::KK76:
canım haftada 300-500qran en normali..ilk başlardaki çok giden kiloya aldanma...sonradan herkes haftada 300lere 500lere iniyor...bende 62den 72ye çıktım birden çoqunluqu ödem onun için fazla gidiyor normale dönünde bende az vericem..
kızlar ben kacıyoorumm iyi gecelerrr :KK54:

canım ben geldin sen çıktın neyse sabah görüşürüz...eşinle akşamınız nasıl geçti dışarı çıkıcaktınız:26:

Sena ablacim ben sut ictim bir bar. desem bana kizarmisin acliktan uyuyzmiycam yoksa
bu hafta da kilo verezsem agliycam ya
:KK19:

Sena ablacim ben sut ictim bir bar. desem bana kizarmisin acliktan uyuyzmiycam yoksa
bu hafta da kilo verezsem agliycam ya
:KK19:

canım bizler iyiyiz topiqimizde bu gemiyi götürme gayreti içindeyiz..sen nerelerdeydin neden aksattın burayı ?

bende işte üğraşıyorum bi ara pc bozuldu onra rejim bozuldu ama enin sayende
4 kilo verdim ah bir becere bilsem varya sanki görüntü olarak vermiyorum ben burya başlamadan
86 kiloydum ama 77 düştüm çok şükür

bende cok aciktim simdi 1 bardak tarcinli sütümü iciyorum :KK1: ben bu sütü her ictigimde nedense uykum geliyor gözlerimi acamiyorum sonra :KK1:

X