Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

sena 2 dilimde ekmek yedim yazmayı unutmuşum sen söyleyince farkettim
ama evde beyaz ekmek vardı birazdan çıkıp çavdar ekmeği alacağım

arkadaşlar bişey sorsam, akşam yemeğimi 6 da yiyorum ve gece 12-1 gibi duyuyorum. acaba akşam 8-9 gibi meyve yememin sakıncası var mı ?
bu arada topiğiniz de hayırlı olsun en kısa zamanda tartılıp , topiğinize katılmak istiyorum
hoşgeldin canım teşekkür ederiz...hayır canım meyve yemenin hiçbir sakıncası yok ama 1 taneyi geçmesin...
gündüzleri o kadar sıkıntı olmuyo ama geceleri de 2-3 sefer emziriyorum o zaman daha çok kazınıyo ne yiyiebilirim gece?? dünkü menümü nasıl buldun ablacmm
süt ısıtıp içebilirsin gerçekten tok tutuyor...meyve yersen o seni acıktırır cnm...dünkü menünü hatırlamıyorum hiç yorum yapmamışmıyım?
SENA naılsın canım ben bugün menü yazamiycama oruçluyum ama
gece 1 falan 1 kase yoğurt la 2 dilim kepek ekmeği yedim 4 su bardağı
su içtim akşam yemeğinide yazcam sana bide bu yeşil çay markettekilerdenmi
yoksa aktarlardan varmı bildiğin ve etkili eşim sen asla zayıflayamassın dedi
gerçektten hırs yaptım çünkü daha öncede çok başladım diyete ama uzun sürmedi
inşallah bukez senin sayende vercem fazlaları :KK19::KK19::KK19::KK16::KK16::KK16::KK16:
bu kadarmı canım sahurda yediklerin :KK20:
sena 2 dilimde ekmek yedim yazmayı unutmuşum sen söyleyince farkettim
ama evde beyaz ekmek vardı birazdan çıkıp çavdar ekmeği alacağım

tamam canım şimdi oldu..

çarşamba bidaha gidecm dra yumurta oluşmuş çok şükür ama bikaç cm daha büyümesi gerek rahimde kalınmış umudum var inş rabbim verir bu ay

çarşamba bidaha gidecm dra yumurta oluşmuş çok şükür ama bikaç cm daha büyümesi gerek rahimde kalınmış umudum var inş rabbim verir bu ay

canım hadi hayırlısı olsun çok sevindim inşallah bu topik sana uqurlu gelir ve topiqimizin ilk bebeqi senin bebişin olur :KK16::KK16::KK16::KK16:

kızlar bende birazdan eski işyerime gidicem bikaç gün önce ayrıldım....küçük bir ücret var almam gereken...onu alıp gelicem...nedense stresliyim Allah hayırlara çıkarsın...

senacım karnım aç değildi onuda eşim kızdı diye yedim
diyer tuttuğum oruçları sadece su içiyordum son zaten
bitti

senin adına çok sevindim canım inşallh herşey istediğin gibi olur
bende senin peşinden gelirim :emir_bebek::emir_bebek::KK49::KK49:

Slm merhaba ilk önce seni tebrik ederim çok güzel bir örneksin İkincine gelince işten ayrılmışsınsın ve istanbulda oturuyorsun neresinden oturuyorusun bilmiyorum ama TETAŞ AŞ diye bir firma var duymuşsunnur bunun VENÜS AŞ diye bir kolu daha var çok bgüyük bir firma geçen hafta bana burdan muhasebe için bir işteklifi geldi bana çok uzak olduğu için değerlendiremedim yeri hadım köyde servisi falan varmış ve şuan yeni bir iş com da ve kariyerde ilanları varmış senin için uygunsa ordan bir baş vur istersen inşallah olur olur ve sana uygunsa çok büyük salm bir firma...

senacım karnım aç değildi onuda eşim kızdı diye yedim
diyer tuttuğum oruçları sadece su içiyordum son zaten
bitti
peki canım Allah kabul etsin:)
ayyy hadi inşallahh canımmmm bana dua edin kuzum ya bu ay rabbim versin bebeğimi hayırlısı ile:KK49:

gamzecim inşallah Allah gönlüne göre verir bizlerde seviniriz...
bende geçtiqimiz yaz okadar işe girmek istedim başvurmadıqım yer kalmadı ama olmadı...3 hafta önce eşimle biir yere yemeqe gittik ve kendimi ertesi gün orda çalışırken buldum :KK9: kasaya 4 kişi birden bakıyordu..patron oqlu kızı ve ben...girdiqimin 2. haftası kasada açık çıktı...pcden kaynaklandıqını gördük..ama bnm hesabımdan kesmeye kalktılar..bende ayrılmak istedim..patronum bana biz senden şüphelensek biz seni işten çıkarırız sana güveniyoruz ve işe devam etmeni istiyoruz dedi...neyse devam ettim..ben sanıyorum kestikleri parayı verecekler...önceki akşam patrona sordum geri vermiceklerini söyledi neden dedim..geri öderlerse kasaya dikkat etmezmişim...(ön muhasebe yapıyrum)..bende eşyalarımı alıp çıktım...okadar hevesle girdiqim işimden oldum..gel diye aradılar gitmedim..bugün son 5 günlük paramı almaya gidicem canım çok sıkkın..

ben geldiiiiimmmmmm:KK16:
nerelerdesin kacak.ara ara sonunda buldum.banada yer acin.dipteyim sondayim depresyondayimmmm:18:
bugun 600 gr almisim yine.guya zayiflama topigindeyim.ama hizla kilo almaya devam ediyorum.iki alip bir veriyorum.ne anladim ben bu isten yaaa:KK14:
neyse senacim bana ne onerirsin?boy 170,kilo su an 71,gitmiyo yapisti bunlar bana.kalca basen bacaklar kutuk gibi:KK50:
spordannefret ediyorum.step yapiodum stepperla ama onuda biraktim.gunluk 10 dk yapsam kardir ama dimi?baslayabilsem :KK31:
bitki cayi ve su icmeye calisiyorum.yine4 saatte 1 yemeye basliycam.doktorum oyledemisti.ara ogun yapabilirim tabi.sen
ne onerirsin

peki canım Allah kabul etsin:)

gamzecim inşallah Allah gönlüne göre verir bizlerde seviniriz...
bende geçtiqimiz yaz okadar işe girmek istedim başvurmadıqım yer kalmadı ama olmadı...3 hafta önce eşimle biir yere yemeqe gittik ve kendimi ertesi gün orda çalışırken buldum :KK9: kasaya 4 kişi birden bakıyordu..patron oqlu kızı ve ben...girdiqimin 2. haftası kasada açık çıktı...pcden kaynaklandıqını gördük..ama bnm hesabımdan kesmeye kalktılar..bende ayrılmak istedim..patronum bana biz senden şüphelensek biz seni işten çıkarırız sana güveniyoruz ve işe devam etmeni istiyoruz dedi...neyse devam ettim..ben sanıyorum kestikleri parayı verecekler...önceki akşam patrona sordum geri vermiceklerini söyledi neden dedim..geri öderlerse kasaya dikkat etmezmişim...(ön muhasebe yapıyrum)..bende eşyalarımı alıp çıktım...okadar hevesle girdiqim işimden oldum..gel diye aradılar gitmedim..bugün son 5 günlük paramı almaya gidicem canım çok sıkkın..

kendi çocuklarından şüphelensin senden şüphe edene kadar uyuz adam...bu arada hangişehirdesin canım

X