- 15 Eylül 2010
- 503
- 0
maalesef anca ekmek arası gibi şeyler
canım öğleyin sulu yemek yiyemiyorsun sanırım değil mi??
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wyXRHpH/weight.png
nerelerdesin canım...
neden beceremedim diyorsun 4 kilon gitmiş bile
evet canım çok şükür ki çözülemeyecel bir problemimiz yok..çok şükür doktorunda dediği gibi önemli bişey yokmuş sperm hızı olduğu zamanda en fazla aşılama ile oluyo oda basit bi işlem zaten 10 dk sürmüyo bile hakkında hayırlısı olsun inşallah..
herkese merhaba 1 hafta aradansonra girebildimmyeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz inşallah hep birlikte zayıflarızzz
misafirlerimm vardı annemler onlarla birlikte konyaya gittik bugün geldik ve kilo aldım sanırsam dün bildirim de yapamadım tartı yoktu çünkü yarın tartılıp görücem artık ne kadar aldığımıannemler salı günü gidecekler bende salıdan sonra kaldığım yerden devam edecem İNŞALLAHHHH
canım ne biliyim arada bozdum arada süper ilerledim ama anca alında ben
buraya yazmadan önce balamıştım 86 kiloydum bu liste falan sıkıya gelemiyorum
hayırlısı artık bebek için rejime devam
rica ederim tatlım..canım çok teşekkür ederim
maalesef anca ekmek arası gibi şeyler
çok tesekkür ederim
rica ederim tatlım..
sende bebek istiyordun değil mi??
inşallah gelsin bebişlerimiz tez zamanda..
canım ozaman akşama mutlaka bi çorban olsun yanında da yoğurt yada salatan.
ama pilav makarna ekmek patatesli bi yemek gibi karbonhidratlı yemeklerden uzak durursan bence tamamdır..
yalnız öğle vede akşam arasında da yanında ara öğünün olsun mutlaka...3-4 fındık yada badem yada 1 incir yada 1 elma vs gibi..
sıkma canını inş.gidicek kilolar.
canım profile gir orada kişisel rütbe bölümü var oraya ne istersen yaz va kaydettamam patron ögün atlamam benim oglan 8 aylik simdi.sena abla bisi sorcam senin nickin altinda umuda yolculuk yaziyo nasil yazdin onu bende bisiler yazmak istiyomda
canım biz 6 öqün besleniyoruz uzun süre aç kalmıyoruzki...sen bizim beslenme listemize uyarak devam edersen açlık nedir bilmezsin...madem düşük şekerin var ozaman doqadan tarçın karanfil çayı iç ve mutlaka hergün 1 büyük bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın at ve onu iç..şekerin düşmeyecek bu şekilde...akupunktur falan taktırmana hiç gerek yok sen bnm dediklerimi uygula sonucu gör canım...6 fındıklada doyarsın zaten ara öqün...fazla yemeye gerek yok..midemizi gereksiz yere doldurmayalım..sonra büyüyor doymak bilmiyor...mesela fındık yedikten hemen sonra bitki çayını içersen dahada tok hissedersin kendinidemekki ben karatayda falan bu yüzden kilo veremedim bir avuç yiyordum kuru yemişlerden.
gece gece seni alıkoyuyorum ama son soru.
hani sende hikayende demişsinya çok yiyordum .bende çok yiyorum az yiyemiyorum gibi ekmek yemiyorum ama bak mesela 6 fındıkla doymam sonra bir avuca çıkar bu yada hiç yememeyi tercih ediyorum.sonra akşam evde yemek hazırlayana kadar saldırıyorum açıkda ne varsa ortada .şekerim düşüyor herhal.düşük şekerlibiriyim uzun süre aç kalınca ellerim içim titriyor.buna nasıl mani olucam.bir ara akapunkturda taktırmıştım gidip onumu taktıttırsam yine.iştah azalsa .ekemek şeker yemesem sorun olmuyor.derdim yedigim zaman porsiyonlar ufak olmuyor.bilmem anlatabildimmi?
pardon canım sorunu anlayamadımözelden mesaj atmam için foruma 100 mesaj atmam lazım şuan 74'teyim tamamlarsam yarına kadar atarım ne olduğunu abla sence sabah ve akşam için bu saatler ideal mi? peki
canım evet bizim listemize çok şey ters....bu listeyle okadar çok kişi okadar güzel kilolar verdilerki biz çok kişiye şahit olduk..mesela kılavuz arkadaşımız nerden nereye geldi bu hafta 58.8le bildirim yaptı...sana gelince; diyetisyene gitmişsin diyecek lafımız olamaz...bu listeyle kilo vermeye devam ediyorsan tabiki uygulamayada devam edeceksin...ve sen bizim listemizi uygulamıyorsun diye aramızda olamazsın diye bişey söz konusu olamaz...ama ben yinede sana kahvaltı dışındaki ekmekelri ve gün içindeki bisküileri menünden çıkarmanı nacizane tavsiye ederim...birde günde 1 tane meyve yeterli diye düşünüyorum çünkü meyveler çok fazla karbonhidrat içeriyor...sena merhaba,sen şu an uyuyorsun tabi ama yarın sabah yorum yaparsın artık.gerçi bayağı geç oldu bugünkü menümü yazmak için ama
sabah kalkınca bir bardak su
kahvaltı:
2 dilim çavdar ekmeğinin içine 1 dilim salam ve kaşar peyniri
salatalık,roka,maydanoz
5 adet yeşil zeytin
2 ceviz ve şekersiz çay
ara:
1 küçük boy muz
öğle:
2 adet tavuk baget(derisi alnımış)
salata,2 yk kaşığı yarım yağlı yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
ara:
2 yk yarım yağlı yoğurt
akşam:
1 küçük tabak kereviz yemeği
2 yk yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
ara:
1 küçük boy muz
ara:
3 kepekli biküvi
yatmadan önce 1 bardak yarım yağlı süt
gün içinde 2 fincan yeşilçay,1 fincan ıhlamur çayı,1 fincan adaçayı,1 fincan az sütlü şekersiz neskafe ve su
spor olarak 15 dk eliptik bisiklet ve 15 dk mekik ve kol hareketleri yaptım.
şimdi biliyorum benim menümü kimse beğenmeyecek çünkü sizin listenize göre biraz fazla yemiş görünüyorum.öncelikle öğle ve akşam yemeğindeki ekmekler olmamış diyeceksinizakşam yemeğinden sonra yaptığım ara öğünler ve süt içinde olmamış diyeceksiniz birde neskafe var tabi
daha önce günlüğümde de belirtmiştim birkaç arkadaşa da söyledim burdan.ben 2.5 ay diyetisyene gittim ben geç yatıyorum dedim diyetisyenimde bana ona göre bir liste hazırladı.kaçta yatıyorsunuz diye sordu 1 buçuk fln gibi dedim.ama sabah en geç 10 da kahvaltıya oturmalısınız dedi tamam dedim bende.yani bana saat olarak şöyle bir program uyguladı;
sabah 10:00 da klasik kahvaltı
ara00 de 1 porsiyon meyve
öğle30 da 1 kase çorba,2 yk yoğurt yarım yağlı,bol salata yağsız ya da 6 yk sebze/kurubaklagil,2 yk yoğurt yarım yağlı,1 dilim tahıllı ekmek
ara00 de 1 sb süt yarım yağlı/2 yk yoğurt yarım yağlı/1 sb ayran/7-8 adet fındık/7-8 adet badem bu seçeneklerden biri seçilecek
ara00 da 2 ceviz/8-10 adet fındık/8-10 adet badem tuzsuz bu seçeneklerden biri
akşam30 da yarım kase çorba,6 yk sebze yemeği,bol salata yağsız,2 yk yoğurt,1 dilim tahıllı ekmek ya da yarım kase çorba,3 köfte kadar et haşlama ya da ızgara olacak,bol salata 1 tk zeytinyağı katılacak,2 yk yoğurt yarım yağlı,1 dilim tahıllı ekmek
ara30 da 1 porsiyon meyve
ara30 da 3 adet diyet bisküvi
yatmadan önce 01:30 da 1 sb yarım yağlı süt
sabah kalkınca ve her öğünden önce ara öğünlerde dahil 1 bardak su içilecek
hergün en az 30 dk yürüyüş dedi ama ben hergün yapamadım.
bu şekilde ben 2.5 ayda 66.6 dan 59 a düştüm.
sena,ben açıkçası kararsız kaldım.bu şekilde kendi diyetimlemi devam edeyim.sizin aranıza da katılmak istiyorum.bu şekilde devam etsem sanırım kabul etmezsin.siz en geç akşam 6 da yiyorsunuz yemeği ve ondan sonra sadece su veya bitki çayı içiliyor.ben geç yattığım için beni çok zorlar açlık krizleri tutar eminim.erken yatmak benim içi çok zor.çünkü çalışmıyorum,çoluğum çocuğum yok :)düzenim yok anlayacağın..bana bir fikir verirseniz bu konuda çok zevinirim.yorumlarını bekliyorum canım tabi diğer arkadaşlarında yorumlarını bekliyorum :)görüşmek üzere....
canım ellerine saqlık liste çok güzle olmuş..bir iki ricam daha olucak bi ara özelini ziyaret ederim
İsim Başlangıç Geçen Hafta Bu Hafta Giden Toplam Giden Hedef Boy Beden Spor pakmelenk 74,0 70,0 67,9 2,1 6,1 65,0 ??? 40 yok derule 74,0 74,0 72,4 1,6 1,6 60,0 1,68 42-44 yok KILAVUZ 86,0 60,3 58,8 1,5 27,2 50,0 1,62 36 360dk yagmurdamlası26 69,8 67,6 66,2 1,4 3,6 60,0 1,65 ??? 60dk+80mekik melek_yt 90,0 82,5 81,2 1,3 8,8 70,0 1,65 44 yok aysunayy 72,0 69,0 67,7 1,3 4,3 63,0 1,65 40-42 yok moonsun88 76,0 73,5 72,3 1,2 3,7 60,0 1,68 40 yok db55 67,0 57,0 56,0 1,0 11,0 51,0 38 38 188dk filizzz64 75,5 73,0 72,0 1,0 3,5 65,0 1,70 42 yok nature2004 71,0 70,0 69,1 0,9 1,9 56,0 1,60 42 180dk gldnn 68,0 66,6 66,0 0,6 2,0 60,0 4,65 40-42 yok ebbisss 78,0 70,7 70,6 0,1 7,4 55,0 1,68 42 3000ip+100mekik persembe 82,0 78,0 78,0 0 3,5 55,0 1,60 44 yok gulhatice 88,0 85,7 85,8 0,1 2,2 75,0 ??? 44-46 240dk ErginSena 90,0 72,0 74,6 +2,6 25,4 60,0 1,65 40 yok
pakmelenk arkadaşımızı kutlarız, tebrikler
Not:
- Mavi renkli olan arkadaşlarımız toplamda 10 ve üstü kilo veren arkadaşlarımızdır
- Kırmızı olan arkadaşlarımız da toplamda 20 ve üstü kilo veren arkadaşlarımızdır
- Yeşil de haftanın birincisi olan arkadaşımızdır
canım sadece su su olarak geçerli...bitki çayları suya dahil deqilCuma gunku menum:
kahvalti (10:00)
haslanmis yumurtaa
peynir, iki dilim ekmek.
1 bardak yesil cay
1 bardak su
12:30 2 kayisi kurusu
14:00 1 ceviz
14:30
meyveli yagsiz yogurt 80 kalori
17:50
1 kase mantar corbasi
1 bardak yesil cay
2.5 lt su (nihayet pet sise sayesinde icebildim, tesekkurler sena ablacim)
aslinda aksam eve gelince (19:45) de bi seyler yiycektim ama esimin gelmesini bekledim, ama o da gec geldi (22:40), o vakitten sonra da yemedim artik..
bi sey sorucam, simdi bu 2,5 litre suya sabah ki 1 bardak su, gun icinde ictigimiz bitki caylari da dahil mi?
oyleyse 3 litreyi gecmemek lazimdi ya :18:cok icmis olmayayim :26:
keşke kendi tostunada birazcık yaq sürüp daha fazla kaşar koysaydın da eşininkini yemeseydin 1 LOKMA LEZZET İÇİN HAYELLERİMİZDEN VAZGEÇMEYELİMgünaydın gızlar.ben bu sabah öyle kötü bişey yaptımki sormayın bütün hakaretlerinizi , aşağılamalarınızı , ve azarlamalarınızı bekliyorum kendime tost
yaparken gocamada yapım dedim oda yemedi canı istemiyomuş güççük beğin vee ben tostu çok seven biri olarak dayanamadım onun tostunuda yedim..ama napım onunki
normal tost ekmeğinden yapılmış bol yağlı bol kaşarlı dayanılmaz çekici bi tosttu benimki samandan biraz daha lezzetli o kadar..
bu sabah
benim standart yediğim şu yağsız kepekli tosttan 1 tne
ve o malum tosttanda 1 tane
1 domates
1 haşlanmış yumurta
2 bardak siyah çay
1 bardak yeşil çay
ve bolca su
öğlen için
1 tavuk but
ve 1 haşlanmış kabak
arada elma yerim
akşamada allah kerim bakıcazz..
dualarımız seninle aysuncum inşallah yarın bize müjdeli haberlerle gelirsin...günaydın şekerler
nasılsnz bugün özel hastaneye gittim kan testi için lab.daki bey ile görustum şimdi allırsaymış hafta sonu oldugu için taaa ptesine cıkarmıs sonuc ve cok da saglıklı olmaz 2 gun bekler laboratuvarda dedi :2:
bende o zaman ptesi veririm sabah kanı dedim oda tamam dedi
bugünde gebelik testi aldım yarın yapıcam bakalım hayırlısı marka Surelab gebelik testi kullanan var mı? Laboquick de vardı ama güvenilir değil dediler o yüzden almadım onu Dua edin inşAllah bebeğim benimledir olur muu
bende bu akşam doqum gününe davetliyim :18:Bugun
sabah bir bar. su iki kucuk kivi bir bar. daha su
bu kiviler bagirsaklar icin
Sonra kahvalti
1has. yumurta
1kupa sekrsiz besibiruerde
1domats 1biber
iki dilim tahilli ekmek
uzerine surulmus peynir
iki isirik yesil elma kizima vermistim kalani yani o
ogle
bir haslanmis tavuk but
salata
bir kase sebze corba
aksam bir kase special k
gece dogumgununde olcam ordada bi isirim pasta
canım hoşgeldin aramızaherkese merhabalar
öncelikle erginsena ve topikte kilo veren herkesi tebrik ederim.darısı başıma inşallah diyerek bende katılmak isterim aranıza.
yaklaşık bir yıldır kk ya girmiyordum. gerçekten motivasyon olma anlamında bulunmaz bir site.
bende kilo verme ve tekrar alma serüvenimi anlatayım. 2005 yılında evlendim 61 kilo idim. ama kendimi bildim bileli 58-61 kiloları aralarında gezinirdim.boyum 171 ve sporlada eskiden çok uğraştığım için sıkı güzel bir vücudum vardı. (yine olacak)sonra hamile kalma sonra düşürme anlamında 3 tekrar ve 1 kürtaj yaşadım .sürekli iğne ve hormon tedavileriyla 3 yıl geçirdim ve sonuç 78 kilo olarak tekrar hamile kaldım yine düşük tehlikesi olduğu için ilk 6 ay hareketsiz yattım ve yine iğne vuruluyordum.derken allahıma bin şükür allah güzel bi kız nasip etti bize.(en son doğuma gitmeden 100 k,loydum bu arada) tabi benim gözüm ne kilo görüyor ne sen ne kadar kilo aldın diyenleri varsa yoksa kızım
derken kızım 1 yaşına geldiğinde tekrar çalışmaya başladım.insan evde eşofman modunda hiçbişeyi takmıyomuş kafaya.konu kıyafet bulma işe ne giyeceğim derdi başlayınca bende olmıcak böle dedim ve elmasirkesi ve balla vede öğünlerde yediğimin miktarı yarıya indirerek 100 kilodan 75kiloya inmeyi başardım. kızımın rahatsızlığı nedeniyle nisan 2011 de işi bıraktım. yine eşofman modu tabiitabi ben yine farkında değilim ailem ve eşimin ödü patlar tabii bana kilo aldın demeye büyük bi kavga çıkardığım için (kabullenmek istemediğim için daha doğrusu hazmedemiyorum sanırım ama gerçekler acı tabikide .)3 gün önce doktoro gittim sağ tarafımda çoğalan ağrılarımdan dolayı gerekli tetkikler falan derken kolestrol karaciğer yağlanması baya bi artmış .bir poşet dolusu ilaç 3 gündür kolestrol düşürücü ilaçları kullanıyorum ama müthiş yan etkileri var ve radikal bir karar alarak ilacı bırakmaya sağlıklı beslenerek ve spor yaparak bu işin üstesinden gelmeye karar verdim .ve kk yı açtım ilk okuduğum topik burasıydı ve etkilendim katılmaya karar verdim. ve nisan 2011 den beri ilk defa tartıya çıktım . ve 88 kilo olduğumu gördüm. ki kendimi en fazla 5 kilo almışımdır 80 falan olmuşumdur diye kandırmaya devam ediyordum sürekli.
neyse hanımlar bugün itibariyle başladım bende
kahvaltıda
1 dilim çavdar ekmeği
1 dometes yarım kırmızı biber
2 (çay kaşığı)kaşık beyaz peynir
bol maydonaz ve nane yedim
arada bir elma
öğlende
karnıbahar haşlayıp az yağlı bol ekşili yemeği düşünüyorum
akşamda karar vermedim daha önerilerinizi ve desteklerinizi bekliyorum.
şimdiden teşekkürler
hoşgeldin cnm..beslenme listemizi yapıştırıcam şimdi...orada gerekli bilgiler fazlasıyla var...bende zayıflamak ıstıym 69dan 53e kafar dusmek ıstıym banada yardımcı olun
çok geçmiş olsun cnmay yazamadım dün menümü ama çok kötü bi gündü ayağımı sakatladım maçtabu akşam yazzarım mutlaka
canım çok geçmiş olsun..havalardanmıdır nedir bende 3-4 gündür reqliyim hala karnım aqrıyor bugün avmye gittik nasiı eve attım kendimi bilemedim...yatmadan süt yada meyve ye canım menün çok az olmuş...merhabalar... daha yeni kalkabildim.. gece reglm basladi agridan uyuyamadim ilac ictim onun bile faydasi olmadi. esim beni simdi zorla yataktan kaldirip zorla biseyler yedirdi.Karnimin agrisinin yanina basimda catliyor
kahvaltimi cok gec yattim ondan adece 2 ana 2 ara ögün yapacagim bugün
kahvalti
2 dilim ekmek
krem peynir
kasar peynir
ara
1 incir kurusu
ara
2 kaysi kurusu
aksam
1 kase spezial k
Sebze veya et yok menüm de biliyorum ama canim hic bisey istemiyor. Sena Abla bu menüyle kilo alir miyim yani vücudum yediklerimi depolar mi.
canım kahvaltıda hem ekmek hem gevrek hiç olurmuherkese merhaba iyi hafta sonları hepinize
bugünkü menüm
sabah:2 dilim tam buğday ekmeği
zeytin 4 tane
maydonoz bol limonlu
şekersiz 3 bardak çay
haşlanmış sosis soslu
birde 2 tane yağlı gevrek
ara:yeşil çay beşibiryerde
öğle:special k kırmızı meyveli
akşama meçhul eşim mesaiye kalacak uydururum birşeyler
bu arada birinci olan arkadaşa tebrikler ilk haftalarda güzel kilo veriliyor ama sonra duruyor bu ara bende durdum yine ne yapmalıyım..
sabah simit yemişisn ama öqlen tutup 2 dilim ekmek yemişsinsabah kalktıgımda 1 bardak su içtim
kahvaltım:yarım simit içine labne peynir sürdü yanına 4 zeyin bir kupa açık çay
ara :1 yeşil elma
öglenede 1 tabak kıymalı melemen diyeyim size.uyduruk bir yemek difrizde melemenlik garnitürümden az bişey kalmıştı birde yemek için yaptıgım soganla kıyma kavurmam vardı onları tencerede karıştırıp bir taşım kaynatmıştım atılmasın diye .1 tabak falan çıktı yanına 2-3 kaşık kendi yaptıgım yogurt ve 2 dilim kepekli ekmek.az kuru sogan (bugun evdeyim o yüzden böyle bir yemek oldu,)
şimdi karnım açıktı bu saate fir fincan tarcınlı süt içiyorum
arada bir muz yerim ufak başka ne yiyim bilmiyorum fazla diyceniz ama o tok tutar az bişey diye düşünüyorum.ilk günüm bugun unutmadan söleyim :)
akşama18de:taze fasulye (difrizden)ve etli patesli türlü pişirdim yanına mercimek çorbası yaptım birde yogurt koyarım herhal bunları yerim .
gecede bişey yemem gece 1.30 gibi yatıyorum sabah 7-8 arası kalkarım .
canım menün çok çok güzel ama su miktarını biraz daha artırman gerekliherkese merhaba kızlarrrrrr yeni gelen arkadaşlarım hoşgelmişler hep beraber kurtulcaz kilolardan çıtır olcaz yaza kadar
menüm...
kahvaltı:
-yarım porsiyn sucuklu yumurta
-2 dl çavdar
-3 zeyt,n
-2 dl kaşar
-az peynir
ara:
-5 badem
öğle:
-1 kase tarhana çorba
-1 tabak ıspanak yemeği
-yoğurt
ara:
-1 incir
akşam
-1 kase special k
2 lt su...
hoşgeldin cnm bol iradelerr...Arkadaşlar uzun bir aradan sonra merhaba. Öğretmen olduğum için şubat tatilinde evimde yoktum yazamadım topiğe. Tabi tatil geldi diyette gitti. neyse ki 1,5 kilo almışım.20 günde. Ama hala çok iştahlıyım. Ama kararımı verdim ve irademe sahip olmalıyım. 1 senede 20 kilo vermiştim.. daha vermem gereken 15 kilo daha var. Şu saat itibari ile başlıyorum tekrar diyete.ve hedefim her hafta 1 kilo vermek.sizlerle çok daha kolay olacak herşey. iyi ki varsınız:)
olmaz mutlaka öqlen bişeyler yemen gerekiyor..en azından ton balıklı yada tavuklu yeşillikli bir salata tapıp okula götürebilirsin..yada en küçük sade sütler varya tek içimlik..onlardan al yanına...aqzı kapaklı bir kabada biraz special-k koy..okulda sütüde ilave eder onu yersin..ama mutlaka öqlen öqününü yapmak zorundasın cnm..ya benbişeysorucam şimdi sabah normal 2 dilimle kahvaltı etsem akşam 6 da evde ne varsa bi taabak ekmeksizyesem öğlen okulda ekmek arası götürünce çok oluyo sankitartıldım arkadaşımda bugn 1 kiloalmışım o kadar dikkat ettim
herkese merhaba 1 hafta aradansonra girebildimmyeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz inşallah hep birlikte zayıflarızzz
misafirlerimm vardı annemler onlarla birlikte konyaya gittik bugün geldik ve kilo aldım sanırsam dün bildirim de yapamadım tartı yoktu çünkü yarın tartılıp görücem artık ne kadar aldığımıannemler salı günü gidecekler bende salıdan sonra kaldığım yerden devam edecem İNŞALLAHHHH
Teşekkür edrim ablacım hoşbuldum topiği çook özledimm yawww
selam canım hoşgeldin aramıza...ben de takıma girmek istiyorum hiç bir takımdan ses çıkmadınasıl zayıfladın buarada erginsena ve ne kadar sürede verdin.. bravo inş. istedğn kiloya geleceksin..
birileri benim dedikodumu yapmışparmak kaldırsın kızmıcam
teşekkürler aysunayy ben alıntı yapamıyorum diye böyle yazdım :) sena ne güzel kilo vemiş darısı başıma... istyen herkesin başınaa..
duyum aldım ama geçmişe dönüp bulamıcam suçlularıselam canım hoşgeldin aramıza...
sena gelince mutlaka cevaplayacaktır sorunu..bizim topiğimiz çok canayakındır
vallahi ben görmedim
buyur gel takımda herkese bolca yer varsena hanm geldiğinzde bana cvp verirmsnz ben de bi takımda olmak isterim..
ilknur benim göbek adımmış cnm adaşız
amin canım..
tabiki katılabilirsin..benim için hiçbir sakıncası yok bilakis çok mutlu olurum cnm
önleri katlı arkaları düz olsun bence..
hoşgeldin aramıza canım..öncelikle kendine kilo çizelgesi yaparak başlayabilirsin...ve sonrasında bizim bir beslenme listemiz var onu uygularsan sorun kalmaz..zaten sen vermen gereken kiloyu vermişsin daha çok vücudunun sıkılaşmaya ihtiyacı var...plates yaparsan çok güzle sonuç alırsın cnm..
deryaaaaaaa heçççç kıskanmadımmm :95:
teşekkür ederim canım takıl bize in 36 bedene
canım hoşgeldin dur bi sakin ol :87: düqüne 6 ay varsa dediklerimi yaparsan 30 kilo verdiririm sana...önce karar ver dediklerimi harfiyen yapmaya hazırmısın?
hayır cnm serbest deqil...kaçamak hakkın için kullanabilirsin..