Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

çok şükür doktorunda dediği gibi önemli bişey yokmuş sperm hızı olduğu zamanda en fazla aşılama ile oluyo oda basit bi işlem zaten 10 dk sürmüyo bile hakkında hayırlısı olsun inşallah..
evet canım çok şükür ki çözülemeyecel bir problemimiz yok..
insan ilk başlarda sabırsız oluyo ama zamanla beklemeyi de öğreniyo aylar çabucak geçio..
inşallah bizlerinde bebekleri olacak ALLAHın izniyle inşallah..

merhaba canım hoşgeldin..
evet tekrar dön aramıza.

Son düzenleme:
canım ne biliyim arada bozdum arada süper ilerledim ama anca alında ben
buraya yazmadan önce balamıştım 86 kiloydum bu liste falan sıkıya gelemiyorum
hayırlısı artık bebek için rejime devam

canım çok teşekkür ederim
rica ederim tatlım..
sende bebek istiyordun değil mi??
inşallah gelsin bebişlerimiz tez zamanda..
maalesef anca ekmek arası gibi şeyler

canım ozaman akşama mutlaka bi çorban olsun yanında da yoğurt yada salatan.
ama pilav makarna ekmek patatesli bi yemek gibi karbonhidratlı yemeklerden uzak durursan bence tamamdır..
yalnız öğle vede akşam arasında da yanında ara öğünün olsun mutlaka...3-4 fındık yada badem yada 1 incir yada 1 elma vs gibi..
sıkma canını inş.gidicek kilolar.

çok tesekkür ederim yaza kadar 55 olsam bi

tamam patron ögün atlamam benim oglan 8 aylik simdi.sena abla bisi sorcam senin nickin altinda umuda yolculuk yaziyo nasil yazdin onu bende bisiler yazmak istiyomda
canım profile gir orada kişisel rütbe bölümü var oraya ne istersen yaz va kaydet
canım biz 6 öqün besleniyoruz uzun süre aç kalmıyoruzki...sen bizim beslenme listemize uyarak devam edersen açlık nedir bilmezsin...madem düşük şekerin var ozaman doqadan tarçın karanfil çayı iç ve mutlaka hergün 1 büyük bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın at ve onu iç..şekerin düşmeyecek bu şekilde...akupunktur falan taktırmana hiç gerek yok sen bnm dediklerimi uygula sonucu gör canım...6 fındıklada doyarsın zaten ara öqün...fazla yemeye gerek yok..midemizi gereksiz yere doldurmayalım..sonra büyüyor doymak bilmiyor...mesela fındık yedikten hemen sonra bitki çayını içersen dahada tok hissedersin kendini
özelden mesaj atmam için foruma 100 mesaj atmam lazım şuan 74'teyim tamamlarsam yarına kadar atarım ne olduğunu abla sence sabah ve akşam için bu saatler ideal mi? peki
pardon canım sorunu anlayamadım
canım evet bizim listemize çok şey ters....bu listeyle okadar çok kişi okadar güzel kilolar verdilerki biz çok kişiye şahit olduk..mesela kılavuz arkadaşımız nerden nereye geldi bu hafta 58.8le bildirim yaptı...sana gelince; diyetisyene gitmişsin diyecek lafımız olamaz...bu listeyle kilo vermeye devam ediyorsan tabiki uygulamayada devam edeceksin...ve sen bizim listemizi uygulamıyorsun diye aramızda olamazsın diye bişey söz konusu olamaz...ama ben yinede sana kahvaltı dışındaki ekmekelri ve gün içindeki bisküileri menünden çıkarmanı nacizane tavsiye ederim...birde günde 1 tane meyve yeterli diye düşünüyorum çünkü meyveler çok fazla karbonhidrat içeriyor...
canım ellerine saqlık liste çok güzle olmuş..bir iki ricam daha olucak bi ara özelini ziyaret ederim
canım sadece su su olarak geçerli...bitki çayları suya dahil deqil
keşke kendi tostunada birazcık yaq sürüp daha fazla kaşar koysaydın da eşininkini yemeseydin 1 LOKMA LEZZET İÇİN HAYELLERİMİZDEN VAZGEÇMEYELİM
dualarımız seninle aysuncum inşallah yarın bize müjdeli haberlerle gelirsin...
bende bu akşam doqum gününe davetliyim :18:
canım hoşgeldin aramıza ben beslenme listemizi yapıştırıcam buraya oradan yardım alabilirsin cnm...yine kafana takılan bişey olursa sorarsın cnm...
bende zayıflamak ıstıym 69dan 53e kafar dusmek ıstıym banada yardımcı olun
hoşgeldin cnm..beslenme listemizi yapıştırıcam şimdi...orada gerekli bilgiler fazlasıyla var...
ay yazamadım dün menümü ama çok kötü bi gündü ayağımı sakatladım maçta bu akşam yazzarım mutlaka
çok geçmiş olsun cnm
canım çok geçmiş olsun..havalardanmıdır nedir bende 3-4 gündür reqliyim hala karnım aqrıyor bugün avmye gittik nasiı eve attım kendimi bilemedim...yatmadan süt yada meyve ye canım menün çok az olmuş...
canım kahvaltıda hem ekmek hem gevrek hiç olurmu öqlen keşke sebze yada et yeseydinde akşam specil-k yeseydin..
sabah simit yemişisn ama öqlen tutup 2 dilim ekmek yemişsin ve karbonu en yüksek olan muzu meyve olarak tercih etmişsin akşam yemeyi düşündüqün patates ve mercimekte karbonu en yüksek olan gıdalar arsında...malesef menün hiç olmamış cnm yarın daha dikaktli olman dileqiyle...
canım menün çok çok güzel ama su miktarını biraz daha artırman gerekli
hoşgeldin cnm bol iradelerr...
olmaz mutlaka öqlen bişeyler yemen gerekiyor..en azından ton balıklı yada tavuklu yeşillikli bir salata tapıp okula götürebilirsin..yada en küçük sade sütler varya tek içimlik..onlardan al yanına...aqzı kapaklı bir kabada biraz special-k koy..okulda sütüde ilave eder onu yersin..ama mutlaka öqlen öqününü yapmak zorundasın cnm..

hem evine hemde topiqe hoşgeldin cnm

merhaba canım hoşgeldin..
evet tekrar dön aramıza.[/COLOR][/QUO

TEŞEKKÜR EDRİM CANIMMM

BESLENME LİSTEMİZ ARKADAŞLAR!!

1-Sabah kalkınca 1 bardak su içilmelidir...
2-Tam bir kahvaltı yapılmalıdır(zeytin peynir domates salatalık yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü şeyler seviyorsanız yemenizde bir sakınca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayı....(kahvaltı dışında ekmek yenilmemelidir)
3-Ara öqün mutlaka yapılmalı (süt yoqurt ceviz fındık badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-Öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmanıza yardımcı olucaktır....arkasından mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir ızgara aldım herşeyimi onda yapıyorum...30tl civarı çok işe yarıyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yanında salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-Tekrar ara öqün yapılmalıdır...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynısını yemeyin kızlar deqiştirin...
6.Akşam yemeqini erken yemeqe çalışın...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çeşit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyon yemek...
7-Akşam yemeqinden sonra su ve bitki çayı dışında hiçbirşey yemeyin çok faydasını göreceksiniz...
8-Biz hanımların reql öncesi ve sonrası tatlı krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa ısınmış süt ve içine 1-2 çubuk tarçın atıp içebilirsiniz yarım saate kalmadan tatlı isteqiniz kesilecektir...
9-Eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalıdır...
10-aylarımıza kesinlikle şeker katmamlıyız..bize kilo aldıran en tehlikeli besinlerden bride şekerdir...
11-Börek yada tatlı yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvaltı öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkımızdan vazgeçmemiz gerekir...
12-Ben hergün tartıldım...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldıqım zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayı telafi etmeye çalıştım...
13-Mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanılmaz keyifli ve motive açısından çok yüksek moral kaynaqı kızlar...
14-Ve hergün menülerimiz paylaşalım tam gün olarak (sabah ara öqlen ara akşam şeklinde)....

selam arkadaşlar herkese hayırlı akşamlarr
bugün sabahtan beri çok yoqundum topiqe girmeye zamanım olmadı ama aklım hep sizdeydi
hemen menümü paylaşıp çıkıcam kızlar arkadaşımın minik kızının doqum günü var oraya gidicez kızımla..

menüm

kahvaltı
2 dilim buqday ekmeqi
1 haşlanmış yumurta
peynir çeşitleri
1 dilim pastırma
1 çay kaşıqı bal
bitki çayı

ara
1 portakal

öqleden sonra
1 kepçe tarhana çorbası
8 ızgara köfte
1 bardak ayran

birazdan 1 çatal pasta yicem :18:

2.5 litre su..

kızlar gelinc emutlaka girerim bekleyin beni anacımmm

ben de takıma girmek istiyorum hiç bir takımdan ses çıkmadı nasıl zayıfladın buarada erginsena ve ne kadar sürede verdin.. bravo inş. istedğn kiloya geleceksin..

ben de takıma girmek istiyorum hiç bir takımdan ses çıkmadı nasıl zayıfladın buarada erginsena ve ne kadar sürede verdin.. bravo inş. istedğn kiloya geleceksin..
selam canım hoşgeldin aramıza...
sena gelince mutlaka cevaplayacaktır sorunu..bizim topiğimiz çok canayakındır
birileri benim dedikodumu yapmış parmak kaldırsın kızmıcam

vallahi ben görmedim

Son düzenleme:
teşekkürler aysunayy ben alıntı yapamıyorum diye böyle yazdım :) sena ne güzel kilo vemiş darısı başıma... istyen herkesin başınaa..

bugünkü menümü yazacağım sena abla yorumla kesin atlamışsın beni...

kahvaltıdan önce bir bardak ılık su içtim ...
kahvaltı=2dilim ekmek,biraz peynir,3zeytin,bitki çayı
arada 4 tane kayısı yedim ...
akşam ise menemen ve cacık...

not=10 bardak su içtim

Son düzenleme:
bugun ilk menum:
kahwaltı.

2 y.k menemen
2 dılım çawdar ekmeği
1 küçük ve ınce dılım peynır
4 tane mınnacık portakal reçeli tanesı

ara: 3 tane gunkurusu kayısı

öğlen:
1 orta boy haslanmıs patates az peynır

ara:4 tane küçük galeta
aksam:
yumurtgalı ıspanak
3 kasık yoğurt
2 dılım çawdar ek.
2 yk bulgur pılawı

bugun çok iş yaptım sanırım bıraz kaçırdımmm

teşekkürler aysunayy ben alıntı yapamıyorum diye böyle yazdım :) sena ne güzel kilo vemiş darısı başıma... istyen herkesin başınaa..

tamam canım tel.den giriyorsun sanırım
inşallah gidicek kilolarımız tek tek..seninde aşırı kilon yok aslında sıkı bir diyetle çabucak gidicektir..

selam canım hoşgeldin aramıza...
sena gelince mutlaka cevaplayacaktır sorunu..bizim topiğimiz çok canayakındır

vallahi ben görmedim
duyum aldım ama geçmişe dönüp bulamıcam suçluları onlar gelip beni bulsun hem spor olur

sena hanm geldiğinzde bana cvp verirmsnz ben de bi takımda olmak isterim..
buyur gel takımda herkese bolca yer var

seden gelen herseye hazırımm. yeterkı yarasın işe ablacım
muucccccckkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…