- 28 Nisan 2010
- 1.148
- 491
tatlım o zaman buraya gel biz burda birbirimize çok iyi destek oluyoruz
herkese merhabalar
öncelikle erginsena ve topikte kilo veren herkesi tebrik ederim.darısı başıma inşallah diyerek bende katılmak isterim aranıza.
yaklaşık bir yıldır kk ya girmiyordum. gerçekten motivasyon olma anlamında bulunmaz bir site.
bende kilo verme ve tekrar alma serüvenimi anlatayım. 2005 yılında evlendim 61 kilo idim. ama kendimi bildim bileli 58-61 kiloları aralarında gezinirdim.boyum 171 ve sporlada eskiden çok uğraştığım için sıkı güzel bir vücudum vardı. (yine olacak)sonra hamile kalma sonra düşürme anlamında 3 tekrar ve 1 kürtaj yaşadım .sürekli iğne ve hormon tedavileriyla 3 yıl geçirdim ve sonuç 78 kilo olarak tekrar hamile kaldım yine düşük tehlikesi olduğu için ilk 6 ay hareketsiz yattım ve yine iğne vuruluyordum.derken allahıma bin şükür allah güzel bi kız nasip etti bize.(en son doğuma gitmeden 100 k,loydum bu arada) tabi benim gözüm ne kilo görüyor ne sen ne kadar kilo aldın diyenleri varsa yoksa kızım
derken kızım 1 yaşına geldiğinde tekrar çalışmaya başladım.insan evde eşofman modunda hiçbişeyi takmıyomuş kafaya.konu kıyafet bulma işe ne giyeceğim derdi başlayınca bende olmıcak böle dedim ve elmasirkesi ve balla vede öğünlerde yediğimin miktarı yarıya indirerek 100 kilodan 75kiloya inmeyi başardım. kızımın rahatsızlığı nedeniyle nisan 2011 de işi bıraktım. yine eşofman modu tabiitabi ben yine farkında değilim ailem ve eşimin ödü patlar tabii bana kilo aldın demeye büyük bi kavga çıkardığım için (kabullenmek istemediğim için daha doğrusu hazmedemiyorum sanırım ama gerçekler acı tabikide .)3 gün önce doktoro gittim sağ tarafımda çoğalan ağrılarımdan dolayı gerekli tetkikler falan derken kolestrol karaciğer yağlanması baya bi artmış .bir poşet dolusu ilaç 3 gündür kolestrol düşürücü ilaçları kullanıyorum ama müthiş yan etkileri var ve radikal bir karar alarak ilacı bırakmaya sağlıklı beslenerek ve spor yaparak bu işin üstesinden gelmeye karar verdim .ve kk yı açtım ilk okuduğum topik burasıydı ve etkilendim katılmaya karar verdim. ve nisan 2011 den beri ilk defa tartıya çıktım . ve 88 kilo olduğumu gördüm. ki kendimi en fazla 5 kilo almışımdır 80 falan olmuşumdur diye kandırmaya devam ediyordum sürekli.
neyse hanımlar bugün itibariyle başladım bende
kahvaltıda
1 dilim çavdar ekmeği
1 dometes yarım kırmızı biber
2 (çay kaşığı)kaşık beyaz peynir
bol maydonaz ve nane yedim
arada bir elma
öğlende
karnıbahar haşlayıp az yağlı bol ekşili yemeği düşünüyorum
akşamda karar vermedim daha önerilerinizi ve desteklerinizi bekliyorum.
şimdiden teşekkürler
hosgeldin vede gecmis olsun canim insallah hepimuz basarip saglikli bi hayata adim aticaz beraberherkese merhabalar
öncelikle erginsena ve topikte kilo veren herkesi tebrik ederim.darısı başıma inşallah diyerek bende katılmak isterim aranıza.
yaklaşık bir yıldır kk ya girmiyordum. gerçekten motivasyon olma anlamında bulunmaz bir site.
bende kilo verme ve tekrar alma serüvenimi anlatayım. 2005 yılında evlendim 61 kilo idim. ama kendimi bildim bileli 58-61 kiloları aralarında gezinirdim.boyum 171 ve sporlada eskiden çok uğraştığım için sıkı güzel bir vücudum vardı. (yine olacak)sonra hamile kalma sonra düşürme anlamında 3 tekrar ve 1 kürtaj yaşadım .sürekli iğne ve hormon tedavileriyla 3 yıl geçirdim ve sonuç 78 kilo olarak tekrar hamile kaldım yine düşük tehlikesi olduğu için ilk 6 ay hareketsiz yattım ve yine iğne vuruluyordum.derken allahıma bin şükür allah güzel bi kız nasip etti bize.(en son doğuma gitmeden 100 k,loydum bu arada) tabi benim gözüm ne kilo görüyor ne sen ne kadar kilo aldın diyenleri varsa yoksa kızım
derken kızım 1 yaşına geldiğinde tekrar çalışmaya başladım.insan evde eşofman modunda hiçbişeyi takmıyomuş kafaya.konu kıyafet bulma işe ne giyeceğim derdi başlayınca bende olmıcak böle dedim ve elmasirkesi ve balla vede öğünlerde yediğimin miktarı yarıya indirerek 100 kilodan 75kiloya inmeyi başardım. kızımın rahatsızlığı nedeniyle nisan 2011 de işi bıraktım. yine eşofman modu tabiitabi ben yine farkında değilim ailem ve eşimin ödü patlar tabii bana kilo aldın demeye büyük bi kavga çıkardığım için (kabullenmek istemediğim için daha doğrusu hazmedemiyorum sanırım ama gerçekler acı tabikide .)3 gün önce doktoro gittim sağ tarafımda çoğalan ağrılarımdan dolayı gerekli tetkikler falan derken kolestrol karaciğer yağlanması baya bi artmış .bir poşet dolusu ilaç 3 gündür kolestrol düşürücü ilaçları kullanıyorum ama müthiş yan etkileri var ve radikal bir karar alarak ilacı bırakmaya sağlıklı beslenerek ve spor yaparak bu işin üstesinden gelmeye karar verdim .ve kk yı açtım ilk okuduğum topik burasıydı ve etkilendim katılmaya karar verdim. ve nisan 2011 den beri ilk defa tartıya çıktım . ve 88 kilo olduğumu gördüm. ki kendimi en fazla 5 kilo almışımdır 80 falan olmuşumdur diye kandırmaya devam ediyordum sürekli.
kahvaltıda
1 dilim çavdar ekmeği
arada bir elma
öğlende
şimdiden teşekkürler
bende zayıflamak ıstıym 69dan 53e kafar dusmek ıstıym banada yardımcı olun
herkese merhabalar
kahvaltıda
1 dilim çavdar ekmeği
arada bir elma
öğlende
şimdiden teşekkürler
merhabalar... daha yeni kalkabildim.. gece reglm basladi agridan uyuyamadim ilac ictim onun bile faydasi olmadi. esim beni simdi zorla yataktan kaldirip zorla biseyler yedirdi.Karnimin agrisinin yanina basimda catliyor
kahvaltimi cok gec yattim ondan adece 2 ana 2 ara ögün yapacagim bugün
kahvalti
2 dilim ekmek
krem peynir
kasar peynir
ara
1 incir kurusu
ara
2 kaysi kurusu
aksam
1 kase spezial k
Sebze veya et yok menüm de biliyorum ama canim hic bisey istemiyor. Sena Abla bu menüyle kilo alir miyim yani vücudum yediklerimi depolar mi.
çok gecmiş olsun .
bende dün başladım .
fakat bu sefer içimde bir ufak umut oldu.başarıcam diye.
kendimi degiştirme kararı aldım en az 5 kilo hedefim var.alımlı bir hatun oldugumu söylerler yaşımı göstermem de ama daha alımlı daha güzel olmak istiyorum . yaza şöyle 42 bedenle girmek istiyorum.(boyum uzun oldugu için 38 hiç yakışmaz bana hayatımada zaten 40 bedenle başladım hiç 38 beden bir kıyafetim olmadı)
geçmiş olsun dikkat et kendine
herkese merhaba kızlarrrrrr yeni gelen arkadaşlarım hoşgelmişler hep beraber kurtulcaz kilolardan çıtır olcaz yaza kadar
menüm...
kahvaltı:
-yarım porsiyn sucuklu yumurta
-2 dl çavdar
-3 zeyt,n
-2 dl kaşar
-az peynir
ara:
-5 badem
öğle:
-1 kase tarhana çorba
-1 tabak ıspanak yemeği
-yoğurt
ara:
-1 incir
akşam
-1 kase special k
2 lt su...
akşam 1 kase special k ile doycanmı acıkmıycanmı birdaha.peki faydası varmı akşamki special k nın