Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

sabah kalktıgımda 1 bardak su içtim

kahvaltım:yarım simit içine labne peynir sürdü yanına 4 zeyin bir kupa açık çay
ara :1 yeşil elma
öglenede 1 tabak kıymalı melemen diyeyim size.uyduruk bir yemek difrizde melemenlik garnitürümden az bişey kalmıştı birde yemek için yaptıgım soganla kıyma kavurmam vardı onları tencerede karıştırıp bir taşım kaynatmıştım atılmasın diye .1 tabak falan çıktı yanına 2-3 kaşık kendi yaptıgım yogurt ve 2 dilim kepekli ekmek.az kuru sogan (bugun evdeyim o yüzden böyle bir yemek oldu,)

şimdi karnım açıktı bu saate fir fincan tarcınlı süt içiyorum

arada bir muz yerim ufak başka ne yiyim bilmiyorum fazla diyceniz ama o tok tutar az bişey diye düşünüyorum.ilk günüm bugun unutmadan söleyim :):KK56:

akşama18de:taze fasulye (difrizden)ve etli patesli türlü pişirdim yanına mercimek çorbası yaptım birde yogurt koyarım herhal bunları yerim .

gecede bişey yemem gece 1.30 gibi yatıyorum sabah 7-8 arası kalkarım .

canım akşam yemeğinde ya taze fasulye olsun yada türlü ikisi çok gibi..

tatlım ya yumurtlamadıysam bu ay ondan kan pulcukları gelmediyseeee oooooffff ateşimde yüksek değil ki 36.2 civarındaaa :2:

hamile olmak için ilaa 37 derece mi olması gerekiyooorrrr :KK5:

korkuyorummm :KK31:

canım olsada ALLAH büyük olmasada daha bizim yaşımız kaç çok şükür büyük sorunlarımız yok tedavi edilebilir gibi benim doktorum iyi sözüne güvenilir bi
doktor bana senin aşılama ile olur dert etme dedi ama ilk aşılamam tutmadı allah büyük 1,2 ay dinlenip tekrar yaptırıcam ALLAH büyük rabbim sevdiği kulunu
dert verip sınarmış eskiler alimler başlarına bi bela musibet yada hastalık uzun süre gelmediği vakit düşünürlermiş ne yaptık diye çünkü elini kessen başın
ağrısa hepsi günahlarına kefaret oluyo bizide seviyo demekki böyle sınıyo sabır adip sınavı iyi vermek bizim üstümüze düşen ben hep en azından hastalığım belli diyorum bide sebepsiz infertilite yüzünden senelerce anne olamayan var sebebini bilmiyoki adam tedavi etsin ya o azospermi olanlar onlar ne yapsın boşver vakti vardır sen duanı yap yaparken benide kat bütün olmayanlara içinde benimle beraber ver de inşallah belki snin duan kabul olur bizede verir insanın kendi kendine ettiği duadan çok başkasının onun için ettiği dua kabul olur inşallah ben senide unutmıycam dualarımda...

günaydın gızlar.ben bu sabah öyle kötü bişey yaptımki sormayın bütün hakaretlerinizi , aşağılamalarınızı , ve azarlamalarınızı bekliyorum kendime tost
yaparken gocamada yapım dedim oda yemedi canı istemiyomuş güççük beğin vee ben tostu çok seven biri olarak dayanamadım onun tostunuda yedim..ama napım onunki
normal tost ekmeğinden yapılmış bol yağlı bol kaşarlı dayanılmaz çekici bi tosttu benimki samandan biraz daha lezzetli o kadar..

bu sabah

benim standart yediğim şu yağsız kepekli tosttan 1 tne
ve o malum tosttanda 1 tane
1 domates
1 haşlanmış yumurta
2 bardak siyah çay
1 bardak yeşil çay
ve bolca su

öğlen için
1 tavuk but
ve 1 haşlanmış kabak

arada elma yerim

akşamada allah kerim bakıcazz..
canım sabah kaçamak yapmışsın olabilir arada böyle şeyler...
akşamı special k-yada bi tabak çorba yoğurt gibi geçiştirebilirsen bugünün gitmemiş olur..:KK34:

kızlar listeyi dün zar zor hazırladım sebebine gelince pc donuyor interneti açıyor ama sayfada ilerlemiyor, bu yüzden kimbilir kaç defa aç kapa yaptımmmmm, adeta sinir oldum:KK47:
Allahtan listenin oldugu sayfayı muhafaza edebildim
Senacım dediğin gibi yapmaya çalıştım hatta renklendirmeye geldiğimde acaba nasıldı diye düşündüm, özeldeki mesaja tekrar bakamadım çünkü pc donup kalıyordu ztn listeyi gönderdikten sonra pc yine dondu ve kapatmak zorunda kaldım o nedenle sadece renkleri doğru hatırlamışım ama kalın olmaması gerekenleri kalın yapmışım inan ki yazdıklarına tekrar bakabilme şansım olmadığından, sözümü tutabildiğime şükrediyorum inanın bnm dışımda gelişen bi olay bu ztn kkaç gündür bu topiği okuyamamanın sebebi bu ben kendi topiğimde bile yorum yapamıyorum bu sorun yüzünden...
o yuzden yanlışlarım varsa hepinizden özür diliyorummmmm
db55 cnm bildirimini nasıl yaptıysan ben de öyle girmişimdir, ztn normalde yarım saatlik işi ben 4.5 saatte zor bitirdim pcnin donup kalması yüzünden, o an dikkatimin dağıldığı bi ana gelmiş sanırım özür dilerim, gerçekten sinir oldum, gündüz herkes pcde ama akşam olunca herkes üşüyor gidiyor sobalı odada oturuyor sonra al sen bakabilirsin yapıyorlar, ben de napıyım takip etmem gerektiğinden donsam da oturuyorum burda...:18::18::18:
bu nedenle yanlışlarımdan ötürü herkesten özür diliyorum bu hafta bnm dışımda gelişen olaylar yüzünden ancak bu kadar oldu, ben buna da şükrediyorum, yoksa bugune kalsa hayatta yapamazdım
canımmmmm ne çok uğraşmışsın ellerine sağlık..:KK16:

tatlım ya yumurtlamadıysam bu ay ondan kan pulcukları gelmediyseeee oooooffff ateşimde yüksek değil ki 36.2 civarındaaa :2:

hamile olmak için ilaa 37 derece mi olması gerekiyooorrrr :KK5:

korkuyorummm :KK31:
merhaba canım..
inşallah hamişsindir:emir_bebek:
hamile olmak için illede 37 derece ateşinin olması gerekmiyor canım...
önemli olan şu...
önceki günlere göre bat günü ateşinde bariz bi iniş olmayacak..
tam tesri ateşte yükselme olucak yada önceki günlerle aynı devam edecek...
senin nasıldı düşüş mü oldu yükseldi mi??
aşağıda kendi menümü yazdığım yerdeki ifadeleri ben koymadım sadece iki nokta üst üste koymyştum oralara ama o ifadeler çıkmış :) neyseeee

hoşgeldin canım aramıza..

Bugun

sabah bir bar. su iki kucuk kivi bir bar. daha su

bu kiviler bagirsaklar icin:KK17:
Sonra kahvalti
1has. yumurta
1kupa sekrsiz besibiruerde
1domats 1biber
iki dilim tahilli ekmek
uzerine surulmus peynir
iki isirik yesil elma kizima vermistim kalani yani o
ogle
bir haslanmis tavuk but
salata
bir kase sebze corba
aksam bir kase special k
gece dogumgununde olcam ordada bi isirim pasta:KK17:
canım menun güzell...aralarıda ihmal etme olur mu:KK34:
ay yazamadım dün menümü ama çok kötü bi gündü ayağımı sakatladım maçta:KK43: bu akşam yazzarım mutlaka
çok geçmiş olsun canım.
merhabalar... daha yeni kalkabildim.. gece reglm basladi agridan uyuyamadim ilac ictim onun bile faydasi olmadi. esim beni simdi zorla yataktan kaldirip zorla biseyler yedirdi.Karnimin agrisinin yanina basimda catliyor :KK5:

kahvaltimi cok gec yattim ondan adece 2 ana 2 ara ögün yapacagim bugün

kahvalti
2 dilim ekmek
krem peynir
kasar peynir

ara
1 incir kurusu

ara
2 kaysi kurusu

aksam
1 kase spezial k

Sebze veya et yok menüm de biliyorum ama canim hic bisey istemiyor. Sena Abla bu menüyle kilo alir miyim yani vücudum yediklerimi depolar mi.
çok geçmiş olsun canım..
Arkadaşlar uzun bir aradan sonra merhaba. Öğretmen olduğum için şubat tatilinde evimde yoktum yazamadım topiğe. Tabi tatil geldi diyette gitti. neyse ki 1,5 kilo almışım.20 günde. Ama hala çok iştahlıyım. Ama kararımı verdim ve irademe sahip olmalıyım. 1 senede 20 kilo vermiştim.. daha vermem gereken 15 kilo daha var. Şu saat itibari ile başlıyorum tekrar diyete.ve hedefim her hafta 1 kilo vermek.sizlerle çok daha kolay olacak herşey. iyi ki varsınız:):nazar::KK1:

hoşgeldin canım..
kilo almamışsın su toplamıştır vucudun hemen gidecektir o 1.5 kilo..
bende 15 tatilden dönünce hemen başlayamadım ama te krar başlayabildim gidecek kalan kilolar hep beraber..:KK16:

akşamı special k-yada bi tabak çorba yoğurt gibi geçiştirebilirsen bugünün gitmemiş olur..:KK34:

canım ben zaten akşam yemeği yiyemiyorum rejime başladım başlayalı çünkü psikolojik heralde ağzıma ufak bişey bile atsam pişmanlıktan uyuamıyorum kendimi öldüresim gelio önceden eşimde geç geldiği için 9,30 da akşam yemeği yerdim ve üstüne çayın yanında kuruyemiş abur cubur falan götürürdüm ama şimdi saat 3,4
gibi yiyorum daha yemiyorum meyve falan bazen atıştırıyorum alıştım heralde ama iyi oldu benim için..

canım olsada ALLAH büyük olmasada daha bizim yaşımız kaç çok şükür büyük sorunlarımız yok tedavi edilebilir gibi benim doktorum iyi sözüne güvenilir bi
doktor bana senin aşılama ile olur dert etme dedi ama ilk aşılamam tutmadı allah büyük 1,2 ay dinlenip tekrar yaptırıcam ALLAH büyük rabbim sevdiği kulunu
dert verip sınarmış eskiler alimler başlarına bi bela musibet yada hastalık uzun süre gelmediği vakit düşünürlermiş ne yaptık diye çünkü elini kessen başın
ağrısa hepsi günahlarına kefaret oluyo bizide seviyo demekki böyle sınıyo sabır adip sınavı iyi vermek bizim üstümüze düşen ben hep en azından hastalığım belli diyorum bide sebepsiz infertilite yüzünden senelerce anne olamayan var sebebini bilmiyoki adam tedavi etsin ya o azospermi olanlar onlar ne yapsın boşver vakti vardır sen duanı yap yaparken benide kat bütün olmayanlara içinde benimle beraber ver de inşallah belki snin duan kabul olur bizede verir insanın kendi kendine ettiği duadan çok başkasının onun için ettiği dua kabul olur inşallah ben senide unutmıycam dualarımda...

canımmm bende bebek istiyorum..
birbirimiz için de dua edelim olur mu:26:
inşallah çok bekletmeden gelir meleklerimiz..:emir_bebek:

canımmm bende bebek istiyorum..
birbirimiz için de dua edelim olur mu:26:
inşallah çok bekletmeden gelir meleklerimiz..:emir_bebek:

inşallah canım çok zor bişey beklemek RABBİM sizin ve isteyen herkesin gönlüne göre hayırlı evlatlar versin sen bişi yaptınmı çocuk için özel olmazsa sordum ama.

canım ben zaten akşam yemeği yiyemiyorum rejime başladım başlayalı çünkü psikolojik heralde ağzıma ufak bişey bile atsam pişmanlıktan uyuamıyorum kendimi öldüresim gelio önceden eşimde geç geldiği için 9,30 da akşam yemeği yerdim ve üstüne çayın yanında kuruyemiş abur cubur falan götürürdüm ama şimdi saat 3,4
gibi yiyorum daha yemiyorum meyve falan bazen atıştırıyorum alıştım heralde ama iyi oldu benim için..

evet canım akşam yediğimiz o yemekler yada çayın yanındaki abur cuburlar bize kilo aldırıyo hep zaten..
bende yemeklerimi 3-4 gibi yiyorum akşama da çok acıkırsam işte special k yiyorum yarım kase çok açsam 1 kase..
biraz aç olarak yatarsamda sabaha kilom eksik olarak uyanıyorum..
yoksa olmuyo..

ya benbişeysorucam şimdi sabah normal 2 dilimle kahvaltı etsem akşam 6 da evde ne varsa bi taabak ekmeksizyesem öğlen okulda ekmek arası götürünce çok oluyo sanki:KK14: tartıldım arkadaşımda bugn 1 kiloalmışım o kadar dikkat ettim :KK14:

aysunay canım ben 77 kiloya düştüm çok şükür pek beceremedim ben diyet işini
benim çizelgemi düzeltirmisin rica etsem

inşallah canım çok zor bişey beklemek RABBİM sizin ve isteyen herkesin gönlüne göre hayırlı evlatlar versin sen bişi yaptınmı çocuk için özel olmazsa sordum ama.

canım biz 15 tatilde dr gittik eşim için..
çok bi problemimiz yok ama sprm hızımız düşük çıktı..
birde eşimin bazı hormon değerlerinde yükseklik düşüklük vs çıktı onun içinde iğneli tedaviye başlayacağız..yaza kadar.
bu iğneler hız sayı vs de çok iyi gelecek dedi doktor..normal yolla bebeğiniz olur ama zaman alır dedi...
8 ay oldu zaten daha ne kadar zaman bilinmez..:KK31:

kendim içinde dr ilk ayımda gittim yani 8 ay önce...ultrasonla bakıldı ve kandan hormonlara dr herşey normal dedi..
ama önümüzdeki perşembe yine gidicem dr ya ayrıntılı muayene için...

Son düzenleme:
canım biz 15 tatilde dr gittik eşim için..
çok bi problemimiz yok ama sprm hızımız düşük çıktı..
birde eşimin bazı hormon değerlerinde yükseklik düşüklük vs çıktı onun içinde iğneli tedaviye başlayacağız..yaza kadar.
bu iğneler hız sayı vs de çok iyi gelecek dedi doktor..normal yolla bebeğiniz olur ama zaman alır dedi...
8 ay oldu zaten daha ne kadar zaman bilinmez..:KK31:

kendim içinde dr ilk ayımda gittim yani 8 ay önce...ultrasonla bakıldı ve kandan hormonlara dr herşey normal dedi..
ama önümüzdeki perşembe yine gidicem dr ya ayrıntılı muayene için...

çok şükür doktorunda dediği gibi önemli bişey yokmuş sperm hızı olduğu zamanda en fazla aşılama ile oluyo oda basit bi işlem zaten 10 dk sürmüyo bile hakkında hayırlısı olsun inşallah..

herkese merhaba 1 hafta aradansonra girebildimm:KK16::KK16::KK16::KK16: yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz inşallah hep birlikte zayıflarızzz:KK34::KK34::KK34::KK34:
misafirlerimm vardı annemler onlarla birlikte konyaya gittik bugün geldik ve kilo aldım sanırsam dün bildirim de yapamadım tartı yoktu çünkü yarın tartılıp görücem artık ne kadar aldığımı:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:annemler salı günü gidecekler bende salıdan sonra kaldığım yerden devam edecem İNŞALLAHHHH:KK55::KK55::KK55::KK55:

hosgeldin vede gecmis olsun canim insallah hepimuz basarip saglikli bi hayata adim aticaz beraber
bu arada sana onerbibicegim seyler erginsena ablamizin surekli tekrarladigi ogun atlamamak vede ogunlerin yerleriji degistirmemek ben bunlari yaparak iki haftami ziyan ettim arti gunde. mutlaka ikibucuk lt su beniiki lt iciyordum bundan sonra ikibucuk olacak
Bugunku menune baktigikda cok az buldum yediklerini
kahvaltida bir haslanmis yumurta olmaliydi
ogleyin ise sadece sebze yetersiz oncesinde bi corba olabilir veya bi porsiyon izgara et. gibi birseyler salata yogurt serbest
aksam ise sadece sebze yemegi veya corba salata gibi hafif yiyerek gecistiriyoruz
aralarda ise uc bes badem bir bardak sut veya bir meyve yiyoruz ama aksamdan sonra ara yok ekmek. gun boyu. sadece iki dilim oda tahilli

sağol canım haslanmış yumurta veya zeytinyağında yumurta haftada 2 kez ancak yiyebiliyorum kolestrol bakımından bende o hakkımı kahvaltıda değilde öğlen mesela sebzeli yumurta veya pırasalı yumurta olarak kullanmayı düşünüyorum.

ya benbişeysorucam şimdi sabah normal 2 dilimle kahvaltı etsem akşam 6 da evde ne varsa bi taabak ekmeksizyesem öğlen okulda ekmek arası götürünce çok oluyo sanki:KK14: tartıldım arkadaşımda bugn 1 kiloalmışım o kadar dikkat ettim :KK14:
canım öğleyin sulu yemek yiyemiyorsun sanırım değil mi??

aysunay canım ben 77 kiloya düştüm çok şükür pek beceremedim ben diyet işini
benim çizelgemi düzeltirmisin rica etsem

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wyXRHpH/weight.png

nerelerdesin canım...
neden beceremedim diyorsun 4 kilon gitmiş bile:KK9:

canım ne biliyim arada bozdum arada süper ilerledim ama anca alında ben
buraya yazmadan önce balamıştım 86 kiloydum bu liste falan sıkıya gelemiyorum
hayırlısı artık bebek için rejime devam

canım çok teşekkür ederim :KK16::KK16::KK16:

X