Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

yokk telefondan girmiyorum alıntı yapmayı bilmiyorum :) bana nasıl yapıldğnı söyler misin...
ben vanda yaşıyorum yaşadğmz depremden sonra evm hasar gördüğü için evime gidip tartımı almak 4 ayı buldu ancak girebldim halen korkuyorz:KK43: bu 4 ayda stresten 72 den 79.7 ye çıkmışm :KK43: bu pazar tartldm 79.7 di pazartsz diyete başladım şuan 76,7 yim... inş hepsi gidecek

bugun ilk menum:
kahwaltı.

2 y.k menemen
2 dılım çawdar ekmeği
1 küçük ve ınce dılım peynır
4 tane mınnacık portakal reçeli tanesı

ara: 3 tane gunkurusu kayısı

öğlen:
1 orta boy haslanmıs patates az peynır

ara:4 tane küçük galeta
aksam:
yumurtgalı ıspanak
3 kasık yoğurt
2 dılım çawdar ek.
2 yk bulgur pılawı

bugun çok iş yaptım sanırım bıraz kaçırdımmm
:KK20:

ekmeği sadece sabahleyin yiyoruz canım akşamları ekmek yok...birde akşamları tek çeşit yemek yiyoruz...kaç litre su içtin ...

yokk telefondan girmiyorum alıntı yapmayı bilmiyorum :) bana nasıl yapıldğnı söyler misin...
ben vanda yaşıyorum yaşadğmz depremden sonra evm hasar gördüğü için evime gidip tartımı almak 4 ayı buldu ancak girebldim halen korkuyorz:KK43: bu 4 ayda stresten 72 den 79.7 ye çıkmışm :KK43: bu pazar tartldm 79.7 di pazartsz diyete başladım şuan 76,7 yim... inş hepsi gidecek

canım çok çok geçmiş olsun..Allah bi daha böyle bir felaketi yaşatmasın inşallah..

şimdi canım bu yazıyı okuduğun pencerenin sağ alt köşesinde..ALINTI İLE CEVAPLA yazar oraya tıkladığında kimden istiyorsan ondan alıntı yapabiliyorsun...

Son düzenleme:
canım çok çok geçmiş olsun..Allah bi daha böyle bir felaketi yaşatmasın inşallah..

şimdi canım bu yazıyı okuduğun pencerenin sağ alt köşesinde..ALINTI İLE CEVAPLA yazar oraya tıkladığında kimden istiyorsan ondan alıntı yapabiliyorsun...

Sağol canm allah kimseye yaşatmasın... bu hafta

sabah 2 yulaflı bisk.
öğlen activia yoğrt
akşam salata tavk
acaba kaç kilo veririm bu hafta...

slm kızlar bu günkü menüm

sbh: iki bardk su dometes salatalık peynir 2 tane zeytin 3 çatal sucuklu yumurt 2 dilim ekmek

ara yok

öglen:iki tabak corba, salata, 1 dilim börek

ara :2 tne bisküvi

akşam : sadece salata

2.5 litre, su yeşil içmeyi düşünüyorum bu saatten sonra(sena abla yorumlarsan sevinirim dünde yorumlmadın)

burda paylaşılan menülere bakıyom ooo ziyafet çekiyorsunuz:KK1:

canım ben bi türlü anlamadım kusuruma bakma:KK1:
sen yukarda yazdığın menüyü tüm hafta mı yiyosun yani...

ama o menüyle kilo vermek zor vede çok aç kalırsın gün içinde..
bende eskiden bu şekilde besleniyordum ama hiç klilo veremiyordum..

3 ana 2 ara yapmalısın..
özellikle kahvaltında çavdar yada buğday ekmeğin..yumurtan peynir zeytin domates salatalık vs gibi olmalı yani kahvaltını sıkı yapmalısın ki diğer öğünlerde çok acıkmamalısın ki vücudun da yediğini depolamasın..

bu şekilde az ve öğün atlayarak beslenirsen vücudun yediğini depolar..

canım olsada ALLAH büyük olmasada daha bizim yaşımız kaç çok şükür büyük sorunlarımız yok tedavi edilebilir gibi benim doktorum iyi sözüne güvenilir bi
doktor bana senin aşılama ile olur dert etme dedi ama ilk aşılamam tutmadı allah büyük 1,2 ay dinlenip tekrar yaptırıcam ALLAH büyük rabbim sevdiği kulunu
dert verip sınarmış eskiler alimler başlarına bi bela musibet yada hastalık uzun süre gelmediği vakit düşünürlermiş ne yaptık diye çünkü elini kessen başın
ağrısa hepsi günahlarına kefaret oluyo bizide seviyo demekki böyle sınıyo sabır adip sınavı iyi vermek bizim üstümüze düşen ben hep en azından hastalığım belli diyorum bide sebepsiz infertilite yüzünden senelerce anne olamayan var sebebini bilmiyoki adam tedavi etsin ya o azospermi olanlar onlar ne yapsın boşver vakti vardır sen duanı yap yaparken benide kat bütün olmayanlara içinde benimle beraber ver de inşallah belki snin duan kabul olur bizede verir insanın kendi kendine ettiği duadan çok başkasının onun için ettiği dua kabul olur inşallah ben senide unutmıycam dualarımda...

haklısın bitanem Allaha sığınalım ben diyorumm sizler içindee istyen tüm kardeşlerime Allah hayırlı şekilde nasip etsinn duadan başka elden birşey gelmez :KK31:

aysun canımm bende yazmıştım sana ama okumadın sanırım..
test yapacakmışsın sabah hemen yaz emi sonucu inşallah güzel haberlerini verirsin canım bnm:KK16:

hoşgeldin cnm aramıza..:13:

yazarım canımm ama korkuyorum inan idrardaki teste güvenemiyorum geç çıkıyormuş idrarda :KK31:

Allah yardımcımız olsun :KK14: ağlamak geliyor içimden :KK43:

canım ben bi türlü anlamadım kusuruma bakma:KK1:
sen yukarda yazdığın menüyü tüm hafta mı yiyosun yani...

ama o menüyle kilo vermek zor vede çok aç kalırsın gün içinde..
bende eskiden bu şekilde besleniyordum ama hiç klilo veremiyordum..

3 ana 2 ara yapmalısın..
özellikle kahvaltında çavdar yada buğday ekmeğin..yumurtan peynir zeytin domates salatalık vs gibi olmalı yani kahvaltını sıkı yapmalısın ki diğer öğünlerde çok acıkmamalısın ki vücudun da yediğini depolamasın..

bu şekilde az ve öğün atlayarak beslenirsen vücudun yediğini depolar..

:KK43: niyeymiş :KK43:(( bi defa ben bunları bi hafta yedm ve haftada 3 kilo verdim hatta tartıda sabah 75 bile çıkıyom ama ben akşamki kilomu yazdım..
bu pazartesiden itibaren sabah 2 yulaf bisk. öğle activia akşam tavuk salata yapacam.. 3 haftada bu hafta versem... sonraki haftaya belki hemile olursam bırakacam :) olurda olmazsa isveçe girecem:)

ağlama bitanem..
hayırlısı olsun hakkımızda..:KK19:bebişin gelsin inşallah..:emir_bebek:

amin bitaneem :KK5:

yarın sabah 9 dan 15.00 kadar kurs var ancak akşama yazabilirim hatta resim yüklerim bakarsınız olur mu hayırlısı Allahtan canım aldıgım test Surelab

laboquick almadım ama bunuda aynı firma uretiyormus köroglu hayırlısı artık :KK31:

birileri benim dedikodumu yapmış :KK23: parmak kaldırsın kızmıcam :KK47:
aşkitoooooooooooooo...hoşgeldün guuuuuuuu...özledim dadlum kıymetluuuuummmmm...nasılsın nerelerdesin...daha dün seni soruyordum nerelerde anacuğundamu yoksa diyeeeeee:KK16::KK16:
benide alın aranıza 97 kiloyum:KK43:
hoşgeldin canım ama o sondaki umutsuzlukifadesini kaldırıp :))) ifadesinikoy...hoşgeldin tekrar:KK54:

X