yokk telefondan girmiyorum alıntı yapmayı bilmiyorum :) bana nasıl yapıldğnı söyler misin...
ben vanda yaşıyorum yaşadğmz depremden sonra evm hasar gördüğü için evime gidip tartımı almak 4 ayı buldu ancak girebldim halen korkuyorzbu 4 ayda stresten 72 den 79.7 ye çıkmışm bu pazar tartldm 79.7 di pazartsz diyete başladım şuan 76,7 yim... inş hepsi gidecek
benide alın aranıza 97 kiloyum
yazarım canımm ama korkuyorum inan idrardaki teste güvenemiyorum geç çıkıyormuş idrarda
Allah yardımcımız olsunağlamak geliyor içimden
niyeymiş (( bi defa ben bunları bi hafta yedm ve haftada 3 kilo verdim hatta tartıda sabah 75 bile çıkıyom ama ben akşamki kilomu yazdım..
bu pazartesiden itibaren sabah 2 yulaf bisk. öğle activia akşam tavuk salata yapacam.. 3 haftada bu hafta versem... sonraki haftaya belki hemile olursam bırakacam :) olurda olmazsa isveçe girecem:)
hoşgeldin .
öncelikle çok çok geçmiş olsun depremden ötürü bizde 99 depremini yaşadık çok kötü hala etkisi sürüyor .rabbim bir daha yaşatmasın kimseye..,,,
fakat sen çok az yiyorsun bak onla hasta olursun vücüt da kıtlık moduna girer hiç kilo veremezsin
hoşgeldin
aglama sakın .stres yaparsan hamileysende gider aman dikkat.
3-4 ay önce dukan topigindeydim .senin gibi arkadaşlar hamile kalmak istiyordu sonra biri hamile kaldı herhafda biri daha kaldı 1 ayda 4 hamile oldu bizim arkadaşlar .olmaz diye birşey yok.kainatta herşey programlı.vakti saati gelince olur.kendini üzmek iyi deil. .sakın .olacak seninde bebişin.
sonrada diyeceksinki ne güsel az kafa dinliyordum susmuyor bu
öncelikle çok çok geçmiş olsun depremden ötürü bizde 99 depremini yaşadık çok kötü hala etkisi sürüyor .rabbim bir daha yaşatmasın kimseye..,,,
fakat sen çok az yiyorsun bak onla hasta olursun vücüt da kıtlık moduna girer hiç kilo veremezsin
teşekkür ederm sağolun allah depremi yaşatmasın kimseyebiz halen sallanıyoruz ve yine deprem bekleniyor deniyor.bilmiyorm valla sonumuz ne olacak... diyete gelince diyetimi 4 haftaya yaydım her hafta yedğim şeyler aynı ilk hafta detoks etkisi olsun dedim ikinci hafta tavuk salatayı ekledim 3. hafta hamile kalmamış isem kahvaltıyı da eklicem bakalım artık :)
selam canım..yeni gelen hjerkes hoşgelmiş sefa gelmişler....bol iradeler ve çıtırlaşmalar diliyorum kızlar...
bugünkü menümü vereyim hemen...
sabah(09.00)
2 dlm. kızarmış tam buğday ekm.üzerine labne peynir ve biberli ekşimik,tulum peyniri,5 tane yeşil biberli zeytin,4-5 çatal yağsız tavada yapılmış sucuklu yumurta,çay
ara(11.00)
6 badem
öğle(13.15)
1 tb.sebzeli tavuk sote,2 kaşık sade yeşil mercimek yemeği,1 kase yoğurt,1 kase yeşil salata(nar ekşili ve sirkeli)
ara:
yok
akşam(17.30)
folyoda ve fırında buğulama çupra balığı ve bolca yeşil salata,acı süs biber turşusu,1 çay brd. kola
gün boyu 3 lt. su
bugün istirahat günümdü oyüzden spor yok,yarın yapıcam
akşam yemekten sonra tekrar evi ufaktan rütuşladım(sildim.toz aldım),biraz hareket olsun dedim...gün içinde sabah 10 dan akşam 16 ya kadar zaten dışardaydık,yürüyüş temposundaydım yani hareketsiz değildim
amin bitaneem
yarın sabah 9 dan 15.00 kadar kurs var ancak akşama yazabilirim hatta resim yüklerim bakarsınız olur mu hayırlısı Allahtan canım aldıgım test Surelab
laboquick almadım ama bunuda aynı firma uretiyormus köroglu hayırlısı artık
harbi erginsenaya ve sana hayran kaldım .müthiş bu kilo vermen benim yanımda muciseniz diycem ne diyeyim .yeni gelen hjerkes hoşgelmiş sefa gelmişler....bol iradeler ve çıtırlaşmalar diliyorum kızlar...
bugünkü menümü vereyim hemen...
sabah(09.00)
2 dlm. kızarmış tam buğday ekm.üzerine labne peynir ve biberli ekşimik,tulum peyniri,5 tane yeşil biberli zeytin,4-5 çatal yağsız tavada yapılmış sucuklu yumurta,çay
ara(11.00)
6 badem
öğle(13.15)
1 tb.sebzeli tavuk sote,2 kaşık sade yeşil mercimek yemeği,1 kase yoğurt,1 kase yeşil salata(nar ekşili ve sirkeli)
ara:
yok
akşam(17.30)
folyoda ve fırında buğulama çupra balığı ve bolca yeşil salata,acı süs biber turşusu,1 çay brd. kola
gün boyu 3 lt. su
bugün istirahat günümdü oyüzden spor yok,yarın yapıcam
akşam yemekten sonra tekrar evi ufaktan rütuşladım(sildim.toz aldım),biraz hareket olsun dedim...gün içinde sabah 10 dan akşam 16 ya kadar zaten dışardaydık,yürüyüş temposundaydım yani hareketsiz değildim
hoşbulduk ablamaşkitoooooooooooooo...hoşgeldün guuuuuuuu...özledim dadlum kıymetluuuuummmmm...nasılsın nerelerdesin...daha dün seni soruyordum nerelerde anacuğundamu yoksa diyeeeeee
hoşgeldin canım ama o sondaki umutsuzlukifadesini kaldırıp :))) ifadesinikoy...hoşgeldin tekrar
ellerine sağlık bitanem...çok güzel olmuş...emeğine sağlık...yalnız benim hedef 50 değil 58 olcek kuşum...hakikaten pc seni sinir etmiş,donup donup sinir katsayını arttırmış...umarım en kısa zamanda hallolur
İsim Başlangıç Geçen Hafta Bu Hafta Giden Toplam Giden Hedef Boy Beden Spor pakmelenk 74,0 70,0 67,9 2,1 6,1 65,0 ??? 40 yok derule 74,0 74,0 72,4 1,6 1,6 60,0 1,68 42-44 yok KILAVUZ 86,0 60,3 58,8 1,5 27,2 50,0 1,62 36 360dk yagmurdamlası26 69,8 67,6 66,2 1,4 3,6 60,0 1,65 ??? 60dk+80mekik melek_yt 90,0 82,5 81,2 1,3 8,8 70,0 1,65 44 yok aysunayy 72,0 69,0 67,7 1,3 4,3 63,0 1,65 40-42 yok moonsun88 76,0 73,5 72,3 1,2 3,7 60,0 1,68 40 yok db55 67,0 57,0 56,0 1,0 11,0 51,0 38 38 188dk filizzz64 75,5 73,0 72,0 1,0 3,5 65,0 1,70 42 yok nature2004 71,0 70,0 69,1 0,9 1,9 56,0 1,60 42 180dk gldnn 68,0 66,6 66,0 0,6 2,0 60,0 4,65 40-42 yok ebbisss 78,0 70,7 70,6 0,1 7,4 55,0 1,68 42 3000ip+100mekik persembe 82,0 78,0 78,0 0 3,5 55,0 1,60 44 yok gulhatice 88,0 85,7 85,8 0,1 2,2 75,0 ??? 44-46 240dk ErginSena 90,0 72,0 74,6 +2,6 25,4 60,0 1,65 40 yok
pakmelenk arkadaşımızı kutlarız, tebrikler
Not:
- Mavi renkli olan arkadaşlarımız toplamda 10 ve üstü kilo veren arkadaşlarımızdır
- Kırmızı olan arkadaşlarımız da toplamda 20 ve üstü kilo veren arkadaşlarımızdır
- Yeşil de haftanın birincisi olan arkadaşımızdır
Allah Allah basıldık kızlarrrr 15 kullanıcı okuyor
kızlar biz güzel güzel kilo veriyoruz siz yanlış topiqi bastınız burda skandal babında bişey yok hadi çuff çufffff
olsun be kuşum...geçen ay bende o moddaydımda allahtan toparladım...onun haricinde keyfin yerindedir umarım,arada kış modunda olmak keyifli oluyor...kilocuklar ne alemde,yazın koruyordun şu an ne alemdesin merak ettim:26:hoşbulduk ablamduydum dedikodum yapılmış hemen geldim hesap sormaya
ben hala kış modundayım keyifisiz mutsuz bol çikolatalı aburcuburlutüm moral motivasyon uçtu gitti yiyorum içiyorum yatıyorum
tamam canım bakarız tabi...
ama 15 çok geç ben çok merak ederim şimdi..
labouıck yanlış çıkabiliyormuş evt canım..2 tane ayrı marka alsaydım keşke..
olmazsa tekrarlarsın...hadi bakalım hayırlısı olsun canım bnm
inş.güzel haberini almak nasip olur..vede sırayla hamile kalırız
insanın en büyük desteği ve doktoru kendi arkadaşım ...ben hamileliklerimde bile 65-66yı görmemişken kortizon yüzünden 86yı görmek benide şok etmişti...ama ne çareki ilacı bırakmadan kilo vermek zor oluyordu...oyüzden ilacım kesilir kesilmez kk ve senacığımla tanışmam dönüm noktam oldu...eşimde spor konusunda destek olup istediğim spor aletlerinide alınca bu hikaye başlamış oldu...umarım sende başarırsın canım ve tabiiikide diğer tüm arkadaşlarda başarırsınız...SENACIĞIMI CAN KULAĞIYLA DİNLEYİN VE UYGULAYIN....ZARARINI GÖRMEZSİNİZ,ÇÜNKÜ BİLİNÇLİ VE DENGELİ BİRBESLENME PLANIYLA BİZLERİ YÖNLENDİRİYOR...DEDİĞİ ÖNERDİĞİ ŞEKİLDE ÖĞÜNLERİNİZİ AYARLARSANIZ HEM ZİNDE HEMDE ÇITIR KALIRSINIZ ,ARTI OLARAK HAYATINIZA KIYIDAN KÖŞEDEN SPORUDA SOKARSANIZ BUNDAN İYİSİ ŞAMDA KAYISI KIZLARharbi erginsenaya ve sana hayran kaldım .müthiş bu kilo vermen benim yanımda muciseniz diycem ne diyeyim .
benim derdim okadar kiloda deil yahu bir 5-6 kilo versem bile bana yetcek ama olmuyor bir 75 olamıyorum 2 senedir diyet halindeyim 3 diyetisyen ve bir çok diyet eskittim ne akapunkturu kaldı ne bişey psikolojimi bozmaktan başka bi işe yaramadı. sizleri tesdüfen gördüm.ve son umud dedim kendi kendime .
ben 30 ekim2010 da 86 kiloyla bu yola çıktım ve şu ana kadar kesintisiz devam ettim...SAĞLIKLI BESLENME VE SPORLA...ilk topiğe katıldığımda bende senin duyduğun heyecanı senanın tickerina bakarken hissediyordum ve bir 65 kilo olsam başka bişey istemem diyordum...ama gördüğün gibi şu an üniversitedeki kilomdayım ki üniversiteyi bitireli 18 yılolmuşselam canım..
tickerini gördükçe heyecanlanıyorum...
canım sana kocaman bi maşallah diyorum.ve tebrik ediyorum..
hedefine çok çok az kalmış çıtır olmuşsun
ne kadar zamanda verdin kilolarını
10 kilo verebileceğime inanmıyorum ben daha 1 kilo bile veremiyorum ya 20 kilo falan veren insanlar var tebrikler valla hayranım size
Menümü yazayım
Sabah
Tost
Domates
2 şekerli çay
Ara:yok
Öğlen:1 but (haşlanmış)
2 yk pilav
Salata
Ara:
3 badem
1 elma
Akşam:
1 tabak fasulye
bol yoğurt
salata
Yarım dilim ekmek
Spor: aslında antrenmanım vardı bugün ama ayağım sakat fazla zorlayamadıms adece atışlara falan katıldım maalesef