Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

canım akşam yemeğinde ya taze fasulye olsun yada türlü ikisi çok gibi..

tatlım ya yumurtlamadıysam bu ay ondan kan pulcukları gelmediyseeee oooooffff ateşimde yüksek değil ki 36.2 civarındaaa :2:

hamile olmak için ilaa 37 derece mi olması gerekiyooorrrr

korkuyorummm

canım olsada ALLAH büyük olmasada daha bizim yaşımız kaç çok şükür büyük sorunlarımız yok tedavi edilebilir gibi benim doktorum iyi sözüne güvenilir bi
doktor bana senin aşılama ile olur dert etme dedi ama ilk aşılamam tutmadı allah büyük 1,2 ay dinlenip tekrar yaptırıcam ALLAH büyük rabbim sevdiği kulunu
dert verip sınarmış eskiler alimler başlarına bi bela musibet yada hastalık uzun süre gelmediği vakit düşünürlermiş ne yaptık diye çünkü elini kessen başın
ağrısa hepsi günahlarına kefaret oluyo bizide seviyo demekki böyle sınıyo sabır adip sınavı iyi vermek bizim üstümüze düşen ben hep en azından hastalığım belli diyorum bide sebepsiz infertilite yüzünden senelerce anne olamayan var sebebini bilmiyoki adam tedavi etsin ya o azospermi olanlar onlar ne yapsın boşver vakti vardır sen duanı yap yaparken benide kat bütün olmayanlara içinde benimle beraber ver de inşallah belki snin duan kabul olur bizede verir insanın kendi kendine ettiği duadan çok başkasının onun için ettiği dua kabul olur inşallah ben senide unutmıycam dualarımda...

canım sabah kaçamak yapmışsın olabilir arada böyle şeyler...
akşamı special k-yada bi tabak çorba yoğurt gibi geçiştirebilirsen bugünün gitmemiş olur..

canımmmmm ne çok uğraşmışsın ellerine sağlık..

tatlım ya yumurtlamadıysam bu ay ondan kan pulcukları gelmediyseeee oooooffff ateşimde yüksek değil ki 36.2 civarındaaa :2:

hamile olmak için ilaa 37 derece mi olması gerekiyooorrrr

korkuyorummm
merhaba canım..
inşallah hamişsindir
hamile olmak için illede 37 derece ateşinin olması gerekmiyor canım...
önemli olan şu...
önceki günlere göre bat günü ateşinde bariz bi iniş olmayacak..
tam tesri ateşte yükselme olucak yada önceki günlerle aynı devam edecek...
senin nasıldı düşüş mü oldu yükseldi mi??
aşağıda kendi menümü yazdığım yerdeki ifadeleri ben koymadım sadece iki nokta üst üste koymyştum oralara ama o ifadeler çıkmış :) neyseeee

hoşgeldin canım aramıza..

canım menun güzell...aralarıda ihmal etme olur mu
ay yazamadım dün menümü ama çok kötü bi gündü ayağımı sakatladım maçta bu akşam yazzarım mutlaka
çok geçmiş olsun canım.
çok geçmiş olsun canım..

hoşgeldin canım..
kilo almamışsın su toplamıştır vucudun hemen gidecektir o 1.5 kilo..
bende 15 tatilden dönünce hemen başlayamadım ama te krar başlayabildim gidecek kalan kilolar hep beraber..

canımmm bende bebek istiyorum..
birbirimiz için de dua edelim olur mu:26:
inşallah çok bekletmeden gelir meleklerimiz..

canımmm bende bebek istiyorum..
birbirimiz için de dua edelim olur mu:26:
inşallah çok bekletmeden gelir meleklerimiz..

inşallah canım çok zor bişey beklemek RABBİM sizin ve isteyen herkesin gönlüne göre hayırlı evlatlar versin sen bişi yaptınmı çocuk için özel olmazsa sordum ama.

evet canım akşam yediğimiz o yemekler yada çayın yanındaki abur cuburlar bize kilo aldırıyo hep zaten..
bende yemeklerimi 3-4 gibi yiyorum akşama da çok acıkırsam işte special k yiyorum yarım kase çok açsam 1 kase..
biraz aç olarak yatarsamda sabaha kilom eksik olarak uyanıyorum..
yoksa olmuyo..

ya benbişeysorucam şimdi sabah normal 2 dilimle kahvaltı etsem akşam 6 da evde ne varsa bi taabak ekmeksizyesem öğlen okulda ekmek arası götürünce çok oluyo sanki tartıldım arkadaşımda bugn 1 kiloalmışım o kadar dikkat ettim

aysunay canım ben 77 kiloya düştüm çok şükür pek beceremedim ben diyet işini
benim çizelgemi düzeltirmisin rica etsem

inşallah canım çok zor bişey beklemek RABBİM sizin ve isteyen herkesin gönlüne göre hayırlı evlatlar versin sen bişi yaptınmı çocuk için özel olmazsa sordum ama.

canım biz 15 tatilde dr gittik eşim için..
çok bi problemimiz yok ama sprm hızımız düşük çıktı..
birde eşimin bazı hormon değerlerinde yükseklik düşüklük vs çıktı onun içinde iğneli tedaviye başlayacağız..yaza kadar.
bu iğneler hız sayı vs de çok iyi gelecek dedi doktor..normal yolla bebeğiniz olur ama zaman alır dedi...
8 ay oldu zaten daha ne kadar zaman bilinmez..

kendim içinde dr ilk ayımda gittim yani 8 ay önce...ultrasonla bakıldı ve kandan hormonlara dr herşey normal dedi..
ama önümüzdeki perşembe yine gidicem dr ya ayrıntılı muayene için...

Son düzenleme:

çok şükür doktorunda dediği gibi önemli bişey yokmuş sperm hızı olduğu zamanda en fazla aşılama ile oluyo oda basit bi işlem zaten 10 dk sürmüyo bile hakkında hayırlısı olsun inşallah..

herkese merhaba 1 hafta aradansonra girebildimm yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz inşallah hep birlikte zayıflarızzz
misafirlerimm vardı annemler onlarla birlikte konyaya gittik bugün geldik ve kilo aldım sanırsam dün bildirim de yapamadım tartı yoktu çünkü yarın tartılıp görücem artık ne kadar aldığımıannemler salı günü gidecekler bende salıdan sonra kaldığım yerden devam edecem İNŞALLAHHHH

sağol canım haslanmış yumurta veya zeytinyağında yumurta haftada 2 kez ancak yiyebiliyorum kolestrol bakımından bende o hakkımı kahvaltıda değilde öğlen mesela sebzeli yumurta veya pırasalı yumurta olarak kullanmayı düşünüyorum.

canım öğleyin sulu yemek yiyemiyorsun sanırım değil mi??

aysunay canım ben 77 kiloya düştüm çok şükür pek beceremedim ben diyet işini
benim çizelgemi düzeltirmisin rica etsem

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wyXRHpH/weight.png

nerelerdesin canım...
neden beceremedim diyorsun 4 kilon gitmiş bile

canım ne biliyim arada bozdum arada süper ilerledim ama anca alında ben
buraya yazmadan önce balamıştım 86 kiloydum bu liste falan sıkıya gelemiyorum
hayırlısı artık bebek için rejime devam

canım çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…