Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Kizlaar biriniz banada cizelge yapsaya beceredimdz:KK17:hemem soyliyim baslangic kilom seksenbirbucuk yani buraua katildifimda oyleydi oncedzn sekseniki sekuzyuz gibi birseydi suanda yetmissekiz tam hedef ise ellibes
cizelgem kelebekli ve renkler uyumlu olsun plis:KK16:

müracaat aysunayy hanım canımm :nazar:

bir uyumuşum bir uyumuşum yeni uyandım:KK1:

kahvaltı:
-2 dl çavdar ekmeği
-4 zeytin
-2 dl kaşar
-2 dl beyaz peynir
-1 dl salam

ara:
-5 badem

öğle:
-1 kase şehriye çorbası
-5 kaşık yoğurt

ara:
-2 incir

akşam:
-1 kase special k

bir uyumuşum bir uyumuşum yeni uyandım:KK1:

kahvaltı:
-2 dl çavdar ekmeği
-4 zeytin
-2 dl kaşar
-2 dl beyaz peynir
-1 dl salam

ara:
-5 badem

öğle:
-1 kase şehriye çorbası
-5 kaşık yoğurt

ara:
-2 incir

akşam:
-1 kase special k

Slm canim banada cizelge yapabilirmisin ustdeki mesajda bilgilerim var@ bu aradaenu con cok guzel

merhaba herkese:KK3:
arkadaşlar kaç gündür internet acayip yavaştı dün bile yazdığım bir mesajın gitmesi için 45dk bekledim o nedenle bu topiği fazla takip edemedim bi de sırf akşamları girebiliyorum
o yuzden kilo çizelgesini birazdan yapıcam haberiniz olsun...

merhaba arkadaslar suanda nettekı butun zayıflama hıkayelerını okudum. nişanlıyım yaklasık 5-6 ay sonra düğünüm olucak we ben 118 kıloyum boyum 1.73. :KK43: ne yaptıysam olmuyor.olsada uzun we kalıcı değil. kavıtasyon yaptırdım sadece ınceldım ama yenıden sısmeye başladı vucudum. benım duygusal açlığım çok yoğun. moralım bozuksa buzdolabının onunde yatıp kalkıyorum resmen. we ne yazık ki hiç bır gun moralım duzgun bır sekılde uyanamıyorumm. bazı geceler ağlıyorum Allahım diyorum bı mucıze olsun we sabah uyandığımda zapzayıf olimm..ailemde bana hiç yardımcı olmuyorr. nişanlım bana bu konuda yardım etmeye çalısıyor ama onunla da ben bu konuda konusmak ıstemıyorum çok utanıyorum ondan.. lutfen bana guzel bırseyler yazın destek olunn. buna çok ıhtıyacım warrr..

Hosgeldin Wolkezz!! :KK3::KK3:
Arkadaslar uzunuzun motive edici mesajlar yazmislar zaten.. Ben de bi hosgelin diyeyim :KK16:
Ins hepimiz zayiflicas canim! Ama her gun buraya tek tek ne yedigini yazman lazim,
sonra bu olmus bu olmamis diye yorum yapcak herkes, alinmak gucenmek yok :KK17:
diger sayfalarda arkadaslar nasil menuler paylasmis, kim neye ciss demis neye ok demis diye bi goz at, ona gore basla bakalim.
bi de spor cok onemli, aletin yoksa bile kendi kendine jimnastikle baslayabilirsin,
mesela ben hic mekik cekemiyodum, burda arkadaslar 100 mekik ten filan bahesiyordu :KK53:
ama bu hafta ben de 80 mekik cekebildim, hatta dun 3 tane de sinav cektim esim sok oldu :KK53:
oyle iste canim, yine buyur gel gorusurus :KK54:

yok canım ben küt sevmiyorum bana yakışmıyor daha önce kestirmiştim sonrada pişman oldum saçımın uzaması için hergün ağlıyordummm :KK43: ben önlerde yandan perçem yapmayı düşünüyorum gamze özçelik'in saçları gibi çok hoş görünüyor bende de öyle duracağını düşünüyorum...
hmm baktim nasilmis diye, guzelmiss :nazar: :KK76: tamam o zaman oyle yaptir :KK9:

Kizlaar biriniz banada cizelge yapsaya beceredimdz:KK17:hemem soyliyim baslangic kilom seksenbirbucuk yani buraua katildifimda oyleydi oncedzn sekseniki sekuzyuz gibi birseydi suanda yetmissekiz tam hedef ise ellibes
cizelgem kelebekli ve renkler uyumlu olsun plis:KK16:

Ben yapayim Senacim ya da ilknurcum ya da persembecim :KK1::KK1:

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wQ59LWR/weight.png

bunu kontrol paneli>solda altta profili duzenle>altta cizelge: yazan yere yapistir,
bak baklim olmus mu istedgn gibi?? :KK54:
:KK55::KK55:

merhaba herkese:KK3:
arkadaşlar kaç gündür internet acayip yavaştı dün bile yazdığım bir mesajın gitmesi için 45dk bekledim o nedenle bu topiği fazla takip edemedim bi de sırf akşamları girebiliyorum
o yuzden kilo çizelgesini birazdan yapıcam haberiniz olsun...

canım hoşgeldin..
özeline bir not bırakmıştım listemizi ona göre yaparsan sevinirim :KK16:

Hosgeldin Wolkezz!! :KK3::KK3:
Arkadaslar uzunuzun motive edici mesajlar yazmislar zaten.. Ben de bi hosgelin diyeyim :KK16:
Ins hepimiz zayiflicas canim! Ama her gun buraya tek tek ne yedigini yazman lazim,
sonra bu olmus bu olmamis diye yorum yapcak herkes, alinmak gucenmek yok :KK17:
diger sayfalarda arkadaslar nasil menuler paylasmis, kim neye ciss demis neye ok demis diye bi goz at, ona gore basla bakalim.
bi de spor cok onemli, aletin yoksa bile kendi kendine jimnastikle baslayabilirsin,
mesela ben hic mekik cekemiyodum, burda arkadaslar 100 mekik ten filan bahesiyordu :KK53:
ama bu hafta ben de 80 mekik cekebildim, hatta dun 3 tane de sinav cektim esim sok oldu :KK53:
oyle iste canim, yine buyur gel gorusurus :KK54:

Ben yapayim Senacim ya da ilknurcum ya da persembecim :KK1::KK1:

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wQ59LWR/weight.png

bunu kontrol paneli>solda altta profili duzenle>altta cizelge: yazan yere yapistir,
bak baklim olmus mu istedgn gibi?? :KK54:
:KK55::KK55:

canım benim çizelgeyi senmi düzelttin yoksa ben bişeyler yaptım ama ondanmı düzeldi.

canım benim çizelgeyi senmi düzelttin yoksa ben bişeyler yaptım ama ondanmı düzeldi.

he canim ben duzelltim :KK51:
yazmistim sana bi ara ama gerilerde kaldi,
obur hafta duzeltmeyi ogrenmek istersen anlatirim yine
degilse sen cuma bildirimini yapinca ben de duzeltebilirim :KK34:
optum :KK54:

Son düzenleme:
gelebildim şükür:KK37::KK37::KK37::KK37:
işten gelir gelmez fırında yağlı kağıtta sade patates köfte yapıp koydum...onlar fırında kızarırken bol yeşil salata ve ayran yaptım ve koşarak önce 20 dk.eliptik bisiklet,40 dk. 7.0 da tempolu yürüyüş ve 20 dk. belkemerini yaptım...koşarak büyük oğluşumla sofrayı kurduk...oturduk karnımızıdoyurduk,ben sofrayı topladım gidip duşumu alayım derken içim rahat etmedi hazır terli ve ısınmışken ev temizliğinide aradan çıkarayım dedim(zaten çarşamba akşamıda işten geldiğimde dip bucak yapmıştım)...bir giriştim süpürdüm,sildim,toz aldım,tuvaletler,lavabolar derken çamaşırlarıda ayırdım (renkli siyah ve gezmelikler diye)...gezmelikler döndü ve asıldı,şu andada siyahlar dönüyor...duşumu aldım vede koşarak size geldim ama belimde kırıldı yani offffffffffff:KK37::KK37::KK37::KK37:
menümüde vereyim hemencik,bu akşam çok hiperaktifim niyeyse...
sabah(07.15)
bir dlm.labneli,bir dlm.biberli ekşimiklikızarmış ekmek,1 hşl.yumurta,5 tane kırmızı biberli yeşil zeytin,yarım demet limonlu maydanoz,çay
ara(10.00)
6 tane badem
öğle(12.30)
1 kase domates soslu haşl.makarna(bol acılı),1 brd.ayran
ara(16.00)
1 kase yoğurt
akşam(spor sonrası)
8 tane fırında kızarmış sade kuru köfte,bol yeşil salata,acı turşu biber,2 brd.ayran
gün boyu 3,5 lt. su,bol limonlu ıhlamur
YAZARKEN BİLE YORULDUM YAHUUUUUUUUUUUU:KK37::KK37:

gelebildim şükür:KK37::KK37::KK37::KK37:
işten gelir gelmez fırında yağlı kağıtta sade patates köfte yapıp koydum...onlar fırında kızarırken bol yeşil salata ve ayran yaptım ve koşarak önce 20 dk.eliptik bisiklet,40 dk. 7.0 da tempolu yürüyüş ve 20 dk. belkemerini yaptım...koşarak büyük oğluşumla sofrayı kurduk...oturduk karnımızıdoyurduk,ben sofrayı topladım gidip duşumu alayım derken içim rahat etmedi hazır terli ve ısınmışken ev temizliğinide aradan çıkarayım dedim(zaten çarşamba akşamıda işten geldiğimde dip bucak yapmıştım)...bir giriştim süpürdüm,sildim,toz aldım,tuvaletler,lavabolar derken çamaşırlarıda ayırdım (renkli siyah ve gezmelikler diye)...gezmelikler döndü ve asıldı,şu andada siyahlar dönüyor...duşumu aldım vede koşarak size geldim ama belimde kırıldı yani offffffffffff:KK37::KK37::KK37::KK37:
menümüde vereyim hemencik,bu akşam çok hiperaktifim niyeyse...
sabah(07.15)
bir dlm.labneli,bir dlm.biberli ekşimiklikızarmış ekmek,1 hşl.yumurta,5 tane kırmızı biberli yeşil zeytin,yarım demet limonlu maydanoz,çay
ara(10.00)
6 tane badem
öğle(12.30)
1 kase domates soslu haşl.makarna(bol acılı),1 brd.ayran
ara(16.00)
1 kase yoğurt
akşam(spor sonrası)
8 tane fırında kızarmış sade kuru köfte,bol yeşil salata,acı turşu biber,2 brd.ayran
gün boyu 3,5 lt. su,bol limonlu ıhlamur
YAZARKEN BİLE YORULDUM YAHUUUUUUUUUUUU:KK37::KK37:

deryaa valla güzelim bende okurken yoruldum...miss gibi olmuştur heryer...neyse yarın haftasonu dinlenirsin artık...bu arada bukadar hareketle 55 olmuşsundur quuu:KK24::KK24:

X