Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

başlangıç 69.8
gecen hafta 67.6
bu hafta 66.2
bu hafta giden 1.4
toplamda giden 3.6
hedef 60
boy 165
spor 60 dakika bisiklet ve 80 mekik

:KK9::KK9: haydi kizlar tam gaz devam!!!
bizim alisverise gitmemiz lazim, domates salatalik yogurt falan bitti.
esim diyo 2 kutu yogurt alalim bari sen cok hizli bitiriyosun diye :KK1::KK1:

opuyorum sizleri ve kahvaltimi yapmaya gidiyoruum :KK55::KK55:

ya canım benim be şu tıcket olayını yine beceremedim kilo verdimde biraz söylemesi ayıp değiştirmem lazım bi yardımcı olsan

canım ben şu ticker olayını akşam çözücem eve gidince resim yayınlıcam adım adım bakarsınız nasıl yapıldıgını :KK34:

kızlar aşada geçen hafta vefat eden abinin duası var 1 saat kadar sürüyor...6da başlıyor...2 gündür inemedim..bu akşam sanırım 7. gecesi..gidip geleyim..:KK55::KK55:

hoşgeldin cnm...sanırım seninde diyet günlüqün var doqrumu hatırlıyorum:44:

evet sena doğru hatırlıyorsun benimde diyet günlüğüm var ama bende aranıza katılmak istiyorum :)

Bayanlar platesi şiddetle tavsiye ederim...
Özellikle plates topu üzerinde ki kurbağa hareketini :KK9:

canım hoş geldinn mukemmelsiinn :KK1:

tatlım bişi sorabılırmıyım sana ya ovulasyon testi yaptımm bugun adet olmam gerekırdı normalde ikinci çizgi silik çıktı bunu hamilelik testi ile bir tutabilirmiyim:44:

canim eger gebelik varsa, ovulasyon testinin kipkirmizi cikmasi lazim.. normalde atesin nasil oluyor 36.2 sana gore yuksek mi yani? :26::26:

ya kullandım 21 gün boyu havuç incir kürü yaptım ama yok bide aşılama oldu ama yine yok bende kilo vermeye karar verdim kendime odaklanıcam bu ara dinlenmedeyim yaza doğru bi aşılama
daha düşünüyorum..

cok dogru karar :KK9::KK9::KK9:
biz de yeni doktora gitmeye basladik, kolay bi tedavisi varsa olcas,
tup bebek falan derse ertelices, yani arkamizdan atli mi kovaliyo.. nasip ne zamansa olur ins :KK31::KK31:

saol bitaaaneeeemmmm :KK54:

laboquick tatlım anlayamadım gitti yarın başka marka gebelik testi alıcam bu arada bugün yaptıgım laboquickin ovulasyon testiydi :KK51:

Ben normalde bugün adet olucaktım..

Geçen hafta cumartesi hafif kahverengi akıntım geldi derken pazar-pazartesi-salı günü azar azar kahve-siyah arada kırmızı akıntı geldi ve kesildi çarsambaadan beri gelen yok :44:

adet oldum dicem ama benim adetlerim akıntıyla 7-8 gun sürer ve booolcaa kanamalı kan pulcuklu olur hatta bir adette 22-26 adet ped bitiriirm ve sancımmm feciii olur:KK30:

bu akıntıda toplasan dolu dolu 2 ped bitmiştir ve hafif agrım vardı çok ilginç yanii hiç böyle olmamıstım :26:

o yüzden sabah gebelik testi yapıcaktım ama bulamadım o yuzden ovulasyon yapayım dedim oda silik çıktı:44:

yani iste bu kismi kafa karistirci, yerlesme lekesi falan derler ya :26: ama o da cok az olur muhtemelen.
yarin bi da olc bakalim atesini.. hayirlisi canim, olmazsa da cok uzulme, once zayiflicaz sonra :KK49::KK49: :KK9::KK9:

canım benim ticketı sen yapmıştın demi onu nerden değiştiriyoduk
duzelttim canim, :KK34:
gelecek hafta kendin yapmak istersen:

Weight Loss - Diet Ticker
buna tikla,
sifre kismina derule yaz
sonra edit weight data ya tikla
yeni kilonu current weight e yaz
next e tikla
:KK34::KK34:

süpersin bebek :KK53:

canımmm harika kilo vermişsin tebriklerr :KK52:

sagol canim :KK17: ee sizler de cok guzel zayiflamissiniz masallah :nazar::nazar:. birinci derule galiba, 1.6 en cok onunkini gordum galiba :KK9::KK9::KK9:

X