- 12 Temmuz 2011
- 15.521
- 4.011
direk dolaba koysaydın yarın bildirimden sonra yeseydin keşke...biz hep öyle yapıyoruz...
hah şöyle yola gell bakimm
İzindeyim meraklanma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
direk dolaba koysaydın yarın bildirimden sonra yeseydin keşke...biz hep öyle yapıyoruz...
hah şöyle yola gell bakimm
kilom gün içerisinde devamlı değişiklik gösteriyor sabahleyin kalktım tartıldım diyelim akşama kadar bu oran devamlı değişiyor ertesi günü kilom yine aynı çıkıyor
tatlım bu çok normal...sabah aç karnına tartıldıqın sonuç doqru...gün içinde okadar şey yiyip içiyoruz tabiki kilomuz artıcak...1 bardak su 250qrama denk düşüyor..2 bardak içsek 500qram fark eder...sen sadece sabah aç karnına çıkan sonucu baz alıcaksın cnm...
sena sen zaten yazmışsın ama ben senin yazdığını okumadan yorum yaptım kusura bakmayın :)
günaydın kızlarrr kaçta gelirim belli olmaz bildirimimi yapıp kaçayım dedim
başlangıç 72
geçen hafta 69
bu hafta 67.7
giden 1.3
toplamda giden :4.3
boy:165
beden:40-42
spor :yok
[/QUOTE]
kızlar bugün nişanlıklım geliyo ALLAH ın izniyle hepinizden dua bekliyorum yollar açık olsun sağ salim gelsin :)
başlangıç 78 kg
geçen hafta 70.7 kg
bu hafta 70.6 kg
giden 100 gr
toplamda giden 7.4 kg
boy 1.68
beden 42
spor günde 3000 ip,100 mekik
anladım canım.bol bol incir havuç tüket canım.
dr.gidiyordun sanırım..
inş.tez zamanda gelir bizim nazlı bebişler..
umutla yola devam
kızlar bugün nişanlıklım geliyo ALLAH ın izniyle hepinizden dua bekliyorum yollar açık olsun sağ salim gelsin :)
başlangıç 78 kg
geçen hafta 70.7 kg
bu hafta 70.6 kg
giden 100 gr
toplamda giden 7.4 kg
boy 1.68
beden 42
kıss ben seni çokk sevdimmm canım benimmmİzindeyim meraklanma
nası daha farklıı:44::44:olurmu öyle şey...tabiki yazıcaksın canım...her yazılan yazıda örnek alınacak bişey mutlaka vardırtatlım bu çok normal...sabah aç karnına tartıldıqın sonuç doqru...gün içinde okadar şey yiyip içiyoruz tabiki kilomuz artıcak...1 bardak su 250qrama denk düşüyor..2 bardak içsek 500qram fark eder...sen sadece sabah aç karnına çıkan sonucu baz alıcaksın cnm...
sena sen zaten yazmışsın ama ben senin yazdığını okumadan yorum yaptım kusura bakmayın :)
tatlım çok teşekkür ederim seni aramızda daha sık görmek isterizsena cım bu arada ilk sayfandaki hikayeni okudum çok güzel birşey başarmışsın tebrik ederim.zor olanı atlatmışsın..başarılarının devamını dilerim :)
çok çok güzel bir liste canımiste persembe menum
kahvalti (10:00)
domates, salatalik, peynir, iki dilim ekmek.
1 bardak sogan suyu
12:30
1 kayisi kurusu
1 bardak sicak su
14:00
somon baligi ve brokoli
2 salatalik
1 bardak yesil cay
16:40
yarim ceviz
aksam 20:00
tavuk haslama
biraz brokoli
cay
1 kayisi kurusu
1.5 lt su
iyiki tatlı krizine girmişsin canım yaa maşallahhh 1.2 kq süperrrrherkese günaydınnnn günaydınnn bu hafta nasıl bir haftaydı böyle pazartesi den beri hergün tatlıkrizine girdim .kendimle boğuştum durdum arada bir kaç kaçamakla atlattım. senammm sanki tarçınlı süt beni etkilemiyor içiyorum içiyorum yine tatlı istiyorumm ve biraz önce baktım regl olmuşum :)sonunda yani çile gibi hemen tatrıldım ama moralim bozulmadı
başlangıç 90
geçen hafta 87.6
bu hafta 89.2
giden 1.2
toplamda giden ay bu kısmı anlamadım
boy170
beden 46
spor hafta da 2 gün leslie 2 mil
moralim bozulmasın bu şişlikhaftaya inecek inşallah öpüyorumm canlar bu arada haftaya günüm var hafta sonu bendeler bu haftayı çok sıkı geçirmem lazım :))))))))
aysuncum bir maşallahta sana canımmm çok güzel bir rakam 1.3günaydın kızlarrr kaçta gelirim belli olmaz bildirimimi yapıp kaçayım dedim
başlangıç 72
geçen hafta 69
bu hafta 67.7
giden 1.3
toplamda giden :4.3
beden:40-42
kızlar sizlerle gurur duyuyorum şu rakamlara bakın harika gidiyorsunuzmaşallah sanada tatlımmbu haftaki bildirimim
Geçen hafta: 73.5
Bu hafta: 72.3 kg
Bu hafta giden: 1.2 kg :118:
Toplam giden: 3.7 kg
Hedef: 60 kg
Beden: 40
Boy: 168 cm
Spor: yok
insanlarla ugrasmakta spor olsa gerek
sözün bittiqi yerdeyim hepinizi yürekten kutluyorum tek kelimele harikasınızn kızlarrbaşlangıç :90
geçen hafta :82.5
bu hafta 81.2
giden 1.3
toplamda giden :8.8
beden:44
aaa ablacım ben seni daha farklı hayal etmiştim biliomusun bende kapalıyım
başlangıç 78 kg
geçen hafta 70.7 kg
bu hafta 70.6 kg
giden 100 gr
toplamda giden 7.4 kg
boy 1.68
beden 42
günaydın herkese..):bende yeni başlayanlardanım sizin giden kiloları görünce ben daha çok seviniyorum bugünkü menum:
sabah:1 adet katı yumurta-5 adet zeytin-3 tane peksimet
1 bardak çay
öğlen:yoğutlu brokoli karnıbahar karışımı
akşam evde pişen yemekten yarım porsiyon-1 kase salata
ara öğünlerimde 1 bardak avokado çayı-küçük boy elma
yatmadan önce küçük bir bardak tarçınlı ılık süt
spora bugün başlıyorum hadi hayırlısı menum için yorumlarınızı bekliyorum:):)