Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

kilom gün içerisinde devamlı değişiklik gösteriyor sabahleyin kalktım tartıldım diyelim akşama kadar bu oran devamlı değişiyor ertesi günü kilom yine aynı çıkıyor

merhaba,

gün içerisinde farklı zamanlarda tartılmamanı tavsiye ederim canım.en uygun olan sabah kalktığında aç karnına yani kahvaltıdan önce,tuvaletinizi yaptıktan sonra çıplak olarak tartılmaktır.çünkü gün içerisinde sürekli birşeyler yenip içildiği için kilonun aynı çıkması zaten mümkün değil.ayrıca haftada bir tartılırsan bence daha iyi...mesela salı günümü tartıldın haftaya salı tartıl...sevgiler..

sena cım bu arada ilk sayfandaki hikayeni okudum çok güzel birşey başarmışsın tebrik ederim.zor olanı atlatmışsın..başarılarının devamını dilerim :)

iste persembe menum

kahvalti (10:00)
domates, salatalik, peynir, iki dilim ekmek.
1 bardak sogan suyu

12:30
1 kayisi kurusu
1 bardak sicak su

14:00
somon baligi ve brokoli
2 salatalik
1 bardak yesil cay

16:40
yarim ceviz

aksam 20:00
tavuk haslama
biraz brokoli
cay
1 kayisi kurusu

1.5 lt su

herkese günaydınnnn günaydınnn bu hafta nasıl bir haftaydı böyle pazartesi den beri hergün tatlıkrizine girdim .kendimle boğuştum durdum arada bir kaç kaçamakla atlattım. senammm sanki tarçınlı süt beni etkilemiyor içiyorum içiyorum yine tatlı istiyorumm ve biraz önce baktım regl olmuşum :)sonunda yani çile gibi hemen tatrıldım ama moralim bozulmadı
başlangıç 90
geçen hafta 87.6
bu hafta 89.2
giden 1.2
toplamda giden ay bu kısmı anlamadım
boy170
beden 46
spor hafta da 2 gün leslie 2 mil
moralim bozulmasın bu şişlikhaftaya inecek inşallah öpüyorumm canlar bu arada haftaya günüm var hafta sonu bendeler bu haftayı çok sıkı geçirmem lazım :))))))))

günaydın kızlarrr kaçta gelirim belli olmaz bildirimimi yapıp kaçayım dedim

başlangıç 72
geçen hafta 69
bu hafta 67.7
giden 1.3
toplamda giden :4.3
boy:165
beden:40-42
spor :yok

günaydın kızlarrr kaçta gelirim belli olmaz bildirimimi yapıp kaçayım dedim

başlangıç 72
geçen hafta 69
bu hafta 67.7
giden 1.3
toplamda giden :4.3
beden:40-42

canım hoş geldinn mukemmelsiinn

tatlım bişi sorabılırmıyım sana ya ovulasyon testi yaptımm bugun adet olmam gerekırdı normalde ikinci çizgi silik çıktı bunu hamilelik testi ile bir tutabilirmiyim:44:

bu haftaki bildirimim

Geçen hafta: 73.5
Bu hafta: 72.3 kg
Bu hafta giden: 1.2 kg :118:
Toplam giden: 3.7 kg
Hedef: 60 kg
Beden: 40
Boy: 168 cm
Spor: yok

insanlarla ugrasmakta spor olsa gerek

Son düzenleme:
başlangıç :90
geçen hafta :82.5
bu hafta 81.2
giden 1.3
toplamda giden :8.8
beden:44

kızlar bugün nişanlıklım geliyo ALLAH ın izniyle hepinizden dua bekliyorum yollar açık olsun sağ salim gelsin :)

başlangıç 78 kg
geçen hafta 70.7 kg
bu hafta 70.6 kg
giden 100 gr
toplamda giden 7.4 kg
boy 1.68
beden 42
spor günde 3000 ip,100 mekik

canım allah sağ salim kavuştursun mübarek günde gelio inşallah hayırlarla gelir ii dayanmışsın 15 ay valla ben 6 ay nişanlı kaldım tekirdağda oturuyodum oda ist. oturuyodu her hafta sonu gelirdi ama o hafta sonu gelmek bilmezdi çok şükür kurtulmuşsun....

anladım canım.bol bol incir havuç tüket canım.
dr.gidiyordun sanırım..
inş.tez zamanda gelir bizim nazlı bebişler..
umutla yola devam

ya kullandım 21 gün boyu havuç incir kürü yaptım ama yok bide aşılama oldu ama yine yok bende kilo vermeye karar verdim kendime odaklanıcam bu ara dinlenmedeyim yaza doğru bi aşılama
daha düşünüyorum..

Canım Allah beladan kazadan korusun sağ salim kavusursunuz inşAllah

İzindeyim meraklanma

kıss ben seni çokk sevdimmm canım benimmm
nası daha farklıı:44::44:

oooo ayakların yere basmaz bugün snein..ne farklı bir heyecandır içindeki...Allah ayırmasın sizi hiç...gözün aydın şimdiden canım

günaydın kızlarrr herkese hayırlı cumalarrr
kızlar çok mutlu ettiniz beni bugün..ne güzle kilolar verilmiş öyleee tekrar tekrar tebrik ederim

ben bildirimimi dün yapmıştım ama lily bugüne bakar sanırım..

başlangıç 90
geçen hafta 72
bu hafta 74.6
gelen 2600
toplamda 25400
hedef 60
boy 165
beden 40
spor yok

ama haftaya bomba gibi geliyorum bugünkü menün çok çok güzel olucakkk

günaydın herkese..):bende yeni başlayanlardanım sizin giden kiloları görünce ben daha çok seviniyorum bugünkü menum:

sabah:1 adet katı yumurta-5 adet zeytin-3 tane peksimet

1 bardak çay

öğlen:yoğutlu brokoli karnıbahar karışımı

akşam evde pişen yemekten yarım porsiyon-1 kase salata

ara öğünlerimde 1 bardak avokado çayı-küçük boy elma

yatmadan önce küçük bir bardak tarçınlı ılık süt

spora bugün başlıyorum hadi hayırlısı menum için yorumlarınızı bekliyorum:):)

canım öncelikle aramıza hoşgeldin inşallah hep beraber vericez kilolarımızı yalnız menülerimiz gün bitiminde yazıyoruz çünki gün içinde yediklerimiz deqişebiliyor..akşama menünü yazarsan çok daha yerinde olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…