Merhaba kizlar,
bugun pek giremedim.. menumu yazayim hemen:
kahvalti (10:00)
1 bardak su
domates, salatalik, peynir, iki dilim ekmek.
1 bardak sogan suyu
ara
2 kayisi kurusu
13:00
1 bardak yesil cay
sade yogurt
17:00
yarim porsiyon patlicanli kiymali yemek
1 bardak yesil cay
aksam 20:00
1 tabak sulu yesil fasulyeli tavuklu yemek
2 salatalik
1 bardak sogan suyu
1,5 lt su
umarim herkes iyidir
benim yarin sabah doktor randevum var, bebek olmuyo diye uzmana gidicez bakalim nolcak..hayirlisi...
opuyorum hepinizi!!
canımmm şimdideennn gözün ayydınnnnne güzel az kalmışşş
aysuncum sen nerelerdsin bakalımm özledik hepimiz senimerhaba kızlarr çok giremiyorum siteye bu ara..
girsemde diyete başlayamadım ya yüzüm yok menüleri yazmaya
ama bişey dicem öğleyin çok yersem akşama yemek yemiyorum ve kilo vermişim hayret..
bildirime katılıcam bu cuma sonrada diyete başlıcam sizinle inş..
menün gayet güzel cnm...bu mübarek günde inşallah hayırlı haberlerle gelrisin bitanemMerhaba kizlar,
1 bardak su
1 bardak sogan suyu
ara
2 kayisi kurusu
1 bardak yesil cay
sade yogurt
1 bardak yesil cay
2 salatalik
1 bardak sogan suyu
1,5 lt su
umarim herkes iyidir
benim yarin sabah doktor randevum var, bebek olmuyo diye uzmana gidicez bakalim nolcak..hayirlisi...
opuyorum hepinizi!!
tşk ederim tatlım evet evet yarın gelio RABBİMin izniyle
herkese günaydın vallahi yrn nişanlım gelio heyecan gerçekten dorukta senoşfenalardayım yani
08.02.2012 ÇARŞAMBA
SABAH: 07:45 BALLI ELMA SİRKELİ ILIK SU.
KAHVALTI: 08:00 2 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ SALÇA 1 İNCE DİLİM KAŞAR PEYNİRİ İLE YAPILMIŞ TOST,LİGHT ÜÇGEN PEYNİR,1 TATLI KAŞIĞI ZEYTİN EZMESİ,1 CHEERY DOMATES,BİBERİYELİ YEŞİL ÇAY.
ARA: 11:00 30 LEBLEBİ
12:00 BİBERİYELİ YEŞİL ÇAY
ÖĞLE: 13:00 KARIŞIK MEYVELİ SPECİAL K
AKŞAM: 19:30 ÇABUK ÇORBA MERCİMEK ÇORBASI,SALATA
21:00 BALLI YEŞİL ÇAY
3 LT SU,100 MEKİK,3000 İP
Merhaba kizlar,
1 bardak su
1 bardak sogan suyu
ara
2 kayisi kurusu
1 bardak yesil cay
sade yogurt
1 bardak yesil cay
2 salatalik
1 bardak sogan suyu
1,5 lt su
umarim herkes iyidir
opuyorum hepinizi!!
tşk ederim tatlım evet evet yarın gelio RABBİMin izniyle
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumlar hayırlı bildirimlerr
tan 2.600 qram artıdayımmböyle olur işte yedikçe yersen kalbimin sıkışmasıda muhtemelen bu sebepten...ama neler yiyorum nekadar üstüste yiyorum bir bilseniz bu topikte senin ne işin var dersiniz...bugün basküldeki rakamı görünce gerçekten kaynar sular düküldü üzerime..aklım başıma geldi...kafam dank etti...sen okadar emek ver 28 kilo ver...sonra işe kafanı tak kendini yemeqe ver işte bu hale gelirsin...3.güne girdim kalbimin aqrısı zerre kadar azalmadı...bu sabah kahvaltıyla beraber tekrar besmelemi çekip başladım..bugün misafirlerim gelecek çok ölçülü yicem...en az 65 oluncaya kadarda gevşemicem...sabah koçişe diyorum böyle gidersem beni tahtalı köye yollucaksınız diye..okadar hırs yaptımki yarın deqil bugün başladım hemde misafirlerim geleceqi halde...biran önce eski halime dönmek istiyorum..beden olarak çok bir deqişme yok ama kalbime vuran bir aqırlık var...hafif midem var gibi sanırım kalbimi o sıkıştırıyor...1 ay içinde toparlıcama eminim..vermeye başlayınca çabuk veriyorum...almaya başlayıncada çabuk alıyorum
selamlar kizlar.ben artik aranizdan ayriliyorum.diyet yalan oldu bende.cuma günlerinin stresimi olsa gerek,kilo milo veremiyorum ben.diyeti biraktim bu ara.ama yapsamda gitmiyor zaten.biraz ara verip öyle devam edicem.buradaki herkese basarilar diliyorum.insallah hepiniz hedefinize ulasmis sekilde ayrilirsiniz burdan.güzel zayif günler.....
gecmis olsun canim,
yedigin bi sey mi dokundu acaba? ishal den mi acaba?
eczanede ishal icin ilac satiliyor olabilir :26:
umarim gecmistir coktan..
regli agrisi da olabilir? usutmus de olabilirsin..
gecmezde doktora gidersin ins..
ayagini sicak tut gecmis olsun canim
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumlar hayırlı bildirimlerr
tan 2.600 qram artıdayımmböyle olur işte yedikçe yersen kalbimin sıkışmasıda muhtemelen bu sebepten...ama neler yiyorum nekadar üstüste yiyorum bir bilseniz bu topikte senin ne işin var dersiniz...bugün basküldeki rakamı görünce gerçekten kaynar sular düküldü üzerime..aklım başıma geldi...kafam dank etti...sen okadar emek ver 28 kilo ver...sonra işe kafanı tak kendini yemeqe ver işte bu hale gelirsin...3.güne girdim kalbimin aqrısı zerre kadar azalmadı...bu sabah kahvaltıyla beraber tekrar besmelemi çekip başladım..bugün misafirlerim gelecek çok ölçülü yicem...en az 65 oluncaya kadarda gevşemicem...sabah koçişe diyorum böyle gidersem beni tahtalı köye yollucaksınız diye..okadar hırs yaptımki yarın deqil bugün başladım hemde misafirlerim geleceqi halde...biran önce eski halime dönmek istiyorum..beden olarak çok bir deqişme yok ama kalbime vuran bir aqırlık var...hafif midem var gibi sanırım kalbimi o sıkıştırıyor...1 ay içinde toparlıcama eminim..vermeye başlayınca çabuk veriyorum...almaya başlayıncada çabuk alıyorum
kızlar merhaba dana öncede azmıştım ama kk yı kullanmayı bilmediğim için takip edemedi çiçeği burnunda bir gelin adayıyım:):)çalışma şartlarımdan dolayı çok kilo aldım 14 kilo kadarsenanın bu topiği bana ilhal verdi ki sizlerinde bende bugün diyet yapmaya niyet ettim ayrıca ben şu kilo çizelgesini de yapamadım olmadı neyse şuan kilo:64 olmak istediğim kilo :52 boyum 1,60 düğün yaza ayrıca sizden bakım teknikleride almak istiyorum bir depresyon geçirdim ve kendimi kapattım dış dünyaya cilt bakımı saç el ayak vs şeylerde de tavsiyelerinizi bekliyorum bugün kü menum:
sabah
1 bardak ılık su-mançurya çayı
3 buğday peksimeti - 5 adet siyah zeytin
11:00 de ıhlamur çayı
öğlen
küçük porsyon ıspanak yemeği -iki kaşık yoğurt
araöğün
1 küçük elma
akşam
evde pişen yemekten küçük porsyon
1 bardak biberiye çayı
bol bol su içeyide ihmal etmiyorum