Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

tatlımmm merhaba güzel haberlerini bekliyorummm öptüm çokk

aysuncum sen nerelerdsin bakalımm özledik hepimiz seni birkaç arkadaşımız çizelgelerden muzdarip...gelde işinin başına dön bakalım
menün gayet güzel cnm...bu mübarek günde inşallah hayırlı haberlerle gelrisin bitanem
tşk ederim tatlım evet evet yarın gelio RABBİMin izniyle

oooo heyecan dorukta gözü bizi görmez şimdi bu kızın

herkese günaydın vallahi yrn nişanlım gelio heyecan gerçekten dorukta senoş fenalardayım yani

08.02.2012 ÇARŞAMBA

SABAH: 07:45 BALLI ELMA SİRKELİ ILIK SU.
KAHVALTI: 08:00 2 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ SALÇA 1 İNCE DİLİM KAŞAR PEYNİRİ İLE YAPILMIŞ TOST,LİGHT ÜÇGEN PEYNİR,1 TATLI KAŞIĞI ZEYTİN EZMESİ,1 CHEERY DOMATES,BİBERİYELİ YEŞİL ÇAY.
ARA: 11:00 30 LEBLEBİ
12:00 BİBERİYELİ YEŞİL ÇAY
ÖĞLE: 13:00 KARIŞIK MEYVELİ SPECİAL K
AKŞAM: 19:30 ÇABUK ÇORBA MERCİMEK ÇORBASI,SALATA
21:00 BALLI YEŞİL ÇAY

3 LT SU,100 MEKİK,3000 İP

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumlar hayırlı bildirimlerr
tan 2.600 qram artıdayımm böyle olur işte yedikçe yersen kalbimin sıkışmasıda muhtemelen bu sebepten...ama neler yiyorum nekadar üstüste yiyorum bir bilseniz bu topikte senin ne işin var dersiniz...bugün basküldeki rakamı görünce gerçekten kaynar sular düküldü üzerime..aklım başıma geldi...kafam dank etti...sen okadar emek ver 28 kilo ver...sonra işe kafanı tak kendini yemeqe ver işte bu hale gelirsin...3.güne girdim kalbimin aqrısı zerre kadar azalmadı...bu sabah kahvaltıyla beraber tekrar besmelemi çekip başladım..bugün misafirlerim gelecek çok ölçülü yicem...en az 65 oluncaya kadarda gevşemicem...sabah koçişe diyorum böyle gidersem beni tahtalı köye yollucaksınız diye..okadar hırs yaptımki yarın deqil bugün başladım hemde misafirlerim geleceqi halde...biran önce eski halime dönmek istiyorum..beden olarak çok bir deqişme yok ama kalbime vuran bir aqırlık var...hafif midem var gibi sanırım kalbimi o sıkıştırıyor...1 ay içinde toparlıcama eminim..vermeye başlayınca çabuk veriyorum...almaya başlayıncada çabuk alıyorum

yemek türü pek bişey yememişsin quuu saqlıklı beslen biraz daha...nişanlın sonra iyi bakmamışlar sana der

kilo bildirimiiiii
başlangıç 90
geçen hafta 72
bu hafta 74.6
gelen 2.600
toplamda giden 15.4
hedef 60
boy 165
beden 40
spor yok..

kızlar misafirlerim gelecek çok işim var öpüyorum sizi

Senoş bugün perşembe ayol günlerimi karıştırdın yoksam yarın giremicem die mi yazdın :d

selamlar kizlar.ben artik aranizdan ayriliyorum.diyet yalan oldu bende.cuma günlerinin stresimi olsa gerek,kilo milo veremiyorum ben.diyeti biraktim bu ara.ama yapsamda gitmiyor zaten.biraz ara verip öyle devam edicem.buradaki herkese basarilar diliyorum.insallah hepiniz hedefinize ulasmis sekilde ayrilirsiniz burdan.güzel zayif günler.....

Merhaba,yazdığınız ilk yazınızı okudum ve sizi tebrik ederim.
Çok güzel kilo vermişsiniz.
Ben sizin başladığınız ilk yerdeyim.Umarım sizin gibi başarabilirim bu işi:)

canım hayırlısı bizimde olmuyo vardır bundada bi hayır sonucu bize lütfen yaz inşallah herşey yolundadır.

ablacıcımmmmm bugüün perşembeee ne cummaassııı

neden gidiyorsun canım yaaa sabretseydin birazz

inşAllah hep birlikte veririz canımmm

şimdi iyiyim canım sanırım öğlenleyin yediğim ton balığı yapmış olabilir benim midem çok hassas şimdi midem ağrır korkusundan kahvaltı yapmadım...çok korkuyorum tekrar ağrır diye ...bu arada bana olmayan pantolonumu denedim bugün düğmesi kapandı... sevinçliyim yanii senin diyet nasıl gidiyor...

sena abla benim ablam 2004 senesinde diyet yaptı 80 kiloydu 59 kiloya indi şuanda diyette değil ocakta doğum yaptıve 62 kilo yani önemli olan geri kilo aldırmayacak bir diyet yapmak ben ona sordum nasıl kilo verdin diye ama anlatmıyorrrrr nasıl kilo verdiğiniii...

kızlar merhaba dana öncede azmıştım ama kk yı kullanmayı bilmediğim için takip edemedi çiçeği burnunda bir gelin adayıyım:):)çalışma şartlarımdan dolayı çok kilo aldım 14 kilo kadarsenanın bu topiği bana ilhal verdi ki sizlerinde bende bugün diyet yapmaya niyet ettim ayrıca ben şu kilo çizelgesini de yapamadım olmadı neyse şuan kilo:64 olmak istediğim kilo :52 boyum 1,60 düğün yaza ayrıca sizden bakım teknikleride almak istiyorum bir depresyon geçirdim ve kendimi kapattımdış dünyaya cilt bakımı saç el ayak vs şeylerde de tavsiyelerinizi bekliyorum bugün kü menum:

sabah
1 bardak ılık su-mançurya çayı
3 buğday peksimeti - 5 adet siyah zeytin
11:00 de ıhlamur çayı
öğlen
küçük porsyon ıspanak yemeği -iki kaşık yoğurt
araöğün
1 küçük elma
akşam
evde pişen yemekten küçük porsyon
1 bardak biberiye çayı

bol bol su içeyide ihmal etmiyorum

hoşgeldin canım aramıza depresyonu atlatmışsın inş.kilolarıda atlatırsın kilo çizelgesini nerden yapmaya çalıştın hangi adresten bende 1 hafta oldu diyete başlayalı yarın bildirimim var
bakalım kaç kilo verdim pek vermiş gibide hissetmiyorum sen ne konuda sormak istiyosan sor bildiğimiz konularda yardım ederiz ama tabiki önemli olan insanın burda birbirine destek olup sohbet etmesi derdini açması yoksa bakım önerileri googlede çook maksat muhabbet yani

derule ilgin için teşekkürler canım aslında biraz özgüven eksikliğim var nişanlım kilolu olduğumu her defasında söylüyor:S:S:S:buda beni çokkk üzüyor ayrıca bakımsız olduğumu düşünüyorum bakım derken ne oluyor onuda anlamam pek yapmam gerek rutin bakımları yapıyorum ama biraz mat bir tenim var nasıl canlanlandırırım bunu bilemiyorum ayrıca giyim tarzımıda değiştirmek istiyorum sürekli spor giyiniyorum:S:S:S:neler tavsiye edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…