İnşAllah dediğim kadar kolay olur tatlımm
canımm Allah isterse olur ben duymadım herkes bişi yazıyor kime inanıcaz şaşırdımsenin neden olmuyor tatlım kaç ay yada yıldır istiyorsunuz
canım öqlen hem mercimek hem makarna aqır olmuş...birdirime ramak kalmışken keşke birini olsun yemeseydin
birinci cümlende son derece haklısın
ama sonrakiler için iyi bi sopa istiyon senkıss takılıyorum gülelim diye Allah hayrını versin emiii kafayı taktın diyo kıza bakın yaa azcık stres atalım relax olalım yahuu sende askerini beklerken zaman geçirmiş olursun dediydik ama bütün yazdıklarımı bizim gıcık cidiye almışş
ablacım haklısında çorba yoktu mecburen aldım ve bilerek yarım porsiyon aldım ben cuma maalesef artıları görebilirim şişkinlik var gibi anlamadım gitti
benim yumurta çatlamaması var başka bişi yok diyolar eşimin herşeyi normal 2.5 yıl oldu biz evleneli evlendik hiç korunmadık ilk 1,5 yıl üstüne düşmedik ama son 1 yıldır 3 doktora gittim sonuncu doktor hiç oyalamayalım seni aşılama yapalım dedi geçen ay yaptık sonuç negatif biraz dinlenip streesi atıp inşallah yine yaptırıcaz
Ee ne düşüncem başka ya geldiğimden beri aynı şey uzadı gitti sinir oldum yaaŞakanın da bi dozu var ..
Sende çok gıcıksın ya valla bak çok uyuz oldum sana ben hee
Uğraşma bak topiğinde sirke satarım
arkadaşlar inşallah en kısa zamanda bebişlerinize kavulursunuz ve burada hep beraber seviniriz..hep beraber dua edelim kızlar
herkes special-k den basetmiş o nedir çok merak ediyorum...
sena abla ben muz yersem kilo alırım yemem isal olmak muz yemekten daha iyidir...
inşallah canım yaa..şöyleee bahar gelse içimiz açılsa sokaklara atsak kendimizi ne güzel olur dimi? ama şu kiloları biran önce verelim yeni giysiler alıcaz yakışsın azcık
çok güzel canım aferinn
canım ekemqimizi sadece sabah kahvaltıda yiyoruz(2 dilim)...diqer öqünlerde ekmek yemiyoruz...öqlen ekmek yemeseydin harika olucakmış..kahvaltın gayet iyi..akşamda çok çeşitli olmuş...menülere baktıqımızda akşamı tek çeşit yiyerek geçirenlerin daha güzel kilo verdiqi görüyoruz..çorba+salata yada tavuk+salata gayet ideal...
bildirim öncesi makarna iyi cesaret quuuu
1 dilim ekmek yiyeceqine 1 dilim pizza ye bari..hiç olmazsa nefsini körlersin cnm
e peki şimdi nerden yazıyorsun bize:26:
canım öqlende akşamda çok az olmuş...aç kalmışsındır bugün...ishal içinde muz ye canım yada beyaz leblebi...geçmiş olsun bu arada...
ekmek olmazzne gereqi var...bagetlerin yanına bir güzel ayran ve salata yap tamam işte...
akşam ekmek yemeseymişsin menün normal derecedeymiş...ama yine yapmışsın yapıcanı
iyi bir halt ettinnrüyanda göreceksin bu gidişle 48i sen
evet hala gıcık oluyorum çünküü gıcıııııksıınnnnnnnnnn
merhaba kızlarr çok giremiyorum siteye bu ara..
girsemde diyete başlayamadım ya yüzüm yok menüleri yazmaya
ama bişey dicem öğleyin çok yersem akşama yemek yemiyorum ve kilo vermişim hayret..
bildirime katılıcam bu cuma sonrada diyete başlıcam sizinle inş..
kızlar benim karnım çok feci ağrıyor ne yapmalıyım sizce