Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

İnşAllah dediğim kadar kolay olur tatlımm

canımm Allah isterse olur ben duymadım herkes bişi yazıyor kime inanıcaz şaşırdım senin neden olmuyor tatlım kaç ay yada yıldır istiyorsunuz

benim yumurta çatlamaması var başka bişi yok diyolar eşimin herşeyi normal 2.5 yıl oldu biz evleneli evlendik hiç korunmadık ilk 1,5 yıl üstüne düşmedik ama son 1 yıldır 3 doktora gittim sonuncu doktor hiç oyalamayalım seni aşılama yapalım dedi geçen ay yaptık sonuç negatif biraz dinlenip streesi atıp inşallah yine yaptırıcaz

canım öqlen hem mercimek hem makarna aqır olmuş...birdirime ramak kalmışken keşke birini olsun yemeseydin

ablacım haklısında çorba yoktu mecburen aldım ve bilerek yarım porsiyon aldım ben cuma maalesef artıları görebilirim şişkinlik var gibi anlamadım gitti

Ee ne düşüncem başka ya geldiğimden beri aynı şey uzadı gitti sinir oldum yaa Şakanın da bi dozu var ..

Sende çok gıcıksın ya valla bak çok uyuz oldum sana ben hee

Uğraşma bak topiğinde sirke satarım

ablacım haklısında çorba yoktu mecburen aldım ve bilerek yarım porsiyon aldım ben cuma maalesef artıları görebilirim şişkinlik var gibi anlamadım gitti

canım yarın öqlen dikkat et akşamada special-k ye bakalım suyu 2.5 litre iç ve saat 9a kadar su içmen bitmiş olsun...sabah bakalım baskül ne gösterecek...

Son düzenleme:

Allahım güzel sonuclar almayı nasip etsin canımm moralini yüksek tut

herkes special-k den basetmiş o nedir çok merak ediyorum...

sena abla ben muz yersem kilo alırım yemem isal olmak muz yemekten daha iyidir...

arkadaşlar inşallah en kısa zamanda bebişlerinize kavulursunuz ve burada hep beraber seviniriz..hep beraber dua edelim kızlar

herkes special-k den basetmiş o nedir çok merak ediyorum...

sena abla ben muz yersem kilo alırım yemem isal olmak muz yemekten daha iyidir...

special-k bir müsli çeşitidir canım...içinde meyve parçaları var...google yazarsan ayrıntılı görebilirsin
muz konusuna gelince önce saqlık cnm

benim tartım yok ya of bozmadan 1 hafta bitremiyorum 2 kaçamak yaptım daha çarşambadan kilo falan veremiycm ben

Son düzenleme:

yaaaa bildirim vardı demi ben onu unutmuştum ama sıfır yağsız ve tuzsuz sadece haslanmış makarna domates sosu dediğimde 1 domatesi rendeleyip 1 yeşil biber ile yağsız olarak kaynattım
o kdar çok masum yani

merhaba kızlarr çok giremiyorum siteye bu ara..
girsemde diyete başlayamadım ya yüzüm yok menüleri yazmaya

ama bişey dicem öğleyin çok yersem akşama yemek yemiyorum ve kilo vermişim hayret..
bildirime katılıcam bu cuma sonrada diyete başlıcam sizinle inş..

canım hoşgeldin seni kaçak nerelerdesin sennnn

özlettinn benim yazdıklarımı okudun mu tatlımm adetimle ilgili burayada ateş ölçmeyede yazdım anlamadım gitti bu ay

nasılsın senin nasıl gıdıyor

slm kislar bende bugünkü menümü yazayim hemen
sabah uyaninca 1 bardak ilik su
kahvalti 3 tane zar seklinde peynir 2 dilim kizarmis ekmek 5 dilim salatalik bi tane ince salam sekersiz y.cay
ögle bi tane kücük misir kaynatmasi
ikindi 1 portakal 1 elma
aksam 1 kase sulu köfte ve 12 bardak su saydim bide haaa
saat 18den beri hic bisi yemiom haa 2 bardak meyve suyu ictim simdi yatiom iyi geceler

Merhaba kizlar,
bugun pek giremedim.. menumu yazayim hemen:

kahvalti (10:00)
1 bardak su
domates, salatalik, peynir, iki dilim ekmek.
1 bardak sogan suyu

ara
2 kayisi kurusu

13:00
1 bardak yesil cay
sade yogurt

17:00
yarim porsiyon patlicanli kiymali yemek
1 bardak yesil cay

aksam 20:00
1 tabak sulu yesil fasulyeli tavuklu yemek
2 salatalik
1 bardak sogan suyu

1,5 lt su

umarim herkes iyidir
benim yarin sabah doktor randevum var, bebek olmuyo diye uzmana gidicez bakalim nolcak.. hayirlisi...
opuyorum hepinizi!!

kızlar benim karnım çok feci ağrıyor ne yapmalıyım sizce

gecmis olsun canim,
yedigin bi sey mi dokundu acaba? ishal den mi acaba?
eczanede ishal icin ilac satiliyor olabilir :26:
umarim gecmistir coktan..
regli agrisi da olabilir? usutmus de olabilirsin..
gecmezde doktora gidersin ins..
ayagini sicak tut gecmis olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…