Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

ah o insanlar yok mu ah ah canımmm insanı onlar yııpratıyor zateenn sananee değil mi niye soruyorsun olsaa söyleriz zateeennn

yani yaaa tatil ne kadar oldu ki zaten beni görmeyeli 10 gün olmuş...
her hafta yapılabilen bişey mi bu bebek...
daha beni görür görmez bebek var mı bebek dedi
bende tersledim...
olsa söylemiycez sankii.....
insan biraz düşünceli olur belki olmuyodur 8 ay geçmiş der..utanır sıkılır sorarken...
yok bunlar şak diye sorarlar bide ne tembel çıktınız vs diyo ya..
yooo baya çalışkanız da fala dememi bekliyo heralde
Allahım bize sabır versin bi gün saldırcam birine

kızlar merhaba ,kaçakgeldi,ama çok yorgun bitkin vede bunalmış olarak döndüm....müfettişler geldiler vede gittiler ammavelakin iş yerindeki huzursuzluk had safhayı buldu,çok bunalıyorum...işimi çok sevmeme rağmen sabahları ayaklarım geri geri gitmeye başladı...anlıyacağınız çok bunalımlı bir dönem atlatmaya çalışıyorum,oyüzden beni mazur görün kızlar...işleri bir rayına soksam hergün giricemde :26:
yarın bildirimi kime yapıcaz yazarsanız sevinirim

gelmiş canım neler oldu dr gidicektin anlat hadi...
inş güzel haberler getirdin..

ablacım hosgeldinn Allah kolaylık versinnn biz buraya yazıyorz bildirimmi buraya yapıoruz yani ortaya

ablacım hosgeldinn Allah kolaylık versinnn biz buraya yazıyorz bildirimmi buraya yapıoruz yani ortaya

insan bunlar yuzunden iyice kafaaya takıyorr

sanki söylemek zorundayız ben ilk 5 ay eğer hamile olursam tabiii aileler dısında kımseye söylemiceemm tabii işten ayrılırsam onlarda mecburen duyar

Senoş bugün perşembe ayol günlerimi karıştırdın yoksam yarın giremicem die mi yazdın :d
günleri karıştırmışım canım kafayı yedim iyice
canım gitme kal...mücadele et...bırakma kendini...
Merhaba,yazdığınız ilk yazınızı okudum ve sizi tebrik ederim.
Çok güzel kilo vermişsiniz.
Ben sizin başladığınız ilk yerdeyim.Umarım sizin gibi başarabilirim bu işi:)
çok teşekkür ederim cnm gel sende katıl aramıza
ablacıcımmmmm bugüün perşembeee ne cummaassııı

canım ben bilerek aldım...sen beni dert etme toparlanmaya başladımmı 3-5 haftada atarım bütün kilomu
menülerimi yarından itibaren yazmaya başlıyorum tatlım...ama bugün börekli çörekli menü yazılmaz...yarın ola hayrola
evet canım bir doktora gitsem iyi olucak...bu arad migren bendede var..biberiye çayı birebir iyi geliyor...doktorun bir tanesi günde 5 füncan biberiye çayı içerek 24 günde migreni sıfırlamış..bende denedim gerçekten çok etkili...
canım düne nazaran gayet iyi birgün geçirdim...ama asıl tam faaliyet yarın başlıyorum Allahın izniyle...ve gerçekten çok heyecanlıyım..sanki ilk defa başlıcam diyete..içim içime sıqmıyor..

btimez zaten bu sorular...önce evlenmiyormusun diye başının etini yerler...sözlenirsin nişan ne zaman...nişan olur düqün ne zaman....düqün biter bebek yokmu...bebek olur 2.ci nezaman....gerçekten kabus gibii...

menümü vereyim kızlar,çokda iyi değil ama ...evde tekbaşınıza denemeyin sakın
sabah(08.30)
1 tane zeytinli poça(uyuyakalmışım bugün böyle oldu),1 ıhlamur(limonlu)
ara(10.00)
6 tane badem
öğle(12.15)
1 tabak sucuklu kuru fasülye,1 kase yoğurt
ara(15.30)
200 gr. yoğurt
akşam(20.00)
çeyrek haşlanmış tavuk göğsü,1 kase yoğurt,bolca acılı turşu süs biberi
gün boyu 3,5 lt.su,bol limonlu şekersiz ıhlamur,1 fnc. beşi biryerde çay
SPOR(17.55-19.30 arası)
20 dk.zor ayarda eliptik bisiklet,50 dk. 7.0 da yürüme bandında tempolu yürüyüş,20 dk. yürüme bandının motorlu kemeriyle bel ve bacak basen masajı,60 tane yarım mekik
bu hafta bu sporu 3 gün yaptım:CUMARTESİ-SALI-PERŞEMBE(TOPLAM:270 DK.)

Son düzenleme:
nerdesinnn sennnnnnnnnnnnnn bahane duymak istemiyorummmm
Eki Görüntüle 343505

ben yarın böyle bildirim yapcam kızlar

nerdesinnn sennnnnnnnnnnnnn bahane duymak istemiyorummmm

aşkitom vallahi bahane değil...durum okadar vahimki aile hekimliğinden istifa edip eski kadroma yani 657ye toplum sağlığına geri dönmeyi bile ciddi ciddi gündemime aldım....gerçekten zor bir dönemdeyim...

çok güzel yaaaaa

hoşbulduk canımcım...geçen haftaki tabloyu benmi göremedim,aradım bulamadım...yoksa yapılmadımı be aşkitom

yapıldı ablacım ama eskilerde kalmıştır sen yarın buraya bildirim yaparsın lily 86 arkadasımız listeyi hazıyrlıyor

ablacııımmm baayyaaa faarketmişşş maşallahhhh tekrardaannn tebrikleeerrr
iki resim arasındaki fark tam 25 kilo cnm...gerçekten büyük bişey başarmışım..resimleri güncellemek beni gaza getirdi...sil baştan devam..gel yarın gellll......
aşkitom vallahi bahane değil...durum okadar vahimki aile hekimliğinden istifa edip eski kadroma yani 657ye toplum sağlığına geri dönmeyi bile ciddi ciddi gündemime aldım....gerçekten zor bir dönemdeyim...

aşkım ben senin yaşadıklarına bişe demiyorum...ve sana hep dua ediyorum..inşallah bu zorlu süreci atlatacaksın..ama neden burayı ihmal ediyorsun bunu anlamıyorum..geçen akşam sana öyle ihtiyacım vardıki...ama sen yoktun ve günlercede gelmedin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…