Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba canım...canım hoşgeldin seni kaçak nerelerdesin sennnn
özlettinn benim yazdıklarımı okudun mu tatlımm adetimle ilgili burayada ateş ölçmeyede yazdım anlamadım gitti bu ay
nasılsın senin nasıl gıdıyor
canımm güzel haberlerle gel inşallah...Merhaba kizlar,
bugun pek giremedim.. menumu yazayim hemen:
kahvalti (10:00)
1 bardak su
domates, salatalik, peynir, iki dilim ekmek.
1 bardak sogan suyu
ara
2 kayisi kurusu
13:00
1 bardak yesil cay
sade yogurt
17:00
yarim porsiyon patlicanli kiymali yemek
1 bardak yesil cay
aksam 20:00
1 tabak sulu yesil fasulyeli tavuklu yemek
2 salatalik
1 bardak sogan suyu
1,5 lt su
umarim herkes iyidir
benim yarin sabah doktor randevum var, bebek olmuyo diye uzmana gidicez bakalim nolcak.. hayirlisi...
opuyorum hepinizi!!
canımmm..aysuncum sen nerelerdsin bakalımm özledik hepimiz seni birkaç arkadaşımız çizelgelerden muzdarip...gelde işinin başına dön bakalım
:
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumlar hayırlı bildirimlerr
tan 2.600 qram artıdayımm böyle olur işte yedikçe yersen kalbimin sıkışmasıda muhtemelen bu sebepten...ama neler yiyorum nekadar üstüste yiyorum bir bilseniz bu topikte senin ne işin var dersiniz...bugün basküldeki rakamı görünce gerçekten kaynar sular düküldü üzerime..aklım başıma geldi...kafam dank etti...sen okadar emek ver 28 kilo ver...sonra işe kafanı tak kendini yemeqe ver işte bu hale gelirsin...3.güne girdim kalbimin aqrısı zerre kadar azalmadı...bu sabah kahvaltıyla beraber tekrar besmelemi çekip başladım..bugün misafirlerim gelecek çok ölçülü yicem...en az 65 oluncaya kadarda gevşemicem...sabah koçişe diyorum böyle gidersem beni tahtalı köye yollucaksınız diye..okadar hırs yaptımki yarın deqil bugün başladım hemde misafirlerim geleceqi halde...biran önce eski halime dönmek istiyorum..beden olarak çok bir deqişme yok ama kalbime vuran bir aqırlık var...hafif midem var gibi sanırım kalbimi o sıkıştırıyor...1 ay içinde toparlıcama eminim..vermeye başlayınca çabuk veriyorum...almaya başlayıncada çabuk alıyorum
canım naber ne yaptın müdürle hiç görüşemedik 2 gündür yarın bildirim var ilk bildirimim ama heralde hiç değişme yok
merhaba canım...
diyete odaklanamıyorum ya bi türlü...aslnda çok az yiyorum gündüz 1-2 den sonra yemek yemiyorum kilomda gitti ama sağlıksız
aklım fikrim hastanede sanırım ondan bende önümüzdeki hafta dr gidicem..diyet düşünemiyor
iyidir tatlım işler cok yogun ugrasıyorumm yok konusamadımmm artık cesaret edemıyoruz kii anlayamadım koyu renk akıntım var dıordum ya kesildi Allah hayırlara cıkarsın
selAM CANIMMMM...Hu huuuu çıtırrlaarrr napıoosunuuzzzz neeee spoorr mu yapıyorsunuz yokksaaa sizi gidi uyanıkklar yarına hazırlık ha
ay canlarım benimmmm
Bugünkü menum
Sabah 08.15
2 dilim yumurtalı, peynirli ekmek
yarım salatalık
1 kupa yeşilçay
Ara 10.40
1 incir, yarım ceviz
Öğle 12.45
4 kaşık sebze çorbası
2 kaşık kuskus (yememeliyydim biliyorum ama tavuk çorba berbattı mecburen yedimm bugün çok yogundumm )
2 çatal tavuk haşlama
Ara 16.40
1 Elma
Akşam 19.20
3 kepçe yayla çorbası (azucuk pirinçli)
amin canım bugün ben dahil kimse yoktu heralde topikte bende halama gittim valla bugün biraz kısır yedim ama çok az yağlı haşlanmış bulgurdan benim tartım yok onun var bide tartıldım yarın güsel haberlerim var inşallah bu ardada aman be güzelim daha yaşımız kaç olur heralde yumurtaya can veren rabbim bizide görüyo bizede bi güzellik yapar inşallah..
selAM CANIMMMM...
Menünü ben beğendim canım ama sena ne der bilmem
AMİN DERULECİM..
BİZDE O GÜNLERİ GÖRÜCEZ İNŞALLAH.:26:.
sendemi bebek istiyosun canım
bu arada okulumdaki arkadaşlar beni inanılmaz bunaltıyorlardı bebek nerde hani sizde tembelsiniz vsvsvs bi sürü laf...
artık ben tedavi oluyorum sormayın bebek falan dedim tersledim bi tanesini...Allah affetsin ama yalan söyledim..
beni zorladılar buna çok bunalmuştım gerçektende.soruları kesildi şimdi soramıyorlar bişey..ne kadar anlayışsız insanlar var..sinir oluyorum
bgünkü menüm
sabah 9.00
bi tane yağsız kepek ekmekten tost
domates
yeşil biber
ara 11.00
bi portakal
öğlen 15,00
yağsız sadece haşlanmış bulgurdan kısır
bol çay
3 lt su +form çay
bide aralarda 2 tane mandalina yedim