canım biz burdan ne desek boş olur...bir doktora gitsen içimiz rahat etse ne dersin?
bulgur pilavı 2 dilim kek ve akşam 1 dilim ekmek
neden kapattınız quuuu internetiibiz nasıl görüşücez şimdii
alternetfileri sayarsan arasından seçim yaparız canım
kahvaltı=1 kibrit kutusu kadar peynir,3 zeytin;2 dilim ekmek ve bitki çayı
arada 3,4 tane kuru kayısı
öğlen =1 kutu ton balığı yarısını yedim yarısını yiyemedim
akşam=1 tabak mercimek çorbası
9 bardak su içtim bugün
sonuç isalimmm çözüm bulun
1 dilim çavdar ekmeği.. 1 kibrit kutusu kadar köy peyniri.. koca bi kase maydonoz çayım zaten şekersiz ohh afiyet olsun sabah yediydim :)
Şimdiye kdar 1 lt su ve yeşilçay içtim ..
Çorba barbunya ve pilav ama ben bi kase corba ve yogurt tüketicem :)
Ama öncesinde 1 adet kırmızı elma
bünyen cok suya alısık değilse yapabilir ... diyettesin ama ishale en iyi gelen yarım bardak kolanın içine aspirin at ve bunu iç etkisini göreceksin .. istersen nettede görebilirsin ..
ve patates hasla catalla ezerek yebuda iyidir ...
hadi allah kurtarsın
sağol canım ama bana normaldede asitli içecekler yasak şuan iyi sayılırım... sizin diyetler nasıl gidiyor kızlar ...
ne güzel söylüyosunda söylemesi kadarda kolay olsa bende az önce bi topik gördüm basit bi ilçla hamile kaldım gibi bişeydi herallde tavşancıl otundan yapılan bitkisel bi ilaçmış duydunmu sen.
inşallah canım yaa..şöyleee bahar gelse içimiz açılsa sokaklara atsak kendimizi ne güzel olur dimi? ama şu kiloları biran önce verelim yeni giysiler alıcaz yakışsın azcık
ablacım ben şuanda kendi halime gülüyorum yaaa
işten çıktığımdan beri iş görüşmesine bile gitmedim
başvurduğum halde bende ne yaptım böle koyverdim..
bende kurs mevzularını okurken yaptığım için gidecek kurs bulamıyorum..
havalar düzelsin kendimizi daha iyi hissederiz emin ol..
çok güzel canım aferinnmerhabalar bugün ki menümü hemen yaziyim
kahvalti
2 dilim ekmek
krem peynir
kasar peynir
salam
ara
1 incir kurusu
öglen
1 hazir corba
4 kasik sebze yemegi
4 kasik yogurt
ara
1 kaysi
aksam
1 kase spezial k
canım ekemqimizi sadece sabah kahvaltıda yiyoruz(2 dilim)...diqer öqünlerde ekmek yemiyoruz...öqlen ekmek yemeseydin harika olucakmış..kahvaltın gayet iyi..akşamda çok çeşitli olmuş...menülere baktıqımızda akşamı tek çeşit yiyerek geçirenlerin daha güzel kilo verdiqi görüyoruz..çorba+salata yada tavuk+salata gayet ideal...hoşbulduk :) :)
cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
Ben de bugünkü listemi yazayım size
sabah uyanır uyanmaz 2 bardak su 40 dakika yürüyüş,
ardından eve gelip kahvaltımı yaptım
-1 haşlanmış yumurta
-üzerine labne* sürülmüş 1 dilim tam buğdaylı ekmek
-4 yeşilzeytin
-şekersiz yeşilçay 2 fincan
sonra ara öğünde 1 fincan şekersiz nescafe**
öğle yemeğinde
-1 kase sebze çorbası
-1kase yoğurt
-1 dilim t. bugdaylı ekmek
yemek sonrasında 1 fincan yeşilçay
az önce 2 kepekli galeta yedim
2 fincan da 5i bir yerde çay içtim.
eve gelirken de aktardan yeşilçayımı aldım
ayrıntılı yazmamın amacı doğru bildiğim yanlışlar varsa bunlar hakkında konuşup düzeltiriz hepimizin yararına olur diye düşündüm.
*labnenin yağ değeri düşük diğer peynirlere göre bu yüzden normal zmanlarda da onu kullanıırım.
**kahve ne yazıkki vazgeçemiyorum, zararlı biliyorum ama bağımlısıyım, hele sınav zamanlarında mide krampları çekecek kadar çok içiyorum
akşam yemeğine de
-1 kase çorba
-haşlanmış yarım tavuk göğüs
-havuç salatası yapmayı düşünüyorum
bildirim öncesi makarna iyi cesaret quuuukızlar bugünkü öğlen yemeğim
haşlanmış yağsız makarna
üstüne yine yağsız ve çok az tuzlu domates sosu
1 kaseden az yoğurt
bugünkü içtiğim su 2 lt
nasılım
1 dilim ekmek yiyeceqine 1 dilim pizza ye bari..hiç olmazsa nefsini körlersin cnmakşam yemeği yerine peynir ekmek yapsam 1 dlilmle olmazmı çünkü evdeki hainler pizza yiyecek
e peki şimdi nerden yazıyorsun bize:26:öyle gerekti ya kapattık işte( bilmiyorum nasıl görüşücez ne yapıcaz ben motive olamıyorum
canım öqlende akşamda çok az olmuş...aç kalmışsındır bugün...ishal içinde muz ye canım yada beyaz leblebi...geçmiş olsun bu arada...kahvaltı=1 kibrit kutusu kadar peynir,3 zeytin;2 dilim ekmek ve bitki çayı
arada 3,4 tane kuru kayısı
öğlen =1 kutu ton balığı yarısını yedim yarısını yiyemedim
akşam=1 tabak mercimek çorbası
9 bardak su içtim bugün
sonuç isalimmm çözüm bulun
ekmek olmazzbaget buldum buzluktaonu haşlıyorum 2 baget-1 dilim ekmek iyidir heralde ayyy 6'yı geçicem yine
akşam ekmek yemeseymişsin menün normal derecedeymiş...ama yine yapmışsın yapıcanıKorkarak yaziyorum :18: utaniyorum artikaciklama yapicam ama bahane uretiyormusum gibi gelecek. Hep ayaktayim abartisiz 5 saat ayaktayim hareket ediyorum. O yuzden diyette kacamaklarim cok oluyor
sabah:
Yarim hashasli gozleme: 250
ogle:
brokoli salatasi : 100
aksam:
barbunya : 450 :26:
yogurt : 100
tursu : 20
1 dilim kepekli ekmek : 40
toplam kalori: 960 kalorisimdi spor zamani en az 3 km hizli tempoda yuruyus.
iyi bir halt ettinnValla elmamı yedim 1 kase tuzsuz çorbamdan içtim barbunya ve pilav çok harika görünüyordu 1 kaşık barbunya 2 kaşık pilav yedim
Yedim valla
anladım canım ben verecek 2 3 kilom oldugu için o kadar kasmıyorum kimse duymasın aslında suan da tamım ama ben inatla 48 49 olmak istiyorum suan da 51 52 oynuyorum ...
konu sahibi dün gıcık oldu resmen bana
anladım canım ben verecek 2 3 kilom oldugu için o kadar kasmıyorum kimse duymasın aslında suan da tamım ama ben inatla 48 49 olmak istiyorum suan da 51 52 oynuyorum ...
konu sahibi dün gıcık oldu resmen bana
Bugünkü menüm
Uyanınca 2 kayısı 2 bardak su
Sabah 08.15
2 dilim ekmek, 2 dilim salam, 1 kk peynir ile yapılmış yağsız tost
1 domates
1 kupa yeşilçay
Ara 10.40
1 kuru incir, 1 hurma, 3 fındık
Öğle 12.20
Yarım porsiyon yeşil mercimek
1 dilim fırın makarna
1 bardak ayranveee yeşilçayy
Akşam 19.30
1 porsiyon haşlanmış karnıbahar ( az yağlı domates soslu)
3 kaşık yoğurt
inşallah canım yaa..şöyleee bahar gelse içimiz açılsa sokaklara atsak kendimizi ne güzel olur dimi? ama şu kiloları biran önce verelim yeni giysiler alıcaz yakışsın azcık
çok güzel canım aferinn
canım ekemqimizi sadece sabah kahvaltıda yiyoruz(2 dilim)...diqer öqünlerde ekmek yemiyoruz...öqlen ekmek yemeseydin harika olucakmış..kahvaltın gayet iyi..akşamda çok çeşitli olmuş...menülere baktıqımızda akşamı tek çeşit yiyerek geçirenlerin daha güzel kilo verdiqi görüyoruz..çorba+salata yada tavuk+salata gayet ideal...
bildirim öncesi makarna iyi cesaret quuuu
1 dilim ekmek yiyeceqine 1 dilim pizza ye bari..hiç olmazsa nefsini körlersin cnm
e peki şimdi nerden yazıyorsun bize:26:
canım öqlende akşamda çok az olmuş...aç kalmışsındır bugün...ishal içinde muz ye canım yada beyaz leblebi...geçmiş olsun bu arada...
ekmek olmazzne gereqi var...bagetlerin yanına bir güzel ayran ve salata yap tamam işte...
akşam ekmek yemeseymişsin menün normal derecedeymiş...ama yine yapmışsın yapıcanı
iyi bir halt ettinnrüyanda göreceksin bu gidişle 48i sen
evet hala gıcık oluyorum çünküü gıcıııııksıınnnnnnnnnn
Ne tesadüf
Valla şaka maka bu kadar kompleksli oldugunu ilk yazında okuyunca hiç tahmin etmemiştim ama neyseHmm yaş 37 idi değil mi
Görürüm ben 48i sen dert etmeSen 52yi bi gör
Niye ugrasıyorsun sen benimle :120:
yok anacım benim boy 165 58den aşasını almıyım ben...62yken bile koçiş kemiklerin batıyo demeye başladı
bide konu sahibi yazmış yaa lafa bak..konu sahibi deqil sena abla diceksinn
senin kociş kemiklerin hasını hakediyor da neyse o dediği laflarla
ay allah aşkına konu sahibi yazdım ama kötü bir niyetle yazmadım herhalde... ne diyeceğimi çok iyi bilirim merak etme ..
sen bana kafayı takmıssın anlamadım ama neyse ..