Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

evde boquluyorum...stresten bütün gün yiyorum...çok istiyorum bi işimin olmasını..yıllardır bunun hayaliyle yandım...Rabbime sıqınıyorum herkesten dua istiyorum..ama sonu hep hüsran..sizleride sıkıyorum biliyorum ama sizlerede anlatmasam kafayı yicem..hakkınızı helal edin lütfen..

ne sıkılması olur mu öyle şey ablacım rahatca içini dökebilirsin bizler ne için varız birbrimize destek olmadıktan sonra :KK34:

insan en çok sevdiği şey ile imtihan edilir sabret Allaha sıgın ablacım hakkına hayırlısı olsun yeterki :KK50:

inan çalışmakk çook zoorr insanlar öyle moda sokuyorlar ki senii bunalıyorsun yıpranıyorsunn :KK5: bazen çalışmasamıydım acaba dıyorum :KK50:

ben evde bos otururkenn ehliyet, ingilizce kursuna ve sempozyumlara gitmiştim.. Boş durmamaya çalıştım bence sende kurslara git ablacım fuarları gez kendini geliştirisin bu sayede hem bak İŞKUR meslek edindiriyor o kurslara katılabilirsin hem aylıkta verıyorlar :KK34:

akşam için yine barbunya var ekmeksiz onu yerim artık napim ays yemek yapmayı öğrenmem lazım:KK19:
Yürüyüş yapıyım dedimde 10 dkya geri döndüm dondum valla zumbaya kaldık geneEn Büyük TÜRKİYE

evde boquluyorum...stresten bütün gün yiyorum...çok istiyorum bi işimin olmasını..yıllardır bunun hayaliyle yandım...Rabbime sıqınıyorum herkesten dua istiyorum..ama sonu hep hüsran..sizleride sıkıyorum biliyorum ama sizlerede anlatmasam kafayı yicem..hakkınızı helal edin lütfen..

ablacım dua ederim bende üzme sen kendini demekki hayırlısı değilmiş:KK16: ben inanıyorum en kısa zamanda istediğin işe kavuşacaksın:KK54:

ne sıkılması olur mu öyle şey ablacım rahatca içini dökebilirsin bizler ne için varız birbrimize destek olmadıktan sonra :KK34:

insan en çok sevdiği şey ile imtihan edilir sabret Allaha sıgın ablacım hakkına hayırlısı olsun yeterki :KK50:

inan çalışmakk çook zoorr insanlar öyle moda sokuyorlar ki senii bunalıyorsun yıpranıyorsunn :KK5: bazen çalışmasamıydım acaba dıyorum :KK50:

ben evde bos otururkenn ehliyet, ingilizce kursuna ve sempozyumlara gitmiştim.. Boş durmamaya çalıştım bence sende kurslara git ablacım fuarları gez kendini geliştirisin bu sayede hem bak İŞKUR meslek edindiriyor o kurslara katılabilirsin hem aylıkta verıyorlar :KK34:

canım ben hiçbir zaman boş durmam..her yıl kurslara gidiyorum..aralıqın sonunda muhasebe kursum bitti...onun üzerine iş aramaya başladım..işkur hakkında pek bilgim yok..linki varsa atarmısın bi bakıyım..

ablacım dua ederim bende üzme sen kendini demekki hayırlısı değilmiş:KK16: ben inanıyorum en kısa zamanda istediğin işe kavuşacaksın:KK54:

çok teşekkür ederim canım amin inşallahh... sanada dua edenler bulunsun Allah gönlünün muradına en kısa zamanda senide bütün arkadaşlarımızıda kavuştursun...:KK16::KK16:

canım ben hiçbir zaman boş durmam..her yıl kurslara gidiyorum..aralıqın sonunda muhasebe kursum bitti...onun üzerine iş aramaya başladım..işkur hakkında pek bilgim yok..linki varsa atarmısın bi bakıyım..

linki bende yok ablacım ama Türkiye İş Kurumu - Ana Sayfa adresinde yayınlıyorlar yada işkur ofisinin kapısına asıyorlar istersen işkur burosuna ugra şifre kullanıcı adı al

hem buradaki iş ilanlarına bakarsınn hemde iş verenler işkura üye kayıtlı olanları secip arayabiliyorlar :KK34:

Sena abla web sayfasının ilk çıkan sayfada meslek edinme kursları yazıyor çıkan arama motorundan istanbul - umranıye örneğin seç arattır hangi kurslar nerede cıkıyor karsına gelir :KK34:

Sena abla web sayfasının ilk çıkan sayfada meslek edinme kursları yazıyor çıkan arama motorundan istanbul - umranıye örneğin seç arattır hangi kurslar nerede cıkıyor karsına gelir :KK34:
tamam cnm teşekkür ederim..
inşallah en kısa zamanda istediğin bir işi bulursun bu kadar üzülmeye değmez ...

inşallah canım teşekkürler..

hımm..halk eğitim kurslarınada bakabilirsin..
bence hatan birşeyi çok istemek..çünkü bir çok kişinin tecrübe ettiği gb
birşeyi çok istersen olmuyor akışına bırak hayatı..eğer olucaksa bu seni nerde olursa bulur..
seni anlıyorum ablacım ama bu kadar takıntı haline getirmen doğru değil..
hem manen doğru değil hemde sağlık açısından..
evlenirken o kdar çok çalışmaya ihtiyacım vardı ki sana anlatsam bitmez..
ve ben bu yüzden 1.5 sene nişanlı bekledim..mezun olduktan sonra
2.5 yıl işsiz bekledim bunun ruhsal etkisi naıl çok ama çok iyyi bilirim..
ama öğrendim ki en önemli şey benim..ben bunu çok istiyorum ama olmuyor..
demek ki vardır bunda bir hayır ben göremesemde..
ne zmaan buna inandım işim oldu..
şimdi yine o mantıktayım..farklı hedefler koydum kpss gb..
uzun oldu biliyorum..
haddime düşmeyen şeyler yazdıysam affola..

turk bakkali var abla ordan aliyoz :) cok sukur burda cok fazla turk var o yuzden bakkal acildi.
hatta bi cok turk urunu de var, elhamdulillah,
gecenlerde keciboynuzu bile getirtmis bakkal cok ilginc :KK52:
esim hemen almis tabi bebek yapmaya faydasi olur diye :KK1::KK1:
onun disinda araplarin yerleri de var, onlardan da alabiliyoruz yine. :KK51:

ben eve gidemedim, ama ins islerimi erken bitirip arkadaslarla bulusmadan once eve ugricam..
aciktimmm :KK50: :KK56::KK56:

iyi geceler herkeslere opuyorum! :KK54:

almanyada mi oturuyosun neresinde ben dortmund yakinlarindayim:KK1:

hımm..halk eğitim kurslarınada bakabilirsin..
bence hatan birşeyi çok istemek..çünkü bir çok kişinin tecrübe ettiği gb
birşeyi çok istersen olmuyor akışına bırak hayatı..eğer olucaksa bu seni nerde olursa bulur..
seni anlıyorum ablacım ama bu kadar takıntı haline getirmen doğru değil..
hem manen doğru değil hemde sağlık açısından..
evlenirken o kdar çok çalışmaya ihtiyacım vardı ki sana anlatsam bitmez..
ve ben bu yüzden 1.5 sene nişanlı bekledim..mezun olduktan sonra
2.5 yıl işsiz bekledim bunun ruhsal etkisi naıl çok ama çok iyyi bilirim..
ama öğrendim ki en önemli şey benim..ben bunu çok istiyorum ama olmuyor..
demek ki vardır bunda bir hayır ben göremesemde..
ne zmaan buna inandım işim oldu..
şimdi yine o mantıktayım..farklı hedefler koydum kpss gb..
uzun oldu biliyorum..
haddime düşmeyen şeyler yazdıysam affola..

est. canım olurmu öyle şey....ben ismek(m.e.b.) ait kurslara her yıl düzenli olarak gidiyorum...çalışmayı düşündüqüm için bu yıl muhasebeyi seçtim...oda aralıqın sonunda bitti..iş aradıqım için farlı kurslara gitmeyi düşünmüyorum zaten biçok branşa gittim şimdiye kadar...tavsiyelerin için çok teşekkür ederim hepsi çok doqru şeyler...ama çabalamadan hiçbirşey olmuyor...ilanlara bakmak ve uygun olanlarla gidip konuşmak zorundayım..olmayıncada üzülüyorum çünkü çok çabalıyorum..keşke dediqiniz gibi boşverebilsem....

Son düzenleme:
est. canım olurmu öyle şey....ben ismek(m.e.b.) ait kurslara her yıl düzenli olarak gidiyorum...çalışmayı düşündüqüm için bu yıl muhasebeyi seçtim...oda aralıqın sonunda bitti..iş aradıqım için farlı kurslara gitmeyi düşünmüyorum zaten biçok branşa gittim şimdiye kadar...tavsiyelerin için çok teşekkür ederim hepsi çok doqru şeyler...ama çabalamadan hiçbirşey olmuyor...ilanlara bakmak ve uygun olanlarla gidip konuşmak zorundayım..olmayıncada üzülüyorum çünkü çok çabalıyorum..keşke dediqiniz gibi boşverebilsem....
ablacım ben şuanda kendi halime gülüyorum yaaa:KK9::KK9:
işten çıktığımdan beri iş görüşmesine bile gitmedim :KK19:
başvurduğum halde bende ne yaptım böle koyverdim..:KK55:
bende kurs mevzularını okurken yaptığım için gidecek kurs bulamıyorum..
:KK50:
havalar düzelsin kendimizi daha iyi hissederiz emin ol..:KK52:

ah ablacım aahh yaramaa tuz bastınn işyerinde müdürüm saolsunn izin vermiyor üstüne bide bayanlar ne kadar cok hasta oluyor ne kaprislisiniz diyor ve her defasında yyuzume vuruyorr normalde cumartesi giidcektim 11 şubat fakat gidemedim hormon testleri yapılcaktıı anlatamıyorum ki:KK47:

doktor adetin 2.günü gel dedi oda düne denk geldi ama izin isteyemedim milletin yanında kırıyor bizi :KK43:(((

canım benim çok üzüldüm benimde vardı öyle bi müdürüm insanın halinden anlamayan sabret belkide bizim için hayırlısı değil şimdi anne olmak bende sabahtan beri temizlik yapıyorum her yer pırıl pırıl evde yanlız kalınca boş oturursam hep kendi kendimi yiyorum arkadaşlarm var yakın tarihlerde evlendik büyüttüler bile onlar geliyo aklıma şimdi bi bebeğim olsa yalnız kalmazdım diyorum işte kendi kendimi şişirip duruyorum ALLAH'TAN sen çalışıosun çok düşünmey vaktin olmaz ben bide evdeyim sorma kafayı yiyorum.

merhabalar bugün ki menümü hemen yaziyim

kahvalti
2 dilim ekmek
krem peynir
kasar peynir
salam

ara
1 incir kurusu

öglen
1 hazir corba
4 kasik sebze yemegi
4 kasik yogurt

ara
1 kaysi

aksam
1 kase spezial k

canım benim çok üzüldüm benimde vardı öyle bi müdürüm insanın halinden anlamayan sabret belkide bizim için hayırlısı değil şimdi anne olmak bende sabahtan beri temizlik yapıyorum her yer pırıl pırıl evde yanlız kalınca boş oturursam hep kendi kendimi yiyorum arkadaşlarm var yakın tarihlerde evlendik büyüttüler bile onlar geliyo aklıma şimdi bi bebeğim olsa yalnız kalmazdım diyorum işte kendi kendimi şişirip duruyorum ALLAH'TAN sen çalışıosun çok düşünmey vaktin olmaz ben bide evdeyim sorma kafayı yiyorum.

o yüzden çalısıyorum ya canım evde kafaya takarım üzülürüm Allahım hepimize tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinn amiinn :KK34:

Allah büyük canımm şimdi göbüşleri eritelim sonra bebeişleri koyarız göbüşee :KK9:

merhabalar bugün ki menümü hemen yaziyim

kahvalti
2 dilim ekmek
krem peynir
kasar peynir
salam

ara
1 incir kurusu

öglen
1 hazir corba
4 kasik sebze yemegi
4 kasik yogurt

ara
1 kaysi

aksam
1 kase spezial k

ay canım sana kıyamam ben special k yine zor yaa çalışmakk her açıdan hemdee :KK51:

menün güzel ama 1 kayısı yada 1 incirin yanına biraz ceviz fındık eklesen hiç fena olmaz cnım :KK8:

hoşgeldim canım aramızaa:KK16::KK16::KK16:
demleme daha etkilidir ama ben gittiqim yerlerde içebilmek için sallamada kullanıyorum:KK34:

merhaba canım hosgeldin ,,, ben senelerdir içiyorum yesil çay ve senelerdir içtiğim tek yesilcay caykur poset cay ben etkisinin her zaman görürüm ... göbeğimin olmayısını sanırım buna borcluyum :)

ama evet demleme kesinlikle daha etkilidir :KK34::KK34::KK34:

hoşgeldin tatlımm :KK3:

canımm ben başlarda hazır içiyordum ama okadar faydasını görmedim :KK14:

ben aktardan yaprak yeşilçay alıyorum kendim demliyorumm muhteşem oluyor sanada öneririm :KK51: :KK34:

ablacim hic sorma oku oku bitmiyor anca bitirdim :) aramiza yeni katilanlara hosgeldiniz diyorum bu arada :) ahh ahh acaba bende kilo verebilecek miyim bu hafta acaba :) bi de cumaya reglm baslayacak ve yarindan itibaren nöbetciyim yine :KK43:

hoşbulduk :) :)
cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
Ben de bugünkü listemi yazayım size :KK3: :KK3: :KK3:
sabah uyanır uyanmaz 2 bardak su 40 dakika yürüyüş,
ardından eve gelip kahvaltımı yaptım
-1 haşlanmış yumurta
-üzerine labne* sürülmüş 1 dilim tam buğdaylı ekmek
-4 yeşilzeytin
-şekersiz yeşilçay 2 fincan

sonra ara öğünde 1 fincan şekersiz nescafe**

öğle yemeğinde
-1 kase sebze çorbası
-1kase yoğurt
-1 dilim t. bugdaylı ekmek
yemek sonrasında 1 fincan yeşilçay

az önce 2 kepekli galeta yedim
2 fincan da 5i bir yerde çay içtim.

eve gelirken de aktardan yeşilçayımı aldım:KK8:

ayrıntılı yazmamın amacı doğru bildiğim yanlışlar varsa bunlar hakkında konuşup düzeltiriz hepimizin yararına olur diye düşündüm.
*labnenin yağ değeri düşük diğer peynirlere göre bu yüzden normal zmanlarda da onu kullanıırım.
**kahve ne yazıkki vazgeçemiyorum, zararlı biliyorum ama bağımlısıyım, hele sınav zamanlarında mide krampları çekecek kadar çok içiyorum

akşam yemeğine de
-1 kase çorba
-haşlanmış yarım tavuk göğüs
-havuç salatası yapmayı düşünüyorum

o yüzden çalısıyorum ya canım evde kafaya takarım üzülürüm Allahım hepimize tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinn amiinn :KK34:

Allah büyük canımm şimdi göbüşleri eritelim sonra bebeişleri koyarız göbüşee :KK9:

ne güzel söylüyosunda söylemesi kadarda kolay olsa bende az önce bi topik gördüm basit bi ilçla hamile kaldım gibi bişeydi herallde tavşancıl otundan yapılan bitkisel bi ilaçmış duydunmu sen.

kızlar bugünkü öğlen yemeğim

haşlanmış yağsız makarna
üstüne yine yağsız ve çok az tuzlu domates sosu
1 kaseden az yoğurt
bugünkü içtiğim su 2 lt

nasılım

X