Kkızlar meraba artık giremiyorum interneti kapattırdık ama benim kilo vermem durdu ya bana daha hızlı daha etkili bişey önerinhaftada 4-5 gün 1.5 saat sporum var su içiyorum gene de yoook verdiğim 1.5 kiloyla kaldım
aynen canımm sabah 2 dilim ekmek yemişsin, öğlen 5 kaşık bulgur pilavı ve arada 2 dilim kek veee akşamda 1 ekmek yemişsinn çok fenaaa bencee
sabah 1 dilim ekmek yiyip öğlen de 3 kaşıl bulgur pilavı yiyebilirdin fakat baştan aşağı karbonhidrat olmuş sporla dün yediklerini eritmişsindir en fazla olmamış tatlım biraz daha dikkat
canım sende insülin direnci var mı kilo vermek zorlaşıyor da onun için sordum
bende dünkü listemi paylaşayım
sabah
1 yumurta
biraz peynir
domates tere maydanoz
2 dilim ekmek
3 zeytin
ara
1 kivi
öğlen
1 kase çorba
5 kaşık bulgur pilavı
yoğurt
ara
2 dilim kek yutuverdim
akşam
1 kepçe çorba
6-7 kaşık pırasa
1 dilim ekmek
tere
2,5 lt su
şimdi de gidip 40 dk koşu bantında yürüyüş yapcam
menümü ben beğenmedimsanırım sizde beğenmezsiniz
ceren günaydın cnm
benim yarın misafirim gelicek..diyet hak getiree:18::18:
sabah ki kahvaltın iyi olmuş canım ama arada ki kek ve öğle yemeğinde ki bulgur pilavı olmamış bence yürüyüşle eritirsin diye düşünüyorum...
bilmiyorum ki tahlillerde felan çıkmadı bişey sadece karaciğerde yağlanma çıktı
canım biz burdan ne desek boş olur...bir doktora gitsen içimiz rahat etse ne dersin?kızlar merhaba nasılsınız
ya benim adet şaşırdı iyice
kızlar benim adetlerimm 3 ay öncesine kadar duzensizdi (korunmayı bıraktıktan sonra duzensizleşti ) 25 gunde 28 gunde 31 gunde bir adet olmaya başladım...
Son 3 ay 30 günde bir olmaya başladım..
Bu ay 25.günde adet geldi 10 şubatta olmam gerekirken 5 şubatta azıcık gelmeye başladı.. ama benım adetlerimm çok yoguunn ve fazlaca kan pulcukkluu olurr
şimdi kahverengi siyah arada kırmızı renk kanamam oluyor (akını gibi) ama çok azcııkkk kii benn gunde 10 ped bitiririm ilk baslardaa
korkuyorumm kist olusmus olabilir mii
yorumlarınızı beklıyorumm :18:
Allahım tez zmnda hayırlı guzel sağlıklı evlatlar nasip et bizlerede isteyen herkesede aminnn :2:
bulgur pilavı 2 dilim kek ve akşam 1 dilim ekmekbende dünkü listemi paylaşayım
sabah
1 yumurta
biraz peynir
domates tere maydanoz
2 dilim ekmek
3 zeytin
ara
1 kivi
öğlen
1 kase çorba
5 kaşık bulgur pilavı
yoğurt
ara
2 dilim kek yutuverdim
akşam
1 kepçe çorba
6-7 kaşık pırasa
1 dilim ekmek
tere
2,5 lt su
şimdi de gidip 40 dk koşu bantında yürüyüş yapcam
menümü ben beğenmedimsanırım sizde beğenmezsiniz
neden kapattınız quuuu internetiiKkızlar meraba artık giremiyorum interneti kapattırdık ama benim kilo vermem durdu ya bana daha hızlı daha etkili bişey önerinhaftada 4-5 gün 1.5 saat sporum var su içiyorum gene de yoook verdiğim 1.5 kiloyla kaldım
alternetfileri sayarsan arasından seçim yaparız canımKahvaltim
bir bar. sud
iki dilim kepekli ekmek
ati yuvarlak dilim kendi yagindakizarmis sucuk
peynir bi parca
domates biber ve sekersiz cay
ara iki kivi
diger ogunlerdene yesem yahu
boşver misafirleri gelince hepsine 3 litre su ikram edersin olur biter bu kadar dert etme ... :))
canım biz burdan ne desek boş olur...bir doktora gitsen içimiz rahat etse ne dersin?
bulgur pilavı 2 dilim kek ve akşam 1 dilim ekmek
neden kapattınız quuuu internetiibiz nasıl görüşücez şimdii
alternetfileri sayarsan arasından seçim yaparız canım
kızlar dün iş için başvuruduqm yeri biraz önce ben aradım..akşam arıcaklardı ama aramadılar...ben arayayım dedim...ve ben bu filmi defalarca izledim.. ''eleman alınmış''
kızlar dün iş için başvuruduqm yeri biraz önce ben aradım..akşam arıcaklardı ama aramadılar...ben arayayım dedim...ve ben bu filmi defalarca izledim.. ''eleman alınmış''
ne gıcık ve anlayışsız birisiymiş...ah ablacım aahh yaramaa tuz bastınn işyerinde müdürüm saolsunn izin vermiyor üstüne bide bayanlar ne kadar cok hasta oluyor ne kaprislisiniz diyor ve her defasında yyuzume vuruyorr normalde cumartesi giidcektim 11 şubat fakat gidemedim hormon testleri yapılcaktıı anlatamıyorum ki
doktor adetin 2.günü gel dedi oda düne denk geldi ama izin isteyemedim milletin yanında kırıyor bizi(((
boşver ablacım vardır hepsinde bir hayır sen daha iyi bilirsin..
bak ben hazirandan beri işsizim..gerçi ben saçmalayıp istifa ettim..
başka bi iş bulmak yerine..
nese hepimize rabbim tez zamanda hayırlı işler versin...
aaa sanada misafir geliyor..banada cumartesi arkadaşlarım gelicek..
kızlar bize menü fikirleri versenize..
boşver canım hayırlısı buymuş demek ki üzülmeye değmez ...inşallah en kısa zamanda kendine güzel bir iş bulursun ...
kızlar dün iş için başvurduqum yeri biraz önce ben aradım..akşam arıcaklardı ama aramadılar...ben arayayım dedim...ve ben bu filmi defalarca izledim.. ''eleman alınmış''
ablacım kıyamam sana yanoluuurr üzülmee sen basvurunu yap Allaha tevekkül ol zoorr biliiyoorumm ama çalışmakta çook zoor hayırlısını dile ablacımmm belkide çalışmak hakkına hayırlı değildir ondan böyle oluyordur :44:
sena abla sen ne mezunusun?