Ya bebeğim arada giriyorum bakıyorum rezilliğimi sölemek istemediğimden yazmıodum :d :d :d bide işler yoğun pek vakit ayıramıyorum 2 gün sonrada nişanlım gelio askerden acaip heyecanlıyım sığmıyorum bi yere :d
günaydın abllaacımmm
evet yaa işler mi çok yoğunn bende kaçıcam birazdaaannn mujks öpüldünüz
masallah derule cim
gun e gittin ve rejimini bozmadiysan sen bu isi kaptin demektir
hadi bakalim cumaya a kaldi ins zayifliyoruzduur
ben o tarz şeyler hiç içmedim cnm....mideye sabah sabah zarar verir diye düşünüyorum...günaydıın herkese
Sabah limonlu ılık su iiçince ne oluyor yav ben anlamadım yeni duydum onuda işe yarıyormu:26:
günaydın kızlar..
bu sabah
1 lt su
domates
y.biber
bol domates
ve kepekli tost
yedim.Benim spora başlamam lazım ama hiç canım istemiyo yoksa sadece az yemeyle olmaz bu iş ne yapsamki...
günaydın kızlar dün regli oldum heryerim ağrıyo dökülüyo başım çatlıyo(((( kızlar pzartesi diyete baslıycam diyetisyen ayça kayanın verdiği bi liste var 1 ayda 8 kilo verdiren diyet diye ona baslıycam çok sağlıklı ve doyurucu isterseniz sizde baslayın diyet listeleri bölümünde
selam kızlar nasılsınız diyetler nasıl gidiyor .... :)
Ya bebeğim arada giriyorum bakıyorum rezilliğimi sölemek istemediğimden yazmıodum :d :d :d bide işler yoğun pek vakit ayıramıyorum 2 gün sonrada nişanlım gelio askerden acaip heyecanlıyım sığmıyorum bi yere :d
ben o tarz şeyler hiç içmedim cnm....mideye sabah sabah zarar verir diye düşünüyorum...
günaydın cnm....kıss nedne olmasın bne ilk 20 kiloyu hiç spor yapmadan verdim
günaydın cnm...topiqin reql günü geldi çattı tabeebende reqliyim yokmu artırann
kızlar merhaba nasılsınız
ya benim adet şaşırdı iyice
kızlar benim adetlerimm 3 ay öncesine kadar duzensizdi (korunmayı bıraktıktan sonra duzensizleşti ) 25 gunde 28 gunde 31 gunde bir adet olmaya başladım...
Son 3 ay 30 günde bir olmaya başladım..
Bu ay 25.günde adet geldi 10 şubatta olmam gerekirken 5 şubatta azıcık gelmeye başladı.. ama benım adetlerimm çok yoguunn ve fazlaca kan pulcukkluu olurr
şimdi kahverengi siyah arada kırmızı renk kanamam oluyor (akını gibi) ama çok azcııkkk kii benn gunde 10 ped bitiririm ilk baslardaa
korkuyorumm kist olusmus olabilir mii
yorumlarınızı beklıyorumm :18:
Allahım tez zmnda hayırlı guzel sağlıklı evlatlar nasip et bizlerede isteyen herkesede aminnn :2:
amin canım inşallah... bende de bu ay oldu o dediğin aynen dediğin gibi fazla olur ama bu ay çok ağrılı ve az oldu ben aşılama yaptırdığım için geçen ay fazla olur diyodum ama az ve zor oldu bende korkuyorum kistten ama inşallah yoktur yaaa.
bende dünkü listemi paylaşayım
sabah
1 yumurta
biraz peynir
domates tere maydanoz
2 dilim ekmek
3 zeytin
ara
1 kivi
öğlen
1 kase çorba
5 kaşık bulgur pilavı